Bosaniyor muyuz

utopikuye

^^
Kayıtlı Üye
28 Ekim 2016
3.382
3.425
133
Esimle 2 gündür küstük sabah tartışmaya başladık. Sonra o sustu. Ben konuşuyorum cevap vermiyo. En nefret ettigim şeyi yapti gormezden geldi beni. Giyindim çıkıyordum ama sıkıldığım icin evi terketme amacim yoktu. Daha onceki kavgalarimizda bikac kere gitmeye kalktim gidersen bidaha giremezsin diyodu. Anahtari aldi nereye dedi. Git cevap verdigin biriyle otur dedim. Gelme dedi. Gelme? Dedim. Gelme ben de gidiyorum bu evden dedi.. Çıktım dışarı. Eşim lafını yemez. Annemlere anlatmadim daha. Gitmeyi düşünmüyorum eve. Arayacagini da dusunmuyorum. Galiba bosaniyoruz biz..

Hayırlısı olsun hakkınızda...
anlaşamadığınız, paylaşamadıgınız ne bilmiyorum ama keşke önceki kavgalarda gitmeye kalkmasaydınız.
En azından işin ciddiyeti bozulmazdı.
Şu gitme işlerini son raddeye bırakmak lazım.
O bırakmadı diye de bir şey yok, o evden gitmeyi kafanıza koyduysanız gidersiniz zaten.

Gormezden gelinince sakin kalamiyorum ben malesef. Oncekilerde de bu yuzden gitmeye kalkmıştım.

Ergen misiniz? Hemen evi nasıl terkediyorsunuz?
Size bir tavsiye asla evi terketmeyin yoksa birbirinizi sevmezsiniz ve ciddi bir şey olduğunda karşındaki blöf yapıyorsun sanar.

Senşn amacın çıkıp kafanı dağıtmaktı ama eşin önceki davranışlarından dolayı onu terkediyorsun sanıp güya kendi rest çekmiş

Sen gez toz kafanı dağıt eve git annenleri şimdilik arama
Biraz sakinleşin bi oturup konuşursunuz

Gormezden gelinince sakin kalamiyorum ben malesef. Oncekilerde de bu yuzden gitmeye kalkmıştım.
O zaman keşke yaptığınız işi tamamlasaydınız.
Şimdi böyle ne olduğunuz belli değil.
Bence boşanmazsınız, tekrar birbirinizi affeder eve geri dönersiniz.
Ama böyle böyle bu ilişki yalama oluyor.
Görmezden gelmek yada gitmek yerine ara çözümler de var. Onları kullanmaya çalışın...

Biz bu kadar ciddi ve katı konuşmalar üzerine boşanmamışsak , boşanacağınızı sanmıyorum..
Olayın üzerinden birkaç gün geçmiş son durum nedir ?

Bu durımda boşanmak saçma cok inatçı bi yapıya sahipsiniz sanırım.ayrıca eşiniz konusmamklada iyi yapmış yoksa tartışma cıkardı. Hem annenize ne diceksiniz 'benı duymamazlıktan geldi' boşanıcam mı diceksiniz. Kadın güler ya size

Bir evde tahammül yoksa birbirinize rest cekseniz sonucu bosanma olur emeksiz sevgi de olmaz evllikte en onemlisi sabirli olmaktir evlilk cocuk oyuncaga dönüşmüş ilk kavgada hemen insan larin aklına bosanma geliyor.bence artik evlenmek için kriter getirilmeli bazi kurslara gidilmeli evllik ilgili daha hazirliklii olmali bosaalarin artmasinin sebebi bilinçsizlikten kaynaklanıyor

Bir evde tahammül yoksa birbirinize rest cekseniz sonucu bosanma olur emeksiz sevgi de olmaz evllikte en onemlisi sabirli olmaktir evlilk cocuk oyuncaga dönüşmüş ilk kavgada hemen insan larin aklına bosanma geliyor.bence artik evlenmek için kriter getirilmeli bazi kurslara gidilmeli evllik ilgili daha hazirliklii olmali bosaalarin artmasinin sebebi bilinçsizlikten kaynaklanıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…