sonuç ne oldu neye karar verdinAllahim caresz koymasin kimseye
Bilmiyorm ne dusuncemi inanin bilmiyrmallah yardimcin olsun ne diyim.affeedilecek durum vardiysa.keske bosanmasaydiniz.
Benim ailem 8 sene ayrı kaldılar boşanmışlardı. Şimdi babam tekrar boşanmayı düşünüyor. 2009da tekrar evlenmişlerdi. Keşke hiç barışmasalarmış diyorum. Çünkü şuan 14 aylık kardeşim varBazı şeyler düzelmez diye düşünüyorum.
Bilmiyorm ne dusuncemi inanin bilmiyrm
Ilac gibi geldi bu yazin insallahhhh insallahhh mutluluk nasip etsinde rabbim ne yol dogruysa onu versinde hangi yol olursa olsun. Allah razi olsun canim vallaha cok bunaliyrmbence iyi dusun.icinden geleni yap.sonucda senin hayatin,senin kararin.kararin ne olursa olsun,sonda uzulmemeyini diliyorum.insalah mutlu olursun.
Cocuk yok canim ama bence buyuk konusma insanin basina hersey geliyo bu dunyada. Bende kirk yil dusunsem.su durumda olacagm sunlari dusunecegim aklima gelmezdiBen bosansam tekrar ayni adamla asla evlenmem cok kotu olmasa da iyi olsa bosanmazdim zaten derim bi insanin degisebilmesi cok zoe ha cocuk varsa denenebilinir
Ailemi ve kendimi bi daha uzmeyi goze alamazdim kucuk bi ihtimalde olsa degismis olabilir tabi insallah hakkinizda hayirlisi olsunCocuk yok canim ama bence buyuk konusma insanin basina hersey geliyo bu dunyada. Bende kirk yil dusunsem.su durumda olacagm sunlari dusunecegim aklima gelmezdi
Bende cok dusunuyorm bunu tekrar Allah korusun ayni sey olsa ( hic biseyin garantisi yok senelerce evli kalanlarin bile) ailem yikilir bunada korkuyorm napcami bilmiyrm. Sagoln Allah razi olsunAilemi ve kendimi bi daha uzmeyi goze alamazdim kucuk bi ihtimalde olsa degismis olabilir tabi insallah hakkinizda hayirlisi olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?