• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boşanıyorum, aile evine dönmek ve çocukların baba özlemi çok zor

Canim hayat herkese hızlı akiyormus gibi geliyor cocuk olmasa da yani. Ben hedonist bir tipim ömür boyu tek derdim ne yesem, aksam ne içsem, kumara nereye gitsem, kimlerle görüşsem diye düşünerek gecti. Cocuk da yapmadim, kendi isteklerimi ruh halimi hic geri plana atamazdim ama 45 sene nasil gecti ben de anlamadim şahsen. Sevilmedigi yerde durabilmek başkasınin hatrina yapılacak bir sey degil emin ol. O ozguvensizlige alışmışlik gerektirir. Ve ailenin iyi niyetli insanlar olmadigindan da bir emin ol once. Kotu de demiyorum da noksan cok yonleri var. Seni buyutmeleri maddi imkan tanimalari senin duygusal ihtiyaclarini da karsiladiklari anlamina gelmiyor. Seni baya baya sevgiye ilgiye ac birakmislar. Sen de o açlıkla ilişkinde aşk kirintisiyla doymaktansa tek başıma aç kalırım bu dünyada diyemeyecek kivama gelmissin. O kocan nasıl bi adam allaskina ya. Bi kadin zorluklara ancak sevildigine eminse göğüs gerer. Senin gibi cok yoktur ben sana soyleyim. Cogu insan istenmedigini duydugunda gider. Senin gidemeyisinin cocuklarla ilgisi yok bak bunu gormen lazim. Kendine guvenmen lazim. O ana babaya kulak asmaman lazim. Tatil senin neyine diyen tipler sana bu dünyada rahat iki nefesi de cok görürler. Bunlari eve sokma cocuklari büyümüş zaten yarin bir gun evlencek olursun ona da engel olurlar. Senin gencligini almislar senin o koca bozuntusunu çekmeye çalışma sebebin senin duygu durumunu önemsemeyen annen baban zaten seni cocukken hep ihmal etmisler. Tekrar onlari basina sararsan hicbir zaman kendine guvenin gelmeyecek. Onlarin sana reva gördüğü hayati yasamaya mecbur hissedeceksin. Iyi bir avukatın varsa sana zaten duygusal acidan da yardimci olur bence kadin bir avukat bul sen şu süreçte seni guzelce bir anlasin kendini yerine koysun. Ve kimsen yokmus gibi hareket et geliri iyiyse ödesin. Cocuklar da alisirlar duzene. Kendine de nafaka baglat calismiyorsun o miymintinin yuzunden isten cikmissin. Umarim en kisa zamanda icine ferahlık gelir ve bu adamciktan kurtulursun. İleriki zamanda da cocuklarina babalarindan daha iyi baba olabilecek doğru duzgun seni seven ergenlikten cikabilmis bir hayat arkadasi bulursun umarim.
Eski kuşak kendine şefkat göstermeyi bilemeden yetişmiş. Duygular konuşulmamış, onların çocuklarının da (bizlerin) duyguları konuşulmadı doğal olarak. O kadar suçlamaya gerek yok, çocukların yapıları da farklı oluyor. Ben ve kardeşimin yapısı çok farklı ben güvenli bağlanamayan, duygusal bağımlı, geçmişi çok düşünen, karamsar ve evhamlı iken kardeşim hiç öyle değil. Ailem beni ihmal etmiş diyemeyiz dönem koşullarına göre ailesi tarafından en ilgi gören çocuklardan biriydim belki de. Belki de fazla ilgiden kendime yetemez şekilde büyüdüm bilmiyorum.

