- 7 Haziran 2018
- 8.062
- 21.009
- 278
Evet bende ufaktan spora sağlıklı beslenmeye başlayım diyorum artık depresyondan çıkıp kızım için bi yerlerden tutunmalıyım yat yat nereye kadar. Çocuğundan da önemli değiller
68 ideal kilom. 60 kende güzel duruyor ama biraz zayıf oluyorKesinlikle yapın bunu. Zaten ideal kilonuz 70 filandır büyük ihtimalle o boyla. Biraz hırsla çok kolay verirsiniz.
Sendeki özgüven bende yok valla cok şaşırdım3 yıllık evliyim eşimden ve ailesinden çok çektim o yüzden boşanıyorum ama konu bu değil. Boyum 175. Evlenirken 60 kiloydum ve geçrketen manken gibiydim çok güzel de bir yüzüm var.. Zaten ilk sorun burdan çıktı dışarda bna baktıkları içim eşim beni hırpalıyorve kısıtlıyor du. Artık o kadar bıkmıştım ki kendimi saldım ve hamileliğimdw 100 kilo oldum.. Şimdi özgüvenim yerle bir. Buradaki nick mle instagramdan bakabilirsiniz yüzüm hala çok güzel ama eskisi gibi değilim ve bu özgüvenaizlik beni çok üzüyor artık kendime gelmem kendime bakmam güçlü bir anne olmam lazım ne yapıcam bilmiyorum. Eşimin birsürü pislik huyu vardı tek iyi huyu kiloma hiç takmaz hatta zayıflama dersi tabi çirkin olayım da kimse bana bakmasın diye..
Bnde Ö’sü bile yokSendeki özgüven bende yok valla cok şaşırdım
İsteyene ben mesajdan attım ondandır. Zaten burda anlatılmak istenen yüzümü güzel buluyorum ama 40 kilo aldığım için fziğim yüzünden özgüvensizimdi.. İnsanlar da fiziğine değil yüzüme yorum yapıyor. Kimsenin 100 kilo ile fiziği güzel olmaz zTenProfil kapalı ,minnacık pp fotoğrafında da sadece yüzü var o da yarım.Görüp güzelsin diye yorum yapanların gizli güçleri falan mı var?
Evet yüzümü beğeniyorum ama onun dışında bende özgüvensizimdi merak etmeSendeki özgüven bende yok valla cok şaşırdım
Sağolun güzel dilekleriniz için ne demek istediğimi anlayan birileri çıktı az da olsaKadın kadının kurdudur diyorum sonrada kadın şuraya az dertleşmeye gelmiş azıcık cesareti olmayan o muhteşem güzeller ay bende bile yok o özgüven yazmış abi olmasın sizde bile o özgüven zira bu haliniz bile yeterince baygınlık veriyor..size gelince konu sahibi sıkma canını en azından imkansız sınırında değilsin Allah yeni yolunuz da yardım etsin..
Ben göremedim instasını bi sürü pumpkin06 war :/Diyet ve egzersizle verebilirsiniz kiloyu. Eşiniz kafese koymak istiyorsa kuşla evlenseymiş.
Bir de çok özür dilerim ama burada ikinci kez güzelim diyen bir üyeye bakıyorum, böyle deyince bir miranda, barbara filan bekliyorum hep. Hayal kırıklığı sonra.. Keşke şu özgüvenin yarısı bende de olsa
Nick i değiştim uyarı geldi tanıdık çıkınca sıkıntı yaşanıyoemışBen göremedim instasını bi sürü pumpkin06 war :/
Bende merak edip baktım, ama bulamadımİnstagramın yok yav
Şuraya bi foto koysan
Ya uyarı geldi tanıdık olunca isimden sıkıntı çıkıyormuş mantıklı.. Hayat hikayemi yazdım daha önceBende merak edip baktım, ama bulamadım
Nick i değiştirdim.. =)Bende göremedim yav
Ben göremedim instasını bi sürü pumpkin06 war :/
Ya uyarı geldi tanıdık olunca isimden sıkıntı çıkıyormuş mantıklı.. Hayat hikayemi yazdım daha önceo yüzden değiştirdin Nick. İ
Özgüvenim yerle bir yazan üyeye yazdığınız cevaba bakın.Diyet ve egzersizle verebilirsiniz kiloyu. Eşiniz kafese koymak istiyorsa kuşla evlenseymiş.
Bir de çok özür dilerim ama burada ikinci kez güzelim diyen bir üyeye bakıyorum, böyle deyince bir miranda, barbara filan bekliyorum hep. Hayal kırıklığı sonra.. Keşke şu özgüvenin yarısı bende de olsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?