Bosaniyorum anlayamadigim seyler var

muhtemelen seni sevmiyo o yuzden yok sa kim olursa olsun üzülür

Nasil bir devirde yasiyoruz anlamadim ben. Sevmediyse niye evlendi ya da insan once sevip 5 ay icinde nasil duygularini boylesine koreltir. Erkek benim bildigim guclu yapidadir affedicidir kavgayi bile erkekler daha once unutur. Bizim tam tersi sanki o kadin ben erkek. Benim gibi yasayanlari okuyorum burda ama benimki resmen simarikligin bencilligin en ust noktasi herkesle kiyasladigimda. Bi kadin sizin icin cirpiniyorsa evliligini kurtarmaya calisiyorsa adim atilmazmi bu ne kendini sevmekmis. Insan yediremiyor

Eski konunuzu hatirliyorum , esiniz zaten aylardir size bosanmak iztesigini soyluyordu yanlis hatirlamiyorsam yani o zaten hazir bosanmaya ve eglenmesi de gayet normal
Siz de biran once toparlanip yolunuza bakin , altinlar da kadinindir o yuzden sakin vermeyin

Devir herkesin kendini dusundugu bir devir canim.. bana dokunmayan yilan bin yaşasin onun üzüntüsüyle ben niye üzüleyim gezip eglenmek varken devri.. Hayatinda biri olmasa bile sende üzülme diyemem tabiki agla icini dök ama ona caktirma dik dur. Seni mutlu gordukce o pisman olacaktir. Sende gez toz guzel fotograflar paylas kendini aşka kapatma .. onunla tekrar barismaya odaklama kendini. Kac yasindasin bilmiyrm ama seninde guzel bir yuvan ve cocuklarin olacak insallah ... dua et sabret erken bitmesi en guzeli belkide. .

25 yasindayim ogretmenim sukredecek bircok seye sahibim tabi ama insanin hayalleri bir bir yikilirken hele ki boyle bir insan icin cok acitiyor. Herkes ayni degil genelde erkekler evine sahip cikar kadin gider ne bileyim bunlari nasil yasiyorum hala anlayabilmis degilim

Herkesin sinavi farkli iste... benimde abim oyleydi az bir kavga etseler deliler gibi sevdihi karisi icin neler soylerdi. Annemin evine geldigi zaman kendimi rahat ozgur hissediyrm derdi ama annem hic firsat vermedi kizgi hep bize anlatman dogru degil yanlisiyla dogrusuyla kendi aranizda konusun bir yanlisi varsa kendi annesine soyle dedi simdi bebekleri var cok mutlular ama yinede esini kendine gore bulmuyor. Huy ile alakali yani abim.fazla titiz bi erkek yengem yavas ve fazla is yapmaz yani problemleri belli. Sizde o yok ama bak.genceceik bir ogretmensin . Tatilde kendini toplayip guzel bir baslangic yapabilirsin. Ailesinde cok hata oldugunu dusunuyrm ama siz kendinizi dusunun artik sizde guclu durup yikilmadiginizfa oda farkli dusunecek emin olun..

Severek mi evlendiniz? Ya baska biri var desem aldatan adam az da olsa vicdan azabi ceker boyle nispet yapar gibi mutlu olduugunu gozune sokmaz. Sanki sana bi hirsi var?

Bana hirsi olmasi icin bir sebep olsa. Kendimi yeterince paraldim. Ezdirdim. Ezdigin birine hirs yapmazsin normalde. Hirs mi manyaklik mi ben bisey anlamadim. Ailesi zaten gorulmemis bisey yaptilar. Bir kez olsun gelip konusmadilar. Uzaktan izliyolar destekliyolar sozde benden cok memnunlarmis ama insan bunu dusmanina yapmaz.

