Boşanıyorum, 40 kilo aldım özgüvenim yerle bir?

Sendeki özgüven bende yok valla cok şaşırdım

Profil kapalı ,minnacık pp fotoğrafında da sadece yüzü var o da yarım.Görüp güzelsin diye yorum yapanların gizli güçleri falan mı var?
İsteyene ben mesajdan attım ondandır. Zaten burda anlatılmak istenen yüzümü güzel buluyorum ama 40 kilo aldığım için fziğim yüzünden özgüvensizimdi.. İnsanlar da fiziğine değil yüzüme yorum yapıyor. Kimsenin 100 kilo ile fiziği güzel olmaz zTen

Kadın kadının kurdudur diyorum sonrada kadın şuraya az dertleşmeye gelmiş azıcık cesareti olmayan o muhteşem güzeller ay bende bile yok o özgüven yazmış abi olmasın sizde bile o özgüven zira bu haliniz bile yeterince baygınlık veriyor..size gelince konu sahibi sıkma canını en azından imkansız sınırında değilsin Allah yeni yolunuz da yardım etsin..

Sağolun güzel dilekleriniz için ne demek istediğimi anlayan birileri çıktı az da olsa

Ben göremedim instasını bi sürü pumpkin06 war :/

Kilonu verirsin sıkma canını Boyun da var stres yapma..
Valla herşeyin başı stres kafana takıp enerjini düşünme eğitmenlik de yapmışsın bizden daha iyi bilirsin bu fit olma halini.
Kendin de diyorsun bilerek saldım kendimi diye nasıl toparlanacağınıda çok iyi biliyorsun bence

Özgüvenim yerle bir yazan üyeye yazdığınız cevaba bakın.
Keşke sizdeki bu patavatsızlığın birazı da ben de olsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…