Bosanirkenki karisik duygular :(

Dustuk bi kere ,insan cikmak istedede cikamiyor.duzelmeden ziyade bir yuva kurdugunun farkina varip yapsin diye cabaladim bosmus hic biseyede yaramadi zaten.
Zararın neresinden dönerseniz kardır.
Elbette hatalarımız var. Sizde farkındasınız
Etrafınızdaki insanların yorumu can sıkıcı
Hariçten gazel okuyorlar. İnşallah daha ferah günleriniz olur sizin elinizde tabi

Gercekten etrafa cok takan biri deyilim ama nedense bu tarz yorumlar aliyorum siz benim durumu biliyomusunuz ortamimdami yasadiniz dedigim oluyor,buraya yazmadigim inanin dunyanin yasanmis olayi var,ilimli olumluda bir yapim var,ona ragmen boyle boyle oldu diyorum resmen psikolojime oynaniyor.
Insallah daha iyi olcak

Evlilik bu değil, kendine psikolojine sağlığına yazık etme. 2aydır seni görmeye dahi gelmeyen değişmek için çabalamayan seni kaybetmeyi göze almış bir adam var. Mesajla olacak iş mi bu? Bu sevgisizliği haketmiyosun, ilk önce sen kendine değer ver kıymetini bil ve o kocadan boşan. Yolun açık olsun.

genelde düzelmiyorlar ama seviyorsan bir şey diyemem de kendine uygun olan hayatı seçmelisin bence

Tsk ederim yorumlariniz icin sagolun.

genelde düzelmiyorlar ama seviyorsan bir şey diyemem de kendine uygun olan hayatı seçmelisin bence
Sevgi kalmiyoki surekli huzursuz ortam biz iyi olsak bile ailesj arayip tadimizi kaciriyolar.kendime uygun hayat deyildi farkindaydimda kavga dovus biseylerde duzelmiyor malesef.cok seyler yasadik,bi sagdece ilk zamanlardaki gunluk aileye gitmeyi sagdece haftada iki gun dusurebildim sabahtanda gitmiyordum, oda ayrilik sonucu yapildi anca sizi anlayan biri yoksa karsinizda siz ne soylerseniz soyleyin biseye yaramiyor

Yazdıklarını okumak beni yordu.
Bu ne ya?
Köle mi almış seni çok pardon?
Hiç kişisel hayat yok, özgüven yok, hep bir baskı....

karar senin ama senin yerinde olsam dönüp bakmazdım bile...

sevmekte anlamak hissetmek demek değil mi zaten.. o zaman hayatı zehir etmeye gerek yok hayırlısı olsun

sevmekte anlamak hissetmek demek değil mi zaten.. o zaman hayatı zehir etmeye gerek yok hayırlısı olsun
Bunu tartisirdik konusurduk adam ben boyleyim ne yapiyim diyip kenara cekiliyordu,bekarkenki hayatimi surduremezmisin,basta boyle bisiler soylemiyordun dedigimde eee baska turlu nasil kandircakmis Hayat bu Allah buyuk diyorum.

C

Cevredeki arkadaslarim bizimde evliliklerimiz boyle buda sorunmu vs basladilar ya olurmu desemde dusundurdu.kimsenin dort dortluk evliligi yokmus vs
Bende aldigim kararin arkasindayim ama tepkide almaya basladim
Onların evliliğinin de böyle olması bu durumu normalleştirmez.

Bunu tartisirdik konusurduk adam ben boyleyim ne yapiyim diyip kenara cekiliyordu,bekarkenki hayatimi surduremezmisin,basta boyle bisiler soylemiyordun dedigimde eee baska turlu nasil kandircakmis Hayat bu Allah buyuk diyorum.
evet Allah buyuk ... tahammul olmayınca hiçbirşey olmuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…