Bosanirkenki karisik duygular :(

Günlük 10 tl nedir ki bazen de vermiyormuş sizin özel ihtiyaçlarınız yok mu .diger konulara değinmiyorum bile

Esimin duruma gore hareket etmeyi dusunuyorum.hoslanmadigim takildigim seyleride biliyor cvp zamanla duzelir oluyor ailenin agzina cok bakiyor anlik pismanliklari var oda icraate gecmiyor
Belli ailesine düşkün oldugu ama zamanla geçecektir diye umuyorum

Sen buna evllilik o adama da eş mi diyorsun simdi..hatanin neresinden donsen kardir.sakin kararini degistirme hayatini mafetme..onlar kim haspamlar su dunyada cimri pasif ve aile duskunu erkeklerden daha tiksinc bi güruh var midir bilmiyorum.benim icin yok.sen 3u 1 aradayi bulmussun ve hala duzelir mi diyorsun..pembe hayaller bunlar sakin kanma uyan.kararindan dönme

sen köle misin sinir oluyorum böyle geri düşünen erkeklere
bu dünyaya hayata bir kere geldik

kahır çekme.

Kaç kaç topuklarını k...na vura vura kaç

Günlük 10 tl nedir ki bazen de vermiyormuş sizin özel ihtiyaçlarınız yok mu .diger konulara değinmiyorum bile
Durumu iyi olupta cimrilik yapana gicik oluyorum.o 10 icin ne kadar kavga dovus cikti ilk uc ay hic bise gormedim para pul .ozel ihtiyaclara girmiyorum bile o kadar rezillik.hep ailesi nasil yasiyosa oyle yasamak istedi hic uyustugumuz mevzu olmadi.

32 yaşına kadar bekledin ve bula bula bu adamı mı buldun ?
18 yaşında kaçmış olsan filan cahillik etmiş denir ama gayet olgun düşünecek yaştaymışsın.Babanın düzelir demesi de çok saçma,39 yaşındaki adamın huyu değişmez artık.Aile yapılarını senin için değiştirmezler.Bence kesinlikle dönme,bir hatadır olmuş maalesef.

Saglikli dusunemedigimden sanirim bu gelgitler yoksa evdeyken yok bu boyle gitmiyecek diye diye kafayi yedim ailemleyim iki aydir inanin basimin agrilari gitti

Saglikli dusunemedigimden sanirim bu gelgitler yoksa evdeyken yok bu boyle gitmiyecek diye diye kafayi yedim ailemleyim iki aydir inanin basimin agrilari gitti
E ne guzel iste..hayatiniz boyle daha iyiyse en azindam kafaniz rahatsa illa evli statusunde olmak icin kendinizden odun vermeyin.boyle 5 para etmez insanlari hele o aileyi hic cekmeyin.ne gerek var..bu dunyaya yalniz geldik.varolmak icin de bi erkege ya da evli olmaya muhtac degiliz.nolur duygusal bosluklarda gelen bu acaba duzelir mi sorularina sakin kulak asmayin..kendnizi mesgul edecek seyler bulun.inanin kararniz cok dogru bunu sorgulamayin bile.40 yasnda adam nasl degissin pasifse pasiftr ailesne sesi ckmiyorsa yine ckmayacaktr.bnu tekrar bi aciyla tecrube etmeyin bence

Flort halindeyken boyle deyildiki ben bu kisiyi anlik gorup evlenmedim iki yildir tanismisligim var ha suda var surekli dipdipe bi gorusme deyildi aile ortamini bilmiyordum.onda gordugum eksi yonlerden dolayi evlenmeyide dusunmuyordum.sozleri vaaatleri vsler coktu fos cikti.aile yapisini degistirmek deyilki amacim esimin eslik yapip vazifesini bilmesi aileyi koyacagi yer farkli esi koyacagi yer farkli.
Annemle cok ters dustugum bi donemde evlilik yaptim.ben o psikolojiye bagliyorum
Durumumunda suanda farkindayim zaten davayi kendim actim.

Kendim ettim kendim buldum bi kere diye surdurdum, tabiki boyle olsun istemedim
Kafam rahat cok sukur aile durumum iyi ailem arkamda maddi manevi.isim de var kafayi takmamaya ugrasiyorum.bir erkegede muhtacligim yok zaten sorunlarin altindan kalkan becerikli biriyim.hatta esim erkek gibisin derdi soylenirdi (pek hoslanmazdi )bi o kadarda bayanim yani,guclu gozukmeme sinir oluyordu.

Allah aşkına hiç canınıza acımıyormusunuz
Evlilik değildik bu
Adam gelmiş kırk yaşına ne düzelmesi bilakis yaşlandıkça daha beter olacak

Allah aşkına hiç canınıza acımıyormusunuz
Evlilik değildik bu
Adam gelmiş kırk yaşına ne düzelmesi bilakis yaşlandıkça daha beter olacak
Dustuk bi kere ,insan cikmak istedede cikamiyor.duzelmeden ziyade bir yuva kurdugunun farkina varip yapsin diye cabaladim bosmus hic biseyede yaramadi zaten.

Oww hayatta bana göre değil
Zamanla düzelmez tatlim daha kötüye gider

bu adam düzelmez bir kac yılın daha boşuna gıdıp o sekılde boşansan dahamı ıyı? dünyaya bır kez geliyoruz yazık ona harcıcagın zamanı kendıne harca gez toz yenı bır askta gelır mutlu olursun ıns bu adamda ışık goremedım ben

Oww hayatta bana göre değil
Zamanla düzelmez tatlim daha kötüye gider
Bende oyle dusunuyorum ama bazi kisilerin elestrisini aldim,zaten esim duzelirim demiyot zamanla diyo
Ayaklarini arkana vura vura kaç ve bidaha asla arkana bakma... O adam da asla degismex
Daha fazla zaten kaldiramadim bide yas gidiyor cocuk istiyorum ,yuvasi esi icin ugrasmayinca hepten sogudum,iki aydir ailemdeyim onalrin taraftan kimse arabulalim vs demedi adamlar hic istemiyormus iki yuzluler.esim dahi eve gelip konusmadi bile anca tlf arar msj atar bunlari dusundukce sinir oluyorum hos gelmedikleride iyi benim icin
Yorumlariniz icin hepinize tsk ederim bana cok iyi geldi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…