Bosaniyor muyuz

e peki o zaman neden konu açtınız boşanıyor muyuz annemlere söylemedim daha şu bu diye
Canim istedi actim dertlesmek istedim. Bahsettigim bilme durumu hissiyatla alakaliydi. Ikimiz de pisman olur gibiydik. Ayni gun baristik zaten kimse de duymadı.

Canim istedi actim dertlesmek istedim. Bahsettigim bilme durumu hissiyatla alakaliydi. Ikimiz de pisman olur gibiydik. Ayni gun baristik zaten kimse de duymadı.
Birbirinizi seviyorsunuz ve iletişim sorunu yaşıyorsunuz sadece , gitmeler yerine her iki taraf da birbirini anlamaya zaman ayırsa ne yürümez denilen evlilikler yürür değil mi istisnalar dışında tabii ki , erken pişmanlık olmasaydı o sinir bir 5 dk da yuva yıkardı ve geri dönüsü zor olduğu gibi hayat boyu keşkeler de sendelerdik , çok sevindim adınıza bu arada severek yıkılan yuvalar hep üzer beni küçük sebeplerle...

Sizi daha önceki konularınızdan da biliyorum çok mızmızsınız.eşiniz sizi seviyor ama siz sürekli bir çatışma durumuna getiriyorsunuz ilişkinizi küçücük şeyleri büyüterek.bu defa barıştınız bir sonrakinde de belki barışacaksınız ama böyle devam etmez.eşiniz resti çeker sonra dövünür durursunuz.biraz düşünün ve eşinizi de anlamaya çalışın.belki de yanlış yapan sizsiniz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…