Eğer seni sevseydi senin için çabalardı.Pişman olurum düşüncesi peşimi bırakmıyor.
Bir de çok seviyorum. Severken ayrılmak çok zor nasıl başarırım ?
İşin ilginci ben hiç parmakla gösterilen çift görmedim. Nerede bunlardır:)))ne zaman parmakla gösterilen bir çiftiz cümlesini okusam sonu hep boşanmalı mıyım sorusu ile bitiyor çok ilginç
tam olarak sorunlarınız neler kavga sebepleri neler?
Ben de pişman olur muyum diye diye bir çocuk yaptım. 6. Yılımız ve çocuktan sonra iyice azıttı. Çocuk olmadan boşanmadığıma çok pişmanım. Bu sinir krizlerinin çocuğumu da etkileyeceğini gördükten sonra kesin kararımı verdim. Geç oldu, güç de oluyor ama artık gitmiyor.Pişman olurum düşüncesi peşimi bırakmıyor.
Bir de çok seviyorum. Severken ayrılmak çok zor nasıl başarırım ?
O zaman terapi alsın.Genel olarak (bence) eşimin bir anda öfkelenmesi. Ona göre benim triplerim.
Eşim Rizeli biraz yöresel olarak da var. Bir anda sinirlenebiliyor. Mesela sinema için avm ye gittiğimizde ya dur şuradan bi gömlek bakayım desem ben buraya alışveriş için mi geldim beni neden sürüklüyprsun diye sesini yükseltebilir. 10 dakika sonra da aşkım özür dilerim çok saçmaydı hadi gel bakalım der.
Ani parlamaları ve sönmeleri var. ama ben artık ya buna nasıl tepki verecek diye düşünmekten çok yoruldum.
Bazen yatırır dizlerine saçlarımı okşar. Her şeyin güzel olacağından, değişeceğinden bahseder ama değişmez.
Genel olarak (bence) eşimin bir anda öfkelenmesi. Ona göre benim triplerim.
Eşim Rizeli biraz yöresel olarak da var. Bir anda sinirlenebiliyor. Mesela sinema için avm ye gittiğimizde ya dur şuradan bi gömlek bakayım desem ben buraya alışveriş için mi geldim beni neden sürüklüyprsun diye sesini yükseltebilir. 10 dakika sonra da aşkım özür dilerim çok saçmaydı hadi gel bakalım der.
Ani parlamaları ve sönmeleri var. ama ben artık ya buna nasıl tepki verecek diye düşünmekten çok yoruldum.
Bazen yatırır dizlerine saçlarımı okşar. Her şeyin güzel olacağından, değişeceğinden bahseder ama değişmez.
Harikasınız ya bir anda gülümsettiniz beniKurbagayi öptüğünde prens olmuyorsa sevişmenin anlamı yoktur..
Evet maalesef babasız ve çok zorluklarla büyümüş.O da kendisinin farkında ama elinde değil sanırım...zor bir çocukluk geçirmiş olabilir
BoşandınızmıBen de pişman olur muyum diye diye bir çocuk yaptım. 6. Yılımız ve çocuktan sonra iyice azıttı. Çocuk olmadan boşanmadığıma çok pişmanım. Bu sinir krizlerinin çocuğumu da etkileyeceğini gördükten sonra kesin kararımı verdim. Geç oldu, güç de oluyor ama artık gitmiyor.
Ahh suan tam boyleyim.bizde tamda sizin gibiydik ayrilsam cok mutlu olucam derdim.bes saat oldu evimden ayrildim.esimin kapidan girisi geliyor aklima.icim paramparca.keske ayrilmasaydim diyorum keskeKalbim, aklım darmadağın..
4 yıla yakın evliyim. Çocuğumuz yok henüz düşünmedik. Parmakla gösterilen bir çiftiz. Herkes çok mutlu sanıyor. İyiyken iyiyiz evet fakat kavga ettiğimizde bambaşka insanlarız.
