boşanıyormuşuz...

hayatincoptenekesi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Ocak 2010
628
2
96
Muğla
Yedi yıllık ilişki iki buçuk yıllık evlilik ve sonunda duyduğum söz “ben evlilikten sıkıldım, keşke evlenmeseydik; artık seni istemiyorum”

İçim bomboş ya da tıka basa dolu… artık hiçbir şey hissetmiyorum. Uğruna her şeyi göze aldığım, sevdiğim, beni sevdiğini zannettiğim insan bana bunları söyledi. Ne yapmak lazım şimdi? Dava açıyormuş bana, boşanmak için… protokol bile hazırlamış, hangi ara düşündü bunları? Son kavgadan ıkı saat önce o değil miydi seni seviyorum diye haykıran? aradaki süredce sadece uyuyup uyandık, uykuda mı karar verdi boşanmaya??

Ne yapmam gerektiğini inanın bilmiyorum ve yardımınıza ihtiyacım var. Bi aklım bosver Allah’ından bulsun dıyor, diğer aklım sen bunca sey cekmısken bu kadar kolay olmamalı, canına oku diyor? Ne yapmak lazım hanımlar???

inanmıyorum yaaa bu kadar kolaymııı ıstemıyorum senı demekk al karsına nedenlerını sor ıkı yetıskın ınsansınız konusarak halledebılırsınız .gercekten aranızdakı baglar bıttıyse gercekten sevmedıgıne ınandıysan bırak gıtsın senı ıstemeyenı sende isteme ama once al karsına konus o boyle bır olgunluk yapmamıs ama sen yap karsısında dımdık dur ona muhtac oldugunu hıssetırme vazgecılır oldugunu bılsınn

konusamadım, o kadar guclu olamadım.. yıkıldım bı anda desem ınanır mısın
o kadar kolaymıs be CECE.. o kadar yıl sonra cıkıp SENİ İSTEMİYORUM diyebiliyormuş...

Neden böyle oldu sizce ?Bir başkası mı var yoksa çok ciddi kavgalar mı vardı?

Nedeni hakkında fikir sahibi olabilirsek daha doğru yardımda bulunabiliriz.

peki gerekçe sadece sıkılmış olması mı?çok saçma ya allahım bu erkekleri bildiği gibi yapsın arkadaşımın eşide aynısı yapmıştı özgür yaşamak istiyormuş evlilik sıkmış...bence uğraşma bile zaten pişman olacak bırak allahından bulsun...

Neden böyle oldu sizce ?Bir başkası mı var yoksa çok ciddi kavgalar mı vardı?

Nedeni hakkında fikir sahibi olabilirsek daha doğru yardımda bulunabiliriz.

çok ciddi kavgalar yoktu, en fazla bıraz atısır sonra yastık savası yapar barısırdık.. annesınden cok cektım ama bı kere bıle annen bana bunu yaptı demedım...
baska bırı mı var dedım cevap vermedi

evlilikleri bu kadar basitleştirdi ya bu erkekler ne desek boş...

konuşmaya çalışın belki kızgınlıkla söylenmiş birşeydir yatışınca geçecektir hepsi biranda böyle olmaz ki..

sıkılmışmış... cocuk oyuncagıydı ya zaten bu.. bırakıcam da, aileme ne dicem ben şimdi?

evlilikleri bu kadar basitleştirdi ya bu erkekler ne desek boş...

konuşmaya çalışın belki kızgınlıkla söylenmiş birşeydir yatışınca geçecektir hepsi biranda böyle olmaz ki..

bende basta sınırle soylenmıs bırsey sandım, hatta su an işim için mecburen sehırdısındayım. bıkac gune sakınleşıp konusuruz dedım kı, avukatı aradı... musaıt degılım donerım deyıp kapattım telefonu. arayıp protokolu ısteyıp imzalasam mı, yoksa avukat arkadaslarımdan bırıne yonlendırsem mı dıye dusunup duruyorum. konuyu bıle bıtanesı bıkac gundur resmen yalvarıyor, nolur bana bırak ben canına okuyayım dıye...

sıkılmışmış... cocuk oyuncagıydı ya zaten bu.. bırakıcam da, aileme ne dicem ben şimdi?

kararını iyi ver canım ama gurursuzluk yapma işte malesef ki erkekler hep böyle farklı heycan arıyolar akıllarınca yanında dursa ne olacak ki...adam boşanmaya bile karar vermiş güçlü ol ezdirme kendini...

