Boşanıyorum, 40 kilo aldım özgüvenim yerle bir?

Pumpkin00

9.takım üyesi/
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Mart 2016
2.102
5.226
83
3 yıllık evliyim eşimden ve ailesinden çok çektim o yüzden boşanıyorum ama konu bu değil. Boyum 175. Evlenirken 60 kiloydum ve geçrketen manken gibiydim çok güzel de bir yüzüm var.. Zaten ilk sorun burdan çıktı dışarda bna baktıkları içim eşim beni hırpalıyorve kısıtlıyor du. Artık o kadar bıkmıştım ki kendimi saldım ve hamileliğimdw 100 kilo oldum.. Şimdi özgüvenim yerle bir. Buradaki nick mle instagramdan bakabilirsiniz yüzüm hala çok güzel ama eskisi gibi değilim ve bu özgüvenaizlik beni çok üzüyor artık kendime gelmem kendime bakmam güçlü bir anne olmam lazım ne yapıcam bilmiyorum. Eşimin birsürü pislik huyu vardı tek iyi huyu kiloma hiç takmaz hatta zayıflama dersi tabi çirkin olayım da kimse bana bakmasın diye..

Konuyu okur okumaz instagram hesabına bakanlar online mı

Şaka bir yana çok güzelsiniz
Beyaz tenli siyah saçlı çok hoş bir kadınsınız
Üzmeyin kendinizi,kilo verirsiniz sadece biraz motivasyon gerek.
Aslında eşimden alacağım en büyük intikam eskisi gibi güçlü bir kadın olmak olacak ve gerçekten çok istiyorum hem kızım hem kendim için

Boşanıyorum davamız var allahın izniyle.. Tek isteğim psikolojimi düzeltip eski halime dönüp güçlü bir anne olmak

Aslında eşimden alacağım en büyük intikam eskisi gibi güçlü bir kadın olmak olacak ve gerçekten çok istiyorum hem kızım hem kendim için
Kızlar annelerini örnek alırlar,siz ne kadar güçlü olursanız kızınız da o kadar güçlü olur
Maddi durumunuz nasıl bilmiyorum ama spor salonuna gidebilirsiniz.
En kötü gidip bir devlet hastanesindeki diyetisyende program yaptırabilirsiniz,bol bol yürüyüş yapabilirsiniz
İmkansız bir kiloda değilsiniz,eşinizin canını en çok yakacak şey eskisi gibi güzel ve zayıf olmanızdır bence
Kilo işi motivasyon işi
Hep böyle düşünün

Diyet ve egzersizle verebilirsiniz kiloyu. Eşiniz kafese koymak istiyorsa kuşla evlenseymiş.

Bir de çok özür dilerim ama burada ikinci kez güzelim diyen bir üyeye bakıyorum, böyle deyince bir miranda, barbara filan bekliyorum hep. Hayal kırıklığı sonra.. Keşke şu özgüvenin yarısı bende de olsa

MADDİ durumumuz iyi babam zaten yeter ki boşan ne istersen yaparım diyor.. Boşandıktan sonra özel bir kliniğe gidicem psikolog için.. Spora gidemiyorum çünkü spor salonu ortamından hoşlanmıyorum. Zayıfken bayanlara eğitmrnlik yapıyordum spor salonunda zatem. Aslında bilinçliyim bu konuda sadece psikolojim kötü ve yeterli motivasyonla sahip olamıyorum

Yani miranda falan değilim ama evet yüzüm güzel (= bunu kendini beğenmişlik olarak yazmadım.. Yüzümü beğeniyorum ama kiloların yüzünden özgüvenim yok demek istedim=) bakabilirsiniz de tabi..

Önceki konunuzda lütfen o saçma kocanızın saçma söylediklerine kulak asmayın.
Annenizin babanızın size sahip çıkması büyük nimet
Bu fırsatı kaçırmayın babanız da arkanızdaymış
Boşayın gitsin ne olacak
Gençsiniz,güzelsiniz hayatınıza köle olarak devam etmek istemezsiniz sanırım

Allahın izniyle inşallah bu sefer kararlıyım ve bu site beni gerçektrn motive ediyor

Ama konu sahibinin yüzü gerçekten güzel ve doğal.
Tabi herkesim güzellik algısı farklıdır.
Bende sarışın mavi gözlüyüm bir bakan dönüp bir daha bakar ama kendimi zerre beğenmem mesela.

Güzellik görecelidir tabii ki ama bence hoş bi bayan. Bence sizde güzellik algınızı fazla daraltmayın belki bu şekilde özgüveniniz de yerinde olur. Bakımlı her kadın güzeldir bana göre.

Evlenirlen 56 kiloydum . Hatta gelinliğimi diken kadın bile hayran kalmıştı bana. Evlendim 82kilo ve üzerini gördüm. Hayatımın en kötü dönemlerini yaşadım. Hep büyük beden ve hiç tarzım olmayan şeyler giyiniyordum. Boşandım ve 15kilo verdim hala da devam ediyorum vermeye. İnanın boşanınca zaten kilo vereceksiniz. Kilonun bir numaralı sebebi kesinlikle stres.

Sizde bendensiniz boşanma sürecini nasıl atlattınz.yani kötüde olsa bir alışkanlık oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…