boşanıyormuşuz...

bencede hakkını sonnuna lkadarr al. bagıs yaparsın yada yapmassın.. cocuk oyuncagı gıbıı hemen bıttı ayrılıyoruzz demek bukadar basıtmı bu erkeklerı anlamak cok zor gercekten

umarım o heyecanı baskasında bulur, bulur da.. baskası benım kadar annesını, yegenını, abılerını, yengelerını, kuzenlerını dıdısını ceker mı bılemem...
p.s. daha oncdekı konumu bılıyorsanız ne demek ıstedıgımı anlarsınız

Bak kuzum sana çok ama çok yakınımın yaşadığı ablamı anlatayım..
15 yıl mutlu mesut evlilik sürdüler, adamın işten dolayı borçları fazlaydı ablam devlet memuru yardımcı olmak için eşine 30 milyar kredi çekti, borçlarını kapattı beyfendinin sonra da evlilik yıl dönümlerinde yemeğe çıktılar ve o akşam " ben evlilikten sıkıldım, sen benim hayatımı engelliyorsun, boşanalım" sözleri ile karşı karşıya kaldı. Gururuna yediremedi, nasıl olsa geri döner belki mantığı ile protokolü de imzaladı ve bir hafta içerisinde boşandılar... Adam gitti hayatını yaşadı, gününü gün etti başka bir kızla da kısa bir süre sonra havai fişekler patlatarak evlendi... ablamsa hala o şer....zin bıraktığı borcu ödemeye çalışıyor maşının yarısından fazlası krediye gidiyor Arabası vardı bir de ablamın onu da gitti adama devretti... Çok kızdım ben en azından arabayı verme satarsın krediye yatırırsın dediysem de dinletemedim.. Siz sakın olaki aynı hatayı yapmayın, hediye gibi sunmayın her şeyi ona! İhtiyacınız olsa da olmasa da alın ne alabiliyorsanız. Bu sizin hakkınız!

Bu yüzden boşanmak mı istiyor bırak de..sun gitsin, boşansın! ama protokolü imzalama!! çekişmeli boşansın! öyle kolay değil her şey... asla da taviz verme, hakkını ara!

Sonuçta çalınan bir hayat!!! bunu asla unutma... bedeli bu kadar kolay olmamalı.

Son düzenleme:

Ne demek istemiyorum var mı böyle birşey ? Avukat arkadaşların doğru söylüyor al hakkını sonra nereye istersen bağışla hatta makbuzuda mail at, içi bir cız etsin şerefsizin.

Birde sakın anlaşmalı boşanma, biraz burnu sürtsün. Hemen boşansın, hopp yeni hayatına yok böyle birşey.

Aslında yaşadıklarınız tüm kadınlara örnek olmalı. Mal bulmuş mağrip gibi koçiş koçiş diye dolanacaklarına kendi ayakları üstünde durmayı öğrenmeliler.

canım gerçekten üzüldüm seni daha da üzmek istemem ama benim eşimde bana "evlilik bana göre değilmiş,artık sana aşık değilim demişti bir başkasıya mesajlarını yakalayınca..üstelik ufacık bi bebeğim vardı yeni doğum yapmıştım(( bu kadar kolay bitti diyebiliyorsa ki avukata bile gitmiş bundan sonra karşısında güçlü ol,ezdirme kendini ve hakkın neyse bırakma al.

sizi kendinizden kişiliğinizden etmişler birde üstüne hastalık sahibi etmişlerr ,

o sevdiği kadınla evlenmekten ziyade anasina ve yiğeninbe baktıracak hizmetçi aramış , istediğini de yapmışsınız ama yaranamamışsınız

her işte vardır bi hayır hayatınızı gençliğini daha fazla mahvetmeyinn,

bu durumu şer olarak değil de hayır olarak görün derim , hayırlısı olsun

haklısın aslında, sesszıce bosanırsam hersey yanına kalacak...
hayatımı sadece calmadı , cok afedersın ama hayatımın tam orta yerıne...

seni öyle iyi anlıyorum ki, enerjin bitti, mutsuzluk ve karamsarlık hada safhada olmalı.
ancak kendini akıntıya bırakma, bir kez buna müsade ettin mi toparlayamazsın
öncelikle o beyefendiye acelesinin nedenini anlamadığını söyle, "seni kadar kafa yormadım bu işe müsade et önce bu fikre alışayım de" sonra gerçekten ağırdan al. senin yerinde olsam, boşanmak isteyen taraf o olduğu için bunu onun için mümkün olduğunca eziyetli hale getirirdim.
inan bana bu ararı ailene tek başına vermene de müsade etmezdim, ailenin bir sürü sorusu olacaktır. beyefendi ile birlikte ailenin yanına gidip, haberi vermeli, sorular karşısıda biraz terlemeli ama yediği haltın sorumluluğunu da almalı derim ben.
sakın hiç birşeyde acele etme, sen biliyorsun: bugün aman bitsin da nasıl biterse bitsin dediğin şey, yarın pişmanlık olarak karşına çıkabilir

topla adamın(mecburen adam yazmak zorundayım)bavulunu akşam kapıyı çalınca at kapının önüne hadi güle güle de.evini terk etme sakın hiçbişiy de imzalama .rahatsız etmeye kalkarsa polis çağır.seni rezil etti ya birazda kendisi olsun bakalım nasılmış

haklısın aslında, sesszıce bosanırsam hersey yanına kalacak...
hayatımı sadece calmadı , cok afedersın ama hayatımın tam orta yerıne...