Canim hayat herkese hızlı akiyormus gibi geliyor cocuk olmasa da yani. Ben hedonist bir tipim ömür boyu tek derdim ne yesem, aksam ne içsem, kumara nereye gitsem, kimlerle görüşsem diye düşünerek gecti. Cocuk da yapmadim, kendi isteklerimi ruh halimi hic geri plana atamazdim ama 45 sene nasil gecti ben de anlamadim şahsen. Sevilmedigi yerde durabilmek başkasınin hatrina yapılacak bir sey degil emim ol. O ozguvensizlige alışmıştık gerektirir. Ve ailenin iyi niyetli insanlar olmadigindan da bir emin ol once. Kotu de demiyorum da noksan cok yonleri var. Seni buyutmeleri maddi imkan tanimalari senin duygusal ihtiyaclarini da karsiladiklari anlamina gelmiyor. Seni baya baya sevgiye ilgiye ac birakmislar. Sen de o açlıkla ilişkinde aşk kirintisiyla doymaktansa tek başıma aç kalırım bu dünyada diyemeyecek kivama gelmissin. O kocam nasıl bi adam allaskina ya. Bi kadin zorluklara ancak sevildigine eminse göğüs gerer. Senin gibi cok yoktur ben sana soyleyim. Cogu insan istenmedigini duydugunda gider. Senin gidemeyisinin cocuklarla ilgisi yok bak bunu gormen lazim. Kendine guvenmen lazim. O ana babaya kulak asmaman lazim. Tatil senin neyine diyen tipler sana bu dünyada rahat iki nefesi de cok görürler. Bunlari eve sokma cocuklari büyümüş zaten yarin bir gun evlencek olursun ona da engel olurlar. Senin gencligini almislar senin o koca bozuntusunu çekmeye çalışma sebebin senin duygu durumunu önemsemeyen annen baban zaten seni cocukken hep ihmal etmisler. Tekrar onlari basina sararsan hicbir zaman kendine guvenin gelmeyecek. Onlarin sana reva gördüğü hayati yasamaya mecbur hissedeceksin. Iyi bir avukatın varsa sana zaten duygusal acidan da yardimci olur bence kadin bir avukat bul sen şu süreçte seni guzelce bir anlasin kendini yerine koysun. Ve kimsen yokmus gibi hareket et geliri iyiyse ödesin. Cocuklar da alisirlar duzene. Kendine de nafaka baglat calismiyorsun o miymintinin yuzunden isten cikmissin. Umarim en kisa zamanda icine ferahlık gelir ve bu adamciktan kurtulursun. İleriki zamanda da cocuklarina babalarindan daha iyi baba olabilecek doğru duzgun seni seven ergenlikten cikabilmis bir hayat arkadasi bulursun umarim.
Benim iki çocuğum var. Ben gergin, kaygılı isem onlara da bi haller oluyor. Ben rahat, özgüvenli, eminsem onlar da rahat ediyor. Çözümün ilk adımı konu sahibinden geçiyor. O kendi ile ilgili meseleleri çözerse çocuklar hiç zor olmayacak.

Eşinizle yaşadığınız ev kira mıydı orda oturmaya devam etseniz o gitse olamıyor mu ?
Yada evin kirasını ödesin sonuçta sürekli boşanmaya çalışan o ve 2 çocuğu var giderleri karşılamak zorunda

Benim iki çocuğum var. Ben gergin, kaygılı isem onlara da bi haller oluyor. Ben rahat, özgüvenli, eminsem onlar da rahat ediyor. Çözümün ilk adımı konu sahibinden geçiyor. O kendi ile ilgili meseleleri çözerse çocuklar hiç zor olmayacak.
Tek çocuk hiç çocuk lafını duymuş muydunuz? İki çocuk için iki ebeveyne ihtiyaç oluyor hele biri küçükse. Büyüğün ihtiyaçları hep eksik kalıyor tek ebeveyn iken. Günlük hayatta çocukların işini programını paylaşmak gerekiyor.

Tek çocuk hiç çocuk lafını duymuş muydunuz? İki çocuk için iki ebeveyne ihtiyaç oluyor hele biri küçükse. Büyüğün ihtiyaçları hep eksik kalıyor tek ebeveyn iken. Günlük hayatta çocukların işini programını paylaşmak gerekiyor.
Tek çocuk nerden çıktı onu hiç anlamadım ben.

Selamlar. Bir önceki konumda kocamın beni uzun süredir görmezden geldiğini yazmıştım. 10 yıllık evlilik, bu süreçte sayısız büyük ve rezil kavga vb derken en son gittiğimiz tatilde çok büyük bir kavga yaşadık ve eşim her kavgada yaptığı gibi annemi arayarak “kızınızı sevmiyorum boşanmamıza yardımcı olun size yalvarıyorum sevmiyorum onu” diye bağırarak (her kavgada anneni ararım babamı ararım diye tehdit eder ya da hemen arar beni rezil eder tam bir olgunlaşmamış, erkeğe yakışmayan hareket) bu davranışlarla ömrümü çürüttü.

