Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
3 aylik evliyseniz hemen bosanamazsiniz.1 yil dolmadan hemen bosamazlar da nedir bu aceleniz 3 ayda ne yasayip pes ettiniz?
Canimm benim ya..ins bi terapiste yönlendirilirsiniz...evliligin ilk zamanlari illaki sancilar oluyor..26 yaşındayım ben hemşireyim eşim polis mesleklerden dolayı zaten doğru düzgün görüşemiyoruz evde kaldığımızdada anasıgille uğraşıyorum![]()
Onun anlayacağını sanmıyorum şimdilik nöbetlerden çıkınca ailemin yanına gidiyorum onun ailesiyle benim ailem aynı şehirde bizde bi saat uzaktaki şehirdeyiz: ( amin inşallah hayırlısı olur ama evlendikten sonra çok değişti artık onu tanıyamıyorumCanimm benim ya..ins bi terapiste yönlendirilirsiniz...evliligin ilk zamanlari illaki sancilar oluyor..
o da anlar hatasini...kolay mi yuva kuruluyor...cok dua et.allah hayirlisina yönlendirsin seni
simdi ailenlemisin
Balayinda ne sorun oldu da vurdu?Cok tuhaf insanin aklina balayinda karisina vurmak en son gelecek seydir.Dugun sirasinda ya da surecinde anlasmazliklar falan mi oldu ki bu kadar doldunuz karsilikli?Beraber yaşamıyoruz ayrı şehirlerdeyiz ama şehirler arası mesafe 1 saat sadece neyse örnek vereyim kaynanamlar umreye gitmeden önce eşimin isteğiyle tabi nöbetlerimi ayarladım 4 gün gece gündüz onlarda servis ikram bulaşık yemek yaptım kızları bile gelmemişti bide maddi durumları çok iyi ama aşırı cimri oldukları için bulaşık makineleri yoktu bide salak gibi umreden dönünce bunlara zor olmasın diye bulaşık makinesi aldım umre dönüşünde kızları da geldi ama bu doğuda olaylar karışık olduğu için izin alamadı normalde izinli olduğu gün bende evde olmak için nöbetimi ayarladım ama hep görev çıktı evde duramadı izinli olunca da benim nöbetim çıktı ama o içindeyken gidip gördü ailesini neyse sonunda bigün denk geldik gittik ama gittim kaynanamın suratı beş karış ikide bir laf sokuyo bir sustum iki sustum olmadı bende patladım cevap verdim eşimede balayında bana vurduğu için benim ailem haklı olarak çok sert çıktı ondan o benim aileme hiç gelmedi bende artık o gelmiyosa bende gelmiycem dedim eşim olacak öküz de anasının yanında o zaman kalk git babanın evine dedi bende çektim çıktım çıkış o çıkış
Evet ben biraz fevriyim ama kocamda öküz bana hep kapıyı gösteren adama daha ne yapayım ailesiyle ilgili en ufak şeyde beğenmiyosan gidersin diyodu zaten ş,,,siz1. Si cok fevri davraniyosunuz...hep cikip giden sensin...
2. Si olaylar çığrından çıkmadan aileleri haberdar niye ediyosunuz.
3. Sü hele hele k.valideninyaninda neden tartisiyosun canim...
K.VALIDENDE allahtan korksun calisiyosu hizmet bekliyor
Sen bu adami tanimiyo muydun canim...ne kadardir birlikteydinizEvet ben biraz fevriyim ama kocamda öküz bana hep kapıyı gösteren adama daha ne yapayım ailesiyle ilgili en ufak şeyde beğenmiyosan gidersin diyodu zaten ş,,,siz