- 21 Temmuz 2016
- 1.219
- 1.594
- 133
- 40
- Konu Sahibi adventurerpassenger
-
Daha boşanmadan daha kalitelisini mi arıyorsunuz ..
bi bosansaydınız..
Şu aralar kafam biraz karışık...Aklımın bi köşesinde boşanmak var...sormak istedigim boşanıp da eski eşiyle aynı kalite veya daha kaliteli biriyle evlenenler var mı...eşim kaliteli bi insan...ama aşk bitti bende...e cinsellik de vasat duygulardan dolayı...arkadaşa bagladık anlayacağınız......pisman olmaktan da korkuyorum biraz...galiba cesaret biraz da yaşanmışlıklara ihtiyacım var...yardımcı olursanız cok sevinirim...(bu arada yaşım 32 mühendisim ve cocuk yok)
Aramiyorum seçeneklerimi sorguluyorum...bu arada hiç de skandal olacak bi durum söz konusu degil...klasik her haltı abartan kk kadını tepkisi vermeyin bence...
ne bıleyım bence ılgınc geldı.. bosansam hayatta bı daha erkek kahrı cekmem valla ,ister kalıtelı olsun ister paşa..Boşanmadan bulucam demedim zaten sonrasını herkes sorgular...
Bence bosanmak icin gecerli sebepler gerekiyor. Daha kalitelisini bulamazsam bu kalsin diyorsaniz gecerli sebebiniz yoktur. Gecerli sebebiniz varsa ayni kalite bulur muyum bir daha diye dusunmeniz gerekmez.
Ben boşandım ama dört dörtlük olamadı maalesef bazı sebeplerden dolayı ama bin kat daha iyidir şimdiki eşim. Ama ondan da ayrılsam bir daha evlilik düşünmem.
Laf sokacak bisey yok zatenCvbiniz icin cok sagolun...gerci dört dörtlük insan yok...önemli olan öncekinden cok daha iyisi olması...sizin adınıza sevindim...laf sokmadan normal cvp verebilen birinin olması cok guzel...
ne bıleyım bence ılgınc geldı.. bosansam hayatta bı daha erkek kahrı cekmem valla ,ister kalıtelı olsun ister paşa..
hem sizin ki kalıtelıymış o bıle boş cıkmıs ,daha kalıtelısı de boş cıkabılır..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?