haklarını sonuna kadar ara taminatın herşeyi....

sağol iyi dileğin için.
zaten mal mülk derdine düşmüş, avukatı uyardı galıba, elınde ne varsa yarısının benım oldugunu yenı fark etmıs bellı.. ben hıcbırseyını ıstemıyorum ama al bı vakfa bagısla ama ondan al yarısını dıyor arkadaslarım...

hakikaten bu kadar mı kolay dedirtiyor insana???
belki bugün kendi kendine kaldığında düşünür ve akşam daha aklı selim davranır?
pek mümkün görünmüyor aslında???
protokol bile hazır, belli aşamalardan geçmiş bir karar bu... protokolü mutlaka iyi okuyun, uzmanına danışın, mağdur olmayın.
aile danışmanına gidip sorunları karşınızdaki gözüyle bakmayı deneseniz?
yanaşır mı böyle birşeye? eğer evliği azda olsa kurtarma isteği varsa, yanaşabilir.
ya da boşanma davası açılsa bile siz, boşanmak istemiyorum derseniz ve aile terapisi talep ederseniz bunu hakim kararıyla mecburiyet haline getirebilirsiniz.
işte o zaman tüm kirli çamaşırlar ortaya dökülür.
ama önemli olan tüm bunları yapacak enerjiniz ve sabrınız var mı?
bu kadar kolay gitmesine izin verilmemeli ama onda hemfikiriz di mi?

"evlilikten sıkıldım" diyerek boşanmak istemesi mantıklı bir hareket değil. CECE34'ün dediği gibi boşanmak istemesinin sebeplerini iyice öğrenmelisin. "dava açacakmış", "protokol hazırlamış" dediğine göre bu aniden ortaya çıkan bir durum değil gibi görünüyor. sebepler doğru tespit edilirse, çözüm için de en doğru yol seçilebilir.

ayrıca bugün "Allah'ından bulsun" diyor olabilirsin, ama yarın çok pişman olursun.. iş boşanmaya gelmeyecek olsa dahi bir avukat ile görüşüp, mevcut durumdaki pozisyonunu ve haklarını öğrenmende (bence) fayda var.

kararını iyi ver canım ama gurursuzluk yapma işte malesef ki erkekler hep böyle farklı heycan arıyolar akıllarınca yanında dursa ne olacak ki...adam boşanmaya bile karar vermiş güçlü ol ezdirme kendini...

bı de utanmadan aramıs, "nasılsın ıyı mısın moralın nasıl" diyor.. sankı cok umurundaymıs gıbı..
umarım aradıgı heyecanı yasar, ama tek bı guvencem var o da rabbimin adaletı kusursuzdur, gec ısler belkı ama kusursuz işler...

tek sorun hıc gucumun olmaması, bıkac gunluk konu bu cok taze degıl yanı, once zamana bıraktım. snra bırılerınden akıl almazsam kendı aklımdan da olacagımı fark ettım...
diyorum ya, kafam cok karısık. bı aklım defolsun gıtsın ne halı varsa gorsun dıyor, diğer aklım bu kadar kolay degıl, bosanma ıstemedıgını soyle uzat davayı ugrassın dursun dıyor..
su an sabrım yok ama bu kadar kolay gıtmesıne ızın verırsem sonradan pısman olur muyum bunu bılmıyorum

offf daha aileme acıkma yapmak zorundayım

iyiyim de bende aynı hatayı yaptım nişanlımda direndim ayrılmadım sonucu daha kötü oldu...başka bi sebep var mı bilmiyorum ama bu erkekler hep aynı heycanmış inşallah eline yüzüne bulaştırır o heycanı allaha havale et tatlım ona belli etme üzüldüğünüde o nasıl rahatsa sende rahat ol..

protokol hazırlanmıs bıle. ilk yazımı yazdıktan on dk sonra avukatı aradı, toplantıdayım musaıt degılım deyıp kapattım telefonu... avukatla gorustum (yenı resmı olarak degıl, cok iyi bır arkadasımla gorustum), o ilişkimizi basından berı bılıyordu zaten.. gerekırse alacaklarımızı bı vakfa bagıslarız ama nolur pes etme, yanına bırakma dıyor.
ondan gelen hıcbırseyı ıstemıyorum ... dıyorum ya aklım cok karısık...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…