boşanıyormuşuz...

sen yıne adam dıyorsun, ben su an neler dıyorum bı bılsen... bavulunu toplayamam cunku su an ben sehırdısındayım... esyalarıma dokunma ben gelır mahkemeye cıkar esyalarımı alır gıderım dedım...

bende diyorum senin dediklerini merak etme:)))ya alma eşyalarını karar değiştirdiğini söyle o gitsin evden kilidi değiştir kalsın donla kapıda acıma şuna[/QUOTE]

o sehırde hıc akrabam yok kı, dedıgın gıbı yaparsam yapayalnız kalıcam ve daha cok uzerıme gelecek...

sizin şu andaki ruh halinizi çok iyi anlıyorum. sanki hiç birşeyle uğraşamayacakmışsınız gibi geliyor.Çünkü bende aynı yollardan geçtim. Benim çekişmeli sürüyor. İyikide öyle olmuş. Bir zaman sonra kafan rahatlayıp herşey yoluna girdiğinde çok pişman olabilirsin.
Boşanmayı kolay kılarsan bu şımarık erkek çocukları evliliği oyuncak sanmaya devam edecek. Hem çekişmeli daha rahat oluyor. Senin girmene gerek yok. Avukatın girip çıkılyor. Sen dışarıdan bilgi alıyorsun. Sürüp gidiyor. 1 lirada olsa ona bırakma. Kimki o yanına kar kalacak. Kafanı toparla. Sağlıklı düşünmeye çalış. Allah yardımcınız olsun...

madem gerçekten boşanmak istiyor herşeyini al elinden, mücadele et öyle kolay değil sıkıldım boşanalım demesi kusura bakmasın protokol falan imzalama sakın çekişmeli olsun dişli bir avukat tut görsün boşanmanın ne demek olduğunu adama bak sen yaaa..

o sehırde hıc akrabam yok kı, dedıgın gıbı yaparsam yapayalnız kalıcam ve daha cok uzerıme gelecek...[/QUOTE]

her geldiğinde polis çağır artık eskisi gibi değilki karakollar.çünkü onlarıda şikayet edersen ceza alıyorlar.yani orada kal orada yaşa demiyorum.ama kilidi değiştir.giremesin içeri.mesela şöyle yapabilirsin bir kamyon ayarla.onun evde olmadığından emin olduğun bir zamanda ikide adam tut boşalt evi kilidi değiştirme ama:))))akşam bir gelsin ev bomboş aynı senin içinin olduğu gibi hangi şehirdesin

merak etme canım olurlar kadın onun için neleri göze almış ailesini, karşısına almış bulabilecek mi böle birini bidaha zor hemde çok zor...

bilmem, bu kadar kolay sıkıldım dedıgıne gore bı guvencesı vardır elbet...

bana yardım eder mısın?
tecrubelı bırı olarak...

cok sagol fıkrını belırttıgın ıcın.. ınan her kelımesını aklıma yazıyorum...

o sehırde hıc akrabam yok kı, dedıgın gıbı yaparsam yapayalnız kalıcam ve daha cok uzerıme gelecek...

her geldiğinde polis çağır artık eskisi gibi değilki karakollar.çünkü onlarıda şikayet edersen ceza alıyorlar.yani orada kal orada yaşa demiyorum.ama kilidi değiştir.giremesin içeri.mesela şöyle yapabilirsin bir kamyon ayarla.onun evde olmadığından emin olduğun bir zamanda ikide adam tut boşalt evi kilidi değiştirme ama:))))akşam bir gelsin ev bomboş aynı senin içinin olduğu gibi hangi şehirdesin[/QUOTE]

su an ıstanbuldayım, evım yanı evlıyken oturdugum ev( tanımlamak için kelime bulamadım) bodrumda... o bolgeye jandarma bakıyor, astsubayla da cok sıkı arkadaslar.. yanı benden cok onu tutar ordakı gorevlıler

su an ıstanbuldayım, evım yanı evlıyken oturdugum ev( tanımlamak için kelime bulamadım) bodrumda... o bolgeye jandarma bakıyor, astsubayla da cok sıkı arkadaslar.. yanı benden cok onu tutar ordakı gorevlıler [/QUOTE]

bak ben dalamandayım ama senin yanına gelirim yardıma sende bana gelirsin korkma lütfen bizimde burda tanıdıklarımız var yardım ederim sana güçlü ol yaaaaaaaa lütfennnnnnnn

Sen yalnız olduğun için üzerine üzerine gelecektir elbette ama diyorum ya yanında bir büyüğün olursa o cesareti bulamazlar, sinerler. Bu yüzden en kısa sürede aileni durumdan haberdar et ve eve onlardan biri ile git, git ki yalnız olmadığını anlasın.

Özgür olmak istiyormuş muş!! Sıkılmış mış!! Bak sennnnn!!!bu işlerin o "armut"un istediği gibi kolay olmayacağını göster arkadaşım.. Donuna kadar al görsün bakalım, her canı sıkıldığında"boşanalım" denilemeyeceğini... Patatese bak yaaa dik dur,sakın muhatap bile olma,işine ver kendini kafan dağılır canım.

bence arkadaşını dinle ve elinden ne geliyorsa yapsın kolaymı öyle yuva dağıtmak sonuçlarına katlansın sakın hiçbirşeyini istemiyorum deme senin zamanını çaldığı bu kadar vaktin bedelini ödemeli....

