Belli ailesine düşkün oldugu ama zamanla geçecektir diye umuyorumEsimin duruma gore hareket etmeyi dusunuyorum.hoslanmadigim takildigim seyleride biliyor cvp zamanla duzelir oluyor ailenin agzina cok bakiyor anlik pismanliklari var oda icraate gecmiyor
1.5 yillik evliyim.34 yasindayim,esim5 yas buyuk benden ,esim muhafazakar biri ,giyimime cok tepki aldim, pantolon vs onlarin tarafta yasakti,cok cimri ilk uc ay bes kurus gormedim ,sonra sonra gunluk 10 tl almaya basladim hafta sonu vermez evdeyse vermez kuserse hic vermez onuda.ilk3 ay sabah 10 aksam 12 kayinvalidedeydim hergun bir pazarimiz var ondada hadi koyegidiyoruz,hafta icide kayinpederin arayipta koye gidelimlerini saymiyorum,ailesi surekli bizi takip ediyordu ne yaptik ne ettik diye sanirim,annesini gunluk aramami istiyordu,ben aramayim annesi arar niye aramadin diye ararlar bide kinayeli kinayeli,misafir geldi gel is yapiyoz gel ,hic biyerre esimi gezmeye cikaramiyorum.evdeyken surekli uyur,tobe kaldiramazsin,benim 17 yasimdan beridir arabam vardir evlendim hic araba gormedim araba var ortak kendileri kullaniyor ben istedim alirim ama ailem ne der dedi durdu ikna ettim bu sefer bensiz kullanamazsin alirim anahtri giderim dedi.kiz kardesleri arabali gider gelriler istedikleri yeri gezerler.ben tek gezemezmisim bi yerede cikarttirmiyor inada cikinca tiripler kavga vs aile gitmelerime cok karisir oldu akrabalarima bayramda ramazanda goturemem istemez.balayina ailesi ayipliyor diye cikamadik uc ay sora cikabildik.durumu o kadar iyi ama cimrilik basa bela .daha bide ayni binada oturmak istemezmi kiz kardesi elti kayinvalide bide eltinin akrabasi yok artik dedim.
Alisik deyilim gec evlendim annem hic istemedi.Herseyi burnumdan getirdiler soz nisan dugun,annemin istememesini hep kullandilar sanirsiniz onlar istemiyor ne dogru duzgun esya taki gezme hic bise olmadi bisede beklemedim esimle iyi olayim onemli deyil dedim ama goruyorumki herkes bi oyun icinde.
Bosanma davasini actim esimin aile dava kagidini duyunca saymislar vs nankormusum paragozmusum vs kv beni kesinlikle istemiyomus vs,esimde surekli arar msj atar bosanmayalim diye zamanla duzelir diye,ama hataliyim vs yok biseyleri degistircem dusunceside yok
Sizce ne yapmaliyim annem kesinlikle donme diyo babanda zamanla duzelir diyo kafam cok karisik aslinda dogru yaptigimada inaniyorum ama zamanla gercekten duzelirmi odavar....
Durumu iyi olupta cimrilik yapana gicik oluyorum.o 10 icin ne kadar kavga dovus cikti ilk uc ay hic bise gormedim para pul .ozel ihtiyaclara girmiyorum bile o kadar rezillik.hep ailesi nasil yasiyosa oyle yasamak istedi hic uyustugumuz mevzu olmadi.Günlük 10 tl nedir ki bazen de vermiyormuş sizin özel ihtiyaçlarınız yok mu .diger konulara değinmiyorum bile
Geri ok de bi bakis acisi hicmi yasadigin gordugun ortama gore degismez anlamiyorumsen köle misin sinir oluyorum böyle geri düşünen erkeklere
bu dünyaya hayata bir kere geldik
kahır çekme.
