Boşanırken..

Arya89

Üye
Kayıtlı Üye
13 Kasım 2015
140
151
18
35
Boşanmak üzereyim son iki yıl içinde şiddetli geçimsizlikle boşananlar tecrübelerinizi paylaşırmısınız bide biz daha 3 aylık evliyiz hakim aile danışmanına falan yönlendirirmi

3 aylik evliyseniz hemen bosanamazsiniz.1 yil dolmadan hemen bosamazlar da nedir bu aceleniz 3 ayda ne yasayip pes ettiniz?

1 yildan oncesinde anlasmali bosanilmiyor sadece cekismeli dava aciliyor diye biliyorum

Benden çok eşim pes etti ama bütün zorlukları da ben yaşadım daha balayındayken küçük bir tartışma yüzünden bana tokat attı balayında orda bırakıp babaevine gittim doğru dürüst özür dilemediği halde affettim geri döndüm şimdide bana annesi için kapıyı gösterdi zaten ailesine aşırı düşkün boşanmak istiyoruz avukat ikinizde isterseniz hemen boşanırsınız hakimi ikna etmek önemli dedi bir yıl dolmasada ama ben araştırırken aile danışmanlığına yönlendirilme gibi bişey olduğunu duydum böyle bişeyle karşılaşan varmı merak ettim

26 yaşındayım ben hemşireyim eşim polis mesleklerden dolayı zaten doğru düzgün görüşemiyoruz evde kaldığımızdada anasıgille uğraşıyorum :(

Aslında çok fazla haksızlığa uğradım ama s8rf peygamber efendimiz (s.a.v) hiç boşanmadan yana olmadığı için belki akıllanır diye ümit ediyorum bu konuda hiç ümit olmasada

Kayinvalidenizle mi yasiyorsunuz ve ne gibi sorunlariniz var ornek verseniz biraz daha net anlasilir sanki

26 yaşındayım ben hemşireyim eşim polis mesleklerden dolayı zaten doğru düzgün görüşemiyoruz evde kaldığımızdada anasıgille uğraşıyorum :KK43:
Canimm benim ya..ins bi terapiste yönlendirilirsiniz...evliligin ilk zamanlari illaki sancilar oluyor..
o da anlar hatasini...kolay mi yuva kuruluyor...cok dua et.allah hayirlisina yönlendirsin seni
simdi ailenlemisin

Beraber yaşamıyoruz ayrı şehirlerdeyiz ama şehirler arası mesafe 1 saat sadece neyse örnek vereyim kaynanamlar umreye gitmeden önce eşimin isteğiyle tabi nöbetlerimi ayarladım 4 gün gece gündüz onlarda servis ikram bulaşık yemek yaptım kızları bile gelmemişti bide maddi durumları çok iyi ama aşırı cimri oldukları için bulaşık makineleri yoktu bide salak gibi umreden dönünce bunlara zor olmasın diye bulaşık makinesi aldım umre dönüşünde kızları da geldi ama bu doğuda olaylar karışık olduğu için izin alamadı normalde izinli olduğu gün bende evde olmak için nöbetimi ayarladım ama hep görev çıktı evde duramadı izinli olunca da benim nöbetim çıktı ama o içindeyken gidip gördü ailesini neyse sonunda bigün denk geldik gittik ama gittim kaynanamın suratı beş karış ikide bir laf sokuyo bir sustum iki sustum olmadı bende patladım cevap verdim eşimede balayında bana vurduğu için benim ailem haklı olarak çok sert çıktı ondan o benim aileme hiç gelmedi bende artık o gelmiyosa bende gelmiycem dedim eşim olacak öküz de anasının yanında o zaman kalk git babanın evine dedi bende çektim çıktım çıkış o çıkış

