Evet ama baskasiyla mutlumu olacam belki onunlada olamicam yada daha kotu olacak bu dusuncelerde bunaltiyo benu. Bizim aramizda ailesi yuznden sikintilar cikti genel olarak ha diceksiniz ailesine mesafe koyacakti evet koymaliydi yapmadi bu yuzden bosandm.. yani ne icki ne kumar na kari kiz hic biseyi yoktu evine bakan maasini oldugu gibi elime sayan bi insandi hani bende dusunuyorm tek tuk hatasi olan biride duzeltemezmi o hatalarini offff yoruldm dusunmekdenAyrılık bir kere akla düştü mu hareketler tavırlar zamanla sertleşmeye başlar. Siz birde bu devreleri atlamış sonuca ulasmissiniz. Yani ayrılmışsıniz . Artık hicbirsey ilk günkü gibi olmaz . Yasanilanlar unutulmaz. Isıtılıp ısıtılıp önünüze koyulabilir.nasıl olsa bu kadın bana geri döndü değip eskisine nazaran daha agresif hareketler yasanilabilir. Bence ayrildiysaniz çocuk yoksa barismayin. Aslında çok kavga eden tiplerseniz çocuk varsa da barismayin. Çünkü öyle bir ailede büyüyen çocuklar ilerde psikopat oluyor. İlla varisacaksaniz çocuk yapmayın. Tercih tabiki sizin.
Son söz ; sizin ipler incelmis kopmuş şimdi bir düğüm atarsaniz o düğümlerin üstüne daha çok düğümler atıp saglamlastirmaya çalışarak yaşayacaksıniz.
Ya illa evlenim derdindede deglm aslinda napcami sasirdm sadeceKocaman kadınsın
Bişeyler yaşamış bitirmişsin madem
Artık bilmen gerekirki öyle siparişle olmuyo bu işler
Nasip kısmet, birgün birini sever ve doğru kişi olduğuna inanırsan evlenirsin
İlle de bi yuva diye evlenilmez
Onun dışında iş güç kurs hobi durumlarına yönel bence artık
Biri gelir veya gider, yanında kalacak olan şey iş güçtür sana..
Ailesinden uzaklaşıp kendinize yeni bir hayat kurun o zaman. Olmaz miEvet ama baskasiyla mutlumu olacam belki onunlada olamicam yada daha kotu olacak bu dusuncelerde bunaltiyo benu. Bizim aramizda ailesi yuznden sikintilar cikti genel olarak ha diceksiniz ailesine mesafe koyacakti evet koymaliydi yapmadi bu yuzden bosandm.. yani ne icki ne kumar na kari kiz hic biseyi yoktu evine bakan maasini oldugu gibi elime sayan bi insandi hani bende dusunuyorm tek tuk hatasi olan biride duzeltemezmi o hatalarini offff yoruldm dusunmekden
Cok sagol ... evliligimizde en cok kavgamiz ailesi yuznden oldu ailesi kiymete bindi anneside ona dustu biz evlenince illa burda yatin illa eve gitmeyn demeler .. ben hic saygisizlik yapmadm onlara birgun aramadiysa hemen ogluna telefkn acip onu dolduran biri istiyolardiki biz hic gezmeyelim evime aldima bile karisirlardi benimde esimi bosama sebebim annesine ailesini dur demedi .. annesi onu yalan yanlis dolduruyosa oturup dusunmeliydiYa tabiki evlliliğiniz nasıldı neler yaşadınız biz bilemeyız...en doğru sekılde karar verecek olan sizsiniz..Ama sadece sevıyorum dıye karar vermeyın nacizane tavsiyem...Mesela yaşlandıgınız da birbirinize katlanabılecekmısınız ? Çunku bır sefer denemıssınız ve olmamıs bırseylerden rahatsız olup ayrılmıssınız birbirinize tahammul edememıssınız bırsekılde...yani iyice düşünün derim..Belki de çok mutlu olursunuz kimbilir..Herşey mümkün bu hayatta...ama yıne de iyice düşünün..