1.5 yillik evliyim.34 yasindayim,esim5 yas buyuk benden ,esim muhafazakar biri ,giyimime cok tepki aldim, pantolon vs onlarin tarafta yasakti,cok cimri ilk uc ay bes kurus gormedim ,sonra sonra gunluk 10 tl almaya basladim hafta sonu vermez evdeyse vermez kuserse hic vermez onuda.ilk3 ay sabah 10 aksam 12 kayinvalidedeydim hergun bir pazarimiz var ondada hadi koyegidiyoruz,hafta icide kayinpederin arayipta koye gidelimlerini saymiyorum,ailesi surekli bizi takip ediyordu ne yaptik ne ettik diye sanirim,annesini gunluk aramami istiyordu,ben aramayim annesi arar niye aramadin diye ararlar bide kinayeli kinayeli,misafir geldi gel is yapiyoz gel ,hic biyerre esimi gezmeye cikaramiyorum.evdeyken surekli uyur,tobe kaldiramazsin,benim 17 yasimdan beridir arabam vardir evlendim hic araba gormedim araba var ortak kendileri kullaniyor ben istedim alirim ama ailem ne der dedi durdu ikna ettim bu sefer bensiz kullanamazsin alirim anahtri giderim dedi.kiz kardesleri arabali gider gelriler istedikleri yeri gezerler.ben tek gezemezmisim bi yerede cikarttirmiyor inada cikinca tiripler kavga vs aile gitmelerime cok karisir oldu akrabalarima bayramda ramazanda goturemem istemez.balayina ailesi ayipliyor diye cikamadik uc ay sora cikabildik.durumu o kadar iyi ama cimrilik basa bela .daha bide ayni binada oturmak istemezmi kiz kardesi elti kayinvalide bide eltinin akrabasi yok artik dedim.
Alisik deyilim gec evlendim annem hic istemedi.Herseyi burnumdan getirdiler soz nisan dugun,annemin istememesini hep kullandilar sanirsiniz onlar istemiyor ne dogru duzgun esya taki gezme hic bise olmadi bisede beklemedim esimle iyi olayim onemli deyil dedim ama goruyorumki herkes bi oyun icinde.
Bosanma davasini actim esimin aile dava kagidini duyunca saymislar vs nankormusum paragozmusum vs kv beni kesinlikle istemiyomus vs,esimde surekli arar msj atar bosanmayalim diye zamanla duzelir diye,ama hataliyim vs yok biseyleri degistircem dusunceside yok
Sizce ne yapmaliyim annem kesinlikle donme diyo babanda zamanla duzelir diyo kafam cok karisik aslinda dogru yaptigimada inaniyorum ama zamanla gercekten duzelirmi odavar....
Saglikli dusunemedigimden sanirim bu gelgitler yoksa evdeyken yok bu boyle gitmiyecek diye diye kafayi yedim ailemleyim iki aydir inanin basimin agrilari gittiSen buna evllilik o adama da eş mi diyorsun simdi..hatanin neresinden donsen kardir.sakin kararini degistirme hayatini mafetme..onlar kim haspamlar su dunyada cimri pasif ve aile duskunu erkeklerden daha tiksinc bi güruh var midir bilmiyorum.benim icin yok.sen 3u 1 aradayi bulmussun ve hala duzelir mi diyorsun..pembe hayaller bunlar sakin kanma uyan.kararindan dönme
E ne guzel iste..hayatiniz boyle daha iyiyse en azindam kafaniz rahatsa illa evli statusunde olmak icin kendinizden odun vermeyin.boyle 5 para etmez insanlari hele o aileyi hic cekmeyin.ne gerek var..bu dunyaya yalniz geldik.varolmak icin de bi erkege ya da evli olmaya muhtac degiliz.nolur duygusal bosluklarda gelen bu acaba duzelir mi sorularina sakin kulak asmayin..kendnizi mesgul edecek seyler bulun.inanin kararniz cok dogru bunu sorgulamayin bile.40 yasnda adam nasl degissin pasifse pasiftr ailesne sesi ckmiyorsa yine ckmayacaktr.bnu tekrar bi aciyla tecrube etmeyin benceSaglikli dusunemedigimden sanirim bu gelgitler yoksa evdeyken yok bu boyle gitmiyecek diye diye kafayi yedim ailemleyim iki aydir inanin basimin agrilari gitti
Flort halindeyken boyle deyildiki ben bu kisiyi anlik gorup evlenmedim iki yildir tanismisligim var ha suda var surekli dipdipe bi gorusme deyildi aile ortamini bilmiyordum.onda gordugum eksi yonlerden dolayi evlenmeyide dusunmuyordum.sozleri vaaatleri vsler coktu fos cikti.aile yapisini degistirmek deyilki amacim esimin eslik yapip vazifesini bilmesi aileyi koyacagi yer farkli esi koyacagi yer farkli.32 yaşına kadar bekledin ve bula bula bu adamı mı buldun ?
