Boşanırsam ne kadar nafaka alırım?

Yeni kanun zor çıkar. Hem bir sürü pozitif statü verildi kadına. Nafaka her zaman ömür boyu olacak. Taraflardan birinin ölümü veya önemli sebepler dışında.
Hangi rüyanızda alıntı bu?
Canım benim 24 yaşında gencecik kadınsın.
Çocuk yok.
Köy yerinde 1000 tlyi cidden ne yapacaksın?hem ananın babanın evinde olacaksın. Kendi ihtiyacın ne var 1000 TL aylık.
Ben öğretmenim benim aylık kişisel masrafı 1000 TL olmadı hiç
 
Anlaşmalı boşanırsam çatır çatır alırım hakkımı. Nafaka kadının yasal hakkı. Hakîm onu kadının elinden alamaz ve gerekirse başka mahkemeye tekrar tekrar dava açarım .
Sizden korkulur ya. Adamla evlenmissin. Gecinememissin. Ortada bir kusur da yok. Adamdan omur boyu nafaka istiyorsun. Yasin daha 24. Elin ayagin tutuyor. Sen calismak yerine 1000 tl ile baska bir koca bulana kadar gecineyim derdindesin. Nafaka hakkim diyorsun bir de. Catir catir alirim da ne ya. Sizin niyetiniz kotu. Kalbiniz de kotu. Adama uzuldum ben yazik adama.
Simdi anliyorum nafakalarin neden komik rakamlar oldugunu. Sizin gibiler yuzunden. Omur boyu kira parasi alir gibi.
Ben adamin yerinde olsam size tazminat davasi acardim. Niyetiniz kotu cunku.
Kadinim. Ben de bosandim. Ilk defa bir kadini savunmuyorum. Siz nafaka icin evlenmissiniz. Derdiniz gecinmek degilmis. Cocuk oyuncagi mi sandiniz evliligi.
 
Hamlar Boşanmak için herşey için delili lazım. Arkadaşım var mesela çalışıyor maaş kartı eşinde aylık belli bir miktar harçlık veriyormuş cimrilik boşanma nedeni olurmu demişti bilemedim bende
 
Nafaka peşinde değilim. Ama ben boşanmak istiyorum bu nedenle nafaka talebim olacak amacım ihtiyaçlarımı karşılamak yoksa adamı sömürmek değil. Olmadı geçinemedik mutlu değiliz. Yapamıyoruz yani.
Senin geçinemediğin birinden boşanma sebebine bakılırsa verilmez bence. Hakim Beyy Anlaşamıyorum beni bu adamdan boşa beni maaşa bağla mı diyeceksiniz
 
Senin abin evlense yengenle geçinemiyorum dese yengen boşanmak istese abi ver nafakaya DERMİSİN? Kadının hakkı olurmu o zaman da
 
Valla bende boşandım, hemde aldatıldım .

Ama sizin gibi nafaka peşine düşmedim. Avukatımın söylediği, nafaka, maddi manevi tazminat vs herşey alırız donuna kadar alırız dedi.
Evlendikten sonra araba ve ev vardı onları aldım ( ki bu benim doğal hakkımdı, aldatılmışım bir zahmet alayım.Evin çoğu parasını babam vermişti üstelik )
Hakim bile nafaka istemiyor musun dedi, kesinlikle istemiyorum hemen boşayın bizi demiştim.
Bundan 4 sene önce aldığı maaş 7bin lira idi 1 kuruş dahi almadım. Ne yapayım onun karılarla yediği parayı
 
Bu konu bence gerçek değil. Yazan ya erkek. Ya da sosyal deney yapan bir kadın. Eğer gerçekse konu sahibi size nafaka vermezler. Gerçekten bilgisiz bir hakime falan denk gelmeniz lazım. Hukuk sistemi öyle çalışmıyor.
nafaka konusuna gelince. Nafaka iptal olacak bu gidişle. Hem kadına hem çocuğa. Evet çocuğa da. Bir konu daha açılmıştı. Orada da yazmıştım nedenini. ( yurtdışında çocuğa verilen nafakaya çok ciddi isyan olduğunu söylemiştim ). Önemli olan cepten para çıkmaması. Kadın çocuk bilmemne farketmez yani.
Şeyma subaşını eleştiren toplum acuna laf söylemez. Nasıl bir erkek dünyasında ezilip sıkıştığınızın farkında değilsiniz.
 
valla önceki konularına bakarsanız sebep eşi değil ta kendisi.vajinasının darlığı bozulurmuş ve kocası hiç çekici değilmiş ondan adamı tersleyip ,kovup , adama dokunmuyormuş hiç .bu tarz özellikleri var 2 yıllık evli konu sahibinin konu sahibi ya gerçek değil ya da başka niyetleri var.
 

Siz kendi açınızdan doğru yapmışsınız fakat bu tarz boşanmalar erkeğe hediye oluyor.
Nafaka alıp hiçbirşey yoksa ihtiyaç sahiplerine dağıtmak daha iyi diye düşünüyorum.
 
kocani yakisikli bulmuyorsun, sevismek istemiyorsun, arzulamiyorsun, adamla bosanip parasini yeme planlari kuruyorsun... eski konularin senin niyetini ele veriyor, bir uyanik senmisin!

zavalli adamcik, insallah biran once kurtulur
 
Siz kendi açınızdan doğru yapmışsınız fakat bu tarz boşanmalar erkeğe hediye oluyor.
Nafaka alıp hiçbirşey yoksa ihtiyaç sahiplerine dağıtmak daha iyi diye düşünüyorum.
Onun parasının bile ihtiyaç sahiplerine gitmesini istemedim açıkcası
 
konuyu okudum da hakkında erkek gibi kadın diyorlarmış sitede sağda solda
22 yıllık cinsiyetimi de değiştirmeye çalıştılar ya, ben birşey demiyorum.
Haksıza haklı demediğim için ne hallere düştüm. Gerçi konu sahibinin amacı belli. Fazla magazin izlemiş
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Eğer karşı taraf anlaşmayı kabul etmezse ilk etapta size bahsettiğiniz miktarda tedbir nafakası bağlayabilir ama bu dava süresinde alabileceğiniz nafakadır.Eğer eşiniz kabul etmezse bahsettiğiniz miktarı alamazsınız bence.Altınlar filan ne oldu ?
 
Nafaka peşinde değilim. Ama ben boşanmak istiyorum bu nedenle nafaka talebim olacak amacım ihtiyaçlarımı karşılamak yoksa adamı sömürmek değil. Olmadı geçinemedik mutlu değiliz. Yapamıyoruz yani.
Kocan yokken nasıl yaşıyorsan yine öyle yaşayacaksın.
Adamın bariz hatası yokken keyfi boşanmaya girer bu.
Geçinemediğin adamın parasını neden yiyesin ki?
Bu adama haksızlık.
Umarım nafaka alamazsın.
Altınlar bu yüzden kadına bırakılıyor, ihtiyaçlarını karşıla diye.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…