Canimm benim ya..ins bi terapiste yönlendirilirsiniz...evliligin ilk zamanlari illaki sancilar oluyor..
o da anlar hatasini...kolay mi yuva kuruluyor...cok dua et.allah hayirlisina yönlendirsin seni
simdi ailenlemisin
Onun anlayacağını sanmıyorum şimdilik nöbetlerden çıkınca ailemin yanına gidiyorum onun ailesiyle benim ailem aynı şehirde bizde bi saat uzaktaki şehirdeyiz: ( amin inşallah hayırlısı olur ama evlendikten sonra çok değişti artık onu tanıyamıyorum

Beraber yaşamıyoruz ayrı şehirlerdeyiz ama şehirler arası mesafe 1 saat sadece neyse örnek vereyim kaynanamlar umreye gitmeden önce eşimin isteğiyle tabi nöbetlerimi ayarladım 4 gün gece gündüz onlarda servis ikram bulaşık yemek yaptım kızları bile gelmemişti bide maddi durumları çok iyi ama aşırı cimri oldukları için bulaşık makineleri yoktu bide salak gibi umreden dönünce bunlara zor olmasın diye bulaşık makinesi aldım umre dönüşünde kızları da geldi ama bu doğuda olaylar karışık olduğu için izin alamadı normalde izinli olduğu gün bende evde olmak için nöbetimi ayarladım ama hep görev çıktı evde duramadı izinli olunca da benim nöbetim çıktı ama o içindeyken gidip gördü ailesini neyse sonunda bigün denk geldik gittik ama gittim kaynanamın suratı beş karış ikide bir laf sokuyo bir sustum iki sustum olmadı bende patladım cevap verdim eşimede balayında bana vurduğu için benim ailem haklı olarak çok sert çıktı ondan o benim aileme hiç gelmedi bende artık o gelmiyosa bende gelmiycem dedim eşim olacak öküz de anasının yanında o zaman kalk git babanın evine dedi bende çektim çıktım çıkış o çıkış
Balayinda ne sorun oldu da vurdu?Cok tuhaf insanin aklina balayinda karisina vurmak en son gelecek seydir.Dugun sirasinda ya da surecinde anlasmazliklar falan mi oldu ki bu kadar doldunuz karsilikli?

Canim bizde esimle 15 yillik gecmisimiz 9 yillik ta ewliligimiz ve 2 tane yavrumuz var.benim adam 17 sindede öküz dü 33 ündede ama cocuklar olunca bide küxük sehirde yasayinca bosanmak kolay olmuyo.hayat cok güzel sana deger vermeyen biriyle ömrünü gecirme derim.....

1. Si cok fevri davraniyosunuz...hep cikip giden sensin...
2. Si olaylar çığrından çıkmadan aileleri haberdar niye ediyosunuz.
3. Sü hele hele k.valideninyaninda neden tartisiyosun canim...

K.VALIDENDE allahtan korksun calisiyosu hizmet bekliyor

Tokat atmis...tartistiniz sandim...iyi düşün canim...
mutlaka bi terapiste gitmelisiniz

Balayında hesap mı ne yapıyodu ne kadar harcadık diye bende yanlış hesaplıyorum dedim ama öylesine yani ne kadar harcandığı umrumda bile değildi oda birden salak salak konuşma öyle değil dedi bi tokat attı ben şok oldum durdur arabayı ben otele dönücem dedim küstüm oda dönemezsin falan dedi ben tokat için çok sinirliydim şerefsiz dedim buna bu bi daha vurdu bende o zaman şarteller koptu zaten ailemde psikolojik sorunları olduğunda şüphelendi

Düğünüm herşeyin babasıgilin istediği gibi oldu berbattı yanı ama ben düğün günü yada balayında bu konuyu açmadım

1. Si cok fevri davraniyosunuz...hep cikip giden sensin...
2. Si olaylar çığrından çıkmadan aileleri haberdar niye ediyosunuz.
3. Sü hele hele k.valideninyaninda neden tartisiyosun canim...

K.VALIDENDE allahtan korksun calisiyosu hizmet bekliyor
Evet ben biraz fevriyim ama kocamda öküz bana hep kapıyı gösteren adama daha ne yapayım ailesiyle ilgili en ufak şeyde beğenmiyosan gidersin diyodu zaten ş,,,siz

Back
X