Boşanınca her şey daha mı iyi ?

Pişman olurum düşüncesi peşimi bırakmıyor.
Bir de çok seviyorum. Severken ayrılmak çok zor nasıl başarırım ?
Eğer seni sevseydi senin için çabalardı.
Severken ayrılmak zor evet ama başaramazsın diye de birşey yok.

Iliski terapistine gidin, esinizin ofke kontrolsuzlugu var heralde. Bosanmalik bi durum deil

Pişman olurum düşüncesi peşimi bırakmıyor.
Bir de çok seviyorum. Severken ayrılmak çok zor nasıl başarırım ?
Ben de pişman olur muyum diye diye bir çocuk yaptım. 6. Yılımız ve çocuktan sonra iyice azıttı. Çocuk olmadan boşanmadığıma çok pişmanım. Bu sinir krizlerinin çocuğumu da etkileyeceğini gördükten sonra kesin kararımı verdim. Geç oldu, güç de oluyor ama artık gitmiyor.

O zaman terapi alsın.
Ani öfke patlamalarını çekmek zorunda değilsiniz.

O da kendisinin farkında ama elinde değil sanırım...zor bir çocukluk geçirmiş olabilir

Öfke kontrolsüzlüğü ses yükseltme dışında herhangi bi fiziksel şiddete ulaştı mı hiç peki?

Boşandınızmı

Uğraşın yuvanıza sahip çıkın Allah aşkına kim dörtlük ki psikologa ikna edin eşinizi asabiliğine çözüm bulun ama seviyorsanız boşanmayın

Ahh suan tam boyleyim.bizde tamda sizin gibiydik ayrilsam cok mutlu olucam derdim.bes saat oldu evimden ayrildim.esimin kapidan girisi geliyor aklima.icim paramparca.keske ayrilmasaydim diyorum keske

Keşke aynı durumda olsaydım yani çocuğum olmasaydıda gönül rahatlığıyla boşansaydım. Hamileyim önümüzdeki ay 1 yıl olacak evleneli. Keşke hamile kalmasaydım. Aynı şeyleri düşünüyorum. Kırılmaktan üzülmekten yoruldum. Artık kendimi biraz zaman geçsin çocuk biraz büyüsün bırakıcam boşanıcam özgürlüğüme kavuşucam diyerek kendimi avutuyorum böyle düşününce rahatlıyorum. Çıkmaza girince biticek diyorum. Çocuk olmasaydı 5dk dahi durmazdım. İyice düşünün allah hakkınızda hayırlısını versin..

Bizde de benzer problemler vardı. Çok daha ciddi boyutlara ulaştı. Konu komşuya rezil olduk kaç kere çünkü o sinirlenince ben de karşılık verdim her defasında sessiz kalmadım. Boşanmayı da çok düşündüm ve sonra bir şey farkettim. Eşimde sikayet ettiğim her şey aslında bende fazlasıyla var olan şeyler. Aniden sinirlenme, sorumsuzluk, kırıcı konuşma, rahata düşkünlük vs... Daha sonra terapi almaya karar verdim. Terapi almaya karar vermemde en etkili nokta, eşimin daha önce aslında böyle olmaması ve benim anne babamla da benzer sıkıntılar yaşamış olmam. Kısacası çocuğum da olduğu için ilk önce kendimi tamir etmeye sonra baktım olmuyor boşanmaya karar verdim. Şu an her şey daha iyi. Bu anlattığınız sıkıntıların sadece eşinizden kaynaklandığını düşünüyorsanız ayrılmayı düşünmek mantıklı olabilir ama kendinizde de hata görüyorsanız öncelikle işe kendinizi onarmakla başlayın. Hem daha sonra boşanma da olacaksa o süreci kolay atlatırsınız.

Madem bu kadar iyi bir insan.Başka kötü özelliği yok.Boşanmak normal değil bence.İnsanız,hepimiz kusurlu varlıklarız.Eşinizin öfke problemi varsa öfkelendiği şeyleri yapmayabilirsiniz.Öfkesini hissettiğiniz de lafı değiştirebilir,farklı bir aktiviteye yönelebilirsiniz.Sabır acıdır ama meyvesi çok tatlıdır.

Bir kaç konuda daha böyle yorumlar gördüm o nedenle merak ettim.
Bu konuya insanların bakış açısı ve değerlendirme kıstası nedir? Onu öğrenmek istedim.

Yorumunuzu okuyunca gülümsedim :)
Kendi bakış açımı belirtmek istedim.

İnstada larissa ve burak çifti var.
Ünlü oldukları için zaten çoğu kişi tarafından biliniyordur.

Bana göre örnek çift öyle olur mesela.
Elbette evlerinin içinde değiliz, kavgalarını da paylaşmazlar ve bilemeyiz ama
izlerken birbirlerine uyumlarını tüm organlarımda hissediyorum doğrusu :)

Hayır kara kaş, göz, boy uyumu değil.
Kaldı ki o da on numara ama :)

Dans ederkenki vücutlarının ahengi, konuşurkenki mimikleri, birlikte ya da yalnız geçirdikleri zamanların benzerliği,
''Biz birbirimiz için yaratılmışız. '' diyor :)

Konu sahibi kimse kusursuz değil.
Öfke kontrolü sorunu var madem uzman yardımı düşünün.
Hemen ayrılmayı düşünmeyin bence.

Ben tanımıyorum kendilerini ama merak ettim,bir bakayım, zayıf olan magazin kültürüme katkı sağlamış olayım.
Fikriniz ve değerli katkınız için teşekkür ederim.
Sosyal psikoloji ile ilgilendiğim için merak ettim biraz da bu konudaki farklı fikirleri...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…