Malesef esinizin sizi önemsediğini sanmıyorum

Saçma sapan bir sebep yüzünden ayrılmak istiyor
Bu da demek oluyor ki vajinismus sorunu onun için tamamen bir bahaneymiş
İyileşince hangi bahanenin arkasına saklanacagını bilememiş ve sudan sebepler uydurmuş
Dolayısıyla sonunda boşanıyorsunuz ve o sadece kendini daha özgür hissediyor.
Şimdiden bir bekara dönüşmeyi kutlar gibi tatillere gidiyor..
"Gibi" diyorum çünkü ufacıkta olsa %2 lik bir ihtimalle aksini düşünmek istiyorum

Size tavsiyem zor olsada bu tür düşüncelerden kendinizce durumu sorgulamaktan vazgeçip önünüze bakmanız. Hatta ben olsam bu hareketin gazıyla rahatça öfkeyle kalkar yararla oturmaya başlardım. Öyle söyleyeyim..

Canım sen de çık tatile şakır şakır. Gez toz eğlen kafanı dağıt.
Evde oturup onu stalklayıp kendini üzeceğine sen de öyle yap.
Yerinden kalkmalı ve bazı şeyleri değiştirmelisin.
Öyle üzgün üzgün oturmanın sadece kendine zararı var.
Senin çoktan yapman gereken şeyi o önce yaptığı için gücüne gitmiş.
Sen de seveceksin sevileceksin ama önce kime değer vereceğini düşün.
Önce sen.
Ben olsam hayvan gibi tatile çıkardım yer içer gezer yaşardım valla.
Böyle şeyler sadece onlara özel değil. Şimdi kendini bişey sanıyor.
Oh hayat varmış o evde kös kös otursun ben hayatımı yaşıyom iyi ki boşandım yaaa diyordur.
Niye bunu ona veriyorsun ki. Sen git hayatını yaşa o da desin ki 'Kadın ben olmadan da eğleniyor hemde biz beraberkenkinden daha fazla.. Sorun bendeymiş, beni sevmemiş yetememişim' desin.
Haklarını da al. Onlar senin hakkın.
Çok yazdım.

Bazen size "sebep" olarak gelmeyen şeyler bir neden teşkil edebilir. Mutsuzdur, sevgi bitmiştir, saygı, istek bitmiştir olabilir ancak bunun zamanı manidar gelebilir. Yardıma ve desteğe ihtiyaç duyduğunuz bir dönemde bunu yaşatıyorsa size çürük karakterli ve zaten evliliğe uygun olmayan bir insan diyebiliriz. O yüzden bence "evliliği bitiren nedeni" sorgulamanız çok gereksiz. Evlilik için mi doğdunuz? Hayatın yegane amacı evlilik mi? Onsuz doğup büyüdünüz şimdi o yok diye hayatınız mı sona eriyor? Bir an önce kendinize yön çizin, planlar kurun, işinize odaklanın siz de tatilinizi yapın şöyle anne baba ya da kız kıza. Sürün hayatın keyfini, denizi dinleyin bir bakın sizin dışınızda evren nasıl dönüyor, hayat nasıl sürüyor??

merhaba,

keşke kadınlar için de kolay olsaydı evliyken bekar gibi tatile gidip paylaşımlar yapmalar, gününü gün etmeler... ama maalesef değil.
belki de kadın manevi olarak daha yüce daha sabırlı olduğundan... sebebini bende bilmiyorum ama şunu önermek isterim...

öncelikle hala edebinizi bozmadan ne yapmaya karar vermeye çalışmanızı taktir ediyorum.
daha sonrası için ise " sığınacak liman olmadığınızı " hatırlamanız ve artık yola onsuz devam etmenizin vakti gelmiş gibi gözüküyor.
tabii eğer kocanızı hala seviyor ve ben savaşacağım demiyorsanız....

bence sizde hayata bir kere geldiğinizi ve ne olursa olsun (çocukları bu kategoriden ayrı tutuyorum olsun ya da olmasın) kendiniz için birşeyler yapmaya başlamanız gerekliliğini hatırlatmak isterim.

karı koca dan ziyade insan olarak sizin neyiniz eksik.... sizin de eğlenmeye, gezmeye, tatile gitme hakkınız var...
ve hatta belki o tatillerde, gezmelerde kalbinizi yerinden çıkartıp, aklınız başından alacak biriyle tanışacaksınız.... ve geriye dönüp bakıp, neden bu kadar vakit kaybettim diyeceksiniz...

vajinusmusa gelince... umarım düzelmiştir... çünkü cinsel ilişki bir ilişkiyi ayakta tutan en büyük unsurlardan biridir diye düşünüyorum...

kendinize şans verin, başkalarına da kısıtlı şans verin....

