Arada bir de olsa kizim babam nerde diye soruyor o zaman cok uzuluyorum...
Kişilik problemleri mi var ya cok acayip evladi olacak ama nelerle ugrasiyor ailesiyle filan gorusun yardim alsin olmadi dua edin ya bosanmak da zor hem cocugunz cok kucuk
Çalışıyor musun?
aynı yaşta kızım var
illaki soracak babasını
bence bi pedagogtan yardım alın
tek başına çocuga bunu anlatmak zor olur
eşinizde affedilecek gibi değilki yaklaşık nedenden bir akrabam boşandı.ama çocukla ilgileniyor babası bir sorun olmadı kızınız küçük olduğu için daha çabuk uyum sağlar merak etmeyin üzücü bir durum ama zamanla alışıyorsunuz.
Oh ailen de destekmiş daha ne olsun. Ardına bakmadan kaç o adamdan. Emin ol kızın için böylesi daha iyi olur. Bebeklikten üniversite dönemime kadar şiddet kavga içinde bi evde büyüdüm. Keşke beni bahane etmeyip ayrılsalarmış, çooook dedim. Sen sevgini ilgini eksik etme, ayrı anne baba hayatın sonu değil. Büyüdüğünde seni anlayacaktır.Hayir calismiyorum ama okuyorum... ailemin maddi acidan sikintisi yok bana destekler sagolsunlar... cunku o adamla yasamaya devam edersem gozlerinin onunde eridigimi goruyorlar
Normal zamanda bile pek ilgilenmez kizim biraz hiperaktif yaramaz o yuzden bi odada bile tek birakamiyodum ikisini yoksa kizilca kiyamet kopuyodu
Arkadaslar bu jigolo nedir bilen varmi? Benim eski esimde o siteye kaydolmus, hep ordan mesajlar geliyodu. Ona sordugumdaysa bilmedigini söylüyordu. Beni bu konuda aydinlatirsaniz sevinirim!
Arkadaslar bu jigolo nedir bilen varmi? Benim eski esimde o siteye kaydolmus, hep ordan mesajlar geliyodu. Ona sordugumdaysa bilmedigini söylüyordu. Beni bu konuda aydinlatirsaniz sevinirim!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?