- 30 Nisan 2008
- 45.779
- 24.642
- 398
- Konu Sahibi adventurerpassenger
-
Ben bosanali 6 yili bitirdim hala ariyorumŞu aralar kafam biraz karışık...Aklımın bi köşesinde boşanmak var...sormak istedigim boşanıp da eski eşiyle aynı kalite veya daha kaliteli biriyle evlenenler var mı...eşim kaliteli bi insan...ama aşk bitti bende...e cinsellik de vasat duygulardan dolayı...arkadaşa bagladık anlayacağınız......pisman olmaktan da korkuyorum biraz...galiba cesaret biraz da yaşanmışlıklara ihtiyacım var...yardımcı olursanız cok sevinirim...(bu arada yaşım 32 mühendisim ve cocuk yok)
Bu düşünce içinde olmanız arıyor olmanız demek bana göre...
kismet nasip be guzelim ben daha bekliyorumlBu ihtimale göre mi boşanacaksınız ?
Çok sacma değil mi, ben 2. evliliğimi ruhende bedenende ilk eşimden ayrıldıktan sonra düşündüm ve yaptım.
Ve çok kaliteli.
Ama siz bulabilir misiniz bilemiyorum kısmet işi
Bu ihtimale göre mi boşanacaksınız ?
Çok sacma değil mi, ben 2. evliliğimi ruhende bedenende ilk eşimden ayrıldıktan sonra düşündüm ve yaptım.
Ve çok kaliteli.
Ama siz bulabilir misiniz bilemiyorum kısmet işi
Yurtdışında mı yaşıyorsunuz ? Kaliteli derken qualified ın karşılığı olarak mı düşündünüz ?
evliliğiniz aşk bitti diye bitiyorsa,bundan sonra aynı kalitede yada daha kaliteli birine aşık olup evlenseniz bile aşk yine bitebilir .bunun garantisi yok,sizin evlilikten beklentiniz tutkulu bir aşk ise seneler boyu böyle tutkuyla aşk yaşayan karıkoca belki vardır ama ben görmedim,yerini sevgi saygıya bırakan aşklar gördüm.siz gerçekten eşinizle evli olmaktan mutlu değilseniz hiç oluru yoksa ayrılın ama hayatınız boyunca belkide eşiniz gibi kaliteli biriyle karşılaşıp aşık olamayacaksınız bunu göze alıyormusunuz.pişman olurmysunuz ayrıldıktab sonra,eğer pişman olabilme ihtimali varsa biraz daha zaman tanımalısınız evliliğinize bence,eşiniz ne düşünüyor evliliğinizle ilgili,o hayatından memnunmu .
Peki daha kalotelisini bulamayacaginiza inansaniz evli kalacakmisiniz?
Yani anlasamiyorsaniz bosanirsiniz.
Bosanmadan baskaisni bulabilirmiyim mantigi cok mantiksiz geldi bana.illaki hayatinjzda biri olmak zorundami?
Boşandıktan 3 yıl sonra şimdiki eşimle evlendim .Kaliteli derken kıstaslar farklı olur ama ilk evliliğimden çok daha mutlu ve huzurluyum .Bir daha evlenmem demiştim ama asla pişman olmadım .Umarım siz de aradığınız mutluluğu yakalarsınız.
Büyük bir kumar ama ..Bunu bilin ..Umarım en doğru kararı verirsiniz .Çok sagolun...galiba bu durumda önceliklerimi belirlemem lazim...ona gore kararimi vermeliyim...
Aynen meleknaz...hatta over qualified düşündüm...
kalite derken sosyal statü,maddi durum,sosyal imkanlar,maddiyat gibi şeylerden bahsediyorsanızevliliği ve aşkı başka şeylerde aramışsınız zaten derim öncelikle...
ama aşk diyorsanız tutku diyorsanız sevgi diyorsanız ,boşandıktan sonra bunları tekrar hissedeceğiniz biri karşınıza çıkabilir.ama "kalite" yönünden istediğiniz kişi de olmayabilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?