Bosanipda tekrar birlesen mutlu olanlar varmi yada ben herkesi kendim gibimi goruyorum

Sanırım eşiyle boşanıp 2 yıl sonra tekrar evlenen biri olarak size fikir verebilirim.evet benim eşimde bana başkalarına çok ağladı,çok sızlandı,çok yalvardı,bir ton sözler verip yeminler etti.belki tekrar deneyip mutlu olanlar vardır ama ben o kişilerden değilim.hayatımın en büyük hatasını eşimle 2.kez evlenerek yaptın.malesefki huy değişmiyor üstelik herşey daha da kötüye gidiyor.göz yaşlarına.yalvarmalarına acıyıp affettiğiniz eşiniz size heran "acıma acınacak hale düşersin" sözünün doğruluğunu yaşatıyor.yeniden evlenince ağlayan sızlayan kişinin yerini egosu şişmiş kendini bulunmaz hint kumaşı sanan biri alıyor. yürüyecek evlilik daha başında yürüyor.denenmişi denemek hayal kırıklığı,üzüntüden başka birşey getirmiyor.şuan yeniden boşanma aşamasındayız.ve bu boşanmamız ilki kadar kolay geçmiyor çünkü artık bir çocuğumuz var. eşim ve ailesi çocuğun velayetini istiyorlar.hamileliğimden itibaren nasıl olsa çocuk olacak artık boşanamaz gözüyle bakıp zaten berbat giden evliliği cehenneme çeviren eşim boşansak bile çocuk olduğu için ömrümün sonuna kadar hep olacak.lütfen çok iyi düşün.yaşadıkları mı düşmanıma bile dilemem

Ha

Haklisiniz ne diyebilirm.. bende bunlarida dusundugm icin 8 aydir dolaniyo kapimda ama tmm demedim
Ben ayni kisiyle ikinci kez evlenenlerin hic mutlu oldugunu gormedim. Hepsi en fazla 1 ay iyi sonra ayni tas ayni hamam diyorlar. Sizinle evliyken ailesini silememis evliliginin bitmesini bile goze almis simdi mi 8 ayda akli basina gelmis. Sizi cok cok sevseydi kaybetmemek icin yuvasini kurtarmak icin ailesiyle arasina mesafe koyardi. Simdi mi sevdigi aklina gelmis yoksa gidecek bir yeri olmadigindan iki aglayip iki zirlayip kandirna derdinde mi? Daha once akli nerdeymis? Yeni bir duzen kurmusken tekrar goze almaya deger mi? Cok mu vazgecilmez biri? Baska biriyle yeni bir baslangic yapmak eskisiyle ayni seyleri yeniden yasama riskini almaktan daha iyidir bence.

Şunu bilin boşanma nedeniniz eşinizin ailesi değil.sorun eşinizde bende ilk boşandığımda ailesi yüzünden bitti diyordum.benim eşimde benimle evlenince ailesi tarafından değere binmişti.boşanınca aileside eşi mi boşadı.eşim çok yanlızım.birleşelim aile mi sileceğim daha neler neler dedi. ikincikez evlendim ailesi daha da tepeme bindi çünkü ne eşim ne ailesi değişmedi ikinci kez boşanamazdım nasıl olsa birde çocuk olunca kullan çocuğu

Bu msj iyice yikti beni napcami sasirdim yemin ederm .. biz herseyimizi yeniden almistik biz ne hayaller kurmustuk bukadr imkansizmi ya

Nasil yani silmedimi esiniz. Ama benim ki 8...9 aydir yuzlerini gormuyo.. bide benim kesin kararimi biliyo onlar evime giremez..daha beteri derken kocan arkanda olmadimi yani

Soylediklerinizde hepp haklisiniz ama iste bu zamana kadr bi suru hayal kurdk tekrar bitmesi okadr zorki oda birakmiyo zaten surekli pesimde.. yoruldum bazen diyorm ki birak allaha herseyi kur yuvani sonra korkuyorm aynisi olursa diye. Ama degisme ihtimali olamazmi allahim neyin icindeyim ben boyle inanin kafam hergun herdk agriyo dusunmekden

Evlenmedim de boşanmadım da ama boşandığınız bir insanla tekrar evlenmek nasıl mutluluk getirebilir ki ? Yani sorunlar yaşayıp bile isteye boşandıktan sonra tekrar bir araya gelmek istiyorsanız aa ben değiştim yada o değişmiştir dıyorsanız kendınızı kandırıyorsunuz.Kimse değişmez. Yıne cicim aylarından sonra hersey eskıye döner.

