Boşanıp da her yönden daha kaliteli biriyle evlenen varmı

adventurerpassenger

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2016
1.219
1.594
133
40
Şu aralar kafam biraz karışık...Aklımın bi köşesinde boşanmak var...sormak istedigim boşanıp da eski eşiyle aynı kalite veya daha kaliteli biriyle evlenenler var mı...eşim kaliteli bi insan...ama aşk bitti bende...e cinsellik de vasat duygulardan dolayı...arkadaşa bagladık anlayacağınız......pisman olmaktan da korkuyorum biraz...galiba cesaret biraz da yaşanmışlıklara ihtiyacım var...yardımcı olursanız cok sevinirim...(bu arada yaşım 32 mühendisim ve cocuk yok)

Bence bosanmak icin gecerli sebepler gerekiyor. Daha kalitelisini bulamazsam bu kalsin diyorsaniz gecerli sebebiniz yoktur. Gecerli sebebiniz varsa ayni kalite bulur muyum bir daha diye dusunmeniz gerekmez.

Boşanmadan bulucam demedim zaten sonrasını herkes sorgular...
ne bıleyım bence ılgınc geldı.. bosansam hayatta bı daha erkek kahrı cekmem valla ,ister kalıtelı olsun ister paşa..
hem sizin ki kalıtelıymış o bıle boş cıkmıs ,daha kalıtelısı de boş cıkabılır..

Kalite derken?
Bence yanlış yerden sorguluyorsunuz.
Nasip denilen bir olgu vardır.
Kimi daha iyi bir evlilik yapar kimi daha kötü.
Kimi hiç evlenmez.
Bunu nasıl bir istatiğe koyabilirsiniz ki?
Madem mutlu değilsiniz,boşanın,daha sonra karşınıza çıkacak olan kişilere göre eleme yaparsınız.

bence bunu düşünmek için erken tabi hayatımda biri olmadan yapamam diyenlerdenseniz bulamayacağınızı da var sayarak hareket edin dicem de bu seferde aşk bitti cinsellik sıfıra yakın bir adamla yaşamaya tahammül edip onunla evli olmaya devam mı edeceksin diye de bir soru geldi aklıma. mutsuz olmasan bu konuyu açmazdın bulamam diyipte mutsuz yaşamaya devam mı edeceksin

Bence bosanmak icin gecerli sebepler gerekiyor. Daha kalitelisini bulamazsam bu kalsin diyorsaniz gecerli sebebiniz yoktur. Gecerli sebebiniz varsa ayni kalite bulur muyum bir daha diye dusunmeniz gerekmez.

Aşkın bitmesi ve arkadaşa baglamak bence gecerli bi sebep..gerci turkiyede ille de dayak aldatma lazim ama... kaliteli biri olmazsa da evlenmek icin evlenmem ben...sadece merak ediyorum benimle ayni hissiyatlarla bosanip da yine kaliteli birileriyle evlenip memnun olan var mi...

Ben boşandım ama dört dörtlük olamadı maalesef bazı sebeplerden dolayı ama bin kat daha iyidir şimdiki eşim. Ama ondan da ayrılsam bir daha evlilik düşünmem.

Cvbiniz icin cok sagolun...gerci dört dörtlük insan yok...önemli olan öncekinden cok daha iyisi olması...sizin adınıza sevindim...laf sokmadan normal cvp verebilen birinin olması cok guzel...

Cvbiniz icin cok sagolun...gerci dört dörtlük insan yok...önemli olan öncekinden cok daha iyisi olması...sizin adınıza sevindim...laf sokmadan normal cvp verebilen birinin olması cok guzel...
Laf sokacak bisey yok zaten herkes düşünebilir boşandıktan sonra ki hayatının neler getireceğini. Dogru karar vermeniz dileğiyle.

İnsanları kaliteli kalitesiz diğer ayrım yapmak istemem. Sadece hayatta kimlerin yanında kimler oluyor şaşırdığımız.kendini geliştirmiştir insanların yanında iki kelimeyi konuşamayan insanlar görüyoruz şans diyorum artık

Evet cikabilir o ihtimal hep var zaten...ama arkadaş arkadaş da evlilik cok sıkıcı...evlenmek icin de evlenemem ben...zira evlilik cok da matah degil farkındayım...ama cocuk istersem mecbur evlenicem..simdi cocuk istemiyorum...o yuzden seceneklerimi sorguluyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…