- 29 Nisan 2015
- 26.564
- 91.297
- 598
- Konu Sahibi adventurerpassenger
-
Evet tahmin ettim.Aslında tamamen sizin seçiminizle alakalı olacaktır.Duygularınıza kapılıp acele karar verirseniz mantık yönünü atlayabilirsiniz.Hem mantığınıza hem kalbinize uygun birini bulmanız kısmet diyelim.
Ben varım :))Şu aralar kafam biraz karışık...Aklımın bi köşesinde boşanmak var...sormak istedigim boşanıp da eski eşiyle aynı kalite veya daha kaliteli biriyle evlenenler var mı...eşim kaliteli bi insan...ama aşk bitti bende...e cinsellik de vasat duygulardan dolayı...arkadaşa bagladık anlayacağınız......pisman olmaktan da korkuyorum biraz...galiba cesaret biraz da yaşanmışlıklara ihtiyacım var...yardımcı olursanız cok sevinirim...(bu arada yaşım 32 mühendisim ve cocuk yok)
o zaman şunu düşünmek lazım.yani şu riski almak lazım aslında; mutlu değilim boşanmak istiyorum ama sonrasında istediğim gibi birisini bulamazsam da yalnız olmaya razıyım..????Evet ilk yazdiklariniza dikkat ediyorum cünkü kuru kuru aşık olamayan bi yapım var benim...karşımdaki insanın zekası statüsü genel kültürü aile kültürü benim icin onemli...bi de üstüne tutku aşk istiyorum...biraz düsük bi ihtimal belki ama sorguluyorum iste...
Daha boşanmadan seçeneklerinin kalitesini düşünen kadının kalitesi ne düzeydedir acaba???
evlilik terapistine gitmeyi düşündüz mü gittinşz mi yada belki faydası olurHayatindan cok memnun o...ama bendeki duygu eksikliginden dolayi cinsel olarak bisey yaşayamiyorum artık...boyle yaşamak da bana ot gibi geliyo...
Evet cnm ya keşke hic bitmese...ama diger türlü de cinsellik yok gibi...arkadaşa bagladik...Ben varım :))
Ama yeniden evlendiğinizde de aşkımız bitebilir
Aşkın bitmesi ve arkadaşa baglamak bence gecerli bi sebep..gerci turkiyede ille de dayak aldatma lazim ama... kaliteli biri olmazsa da evlenmek icin evlenmem ben...sadece merak ediyorum benimle ayni hissiyatlarla bosanip da yine kaliteli birileriyle evlenip memnun olan var mi...
evlilik terapistine gitmeyi düşündüz mü gittinşz mi yada belki faydası olur
Hele yurt disinda yasiyosan sansin %50 iken % 35 dusmusturAynen meleknaz...hatta over qualified düşündüm...
tekrar evlenmek neden
Hele yurt disinda yasiyosan sansin %50 iken % 35 dusmustur
Ornek; kendim
ya hiç bulamazsan sonuçta nasipCocugum yok ...eger ki cocuk istersem tekarar evlenmeliyim türkiye sartlarinda...
Kaf dağı prensi istiyorsun sen bence pişman olacaksın hıcbır erkek Harika degıl . Hele sevgiliyken ve evlıyken farklılar . Oyle tutkulu aşk varsa bizede haber et bizde boşayalım ama yaptığın cok büyük risk . Tutku'yla evlensen bile o zamanla biter herzamab gördüğün birinin cazıbesı kalmaz . Cok hayalcisn bıde maddi durumun iyiki kendıne gğvenın varEvet ilk yazdiklariniza dikkat ediyorum cünkü kuru kuru aşık olamayan bi yapım var benim...karşımdaki insanın zekası statüsü genel kültürü aile kültürü benim icin onemli...bi de üstüne tutku aşk istiyorum...biraz düsük bi ihtimal belki ama sorguluyorum iste...
Bilimsel araştırmalarda bile insanların daha iyisini bulamam korkularından dolayi ayrılmaya cesaret edilemediği gerçeği kanitlanmışken ;sizin herkesin iç sesiyle düşündüğü şeyi dillendirip sormaniz nasıl abest karşılanıyor söyleyeyim ,O yorum atanlar bos beyinli ve attığı yorumlarla beğeni toplamaya calisan burada kendilerini bu şekil tatmin etme çabası olan olan insanlar .
Aşkın bitmesi ve arkadaşa baglamak bence gecerli bi sebep..gerci turkiyede ille de dayak aldatma lazim ama... kaliteli biri olmazsa da evlenmek icin evlenmem ben...sadece merak ediyorum benimle ayni hissiyatlarla bosanip da yine kaliteli birileriyle evlenip memnun olan var mi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?