- Konu Sahibi hayatincoptenekesi
-
Olmuyorlar pişmanBiz pişman olacak sandığımız yer de onlar çoktaaan hayatlarını yaşamaya başlıyorlar :)
sen yıne adam dıyorsun, ben su an neler dıyorum bı bılsen... bavulunu toplayamam cunku su an ben sehırdısındayım... esyalarıma dokunma ben gelır mahkemeye cıkar esyalarımı alır gıderım dedım...
bende basta sınırle soylenmıs bırsey sandım, hatta su an işim için mecburen sehırdısındayım. bıkac gune sakınleşıp konusuruz dedım kı, avukatı aradı... musaıt degılım donerım deyıp kapattım telefonu. arayıp protokolu ısteyıp imzalasam mı, yoksa avukat arkadaslarımdan bırıne yonlendırsem mı dıye dusunup duruyorum. konuyu bıle bıtanesı bıkac gundur resmen yalvarıyor, nolur bana bırak ben canına okuyayım dıye...
merak etme canım olurlar kadın onun için neleri göze almış ailesini, karşısına almış bulabilecek mi böle birini bidaha zor hemde çok zor...
sizin şu andaki ruh halinizi çok iyi anlıyorum. sanki hiç birşeyle uğraşamayacakmışsınız gibi geliyor.Çünkü bende aynı yollardan geçtim. Benim çekişmeli sürüyor. İyikide öyle olmuş. Bir zaman sonra kafan rahatlayıp herşey yoluna girdiğinde çok pişman olabilirsin.
Boşanmayı kolay kılarsan bu şımarık erkek çocukları evliliği oyuncak sanmaya devam edecek. Hem çekişmeli daha rahat oluyor. Senin girmene gerek yok. Avukatın girip çıkılyor. Sen dışarıdan bilgi alıyorsun. Sürüp gidiyor. 1 lirada olsa ona bırakma. Kimki o yanına kar kalacak. Kafanı toparla. Sağlıklı düşünmeye çalış. Allah yardımcınız olsun...
madem gerçekten boşanmak istiyor herşeyini al elinden, mücadele et öyle kolay değil sıkıldım boşanalım demesi kusura bakmasın protokol falan imzalama sakın çekişmeli olsun dişli bir avukat tut görsün boşanmanın ne demek olduğunu adama bak sen yaaa..
o sehırde hıc akrabam yok kı, dedıgın gıbı yaparsam yapayalnız kalıcam ve daha cok uzerıme gelecek...
başka biri mi var dedim cevap vermedi
sağol iyi dileğin için.
zaten mal mülk derdine düşmüş, avukatı uyardı galıba, elınde ne varsa yarısının benım oldugunu yenı fark etmıs bellı.. ben hıcbırseyını ıstemıyorum ama al bı vakfa bagısla ama ondan al yarısını dıyor arkadaslarım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?