Duygusal olarak zaten senelerdir boşanmış durumda. Duygusal ihmal, fiziksel ihmal had safhada. Artık ben de dayanamadım bana böyle rezil bir evlilik, görmezden gelinme, sürekli ailemi işin işine dahil etme şeklinde bir evlilik reva görecekse derhal evden gitmesini istedim saydım döktüm içinde birikenleri; ve boşanacağız dedim. Hiç ikiletmedi dünden razı zaten 10 gün içinde evden ayrıldı ve avukat tuttu asla benimle iletişime geçme avukatıma isteklerini söyle dedi (geçen sene de aynısını yapmıştı, saçma sapan işlere kalkışıyor ben tepki verince de aylarca küsüyor yaptığım yemeği dahi yemeyip, günaydın iyi geceler demeyip ben yokmuşum gibi yaşamıştı evde ve sonra böyle yaşayacaksan git diyince çekip gitmişti.)

Neyse velhasıl iyi bir avukat tuttum ben de. Haftaya anlaşma maddeleri konuşulacak.

Önceki konumda çocuklar için boşanmıyorum dediğim için beni linçlemiştiniz, şu an konu yine ona geldi; ben çocuklar olmasaydı bir dakika çekmezdim bu adamı ama şu an ailemin yanındayım; kızım (4 yaş) eve gidince babama resimlerimi göstercem onu çok özledim diyip duruyor. Yarım yamalak bişeyler söyledim ama ne diyeceğimi şaşırıyorum çok özlüyorum rüyamda gördüm artık babamın yanına gidelim diye uyanıyor her gün.

İkinci konu, baba evine dönmek çok gurur kırıcı. Ailem her ne kadar kucak açsa da çok rahatsız oluyorum onların hayatını kendi sorunlarım sonucu işgal ediyor olmaktan. Çok iyi niyetli ve vericiler çocuklarla çok ilgililer ama nadiren çocuklara tahammül edemeyip kızdıklarında bile çok üzülüyorum, neticede anne baba eski kuşak. Çocukların ve benim duygusal ve psikolojik gereksinimlerimiz konusunda anlaşmak mümkün değil; en basitinden seneye beraber çocukları tatile götürürüz dediğimde bile “tatil senin neyine otur çocuklarını büyüt hele bi” yaklaşımındalar. İnstagram paylaşımlarıma karışmaya başlamaları(satış sayfam var günlük hayatımdan ufak tefek şeyler paylaşıyorum), boşanmış kadınlara daha önceden yaptıkları yorumlar bana da yapılacakmış gibi geliyor sıkıntı içindeyim. (Kadına bak dul ama sürekli süs püs geziyor ne ayıp vb gibi) Babaları konusunu açtıklarında hemen ayıpmış gibi susturuyorlar çocukları; ben onlarla içlerini rahatlatmak için boşanma hakkında biraz bilgi verecek olsam hemen kaş göz yapıyorlar sus bahsetme bu konudan diye.

Ne olursa olsun iki çocukla baba evine sığılmıyor. Bu bana çok zor ağır geliyor, oğlumun (9) babamı boşamaya çok meraklısın senden nefret ediyorum demesi, kızımın “evde babama ojelerimi, resimlerimi göstericem beraber resim yapcaz” demesi vb vb. Çok zorlanıyorum kabullenmekte. Zaten evlilik bitik de, sonuçları çok zorlu.

Geçiyor mu bu durumlar alışılıyor mu?
Anlamdgm tek şey neden böyle bir adama 2 çocuk??
Psikolojik destek alın ve çocuklara durumu açıklayın alışacaklr mecbur. Aile yanında olmak gururnuzu kırıyor ama öyle adamın yanında olmak kirmiyor şaşırdım.gecmis olsun

Selamlar. Bir önceki konumda kocamın beni uzun süredir görmezden geldiğini yazmıştım. 10 yıllık evlilik, bu süreçte sayısız büyük ve rezil kavga vb derken en son gittiğimiz tatilde çok büyük bir kavga yaşadık ve eşim her kavgada yaptığı gibi annemi arayarak “kızınızı sevmiyorum boşanmamıza yardımcı olun size yalvarıyorum sevmiyorum onu” diye bağırarak (her kavgada anneni ararım babamı ararım diye tehdit eder ya da hemen arar beni rezil eder tam bir olgunlaşmamış, erkeğe yakışmayan hareket) bu davranışlarla ömrümü çürüttü.

