boşanıp cocuklarını babaya bırakan anneler!

ykme

Üye
Kayıtlı Üye
30 Mart 2016
180
43
18
38
bosanıpta cocuklarını babaya mecbur bırakan anneler varmı aramızda neler yasıyolar ne dusunuyorlar benımle paylasabılırlermı artık bır karar vermem gerekıyor!

bosanıpta cocuklarını babaya mecbur bırakan anneler varmı aramızda neler yasıyolar ne dusunuyorlar benımle paylasabılırlermı artık bır karar vermem gerekıyor!
neden bırakmayı dusunuyorsun
yasları kac ve maddı durumun bakmaya musaıtmı

Mecbur musun, karar mı vermen gerekiyor? Önce onu söylesen keşke.

Yani biz evli olanlar da yardımcı olabiliriz çünkü burada boşanıp çocuklarını eski eşine bırakan kadın bulman oldukça zor. Çünkü toplumda böyle bir durum çok yaşanan bir şey değil. Yaşları çok büyükse bilemem tabi..

Neden mecbursun? Nafakayla idare edemez misin? Annen varsa çocuklara o baksın sen çalış. Babaya da bırakılmaz ya perişan olmasınlar sonra.

Bir arkadaşım var,kocası defalarca aldattığı için en son 2 çocuğunu babasına vererek boşandı.. Kendisi aldığında baba hiçbir sorumluluğunu yerine getirmemişti çünkü, bu şekilde zorla da olsa ilgilenmesini sağladı... Şimdi tekrar evlendi ve mutlu... Yanına alabilse güzel olurdu tabi ama hayat onun karar onların kimse birşey diyemez...

Durumunu bilmiyoruz ama imkanlarini zorlayip evlatlarini yanina alman daha iyi olur..baba cocuktan ayri yasayabilir ama anne ve cocuklarin alismasi cok zor olur.hem cocuk hem anne icin tramva sebebi olabilir

Durumu bilmiyoruz. Sizi de tanımıyoruz. Kimi durumlarda çocukların babada kalması çok daha sağlıklı oluyor. O yüzden ben öyle ezbere anneci yorumlar yapmak istemiyorum. Bu her zaman maddi durum sorunu değil çünkü. Kimi çocuklar babada maddi ve manevi yönden daha iyi büyüyorlar. Hayırlısı diyeyim.

Bence bırakma kardeş . Yazık günah çocuklara . Anne başkadır her zaman . Sana ihtiyaçları var ve hep olacak .. Vicdanını ve iç sesini dinlemeni öneririm .

Mecburiyet ne mecburiyeti?hangi sebep evlatlarından annesini ayirabilir ki?cokmu anaçim bilmiyorum ama ac açikta kalicagini bilsende evlatlarini yanindan ayirma...

Back
X