Eşim genel olarak iyi bir insandır. Ev işini üstlenir, sevdi mi sever, sahip çıkar, her konuda yardımcı olur. Fakat en ufak tartışmamızda çok asabileşiyor. Çok kırıyor. Eskiden uzatmak istemezdi gelir ilk adımı atardı şimdi o kadar uzaklaşıyor ki ben ona ulaşamıyorum. Ayrılalım dedim ben sensiz yapamam dedi. Düzelelim dedim elimden gelen bu dedi. Ne yapacağımı bilemiyorum. Son zamanlarda neredeyse her gün kavga ediyoruz ve o kadar basit şeyler ki.
Ayrılmak girdi mi aklın bir köşesine çıkmak bilmiyor. Düzelsek bile içimde o ‘yine kötü olacağız, yine üzüleceğim’ hissi gitmiyor ve bunu bir şekilde sonlandırmak istiyorum artık. Ne yapabilirim bilmiyorum..
Çıkmazdayım..
Keşke aynı durumda olsaydım yani çocuğum olmasaydıda gönül rahatlığıyla boşansaydım. Hamileyim önümüzdeki ay 1 yıl olacak evleneli. Keşke hamile kalmasaydım. Aynı şeyleri düşünüyorum. Kırılmaktan üzülmekten yoruldum. Artık kendimi biraz zaman geçsin çocuk biraz büyüsün bırakıcam boşanıcam özgürlüğüme kavuşucam diyerek kendimi avutuyorum böyle düşününce rahatlıyorum. Çıkmaza girince biticek diyorum. Çocuk olmasaydı 5dk dahi durmazdım. İyice düşünün allah hakkınızda hayırlısını versin..Kalbim, aklım darmadağın..
4 yıla yakın evliyim. Çocuğumuz yok henüz düşünmedik. Parmakla gösterilen bir çiftiz. Herkes çok mutlu sanıyor. İyiyken iyiyiz evet fakat kavga ettiğimizde bambaşka insanlarız.
Eşim genel olarak iyi bir insandır. Ev işini üstlenir, sevdi mi sever, sahip çıkar, her konuda yardımcı olur. Fakat en ufak tartışmamızda çok asabileşiyor. Çok kırıyor. Eskiden uzatmak istemezdi gelir ilk adımı atardı şimdi o kadar uzaklaşıyor ki ben ona ulaşamıyorum. Ayrılalım dedim ben sensiz yapamam dedi. Düzelelim dedim elimden gelen bu dedi. Ne yapacağımı bilemiyorum. Son zamanlarda neredeyse her gün kavga ediyoruz ve o kadar basit şeyler ki.
Ayrılmak girdi mi aklın bir köşesine çıkmak bilmiyor. Düzelsek bile içimde o ‘yine kötü olacağız, yine üzüleceğim’ hissi gitmiyor ve bunu bir şekilde sonlandırmak istiyorum artık. Ne yapabilirim bilmiyorum..
Çıkmazdayım..
Henüz harekete gecemedim. Bazı pürüzler var maalesefBoşandınızmı
Şaka mı yapıyosun?Ahh suan tam boyleyim.bizde tamda sizin gibiydik ayrilsam cok mutlu olucam derdim.bes saat oldu evimden ayrildim.esimin kapidan girisi geliyor aklima.icim paramparca.keske ayrilmasaydim diyorum keske
Bir kaç konuda daha böyle yorumlar gördüm o nedenle merak ettim.
Bu konuya insanların bakış açısı ve değerlendirme kıstası nedir? Onu öğrenmek istedim.
Ben tanımıyorum kendilerini ama merak ettim,bir bakayım, zayıf olan magazin kültürüme katkı sağlamış olayım.Yorumunuzu okuyunca gülümsedim :)
Kendi bakış açımı belirtmek istedim.
İnstada larissa ve burak çifti var.
Ünlü oldukları için zaten çoğu kişi tarafından biliniyordur.
Bana göre örnek çift öyle olur mesela.
Elbette evlerinin içinde değiliz, kavgalarını da paylaşmazlar ve bilemeyiz ama
izlerken birbirlerine uyumlarını tüm organlarımda hissediyorum doğrusu :)
Hayır kara kaş, göz, boy uyumu değil.
Kaldı ki o da on numara ama :)
Dans ederkenki vücutlarının ahengi, konuşurkenki mimikleri, birlikte ya da yalnız geçirdikleri zamanların benzerliği,
''Biz birbirimiz için yaratılmışız. '' diyor :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?