KİB...

Kardeşim seni çok iyi anliyorum, dile kolay gibi geliyor ama hic üzülmene değmez. Bende yasadim vajinismus, kardesimde yasadi, arkadaslarimda. Bu asla bi bahane degil.

Senin esinin evlilige bakis acisi belli yani seni basbayagi meta olarak görmüş olmayınca da sevmiyorum ayağına yatmis...
Kuzenim var, evlendikten bi kac ay sonra eşinin ailesiyle sorunları oldu, kocasida savunmadigi icin kuzenimin ailesinden laf yedi doğal olarak. Su an 2 senelik evliler ve hala sürdürüyor eski davalari, soğuk davranıyor,yaklasmiyormus. Konuşunca boyle gayet iyi diyormuş. Kız gurbette ne insan görüyor ne bi ilgi alaka nede eş muhabbeti, bildiğin hizmetçi bakıcı yani. Ama eşi sürekli arkadaş gezmesi eğlencesinde. Çocuğu olmasa çıkıp gelirdi kesin ama üzülüyor senin gibi. Niye boyle oldu, ben uzgunken nasıl mutlu oluyor diye.. Ornek veriyorum cunku benziyor umursuzluklari.
Böyle bi insandan evlat sahibi olmadığın için mutlu olmalısın. Tamam illaki karşımıza mükemmel biri çıkmaz ama evliliğin devamının temel kuralı anlayıştır.

Çok cok afedersin eşin ereksiyon problemi yaşasaydı senin sevgin azalır mıydı?
Sana diyecegim yalandan bile olsa zorla gülümse etrafa. İnsanlar şu an acır ama iki gün sonra arkadan dedikodunu yapıp gülerler.. Tecrubeyle sabit kardeş tavsiyemdir.

Son düzenleme:
Madem o şahıs boşanmak istiyor, o zaman o açsın davayı neden siz açıyorsunuz ki,
Öyle sevgi hemen bitebilir miymiş? kolay mı öyle sizin hayallerinizi yıkmak.
Birde mutlu mutlu tatil yapacak süründürürüm onu ya emin ol bunu yapardım.

öncelikle, her evlilik "yuva" değildir. yuva olabilmesi için eşlerin karşılıklı emek vermesi gelir. yuvam yıkılıdı diye dramatikleştirirseniz çok daha fazla üzülürsünüz.
eşinizin psikolojisi bence normal nedenini açıklayayım.
şayet bu evliliği kafasında bitirmişse psikolojik bakımdan yıkılmasına sebep olacak bir olay değildir bu.
sevmediğini söylemiş zaten, sevgisiz bir evliliği bitirmek için yeterli bir sebep.
bu adam sizi mutlu edemez zaten, beklentilerinizi karşılayamaz.
o yüzden bitmesi sizin için de iyi olur.
bir an evvel kabullenip aşmaya çalışmanız lazım bu durumu, yoksa çok uzun bir yıpranma süreci geçireceksiniz gibi duruyor.

Son düzenleme:
Gerçekler cok acıdır bu vajinismus durumu esinizi sizden uzaklastirmis haliyle birşeyler degismisken tekrar eskisi gibi olmuyor. O soğukluk oluşmuş ve sizden uzaklasmis. Simdi özgürlüğünün tadını cikariyor. O gitmeden tartistiniz mi ? İçinizden geleni söylediniz mi ? Bazı şeyleri sorguladiniz mi ?

Evlilige hazır degilmiş demekki özgürlügüne düşkün bi insan ama sizin duygularınızla oynamaya hakkı yoktu tabi.

Icimden gecen hicbiseyi soylemedim yorulmustum artik cunku. Vajinismus cozumsuz bisey degil tedaviye de ben onu zorla goturdum. Elimden daha ne gelir. Sadece duygusal olarak bakmak ne kadar dogru. Bu kadar insan boyle sebeplerle evlilik bitirse bi tane evlilik kalmazdi. Bunlar9 gorse uzulur yzik der normal insan ama cidden anormal bu. Benden nefret ediyor bile olsa emeklerine uzulr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…