Cevredeki arkadaslarim bizimde evliliklerimiz boyle buda sorunmu vs basladilar ya olurmu desemde dusundurdu.kimsenin dort dortluk evliligi yokmus vsbi de soruyo musun? ciddi ciddi soruyo musun? kafana tuğla mı düştü? biraz mantığınzı kullanın aklınızı kullanın ya. birazcık sadece birazcık kullansanız hala sormazsınız. üzüleyim diyorum yazık diyorum konunun sonunda sizce napiiim yazınca deliriyorum. hakediyo bazı kadınlar, cidden bazı kadınlara müstehak.
Surekli zamanla duzelcek dedi durdu hadi evlililigin ilk zamanlari kavga gurultu vs neyse deidm ama devamli bu sorunlar basimdaArkana bile bakmadan kaç. 1,5 senedir niye çekiyorsun?
C
Cevredeki arkadaslarim bizimde evliliklerimiz boyle buda sorunmu vs basladilar ya olurmu desemde dusundurdu.kimsenin dort dortluk evliligi yokmus vs
Bende aldigim kararin arkasindayim ama tepkide almaya basladim
Esimin duruma gore hareket etmeyi dusunuyorum.hoslanmadigim takildigim seyleride biliyor cvp zamanla duzelir oluyor ailenin agzina cok bakiyor anlik pismanliklari var oda icraate gecmiyorÇok yorucu bi evlilik ama eşinin çabasına gire hareket et derim sonra pişman olma keske deme hoşuna gitmeyen konuları açıkça ama sikayetlenmeden tatlı dille dile getir ikinizin bi aile oldugunuzu anlamasi gerek
Cocuk yok degil mi ? Eee evli kalman icin bahanen de yok. Dayak, kufur yok galiba ama hakaret var , gecimsizlik var. + Senin evlilik iki kisilik degil. Bundan sonra duzelir mi? Hayir duzelmez. [/QUOTE
Yuvam boyleyken es boyleyken dusunmek istemedim.dayak yok alkol yok pskolojik siddet cok aileyle karslikli binalardayiz cok aileci guya dayak vs yok ama gecimsizlik hepsinden beter.biz ailesiyle evliyiz :)
Bende baskalarinin sorunlarini okurken cok net biseyler soyleyebilirim yorum yapabilirim ama insan pskoloji bozuldugundanmidur yasadigi hayalkirikligi soktanmi bi netlesemiyor dava kendim actim evlilikte cok konustum bak iyiye gitmiyoruz soyle yapalim boyle yapalim hep iyilikle ama olmadi tereddute dusuruyolar neymis ikinci evliligi yapsan cokmu iyi olcak iyisimi olcak dunyanin lafi.burda herkes sana boşan diyecek. ama sen gdip yine o arkadaşlarını dinleyip tereddüte düşeceksin. eminim.
Bende baskalarinin sorunlarini okurken cok net biseyler soyleyebilirim yorum yapabilirim ama insan pskoloji bozuldugundanmidur yasadigi hayalkirikligi soktanmi bi netlesemiyor dava kendim actim evlilikte cok konustum bak iyiye gitmiyoruz soyle yapalim boyle yapalim hep iyilikle ama olmadi tereddute dusuruyolar neymis ikinci evliligi yapsan cokmu iyi olcak iyisimi olcak dunyanin lafi.
Bana kiziyosun haklisin bende kendime kiziyorum ne dusunup duruyorum diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?