Tabiki oyle o evden cikip odenirken benim isteklerim ertelenecek.. diyormda dinleyen kim... o borcunu bitirip evlenene kadrda benim omrum tukeniyo artik beklemek caresiz kalmak uzulmek istemiyrm sakin huzurlu bi yuvam olsun istiyrm..Sen sikintisini yasamayacaksin madem odesin borcunu bitirsin sen de sonra evlen, mumkun degil yani oyle senin hissetmemen falan neticede o para evinizden cikacak
Bilemedim yaTabiki oyle o evden cikip odenirken benim isteklerim ertelenecek.. diyormda dinleyen kim... o borcunu bitirip evlenene kadrda benim omrum tukeniyo artik beklemek caresiz kalmak uzulmek istemiyrm sakin huzurlu bi yuvam olsun istiyrm..
Babam ve annemden baska oyle daniscagm adam akilli.kimsem.yok herkes kendi cikari pesinde su hayatta. Ailemde ilk once bosandigm icin karsiydi simdi bisey demiyolar degisebilcegini dusunuyolar. Ben sakin allahdan korkan affedici bi ailede yetistm ama malesefki hayat okadr iyi niyetli insanlarla dolu degilBilemedim ya
Ailenizde akli selim biri var mi dinleyebileceginiz? Bir de oyle birine danissaniz?
Peki borcun karsiliksiz cekten dolayi olduguna emin misiniz?Babam ve annemden baska oyle daniscagm adam akilli.kimsem.yok herkes kendi cikari pesinde su hayatta. Ailemde ilk once bosandigm icin karsiydi simdi bisey demiyolar degisebilcegini dusunuyolar. Ben sakin allahdan korkan affedici bi ailede yetistm ama malesefki hayat okadr iyi niyetli insanlarla dolu degil
Oyle soyledi dinlemedim o anda okadar canim sıkıldikiPeki borcun karsiliksiz cekten dolayi olduguna emin misiniz?
Hmm yine de barisma niyetin var ise borcun sebebinden emin olmalisin canimOyle soyledi dinlemedim o anda okadar canim sıkıldiki
ailesi değişmiş olamaz yaSebebi ailesiydi ama suda var ailesi bana kotu davrandiysa eski esimin sucu degilmi o bi kere karsilarina dursa yapamazlardi.. iste bende onu diyorm acaba ben cokmu masun bakiyorum olaya mutlu olan varmi...
sıkıntıyı aynı evde oldukları sürece oda çeker ki az bi mevla değilSen sikintisini yasamayacaksin madem odesin borcunu bitirsin sen de sonra evlen, mumkun degil yani oyle senin hissetmemen falan neticede o para evinizden cikacak
Ailesiyle gorusmuyo bana yaptiklarindan dolayiailesi değişmiş olamaz ya
önceden nasıldı arası ailesiyleAilesiyle gorusmuyo bana yaptiklarindan dolayi
Bekarken samimi olmayan ailesi onu o ailesini duskun degllermis sonradan gelin geldi oglu onlar icin vazgecilmez olmustu tabi eski esimde onlari oyle goruyodu anaci olmustu anlicaginönceden nasıldı arası ailesiyle
hmm ailesi yine tekmeyi bastı tabi oda kürkçü dükkanına dönmeye çalışıyoBekarken sa
Bekarken samimi olmayan ailesi onu o ailesini duskun degllermis sonradan gelin geldi oglu onlar icin vazgecilmez olmustu tabi eski esimde onlari oyle goruyodu anaci olmustu anlicagin
Aynen soyle soyleyim ailesi zaten onem vermiyodu benimle kiymete bindi benim canimi yakmak.icin ogullarini tuttular ne zman ben ttm ne haliniz varsa gorun diyip bosadigmda 2 hafta bile birbirlerine sabredememisler..hmm ailesi yine tekmeyi bastı tabi oda kürkçü dükkanına dönmeye çalışıyo
hmm bunun tekrarını göze alıyo musun pekiAynen soyle soyleyim ailesi zaten onem vermiyodu benimle kiymete bindi benim canimi yakmak.icin ogullarini tuttular ne zman ben ttm ne haliniz varsa gorun diyip bosadigmda 2 hafta bile birbirlerine sabredememisler..
Onca seye ragmen ve ben aileni birak bana don demememe ragmen ölup bittigi anasiyla 8 aydir bir dk bile gorusmeyen adam biz evlenince onlarla yagli balli olacaksa ne diyim vallaha bilmiyormhmm bunun tekrarını göze alıyo musun peki
iyide o zaman senden boşanmayı da göze alamazdı ama boşandınızOnca seye ragmen ve ben aileni birak bana don demememe ragmen ölup bittigi anasiyla 8 aydir bir dk bile gorusmeyen adam biz evlenince onlarla yagli balli olacaksa ne diyim vallaha bilmiyorm
Haklisiniz ne diyebilirm.. bende bunlarida dusundugm icin 8 aydir dolaniyo kapimda ama tmm demedimiyide o zaman senden boşanmayı da göze alamazdı ama boşandınız
deme bence ha varsada niyetin iyice sürttür burnunu bide bdev de boşanmak üzere olan arkadaşların konularını oku yardımcı olur karar vermendeHa
Haklisiniz ne diyebilirm.. bende bunlarida dusundugm icin 8 aydir dolaniyo kapimda ama tmm demedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?