Yaşça sizden küçüğüm hiç evlilik yaşamadım söylediklerimi ne kadar ciddiye alırsınız bilmiyorum ama bildiğim bir şey var ki bu adam sizi ve anlaşmalı boşanmayı hak etmiyor. Manevi olarak bedelini er ya da geç ödeyecektir ama şimdi de maddi olarak ödesin. Güçlü olun ve savaşın derim Hakkınızda hayırlısı.

bence eşin önceden karar vermiş boşanmaya bir anda alınan bir karar değil bu..protokol bile hazırlandığına göre..

siz severek evlenmişsiniz ve eşin bi anda sıkıldım boşanalım diyor başka biri mi var diye sorduğunda ise cevap vermiyor..bence durum yeterince açık maalesef..

boşanma durumunda birşey almak istemediğini yazmışsın bir yerde,neden? evlilikte edindiğiniz mallar ortak onlar üzerinde senin de çaban var hakkın var..bak bu ramazan gününde bile iş için şehir dışındaymşsın yani emek harcıyorsun..gurur yapma bu konuda ve hakkını sonuna kadar al..avukatın daha iyi bilir ama bütün haklarını kullan..bu adam bir çırpıda seni sevmediğini istemediğini söyleyen bir adam,unutma!

her acı geçiyor arkadaşım zamanla yaralar iyileşiyor..seninki de geçecek,biraz canını acıtsa da düzelecek inan..

2,5 senelik eşin bu kadar gaddar olup,ketum durabiliyorsa,
sana dimdik durmak düşer,asla barışmaya hevesli mesajlar verme.
o kararlıysa sen daha kararlı ol.
ve ayrıca...
hiçbirşeyini istemiyorum diye gurur da yapma.
adam sanki boş evden çıkar gibi çıkıyor,seni hiçe sayıyorsa,
2,5 seneninde bir saygısı,vefası yoksa bu adama çektirilir.
hak eder.
malların yarısı senin zaten al mutlaka.
sonra vakfa mı bağışlıyorsun,kendin mi harcıyorsun orası senin bileceğin iş.
ama ben yerinde olsam bir kısmınıda kendime ayırır,yeni hayatım için bir düzen kurar güvence sağlardım.
tabi ihtiyacın yoksa o ayrı.

Daha neler duyacağız
Adam değil başka bişeymiş o zaten
Bu sözlerden sonra zaten evli kalmak mümkün değil
Arkadaşlara katılıyorum haklarını alarak boşan
Hakkı olmayan biri gelip yemesin en azından

hayatın çöp tekenekisi içinde ki çöp eşinmiş iyice kokmadan ondan kurtulsan iyi olur!!!! seni sevmiyor önce bunu kabullen, bu kadar kolaymı felan diye oturup duygusal takılmayı bir kenara koy ve para derdine düş, ucuz kahramanlığın gereği yok onun parasını istememekte ne o seninde paran ilk işin herşeyi sana bırakmasını söyle ondan sonra gitsin boşansın hiç sorun çıkarmam ceketini al git de!! ayrıca beni ailemden nasıl istediysen git öylede açıkla ayrıldığımızı de, bu adamla evli kalma çok berbat günler yaşarsın başkası var hayatında muhtemelen 1 yıl dolmadan da evlenir bu adam sen kendini kurtar şimdi durup üzülme zamanı değil!!!!

Sizi uzmek istemem ama belli ki hayatinda baska biri var ve
bu is ortaya cikmadan tazminattan kurtulmak icin
anlasmali bosanmaya calisiyor .
Bence ya pesine dusup delil toplayin ya da itiraf etmesini saglayin .

Gerekirse cekismeli olsun, is uzasin
oyle elini kolunu sallayip bu isin bitmeyecegini gorsun

şu boşanıyorum kelimesine sinir oluyorum.
sebep ne geçerli elle tutulur birşey söleseler tamam amenna
ama ortada birşey yokken durup dururken bu kelimeyi söyleyip neden can acıtıp
neden etimizden et kopar canımızdan can gidecekmiş gibi bi his uyandırırlar...
daha sonra ben onu sinirliyken yada farklı birşeyi bahane gösterip takma derler
ve hala yüzsüz yüzsüz bizim onlara güvenmemizi beklerler...
sıyırmamak elde değil...

konu sahibi arkadaşım ilk önce sakin ol kendini çok fazla yıpratma
dediğinin arkasında ne kadar durabilecek bakalım
belkide birşeye kafası bozuk yada başka birşey var ama sana diyemedi
bu demek olmuyorki bunu söylemesi gerek
Allahım istemediğin birşeyle karşılaştırmasın seni yarabbim...
şu mübarek günün yüzü suyu hürmetine ...

Benim eşimde çok söylerdi bunu sağolsun arada hatırlatıyor...
ona bu yüzden güvenmiyorum...

siz aynı evde yaşamıyormusunuz ? büyük bir tartışma olay yokken nasıl böyle karar verebilirki
Diğer arkadaşların da dediği gibi önceden karar verip zemini hazırlamış eşiniz,
Evliliklerin sevgiliden ayrılmaktan bir farkı kalmadı artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…