Duygusal olarak zaten senelerdir boşanmış durumda. Duygusal ihmal, fiziksel ihmal had safhada. Artık ben de dayanamadım bana böyle rezil bir evlilik, görmezden gelinme, sürekli ailemi işin işine dahil etme şeklinde bir evlilik reva görecekse derhal evden gitmesini istedim saydım döktüm içinde birikenleri; ve boşanacağız dedim. Hiç ikiletmedi dünden razı zaten 10 gün içinde evden ayrıldı ve avukat tuttu asla benimle iletişime geçme avukatıma isteklerini söyle dedi (geçen sene de aynısını yapmıştı, saçma sapan işlere kalkışıyor ben tepki verince de aylarca küsüyor yaptığım yemeği dahi yemeyip, günaydın iyi geceler demeyip ben yokmuşum gibi yaşamıştı evde ve sonra böyle yaşayacaksan git diyince çekip gitmişti.)

Neyse velhasıl iyi bir avukat tuttum ben de. Haftaya anlaşma maddeleri konuşulacak.

Önceki konumda çocuklar için boşanmıyorum dediğim için beni linçlemiştiniz, şu an konu yine ona geldi; ben çocuklar olmasaydı bir dakika çekmezdim bu adamı ama şu an ailemin yanındayım; kızım (4 yaş) eve gidince babama resimlerimi göstercem onu çok özledim diyip duruyor. Yarım yamalak bişeyler söyledim ama ne diyeceğimi şaşırıyorum çok özlüyorum rüyamda gördüm artık babamın yanına gidelim diye uyanıyor her gün.

İkinci konu, baba evine dönmek çok gurur kırıcı. Ailem her ne kadar kucak açsa da çok rahatsız oluyorum onların hayatını kendi sorunlarım sonucu işgal ediyor olmaktan. Çok iyi niyetli ve vericiler çocuklarla çok ilgililer ama nadiren çocuklara tahammül edemeyip kızdıklarında bile çok üzülüyorum, neticede anne baba eski kuşak. Çocukların ve benim duygusal ve psikolojik gereksinimlerimiz konusunda anlaşmak mümkün değil; en basitinden seneye beraber çocukları tatile götürürüz dediğimde bile “tatil senin neyine otur çocuklarını büyüt hele bi” yaklaşımındalar. İnstagram paylaşımlarıma karışmaya başlamaları(satış sayfam var günlük hayatımdan ufak tefek şeyler paylaşıyorum), boşanmış kadınlara daha önceden yaptıkları yorumlar bana da yapılacakmış gibi geliyor sıkıntı içindeyim. (Kadına bak dul ama sürekli süs püs geziyor ne ayıp vb gibi) Babaları konusunu açtıklarında hemen ayıpmış gibi susturuyorlar çocukları; ben onlarla içlerini rahatlatmak için boşanma hakkında biraz bilgi verecek olsam hemen kaş göz yapıyorlar sus bahsetme bu konudan diye.

Ne olursa olsun iki çocukla baba evine sığılmıyor. Bu bana çok zor ağır geliyor, oğlumun (9) babamı boşamaya çok meraklısın senden nefret ediyorum demesi, kızımın “evde babama ojelerimi, resimlerimi göstericem beraber resim yapcaz” demesi vb vb. Çok zorlanıyorum kabullenmekte. Zaten evlilik bitik de, sonuçları çok zorlu.

Tamamda adam sizi istemiyor kim nereye gideceksiniz adam sizi evine istemiyor hayatina istemiyor