18 yaşında kaçmış olsan filan cahillik etmiş denir ama gayet olgun düşünecek yaştaymışsın.Babanın düzelir demesi de çok saçma,39 yaşındaki adamın huyu değişmez artık.Aile yapılarını senin için değiştirmezler.Bence kesinlikle dönme,bir hatadır olmuş maalesef.
Kendim ettim kendim buldum bi kere diye surdurdum, tabiki boyle olsun istemedimE ne guzel iste..hayatiniz boyle daha iyiyse en azindam kafaniz rahatsa illa evli statusunde olmak icin kendinizden odun vermeyin.boyle 5 para etmez insanlari hele o aileyi hic cekmeyin.ne gerek var..bu dunyaya yalniz geldik.varolmak icin de bi erkege ya da evli olmaya muhtac degiliz.nolur duygusal bosluklarda gelen bu acaba duzelir mi sorularina sakin kulak asmayin..kendnizi mesgul edecek seyler bulun.inanin kararniz cok dogru bunu sorgulamayin bile.40 yasnda adam nasl degissin pasifse pasiftr ailesne sesi ckmiyorsa yine ckmayacaktr.bnu tekrar bi aciyla tecrube etmeyin bence
Dustuk bi kere ,insan cikmak istedede cikamiyor.duzelmeden ziyade bir yuva kurdugunun farkina varip yapsin diye cabaladim bosmus hic biseyede yaramadi zaten.Allah aşkına hiç canınıza acımıyormusunuz
Evlilik değildik bu
Adam gelmiş kırk yaşına ne düzelmesi bilakis yaşlandıkça daha beter olacak
Oww hayatta bana göre değil1.5 yillik evliyim.34 yasindayim,esim5 yas buyuk benden ,esim muhafazakar biri ,giyimime cok tepki aldim, pantolon vs onlarin tarafta yasakti,cok cimri ilk uc ay bes kurus gormedim ,sonra sonra gunluk 10 tl almaya basladim hafta sonu vermez evdeyse vermez kuserse hic vermez onuda.ilk3 ay sabah 10 aksam 12 kayinvalidedeydim hergun bir pazarimiz var ondada hadi koyegidiyoruz,hafta icide kayinpederin arayipta koye gidelimlerini saymiyorum,ailesi surekli bizi takip ediyordu ne yaptik ne ettik diye sanirim,annesini gunluk aramami istiyordu,ben aramayim annesi arar niye aramadin diye ararlar bide kinayeli kinayeli,misafir geldi gel is yapiyoz gel ,hic biyerre esimi gezmeye cikaramiyorum.evdeyken surekli uyur,tobe kaldiramazsin,benim 17 yasimdan beridir arabam vardir evlendim hic araba gormedim araba var ortak kendileri kullaniyor ben istedim alirim ama ailem ne der dedi durdu ikna ettim bu sefer bensiz kullanamazsin alirim anahtri giderim dedi.kiz kardesleri arabali gider gelriler istedikleri yeri gezerler.ben tek gezemezmisim bi yerede cikarttirmiyor inada cikinca tiripler kavga vs aile gitmelerime cok karisir oldu akrabalarima bayramda ramazanda goturemem istemez.balayina ailesi ayipliyor diye cikamadik uc ay sora cikabildik.durumu o kadar iyi ama cimrilik basa bela .daha bide ayni binada oturmak istemezmi kiz kardesi elti kayinvalide bide eltinin akrabasi yok artik dedim.
Bende oyle dusunuyorum ama bazi kisilerin elestrisini aldim,zaten esim duzelirim demiyot zamanla diyoOww hayatta bana göre değil
Zamanla düzelmez tatlim daha kötüye gider
Ayaklarini arkana vura vura kaç ve bidaha asla arkana bakma... O adam da asla degismex
Daha fazla zaten kaldiramadim bide yas gidiyor cocuk istiyorum ,yuvasi esi icin ugrasmayinca hepten sogudum,iki aydir ailemdeyim onalrin taraftan kimse arabulalim vs demedi adamlar hic istemiyormus iki yuzluler.esim dahi eve gelip konusmadi bile anca tlf arar msj atar bunlari dusundukce sinir oluyorum hos gelmedikleride iyi benim icinbu adam düzelmez bir kac yılın daha boşuna gıdıp o sekılde boşansan dahamı ıyı? dünyaya bır kez geliyoruz yazık ona harcıcagın zamanı kendıne harca gez toz yenı bır askta gelır mutlu olursun ıns bu adamda ışık goremedım ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?