- 23 Mart 2015
- 5.851
- 12.350
- 448
- 37
- Konu Sahibi ArbutusUnedo
Beyefendi madem boşanmaya bu kadar meraklı iki çocuğununda her ihtiyacını eşşek gibi karşılamak zorunda.Kreşi karşılar diye düşünüyorum geliri çok iyi ama henüz dava açılmadı ve bu ayki masrafların hiçbirini karşılamadı, küçük kreşe başlıyor, büyüğün servis parası kırtasiye kitap parası vb emin de olamıyorum boşanırken çirkefleşecek mi bilmiyorum. Ailem gerçekten çok iyi niyetliler ama kuşak çatışmasını çok yaşıyoruz. Ben de bu konuda kendime destek almak istiyorum ama ona da “kendini boşver çocuklara odaklan” bakışındalar. X kuşağının çoğunda olduğu gibi her zaman kendilerini arka plana atıp bizleri büyüttüler, Allah razı olsun tabii ki ama şimdi benden de tamamen kendimi feda etmemi beklemeleri zoruma gidiyor. Zaman eski zaman değil.
Hemen isteyin ne masraf varsa hiç bu konuda gurur falan yapmayın.
Ayrıca eşinizin sanki bana sizden ayrı başka bir hayatı varmış gibi geldi yakında kokusu çıkar ortaya.
Sizin yapacağınız şu an için daha akılcı hareket etmek.
Maddi konularda gerekirse biraz çirkef davranmak.
Şartları lehinize doğru sağlamak önemli.
Çocukları da alın birgün dışarıda oturup konuşun 1 saat ne konuşmak istiyorsanız.
Konuşma mevzusu önemli elbette ama buna çok kafayı yormuşsunuz isterseniz hemen şimdi bile Çocukları dondurma yemeye çıkarıp konuşursunuz.
Ailenizde şu an böyle tepkiler veriyor olabilirler ama zamanla onlar da normale dönecekler.