İş güç durumu nasıl sizin.Birde boşanmak yerine duygusal konularda odayı ayırıp ev arkadaşı olamazmiydiniz? Zaten öyleymiş çünkü evliliğiniz duygusal ve her türlü uzak.Sanirim eşiniz istemiyor bunu oda garip gerçi çoktan çekip gidip dava acabilirdi.Sanirim anlaşmalı istiyor hani uğraşmadan bitsin Geçer her acı geçer öyle yada böyle siz zaten baya hazırlıklı olmalısınız buna .Çünkü birden herşey yolunda iken sizi seven değer veren biri yokken ortada sonu belli bir iliskiymis birbirinize göre degilmişsiniz zaten.Kagit üzerinde kalmış bu evlilik için mantıken pismanlk duygusu sadece kendi evinizden ciktiginiz birde işte evli çift imajı bozulduğu için.Şoyleki iyi haber şu aliskanliklar değişir insan yeni duruma adapte olur ortada ağlayan sizin yüzünüzden çektim babanıza gidince bakın nasıl biri varmı gibi eylemlere girmeyen kadınların çocukları bu dönemi çabuk atlatır uyum da sağlar .Anne durtmediği sürece çocuklara depresyon aşılamadığı onları dert ortağı yapmadığı sürece .Yani kadın hayatın başka bir yerinden devam etmeyi kabullenip sağlığına işine gücüne ailesine arkadaşlarına kendi duygusal ve fiziksel haline kafayı yordugu sürece atlatır .Onun dışında debelenenler için maalesef çözüm yok.Dusunun çocuklar büyüyor biz yaşlanıyoruz Çocuktunuz genç kız oldunuz genç bir kadın oldunuz ve kış gelecek yaşlılık hayat çok hızlı dikiz aynasından sürekli geriye bakmayan insanların bu bildiği var .

Ayrıca kötü koca olması kötü baba olacağı anlamını taşımaz.Sizden boşandı çocuklardan değil gene resim yaparlar sonuçta bu kadar kavga bu kadar saygısızlık kızınız 14 yaşında olsa daha feci sonuçlar doğururdu .İnanın bana o zamanda size saygısını kaybederdi ve babasına sevgisini .İlerde daha sağlıklı olmanın bir yoluda anlaşamayan insanları beraberce çocuklara radyoaktif madde gibi asiladiığı saygısız sevgisiz düşman tavırlı evlerde yasattıklari hisler.Sünger gibi emiyor çocuklar bunu Aile olmak bumu ?

Çocuklarını babasına verin bir hafta o bir hafta siz bakın. Eşiniz çocuksuz takılıp çocukların gizbebegi olmasın.en temel tavsiyem bu.
Esiniz ile aynı ilde olun bu nedenle.

Küçüğü anadinifina verin. İş bulun, nafaka ve kabul ettirin para isteyin. Adam verir herhalde çekişmeli boşanma istemiyor. Muhtemelen aldatıyor bu kadar topuklamaya meraklı olduğuna göre. O parayla da mütevazi bir eve cikarsiniz.
Dedigim gibi çocuklara bir hafta eşiniz bir hafta siz bakın kesinlikle bu konuda anlasin. Hem çocuk bakıp hem kötü anne olup baba kıymetli olmasın. Eşiniz de çocukların okuluna belli mesafedr otursun bakamam okul var ve diye tam çizmesin. Buna ortak velayet deniyor. Bir hafta o bir hafta siz. Mesela pazartesileri çocuk değişimi oluyor gibi düşünün. Günü siz belirlersiniz

4 çocuklu bir anneyim ve ikisi bebek sayılır. Eşim işi gereği çok yoğun çalışıyor müsait olduğu tüm vakitlerde de bizimle vakit geçiriyor. Hiçbir zaman çocuklarımın işi de kendi şahsi işlerim de yarım kalmıyor. Planlamayı düzgün yapmak gerekli bence

4 çocuklu bir anneyim ve ikisi bebek sayılır. Eşim işi gereği çok yoğun çalışıyor müsait olduğu tüm vakitlerde de bizimle vakit geçiriyor. Hiçbir zaman çocuklarımın işi de kendi şahsi işlerim de yarım kalmıyor. Planlamayı düzgün yapmak gerekli bence
Tek başına ben çok zorlanıyorum benim de eşim yurtdışına ve şehir dışına çok sık giderdi ve çok haftalar iki çocukla yalnız kaldım. Zorlandım. Eşim de evde olduğunda kendine çok fazla vakit ayırırdı, çocukları oynatır onun dışında evdeki hiçbir işe el sürmez; benimle de hiç iletişim kurmaz hal hatır sormazdı. Çok yıprandım o yüzden. Haftasonları biyere gitmek bile olay olurdu sen al çocukları git derdi hep kavga çıkardı. Bebekle gitmek kolay mı heryer uzak burda. Hep “önce ben” mottosuyla yaşardı.

Çocuklarını babasına verin bir hafta o bir hafta siz bakın. Eşiniz çocuksuz takılıp çocukların gizbebegi olmasın.en temel tavsiyem bu.
Esiniz ile aynı ilde olun bu nedenle.