Ben sana söyleyeyimYa illa evlenim derdindede deglm aslinda napcami sasirdm sadece
Zaten onlardan ayri 8 aydir ve asla gorusmeyelim ben onlara inandim ailem dedim yanlisi demezler yuvami dusunurler dedim annem bana yanlis yapmaz dedim oyuzden gozum bukadr kördu ama artk gordm ve sadece seninle yuva istiyrm kimseyi istemiyrm dedi bilmiyrm ya ben zaten kesinlikle ailesini istemiyrm onlar yuvamin bozulmasi icin herseyi yapti . Insan gelip gelinine oglum seni istemiyo aslinda bosamak istiyo dermiAilesinden uzaklaşıp kendinize yeni bir hayat kurun o zaman. Olmaz mi
yok herseyi aldim derken ben hani begenirsin evin icin ufal tefek seyler alirsin hayalini kurarsin ya o anlamda dedm yoksa esyalarimz zaten duruyoBenim anlamadığım her şeyimizi yeniden almıştık diyorsunuz ama 8 aydır evet demedim de diyorsunuz. Bir şeyleri kabul etmişsiniz ki yeniden eşya alma sürecine girmişsiniz. Bu işlere bulaşmadan keşke borcun kaynağını ve neden yapıldığını iyice öğrenseydiniz.
Tek sorun ailelerse ve uzak kalabilecekseniz olabilir aslında. Ama Adamın ailesi sonuçta .gene görüşmek zorunda kalabilir ve daha abartılı şeyler yaşamak zorunda kalabilirsin.Zaten onlardan ayri 8 aydir ve asla gorusmeyelim ben onlara inandim ailem dedim yanlisi demezler yuvami dusunurler dedim annem bana yanlis yapmaz dedim oyuzden gozum bukadr kördu ama artk gordm ve sadece seninle yuva istiyrm kimseyi istemiyrm dedi bilmiyrm ya ben zaten kesinlikle ailesini istemiyrm onlar yuvamin bozulmasi icin herseyi yapti . Insan gelip gelinine oglum seni istemiyo aslinda bosamak istiyo dermi
Esim kendi gitti ailesinin yanina bi kac kez asla evime gelmeyin evizine beklemeyn beni diye cunku o kizlarinin yuvalarinaa olup biterken bizimkini yikmaya calisti direk ogluna bosa demedi ama bana geldi baska anlatti ogluna gitti baska anlatti artik bunaldim biraktm geldm bende... ha esimde suc yok demiyrm varrr olmazmi bana sahip ciksaydi napiyon sen anne diyip tavrini koysaydi belkide annesi ablalari bana bunlari yapamazdiTek sorun ailelerse ve uzak kalabilecekseniz olabilir aslında. Ama Adamın ailesi sonuçta .gene görüşmek zorunda kalabilir ve daha abartılı şeyler yaşamak zorunda kalabilirsin.
Bence bir anlaşma yap. Evlenmeden once gidin ailesinin yanına. Peşin peşin herseyi konuşun. Eski eşinde ailesine tavrını belli etsin. Sert olsun kararında. Seni tutsun. Falan... Olabilir belki.
Umarim insallahhhh oyle olmaz insallah huzur buldm sizede ornek olsun diye gelirim insallahhhBen sana söyleyeyim
Sonucu bile bile lades diyeceksin
Sonra da gelip yine dert yanacaksın
Çünkü şu an cazip geliyo sana yaşamadan burdaki yazıları anlamayacaksın
Yani karar vermişsin, tahminim doğruUmarim insallahhhh oyle olmaz insallah huzur buldm sizede ornek olsun diye gelirim insallahhh(((
dönecek misinUmarim insallahhhh oyle olmaz insallah huzur buldm sizede ornek olsun diye gelirim insallahhh(((
Karar vermedim tam olarak ama sadece mutluym diye gelip yazmak istiyrm allahim kimseye sikinti yasatmasinYani karar vermişsin, tahminim doğru
O yüzden çokta yorumlamaya lüzum yok
İnşallah herkes yanılır ama sanmıyorum
Suan olarak net kararim yok oyuzden danisiyorm size.. sadece arkadas burya gelip dert yanarsin ozama dedi bende yanmam insallah mutluym derm dedmdönecek misin
ben sana ilk yazdığım mesajda ışrarcıyım iyi olsa boşamazdın ama ne diyim inş mutlu olursun vereceğin her türlü karardaSuan olarak net kararim yok oyuzden danisiyorm size.. sadece arkadas burya gelip dert yanarsin ozama dedi bende yanmam insallah mutluym derm dedm
Tsk ederm iyi dilekleriniz icin.. insallah verecegim hic bi kararda pisman etmez Allahimben sana ilk yazdığım mesajda ışrarcıyım iyi olsa boşamazdın ama ne diyim inş mutlu olursun vereceğin her türlü kararda
O zaman evlenmeyin, bir süre flört edin ve bu süre zarfında onu izleyin. Eğer ailesine karşı tutumu değişmemişse üzülecek birşeyiniz de kalmaz. En azından değişip değişmediğini görürdünüz. Hemen karar vermeyin,Suan olarak net kararim yok oyuzden danisiyorm size.. sadece arkadas burya gelip dert yanarsin ozama dedi bende yanmam insallah mutluym derm dedm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?