Bosanirkenki karisik duygular :(

jeneroma

Guru
Kayıtlı Üye
6 Şubat 2007
425
122
323
1.5 yillik evliyim.34 yasindayim,esim5 yas buyuk benden ,esim muhafazakar biri ,giyimime cok tepki aldim, pantolon vs onlarin tarafta yasakti,cok cimri ilk uc ay bes kurus gormedim ,sonra sonra gunluk 10 tl almaya basladim hafta sonu vermez evdeyse vermez kuserse hic vermez onuda.ilk3 ay sabah 10 aksam 12 kayinvalidedeydim hergun bir pazarimiz var ondada hadi koyegidiyoruz,hafta icide kayinpederin arayipta koye gidelimlerini saymiyorum,ailesi surekli bizi takip ediyordu ne yaptik ne ettik diye sanirim,annesini gunluk aramami istiyordu,ben aramayim annesi arar niye aramadin diye ararlar bide kinayeli kinayeli,misafir geldi gel is yapiyoz gel ,hic biyerre esimi gezmeye cikaramiyorum.evdeyken surekli uyur,tobe kaldiramazsin,benim 17 yasimdan beridir arabam vardir evlendim hic araba gormedim araba var ortak kendileri kullaniyor ben istedim alirim ama ailem ne der dedi durdu ikna ettim bu sefer bensiz kullanamazsin alirim anahtri giderim dedi.kiz kardesleri arabali gider gelriler istedikleri yeri gezerler.ben tek gezemezmisim bi yerede cikarttirmiyor inada cikinca tiripler kavga vs aile gitmelerime cok karisir oldu akrabalarima bayramda ramazanda goturemem istemez.balayina ailesi ayipliyor diye cikamadik uc ay sora cikabildik.durumu o kadar iyi ama cimrilik basa bela .daha bide ayni binada oturmak istemezmi kiz kardesi elti kayinvalide bide eltinin akrabasi yok artik dedim.
Alisik deyilim gec evlendim annem hic istemedi.Herseyi burnumdan getirdiler soz nisan dugun,annemin istememesini hep kullandilar sanirsiniz onlar istemiyor ne dogru duzgun esya taki gezme hic bise olmadi bisede beklemedim esimle iyi olayim onemli deyil dedim ama goruyorumki herkes bi oyun icinde.
Bosanma davasini actim esimin aile dava kagidini duyunca saymislar vs nankormusum paragozmusum vs kv beni kesinlikle istemiyomus vs,esimde surekli arar msj atar bosanmayalim diye zamanla duzelir diye,ama hataliyim vs yok biseyleri degistircem dusunceside yok
Sizce ne yapmaliyim annem kesinlikle donme diyo babanda zamanla duzelir diyo kafam cok karisik aslinda dogru yaptigimada inaniyorum ama zamanla gercekten duzelirmi odavar....

bi de soruyo musun? ciddi ciddi soruyo musun? kafana tuğla mı düştü? biraz mantığınzı kullanın aklınızı kullanın ya. birazcık sadece birazcık kullansanız hala sormazsınız. üzüleyim diyorum yazık diyorum konunun sonunda sizce napiiim yazınca deliriyorum. hakediyo bazı kadınlar, cidden bazı kadınlara müstehak.

Bir erkek asla ama asla değişmez,kadın zamanla ya bu duruma alışır,ya da artık duyguları kütleşir ve duymazlıktan görmezlikten gelir...bence asla boşanmaktan vazgeçme

Çok yorucu bi evlilik ama eşinin çabasına gire hareket et derim sonra pişman olma keske deme hoşuna gitmeyen konuları açıkça ama sikayetlenmeden tatlı dille dile getir ikinizin bi aile oldugunuzu anlamasi gerek

C
Cevredeki arkadaslarim bizimde evliliklerimiz boyle buda sorunmu vs basladilar ya olurmu desemde dusundurdu.kimsenin dort dortluk evliligi yokmus vs
Bende aldigim kararin arkasindayim ama tepkide almaya basladim

C

Cevredeki arkadaslarim bizimde evliliklerimiz boyle buda sorunmu vs basladilar ya olurmu desemde dusundurdu.kimsenin dort dortluk evliligi yokmus vs
Bende aldigim kararin arkasindayim ama tepkide almaya basladim

burda herkes sana boşan diyecek. ama sen gdip yine o arkadaşlarını dinleyip tereddüte düşeceksin. eminim.

Çok yorucu bi evlilik ama eşinin çabasına gire hareket et derim sonra pişman olma keske deme hoşuna gitmeyen konuları açıkça ama sikayetlenmeden tatlı dille dile getir ikinizin bi aile oldugunuzu anlamasi gerek
Esimin duruma gore hareket etmeyi dusunuyorum.hoslanmadigim takildigim seyleride biliyor cvp zamanla duzelir oluyor ailenin agzina cok bakiyor anlik pismanliklari var oda icraate gecmiyor

Cocuk yok degil mi ? Eee evli kalman icin bahanen de yok. Dayak, kufur yok galiba ama hakaret var , gecimsizlik var. + Senin evlilik iki kisilik degil. Bundan sonra duzelir mi? Hayir duzelmez.

burda herkes sana boşan diyecek. ama sen gdip yine o arkadaşlarını dinleyip tereddüte düşeceksin. eminim.
Bende baskalarinin sorunlarini okurken cok net biseyler soyleyebilirim yorum yapabilirim ama insan pskoloji bozuldugundanmidur yasadigi hayalkirikligi soktanmi bi netlesemiyor dava kendim actim evlilikte cok konustum bak iyiye gitmiyoruz soyle yapalim boyle yapalim hep iyilikle ama olmadi tereddute dusuruyolar neymis ikinci evliligi yapsan cokmu iyi olcak iyisimi olcak dunyanin lafi.
Bana kiziyosun haklisin bende kendime kiziyorum ne dusunup duruyorum diye

Bu adamın ikinci şans verilecek bir tarafı yok
Ortada evlilikde yokmuş bariz köle sistemi

kızıyorum valla. kızılacak şeyler söylüyosunuz. bakın benden 10 yaş büyüksünüz ama şu an yaşadığınız durum itibariyle sağlıklı biçimde düşünemiyorsunuz. düşünenleri dinleyin bari.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…