Bosanıyorum...ama kızım 2.5 yasında.....

kvsrzynp

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
25 Temmuz 2014
205
143
123
SELAM ARKADASLAR... fikirlerinize coook ihtiyacim var. Ben 4 yillik evliyim ve 2.5 yasinda bi kizim var... evliligim boyunca hatta nisanlilik doneminde esim olacak kisinin telefonundan kari kiz mesajlari eksik olmadi... nisanliyken ben yuzugu atmistim ancak kaynanam kaynatam yalvar yakar geri taktirdilar...
Evlendim hamileligimde daha logusaykenn felan surekli bi haltlar karistirdi. Ben bu sure icinde bi 15 gun bide 3 ay ayri kaldim annemlerdeydim... esim olacak kisi yaptiginin yanlis oldugunu bile kabul etmiyor... bu son olayda facebook ta chatlesme sitelerinde arkadas bulma sitelerinde takiliyodu.. ben bunlarin farkindaydim yinede ses etmedim.. taaaki telefonunda bi bayanla mesajlarini gordukten sonra dahada dayanacak gucum kalmadi.... ve en igrencide jigola sitesine uye olmus 150 tl vererek.. geri donmeyi kesinlikle dusunmuyorum...
Kendisi bi koca olmadigi gibi iyi bir babada degil... ilgisiz sinirli kaba saba bagiran sohbeti olmayan bi insan.....
Ayrilmaktan baska care yok.. lakin kizim daha kucuk ne yapabilirim ki kizim bu ayrilmaktan en az hasarla atlatir.......

o adamla yaşamaktan daha zor olamaz...kendini evladına adarsın yıllarca birbirine tutkun anne kız olarak mutlu mesut yaşarsınız....senin bir suçun yok rabbim yardım eder....

Öncelikle geçmiş olsun.böyle uçkur düşkünü gözü dışarda bir adamla olmazdı.
Kızım bu ayrılığı en az hasarla nasıl atlatır demişsiniz.Şunu düşünmekle başlayabilirsiniz,şayet siz bu evliliği devam ettirseydiniz evdeki kavgalar,huzursuzluklar,belki daha iğrenç şeyler.bu cocuk böyle bir ortamda büyüyecek ve birgün babasının bu yaptıklarıyla yüzyüze gelecekti kendisi de.
sizce hangi durum kızınızda daha cok hasar yaratır?üstelik iyi bir baba da değilmiş..
bence ayrılığın kızınızda hasar yaratacağını düşünmek yerine onu ne berbat bir ortamda yetiştirmekten kurtulduğunuzu şükredin.Şimdi sizin yanınızda daha güvende olacak,daha huzurlu düzgün bir psikolojiyle yetişecek.
siz böyle düşünürseniz kızınızı da bu şekilde büyütebilirsiniz.hasar falan olmaz aksine annem iyiki kurtulmuş o adamdan diye düşünecektir ileride.

Arada bir de olsa kizim babam nerde diye soruyor o zaman cok uzuluyorum...

Kişilik problemleri mi var ya cok acayip evladi olacak ama nelerle ugrasiyor ailesiyle filan gorusun yardim alsin olmadi dua edin ya bosanmak da zor hem cocugunz cok kucuk

Kişilik problemleri mi var ya cok acayip evladi olacak ama nelerle ugrasiyor ailesiyle filan gorusun yardim alsin olmadi dua edin ya bosanmak da zor hem cocugunz cok kucuk

Ailesiylede gorustuk artik kelimelerin Bittigi yerdeyiz hep beraber... onda hastalik haline gelmis demekki.. adam utanmiyo kabul edersen boyle diyip isi piskinlige vuruyo

aynı yaşta kızım var
illaki soracak babasını
bence bi pedagogtan yardım alın
tek başına çocuga bunu anlatmak zor olur

eşinizde affedilecek gibi değilki yaklaşık nedenden bir akrabam boşandı.ama çocukla ilgileniyor babası bir sorun olmadı kızınız küçük olduğu için daha çabuk uyum sağlar merak etmeyin üzücü bir durum ama zamanla alışıyorsunuz.

Çalışıyor musun?

Hayir calismiyorum ama okuyorum... ailemin maddi acidan sikintisi yok bana destekler sagolsunlar... cunku o adamla yasamaya devam edersem gozlerinin onunde eridigimi goruyorlar

Çok doğru karar vermişsin, ahlaksız adamı ahlak sahibi yapamazsın ,boşa ne hali varsa görsün

sonra ilerde yine ahlaklı biriyle evlenip 2 çocuğu yaparsın
yolun açık olsun ,

gençliğini heba etmeye değmez çok daha iyilerine layıksız

aynı yaşta kızım var
illaki soracak babasını
bence bi pedagogtan yardım alın
tek başına çocuga bunu anlatmak zor olur

Beni anlayacak yasa gelse anlatmak kolay ama simdi ne dicem ki beni anliycak.. oncelikle kendimicin psikiyatrdan randevu aldim ins. Biyardimi olur

Normal zamanda bile pek ilgilenmez kizim biraz hiperaktif yaramaz o yuzden bi odada bile tek birakamiyodum ikisini yoksa kizilca kiyamet kopuyodu

Hayir calismiyorum ama okuyorum... ailemin maddi acidan sikintisi yok bana destekler sagolsunlar... cunku o adamla yasamaya devam edersem gozlerinin onunde eridigimi goruyorlar
Oh ailen de destekmiş daha ne olsun. Ardına bakmadan kaç o adamdan. Emin ol kızın için böylesi daha iyi olur. Bebeklikten üniversite dönemime kadar şiddet kavga içinde bi evde büyüdüm. Keşke beni bahane etmeyip ayrılsalarmış, çooook dedim. Sen sevgini ilgini eksik etme, ayrı anne baba hayatın sonu değil. Büyüdüğünde seni anlayacaktır.

Normal zamanda bile pek ilgilenmez kizim biraz hiperaktif yaramaz o yuzden bi odada bile tek birakamiyodum ikisini yoksa kizilca kiyamet kopuyodu

bende çok yaramazdım dillere destan olacak kadar hemde ama babam hiç sizin kızınızınki gibi davranmadı bana gayet sabırlıydı bence bu bahanesi olamaz.o bahsettiğim akrabamın eski eşide pek ilgilenmiyordu evliyken.boşanmadan sonra daha ilgili oldu çocukla aklı başına mı geldi bilmiyorum ama böyle durumlada karşılaşabilirsiniz.

Arkadaslar bu jigolo nedir bilen varmi? Benim eski esimde o siteye kaydolmus, hep ordan mesajlar geliyodu. Ona sordugumdaysa bilmedigini söylüyordu. Beni bu konuda aydinlatirsaniz sevinirim!

Arkadaslar bu jigolo nedir bilen varmi? Benim eski esimde o siteye kaydolmus, hep ordan mesajlar geliyodu. Ona sordugumdaysa bilmedigini söylüyordu. Beni bu konuda aydinlatirsaniz sevinirim!

Kadınlarla para karşılığı birlikte olan erkek..
Yaşlı kadınların genç erkeklere para yedirmesi de diyebiliriz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…