- 12 Temmuz 2011
- 1.824
- 3.942
- 333
- Konu Sahibi Bengokyuzu
-
Inan bana suan yasadiklarin gececek hatta mutsuz bir evlilikle gecirdigin her dakikaya pisman olacaksin nasip olursa yeniden sevecek/sevileceksin.ama sunu bil her bosanan kadin senin yasadigin acilari yasadi.kolay degilki yasadiklarin...sadece sabr et zamanla hersey duzelecekAile terapistine daha once gitmistik nuh diyor peygamber demiyor. Butun yollari kapattigi icin art8k kendim8 asagi cekmk istemiyorum cunku ayrilmamak adina yapilacak herseyi yaptim kendimden cok taviz verdim. Kendisi dusunmezse bana bisey kalmadi artik. Gununi gun eden insan asla geri donmez ki
Oyle bi durum varsa tamamen vicdanina kalmis elbet ah alanin ahi cikarhem seni istemiyorum ayrılmak istiyorum diye diretecek, sana evliliğini zehir zıkkım edecek, hem altınları vermeyecek hem bir kuruş vermeyecek yok yaaa, yok öyle bir dünya.
o altınlar senin hakkın...
ayrıca tatilde yaptığı paylaşımları anlık bile olsa ekran görüntüsü almalısın.
lazım olur belki davada..
beni yalnız başıma bırakıp tatillere gitti diye bile ekleme yapabilirsin davada diye düşünüyorum.
bu benim fikrim hukuken böyle bir şey olabilir mi bilemiyorum tabi.
ayrıca, sen yok demişsin ama ben burdan başka birinin olduğu hissine kapıldım..
hem de yeni biri değil. evliliğinizin öncesinden kalan biri...
böyle geldi benim aklıma direkt.
zan altında bırakmak istemem eşini, felaket tellallığı gibi de olmasın ama böyle kesin kriterlerle konuşan adamların aklına başkası çoktan düşmüş oluyor genelde...
tabi ki canım ama bu saatten sonra senin çok da yapabileceğin bir şey yok diye düşünüyorum.Oyle bi durum varsa tamamen vicdanina kalmis elbet ah alanin ahi cikar
Gorucu ama kendimi bildim bileli tanidigim bi insandi. Ama taniyamamisim gorunen o kigörücü üsülü tanıdık yada akraba evliliğimiydi ??
Ben de ne zaman mutlu olmaya baslarim Allah bilir.sen gayet normalsin. kendi yuvanı geç herhangi bir yuva yıkılsa insan hüzünlenir. o demek ki bekarlığı tercih etmiş, evliliği oyuncak sanmış belli ki. o yüzden de saçma sapan bahanelerle bitirmiş. böyle karaktersizden kurtulacağın için önce sevin. sonra aklını kullan. tazminat davası bile aç. hayallerini yıktığı, evlilik müessesini basitleştirdiği için. sonra geline takılan altınlar gelinindir. mehir vardır o da gelinindir. yok öyle hiç bedel ödemeden gitmek. çekişmeli yap uğraşsın dursun.
bir de erkeklerin kafa bazen sonradan dank ediyor. sen mutlu olmaya başladığın an o da sürünmeye başlar muhtemelen.
Ben de ne zaman mutlu olmaya baslarim Allah bilir.
Birakmiycam ama kendine gore bir plan cizmis anlasmali olacak kisa surecek ve hic taviz vermeyecek bu arada terkedende o. Ve bunu bile acik yureklilikle soylemiyorm beraber karar almisiz gibi yansitiyor. Boyle bir insanla karsi karsiyayim isteAltınları niye ona birakiyorsunuz
Birakmiycam ama kendine gore bir plan cizmis anlasmali olacak kisa surecek ve hic taviz vermeyecek bu arada terkedende o. Ve bunu bile acik yureklilikle soylemiyorm beraber karar almisiz gibi yansitiyor. Boyle bir insanla karsi karsiyayim iste
Bende atlatirim insallah ama insan hic degilse yuvam yikiliyor diye uzulmeli yani normal insani bir duygu bu diye dusunuyorum. Demekki fazla duygusal yaklasiyorum. Bunun yaptigi normal olmasi gerekenmaalesef araniza bir sogukluk girmis, adam tekrar isinamamis sana. bosver, seni mutlu etmek istemeyen bir insana omrunu adama.
senden sonra hayatini kaldigi yerden devam ettirmek istemesi gayet normal, seni zaten cok sevse ayrilmaz tatlim. uzun sure evli kalmadiginiz icinde daha kolay atlatiyor demekki. sende atlatirsin, korkma.
kendine eziyet etme, emin ol canim, o kafandaki sorulara hicbir zaman cevap bulamayacaksin (neden, bukadar kolaymi, nasil hemen vazgecti, ailesi neden mudahele etmedi vs..). bir an once hayatinin iplerini yeniden eline almaya bak. Allah yardimcin olsun.
elbette normal degil, ama bosanmak istiyor diyosun, demekki sevgisi senden vazgecemiicek kadar cok degil. bunu idrak etmek nekadar gucte olsa sonunda senin ondan soguman icin yardimci olacak.Bende atlatirim insallah ama insan hic degilse yuvam yikiliyor diye uzulmeli yani normal insani bir duygu bu diye dusunuyorum. Demekki fazla duygusal yaklasiyorum. Bunun yaptigi normal olmasi gereken
Dogru soyluyosun bunlari gordukce sevgi surda dursun artik midem bulaniyor. Boyle yuzeysel kadin gibi bir erkekle omur gecmez diyebiliyorum. Yanina kalmaz insallah ilahi adalet. Gozyaslarimin hesabi birgun sorulurelbette normal degil, ama bosanmak istiyor diyosun, demekki sevgisi senden vazgecemiicek kadar cok degil. bunu idrak etmek nekadar gucte olsa sonunda senin ondan soguman icin yardimci olacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?