Bosanipda tekrar birlesen mutlu olanlar varmi yada ben herkesi kendim gibimi goruyorum

Sen sikintisini yasamayacaksin madem odesin borcunu bitirsin sen de sonra evlen, mumkun degil yani oyle senin hissetmemen falan neticede o para evinizden cikacak
Tabiki oyle o evden cikip odenirken benim isteklerim ertelenecek.. diyormda dinleyen kim... o borcunu bitirip evlenene kadrda benim omrum tukeniyo artik beklemek caresiz kalmak uzulmek istemiyrm sakin huzurlu bi yuvam olsun istiyrm..

Keske bana ulasmasini hep engelleseydim basta ulasmaya calistinda hep engelledim ama vazgecmedi sonunda bende pes ettim kovmadim onu dinlemeyi tercih ettim. Belki degismistir pismandir dedim ama suan bu sikintilari niye cekiyrm keske engelleseydim hep ulasmasini diyrm acaba degismedimi diye korkana kadr. Ama artik keske demek icin geç onca hayal onca umut yeserdi yeniden

Tabiki oyle o evden cikip odenirken benim isteklerim ertelenecek.. diyormda dinleyen kim... o borcunu bitirip evlenene kadrda benim omrum tukeniyo artik beklemek caresiz kalmak uzulmek istemiyrm sakin huzurlu bi yuvam olsun istiyrm..
Bilemedim ya
Ailenizde akli selim biri var mi dinleyebileceginiz? Bir de oyle birine danissaniz?

Bilemedim ya
Ailenizde akli selim biri var mi dinleyebileceginiz? Bir de oyle birine danissaniz?
Babam ve annemden baska oyle daniscagm adam akilli.kimsem.yok herkes kendi cikari pesinde su hayatta. Ailemde ilk once bosandigm icin karsiydi simdi bisey demiyolar degisebilcegini dusunuyolar. Ben sakin allahdan korkan affedici bi ailede yetistm ama malesefki hayat okadr iyi niyetli insanlarla dolu degil

Peki borcun karsiliksiz cekten dolayi olduguna emin misiniz?

Sebebi ailesiydi ama suda var ailesi bana kotu davrandiysa eski esimin sucu degilmi o bi kere karsilarina dursa yapamazlardi.. iste bende onu diyorm acaba ben cokmu masun bakiyorum olaya mutlu olan varmi...
ailesi değişmiş olamaz ya

Sen sikintisini yasamayacaksin madem odesin borcunu bitirsin sen de sonra evlen, mumkun degil yani oyle senin hissetmemen falan neticede o para evinizden cikacak
sıkıntıyı aynı evde oldukları sürece oda çeker ki az bi mevla değil

Bekarken sa

Bekarken samimi olmayan ailesi onu o ailesini duskun degllermis sonradan gelin geldi oglu onlar icin vazgecilmez olmustu tabi eski esimde onlari oyle goruyodu anaci olmustu anlicagin
hmm ailesi yine tekmeyi bastı tabi oda kürkçü dükkanına dönmeye çalışıyo

hmm ailesi yine tekmeyi bastı tabi oda kürkçü dükkanına dönmeye çalışıyo
Aynen soyle soyleyim ailesi zaten onem vermiyodu benimle kiymete bindi benim canimi yakmak.icin ogullarini tuttular ne zman ben ttm ne haliniz varsa gorun diyip bosadigmda 2 hafta bile birbirlerine sabredememisler..

Aynen soyle soyleyim ailesi zaten onem vermiyodu benimle kiymete bindi benim canimi yakmak.icin ogullarini tuttular ne zman ben ttm ne haliniz varsa gorun diyip bosadigmda 2 hafta bile birbirlerine sabredememisler..
hmm bunun tekrarını göze alıyo musun peki

Onca seye ragmen ve ben aileni birak bana don demememe ragmen ölup bittigi anasiyla 8 aydir bir dk bile gorusmeyen adam biz evlenince onlarla yagli balli olacaksa ne diyim vallaha bilmiyorm
iyide o zaman senden boşanmayı da göze alamazdı ama boşandınız

Napcami bilmiyorm sanirim bi tur bunalimdayim cunki kararimi hic bi yonde kesin karar olarak veremiyorm.. tmm onunla yuva kurcam da diyemiyrm kurmuyorm istemiyrm diyip bitiremiyormda

Ha

Haklisiniz ne diyebilirm.. bende bunlarida dusundugm icin 8 aydir dolaniyo kapimda ama tmm demedim
deme bence ha varsada niyetin iyice sürttür burnunu bide bdev de boşanmak üzere olan arkadaşların konularını oku yardımcı olur karar vermende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…