Hah işte demek istediğim bu, Allah'ın adaleti sonsuz ancak her zaman bunu bu dünyaya bırakmıyor. Bu yüzden herkes hakettiği bedeli verecek ve yaşayacak! Sakın pes etme! ablam o kadar pişman ki hele beyfendinin o düğün videolarını görünce kafasını duvarlara vurdu ben bunu mu hakettim diye hiç unutmuyorum o günü... dedim sana çok söyledik ama bizi dinlemedin...

Pes etme, öyle al protokolü imzala, hadi gülüm güle güle yok! Aileni de çek karşına deki benim kocam şe...z çıktı , sıkılmış evlilikten arkamda durur musunuz?? Bak nasıl güzel duracaklar.

herkes aynı seyı soyluyor, surundırmek lazım yanı...

işin ironik yanı ne biliyor musun? ben cok rahat buyumus bı kızım, cerkesım ve cerkeslerde kızlar cok ama cok degerlıdır. oyle kısıtlamaları yoktur. ıkı unıversıte mezunuyum. ısımde cok ıyı bı yerdeydım, evlenene kadar.. şimdi gerı donemeye hazırlanıyorum, insallah donecegım :) evlenmek planlarımda en son sırada yer alıyordu, ne yaptı ettı evlenmeye ıkna ettı, hatta babam kabul etmedı uc-dort yıl resmen bızım evın kapısında yattı babam kabul etsın dıye... şimdi ise sıkılmış...

bakarım canım ama dediğin gibi herkes senin yerini tutmaz bırak gitsin sen gitme desende kafasına koyduğunu yapar ama güçlü dur karşısında biliyorum çok zor ama inan pişman olacak...

kendi yerime koyarak düşündüm sizi bianda evlendiğim zaman kocam bana bunu dese naparım diye... seviyosam izin vermem diretirim ne olursa olsun

Kuzucum git hayatını kur yeniden başla bu adamı da koy kapının önüne gitsin.
aileni çağır yanına ve geldikleri anda ver valizini eline gurur yapıp da sessiz sedasız halletmeye kalkma. kimsesiz sanıyorlar, nasıl olsa ses çıkartmaz dediğimi yapar sanıyorlar... salla gitsin sıkılmak neymiş görsün

bakarım canım ama dediğin gibi herkes senin yerini tutmaz bırak gitsin sen gitme desende kafasına koyduğunu yapar ama güçlü dur karşısında biliyorum çok zor ama inan pişman olacak...

Olmuyorlar pişman Biz pişman olacak sandığımız yer de onlar çoktaaan hayatlarını yaşamaya başlıyorlar :)

Oh mis gibi mesleğinde var, kurarsın hayatını yeniden. Ama lütfen şu insan müsveddesini süründür.

benım tek avantajım cocugum yok, olsaydı hayatı mahvolacaktı...

hastalık kaldı sovr, artık sınırsel olarak bıcok sey mevcut bunyemde.. egzama dan tut, tıtremelere kadar...
bende bunda da vardır bı hayır dıyorum zaten, boyle dusunmesem kafayı yerdım heralde....

cok sagol fikirlerin için... aklımda tutacagım her bır yazılanı...

sen yıne adam dıyorsun, ben su an neler dıyorum bı bılsen... bavulunu toplayamam cunku su an ben sehırdısındayım... esyalarıma dokunma ben gelır mahkemeye cıkar esyalarımı alır gıderım dedım...

sen yıne adam dıyorsun, ben su an neler dıyorum bı bılsen... bavulunu toplayamam cunku su an ben sehırdısındayım... esyalarıma dokunma ben gelır mahkemeye cıkar esyalarımı alır gıderım dedım...[/QUOTE]

bende diyorum senin dediklerini merak etme:)))ya alma eşyalarını karar değiştirdiğini söyle o gitsin evden kilidi değiştir kalsın donla kapıda acıma şuna

işte su an tek sorunum aileme acıklamak..

bana uzak olsun da artık, baska dılegım yok...

kendi yerime koyarak düşündüm sizi bianda evlendiğim zaman kocam bana bunu dese naparım diye... seviyosam izin vermem diretirim ne olursa olsun

inan sevgi bi yere kadar, baksana insan evladı sıkılmış evlilikten...

d'i mi? surundurucem galıba, ama once o gucu toplamam lazım kendımde...

Olmuyorlar pişman Biz pişman olacak sandığımız yer de onlar çoktaaan hayatlarını yaşamaya başlıyorlar :)

hukuk sıstemımız bıle adaletsız, baksana bosanan kadının yenıden evlenebılmesı ıcın nerdeyse bı yıl beklemesı gerekırken erkek bıkac saat sonra bıle evlenebılıyor...

Oh mis gibi mesleğinde var, kurarsın hayatını yeniden. Ama lütfen şu insan müsveddesini süründür.

insan müsveddesi tamlaması bı ınsana ancak bu kadar yakısırdı...

bu arada tek tek cevap veremıyorum kusura bakmayın. cidden zamanla yarıstıgım bı yerdeyım ve aglamamak iiçin cok zor tutuyorum kendımı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…