..

Fazla söze gerek yok, bizzat tecrübe etmiş biri yazmış sana olacakları.

Okadr zoruma gidiyo ki a
Okadr agir geliyoki bu hayat yordu beni
Daha dur bakalım
Ömrünün baharındasın
Neler neler görüp yaşlanacaksın baston gözlük vs edineceksin
Yorulmak için daha erken
Herşey erkek mi aşk mı hayatta, onun dışında hedeflerine yönel

Ayrılık bir kere akla düştü mu hareketler tavırlar zamanla sertleşmeye başlar. Siz birde bu devreleri atlamış sonuca ulasmissiniz. Yani ayrılmışsıniz . Artık hicbirsey ilk günkü gibi olmaz . Yasanilanlar unutulmaz. Isıtılıp ısıtılıp önünüze koyulabilir.nasıl olsa bu kadın bana geri döndü değip eskisine nazaran daha agresif hareketler yasanilabilir. Bence ayrildiysaniz çocuk yoksa barismayin. Aslında çok kavga eden tiplerseniz çocuk varsa da barismayin. Çünkü öyle bir ailede büyüyen çocuklar ilerde psikopat oluyor. İlla varisacaksaniz çocuk yapmayın. Tercih tabiki sizin.
Son söz ; sizin ipler incelmis kopmuş şimdi bir düğüm atarsaniz o düğümlerin üstüne daha çok düğümler atıp saglamlastirmaya çalışarak yaşayacaksıniz.

Bu msj iyice yikti beni napcami sasirdim yemin ederm .. biz herseyimizi yeniden almistik biz ne hayaller kurmustuk bukadr imkansizmi ya

Benim anlamadığım her şeyimizi yeniden almıştık diyorsunuz ama 8 aydır evet demedim de diyorsunuz. Bir şeyleri kabul etmişsiniz ki yeniden eşya alma sürecine girmişsiniz. Bu işlere bulaşmadan keşke borcun kaynağını ve neden yapıldığını iyice öğrenseydiniz.

Daha dur bakalım
Ömrünün baharındasın
Neler neler görüp yaşlanacaksın baston gözlük vs edineceksin
Yorulmak için daha erken
Herşey erkek mi aşk mı hayatta, onun dışında hedeflerine yönel
Ne guzel soylemissiniz inanin yoruldm neye elimi atsam kaliyo elimde ben huzurlu yuva istiyrm sadece

Ya tabiki evlliliğiniz nasıldı neler yaşadınız biz bilemeyız...en doğru sekılde karar verecek olan sizsiniz..Ama sadece sevıyorum dıye karar vermeyın nacizane tavsiyem...Mesela yaşlandıgınız da birbirinize katlanabılecekmısınız ? Çunku bır sefer denemıssınız ve olmamıs bırseylerden rahatsız olup ayrılmıssınız birbirinize tahammul edememıssınız bırsekılde...yani iyice düşünün derim..Belki de çok mutlu olursunuz kimbilir..Herşey mümkün bu hayatta...ama yıne de iyice düşünün..

Ne guzel soylemissiniz inanin yoruldm neye elimi atsam kaliyo elimde ben huzurlu yuva istiyrm sadece
Kocaman kadınsın
Bişeyler yaşamış bitirmişsin madem
Artık bilmen gerekirki öyle siparişle olmuyo bu işler
Nasip kısmet, birgün birini sever ve doğru kişi olduğuna inanırsan evlenirsin
İlle de bi yuva diye evlenilmez
Onun dışında iş güç kurs hobi durumlarına yönel bence artık
Biri gelir veya gider, yanında kalacak olan şey iş güçtür sana..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…