Küçüğü anadinifina verin. İş bulun, nafaka ve kabul ettirin para isteyin. Adam verir herhalde çekişmeli boşanma istemiyor. Muhtemelen aldatıyor bu kadar topuklamaya meraklı olduğuna göre. O parayla da mütevazi bir eve cikarsiniz.
Dedigim gibi çocuklara bir hafta eşiniz bir hafta siz bakın kesinlikle bu konuda anlasin. Hem çocuk bakıp hem kötü anne olup baba kıymetli olmasın. Eşiniz de çocukların okuluna belli mesafedr otursun bakamam okul var ve diye tam çizmesin. Buna ortak velayet deniyor. Bir hafta o bir hafta siz. Mesela pazartesileri çocuk değişimi oluyor gibi düşünün. Günü siz belirlersiniz
Aynen öyle oluyor o rahat bekar hayatı yaşıyor, ben otorite kurmaya çalışan kızan kısıtlayan, mali hesap yapan kötü anne oluyorum. Evliyken de öyleydi. Boşanınca daha da belirgin olacak. Ben her türlü kuralı koy, kısıtla derken o istedikleri herşeyi yapacak herşeyi alacak, çocuklar beni sevmeyecekler.

Çocuklarla neden siz aile evine dönüyorsunuz? Eşiniz evden gitsin. Boşanmak isteyen kendisi.

Aynen öyle oluyor o rahat bekar hayatı yaşıyor, ben otorite kurmaya çalışan kızan kısıtlayan, mali hesap yapan kötü anne oluyorum. Evliyken de öyleydi. Boşanınca daha da belirgin olacak. Ben her türlü kuralı koy, kısıtla derken o istedikleri herşeyi yapacak herşeyi alacak, çocuklar beni sevmeyecekler.
İşte aynı ildeyken ortak velayet süper iş. Yakın mahallelerde oturmaniz gerek sadece. Bir hafta bir hafta kuralı. Ortada şiddete meyilli kötü bir baba yoksa tavsiye ederim kesinlikle

İşte aynı ildeyken ortak velayet süper iş. Yakın mahallelerde oturmaniz gerek sadece. Bir hafta bir hafta kuralı. Ortada şiddete meyilli kötü bir baba yoksa tavsiye ederim kesinlikle
Çocuklara davranış ve haklarında karar verme hususunda anlaşamıyoruz ki :) Kavgalarımızın çoğu bundan çıkıyordu zaten. Ortak velayette çocukların kafası karışır eğitim ve sağlık konularında onda söz hakkı olursa benim dediklerimi hiçe sayar.

Çocuklara davranış ve haklarında karar verme hususunda anlaşamıyoruz ki :) Kavgalarımızın çoğu bundan çıkıyordu zaten. Ortak velayette çocukların kafası karışır eğitim ve sağlık konularında onda söz hakkı olursa benim dediklerimi hiçe sayar.
Böyle de o iyi bana siz kötü anne olacaksınız. Onun evinde yine onun kuralları geçecek zaten. Aksine on günde bir alacağı için onun ev cennet gibi gelecek. Halbuki çocuk sorumluluğu kolay mı, onlar sizde kalacak hep. Velayeti siz bile alsanız bir hafta bir hafta olayını tavsiye ederim. Gerçi ikinci hafta yan çizer sende kalsın der bence . O da ayrı. Çocukları yedir uyut çamaşır yıka kolay değil. Erkekler bunları yapsa çoğu kadın mutlu bir evlilik geçirir zaten.

Böyle de o iyi bana siz kötü anne olacaksınız. Onun evinde yine onun kuralları geçecek zaten. Aksine on günde bir alacağı için onun ev cennet gibi gelecek. Halbuki çocuk sorumluluğu kolay mı, onlar sizde kalacak hep. Velayeti siz bile alsanız bir hafta bir hafta olayını tavsiye ederim. Gerçi ikinci hafta yan çizer sende kalsın der bence . O da ayrı. Çocukları yedir uyut çamaşır yıka kolay değil. Erkekler bunları yapsa çoğu kadın mutlu bir evlilik geçirir zaten.
Ben de bu adamın çocuk diye yandığını sanmıyorum. Adam hayatını yaşamaya gidiyor, sadece konu sahibine azap verme işine çok alışmış, canı sıkılınca basıyor kadının damarına günü şenleniyor. Çocuk bakacak adam oturur bakardı.

Back
X