Boşanıp da her yönden daha kaliteli biriyle evlenen varmı

araba mı bu ya? kalitelisi az kalitelisi vs... boşanmak istiyorsanız boşanın. daha kalitelisini bulamam diye boşanmamak saçma.

Sagol c

Sagol cnm insallah dogru kararı veririm...pisman olmak istemiyorum sonrasindan...

Ben varım :))
Ama yeniden evlendiğinizde de aşkımız bitebilir

o zaman şunu düşünmek lazım.yani şu riski almak lazım aslında; mutlu değilim boşanmak istiyorum ama sonrasında istediğim gibi birisini bulamazsam da yalnız olmaya razıyım..????
ya da bence şunu denediniz mi; eşinize aşık olarak evlendiniz sonra ne oldu da ya da ne olmadı da duygularım kayboldu? bu sorunun cevabını bulup evililği kurtarma fikri daha cazip bence

Daha boşanmadan seçeneklerinin kalitesini düşünen kadının kalitesi ne düzeydedir acaba???

Ben kalitemden eminim rahat olun...laf sokmak icin bazilariniz firsat kolluyo...düşük kriterli biri olmak zorunda degilim bu 1...ikincisi ben simdi bulucam demiyorum zaten...sonrasini sorguluyorum...bu da aklıyla hareket edenlerin harcı..

Yok kesinlikle bence de gecerli bir sebep. Ama dedigim gibi gecerli sebebiniz varsa zaten sonrasinin hesabi gereksiz. Direk bosanin.

evlilik terapistine gitmeyi düşündüz mü gittinşz mi yada belki faydası olur

Cok sagolun fikirleriniz icin...bi o kaldı ...bikac ay icerisinde terapiste de gidicez...sonrasinda kararimi vericem...onunla konustum..biseylerin eksik oldugunun farkinda...ama kendisi hayatindan memnun...

Bilimsel araştırmalarda bile insanların daha iyisini bulamam korkularından dolayi ayrılmaya cesaret edilemediği gerçeği kanitlanmışken ;sizin herkesin iç sesiyle düşündüğü şeyi dillendirip sormaniz nasıl abest karşılanıyor söyleyeyim ,O yorum atanlar attığı yorumlarla beğeni toplamaya calisan burada kendilerini bu şekil tatmin etme çabası olan bos insanlar .

Son düzenleme:
Kaf dağı prensi istiyorsun sen bence pişman olacaksın hıcbır erkek Harika degıl . Hele sevgiliyken ve evlıyken farklılar . Oyle tutkulu aşk varsa bizede haber et bizde boşayalım ama yaptığın cok büyük risk . Tutku'yla evlensen bile o zamanla biter herzamab gördüğün birinin cazıbesı kalmaz . Cok hayalcisn bıde maddi durumun iyiki kendıne gğvenın var

Daha iyisini bulur muyum diye düşünmek yerine iliskinize heyecan katmayı tekrar bazı şeyleri uyandırmaya calissaniz daha iyi olmaz mı çünkü eminim esinizle evlenirken onun kaliteli ve cinsel olarak heyecan duyduğunuz biri old dusunmussunuzdur

Cnm tam olarak düşündügümü yazdın...evet cogu yazmak icin yazan hayatında kriterleri dip yapmış insanlar...ben alışıgım zaten kendi hemcinslerini yermek icin ugrasan zavallılara...

kalite derken ne kalite bulduğunuz adamların evlilik hayatları berbat olabilir. boşanıp talip buldunuz vs. onla 5 yıl bitti sonra her şey bitti. başkasını buldunuz onla 3 sene geçti her şey bitti.sonra dediniz Allahım neydi günahım.yani yarınımızda ne olacağımız kayıpken bile bile ladesler hariç kalite kavramına güvenmiyorum.iş adamın kalitesi ile bitmiyor.

boşanmanızı ,duygularınızın aşkın,sevginin cazibenin bitmesini anlayabilirim ,anlıyorum da

fakat :
evlilik size umduğunuzu vermemiş ki
2 .kez aramak neden
neden evlilik kurumundan mutluluğu arıyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…