Boşanıp da her yönden daha kaliteli biriyle evlenen varmı

Ben bosanali 6 yili bitirdim hala ariyorum
Ama eski esimin kalitesinden falan degil
KAlitesiz biriydi ucuz mal pazar maliydi zaten
onun hic bir ozelligini evlenecegim kiside istemiyorum

Bu düşünce içinde olmanız arıyor olmanız demek bana göre...

Alakası yok da sizin laf sokasınız gelmiş bence...insan büyük bi karar vermeden önce sonrasını her daim sorgular...nitekim benim cocugum yok ve eger istersem ileride evlenmem gerekicek...

kismet nasip be guzelim ben daha bekliyoruml

Çok sacma degil akıllı insanlar başkalarının tecrubelerinden yararlanirlar...sadece o ihtimal yuksek mi diye sordum...yüksek ise beni bulma ihtimali de yuksek cunku diger ozelliklerime guveniyorum...

evliliğiniz aşk bitti diye bitiyorsa,bundan sonra aynı kalitede yada daha kaliteli birine aşık olup evlenseniz bile aşk yine bitebilir .bunun garantisi yok,sizin evlilikten beklentiniz tutkulu bir aşk ise seneler boyu böyle tutkuyla aşk yaşayan karıkoca belki vardır ama ben görmedim,yerini sevgi saygıya bırakan aşklar gördüm.siz gerçekten eşinizle evli olmaktan mutlu değilseniz hiç oluru yoksa ayrılın ama hayatınız boyunca belkide eşiniz gibi kaliteli biriyle karşılaşıp aşık olamayacaksınız bunu göze alıyormusunuz.pişman olurmysunuz ayrıldıktab sonra,eğer pişman olabilme ihtimali varsa biraz daha zaman tanımalısınız evliliğinize bence,eşiniz ne düşünüyor evliliğinizle ilgili,o hayatından memnunmu .

Peki daha kalotelisini bulamayacaginiza inansaniz evli kalacakmisiniz?
Yani anlasamiyorsaniz bosanirsiniz.
Bosanmadan baskaisni bulabilirmiyim mantigi cok mantiksiz geldi bana.illaki hayatinjzda biri olmak zorundami?

Hayatindan cok memnun o...ama bendeki duygu eksikliginden dolayi cinsel olarak bisey yaşayamiyorum artık...boyle yaşamak da bana ot gibi geliyo...

kalite derken sosyal statü,maddi durum,sosyal imkanlar,maddiyat gibi şeylerden bahsediyorsanızevliliği ve aşkı başka şeylerde aramışsınız zaten derim öncelikle...
ama aşk diyorsanız tutku diyorsanız sevgi diyorsanız ,boşandıktan sonra bunları tekrar hissedeceğiniz biri karşınıza çıkabilir.ama "kalite" yönünden istediğiniz kişi de olmayabilir.

Peki daha kalotelisini bulamayacaginiza inansaniz evli kalacakmisiniz?
Yani anlasamiyorsaniz bosanirsiniz.
Bosanmadan baskaisni bulabilirmiyim mantigi cok mantiksiz geldi bana.illaki hayatinjzda biri olmak zorundami?

Anlasiyoruz...ama duygu eksikligi var...akıllı insan sonrasını da sorgular dolayisiyla sorguluyorum pisman olurmuyum diye...belki ilerde cocuk isteyecegim dolayisiyla evlenmem gerekicek...

"İşimden memnun değilim,ayrılsam bir daha böyle iyi bir iş bulabilir miyim?" gibi bir konu olmuş bu,keşke öyle bir şey olsaydı...
Bana göre bir insan ya boşanmak istiyordur ya istemiyordur. Boşverin olasılıkları,illa biri olmak zorunda mı? Sadece ne yapmak istediğinize karar verin

Çok sagolun...galiba bu durumda önceliklerimi belirlemem lazim...ona gore kararimi vermeliyim...

Aynen meleknaz...hatta over qualified düşündüm...

Evet tahmin ettim.Aslında tamamen sizin seçiminizle alakalı olacaktır.Duygularınıza kapılıp acele karar verirseniz mantık yönünü atlayabilirsiniz.Hem mantığınıza hem kalbinize uygun birini bulmanız kısmet diyelim.

Evet ilk yazdiklariniza dikkat ediyorum cünkü kuru kuru aşık olamayan bi yapım var benim...karşımdaki insanın zekası statüsü genel kültürü aile kültürü benim icin onemli...bi de üstüne tutku aşk istiyorum...biraz düsük bi ihtimal belki ama sorguluyorum iste...

Reactions: mw-
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…