Bosanipda tekrar birlesen mutlu olanlar varmi yada ben herkesi kendim gibimi goruyorum

Sen zaten ilk konuyu açarken de dönmeye niyetliydin ben öyle anladım yazdığından buradan da olumlu bir şey duymak istedin hakkında hayırlısı olsun.

allah yardimcin olsun ne diyim.affeedilecek durum vardiysa.keske bosanmasaydiniz.

Karar vermedim henuz hala maallahdayim cok zor buda . Kimisi sevmese bukadr pesinden gelmezdi diyo kimisi degismez diyo anlicaniz kafayi yemek uzereyim

Benim ailem 8 sene ayrı kaldılar boşanmışlardı. Şimdi babam tekrar boşanmayı düşünüyor. 2009da tekrar evlenmişlerdi. Keşke hiç barışmasalarmış diyorum. Çünkü şuan 14 aylık kardeşim var Bazı şeyler düzelmez diye düşünüyorum.

Ben bosansam tekrar ayni adamla asla evlenmem cok kotu olmasa da iyi olsa bosanmazdim zaten derim bi insanin degisebilmesi cok zoe ha cocuk varsa denenebilinir

bence iyi dusun.icinden geleni yap.sonucda senin hayatin,senin kararin.kararin ne olursa olsun,sonda uzulmemeyini diliyorum.insalah mutlu olursun.
Ilac gibi geldi bu yazin insallahhhh insallahhh mutluluk nasip etsinde rabbim ne yol dogruysa onu versinde hangi yol olursa olsun. Allah razi olsun canim vallaha cok bunaliyrm

Ben bosansam tekrar ayni adamla asla evlenmem cok kotu olmasa da iyi olsa bosanmazdim zaten derim bi insanin degisebilmesi cok zoe ha cocuk varsa denenebilinir
Cocuk yok canim ama bence buyuk konusma insanin basina hersey geliyo bu dunyada. Bende kirk yil dusunsem.su durumda olacagm sunlari dusunecegim aklima gelmezdi

Cocuk yok canim ama bence buyuk konusma insanin basina hersey geliyo bu dunyada. Bende kirk yil dusunsem.su durumda olacagm sunlari dusunecegim aklima gelmezdi
Ailemi ve kendimi bi daha uzmeyi goze alamazdim kucuk bi ihtimalde olsa degismis olabilir tabi insallah hakkinizda hayirlisi olsun

Ailemi ve kendimi bi daha uzmeyi goze alamazdim kucuk bi ihtimalde olsa degismis olabilir tabi insallah hakkinizda hayirlisi olsun
Bende cok dusunuyorm bunu tekrar Allah korusun ayni sey olsa ( hic biseyin garantisi yok senelerce evli kalanlarin bile) ailem yikilir bunada korkuyorm napcami bilmiyrm. Sagoln Allah razi olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…