Boşanıyorum, 40 kilo aldım özgüvenim yerle bir?

Ama konu sahibinin yüzü gerçekten güzel ve doğal.
Tabi herkesim güzellik algısı farklıdır.
Bende sarışın mavi gözlüyüm bir bakan dönüp bir daha bakar ama kendimi zerre beğenmem mesela.

Evet herkesin güzellik algısı farklı. Kendimizi beğenseymişiz keşke azcıık.

Sizde bendensiniz boşanma sürecini nasıl atlattınz.yani kötüde olsa bir alışkanlık oluyor
Olmaz olur mu ? O bir rutin gibi bir şey oluyor aslında .
Hani sevmiyorsunuz ama bir bağımlılık gibi. Boşluğa düşeceğim diye korkuyorsunuz , bocalıyorsunuz. Ama benim kafamda tamamen bittiği için sanırım boşanırken de ve sonrasında da ben pek boşluğa düşmedim. Çalışıyordum zaten, işime odaklandım. Bol bol gezdim , tozdum. Günde en az yarım saat yürüyüş yaptım.
Hayatın güzel yanlarına odakladım kendimi. Hatta şu an nişanlıyım... Geç kalmış bir boşanma yaşadım ama iyi ki yaşamışım. Bir gün bile pişman olmadım.
Şöyle düşünün bence evliyken çok mu mutluydunuz ? Bundan daha kötüsü ne olabilir ki?
Kesinlikle Rabbim sabrını da veriyor boşanana. Kiloyu hiç kafanıza takmayın yavaş yavaş verirsiniz inşallah.

Çocuğunuz varmıydı acaba

Yani miranda falan değilim ama evet yüzüm güzel (= bunu kendini beğenmişlik olarak yazmadım.. Yüzümü beğeniyorum ama kiloların yüzünden özgüvenim yok demek istedim=) bakabilirsiniz de tabi..

Yok öyle algılamadım ben de. Kilo da zaman zaman herkesin belası oluyor. Ergenlik zamanı 80 kiloya çıkmıştım. Sizin kadar boyum da yok. Kendi çabamla 55 kiloya düştüm. Tekrar da almadım yıllarca. Diyetisyen desteği alamam diyorsanız kan ve tiroidlerinize baktırın. Bir sorun yoksa sağlıklı beslenmeye başlayın. Günlük yürüyüş, egzersiz yapın. İnternette böyle videolar var çok güzeller. İnceliyor insan daha dinamik oluyor. Ki şimdi 100 ise kilonuz ilk anda 10 - 15 kiloyu daha hızlı atarsınız. :)

Evet bende ufaktan spora sağlıklı beslenmeye başlayım diyorum artık depresyondan çıkıp kızım için bi yerlerden tutunmalıyım yat yat nereye kadar. Çocuğundan da önemli değiller

Güzellik görecelidir tabii ki ama bence hoş bi bayan. Bence sizde güzellik algınızı fazla daraltmayın belki bu şekilde özgüveniniz de yerinde olur. Bakımlı her kadın güzeldir bana göre.

Annem de çok kızar bu huyuma. Bu gün nereni beğenmedin diye dalga geçiyor genelde :)) Güzel bakmak lazım aslında her şeyden önce. Sevgiler size de ❤❤❤

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…