- 1 Mayıs 2013
- 7.132
- 4.597
- 398
- Konu Sahibi Bengokyuzu
-
muhtemelen seni sevmiyo o yuzden yok sa kim olursa olsun üzülürDaha once vajinismus oldugum icin bosanma asamasindayiz diye bi konu acmistim. Tedaviyi gorup beraberligi yasadik ama bisey degismedi aylarca ayrilmak istedigini sevmedigini soyleyip durdu en sonunda 2 ay once esyalarini toplayip gitti. Sebepler incir cekirdegini doldurmayacak cinsten. En ufak seyleri bile aklina yazmis kendi ailesi bile farkinda bu sekilde yuva yikilmayacaginin. Ama ne gelip gittiler ne yapma dediler herseyi ona biraktilar o da gozunu karartmis zaten. Anlamadigim seylere gelince cok uzgunum haliyle hic yere yuvam yikildi. Ama o su au an tatile cikmis paylasimlar yapiyor mutluluktan ucacak. Evden gittigi gunden beri gezmedigi yer kalmadi. Bosanirkende hicbir maddi kaybi olmadan bosanmayi planliyor ne altinlari vercek ne baska biseyi. Hayatinda kimse yok az cok bilirim. Peki bu durum normalmi yani normal bi insan yuvasi yikilirken nasil bu kadar umursamaz olur. Ya da ben mi cok buyutuyorum. Sanki bir daha asla sevilmeyecek kalbim carpmayacak yalniz olecek gibi hissediyorum. Dahasi bu kadar kolayca bir kenara atilmak cok zoruma gidiyor. Nasil bu kadar kolay atlatip gununu gun eder insan daha mahkememiz acilmadi bile. Bilen yasayan varsa soylesin bu adamin psikolojisi normal mi onu sorguluyorum.
Devir herkesin kendini dusundugu bir devir canim.. bana dokunmayan yilan bin yaşasin onun üzüntüsüyle ben niye üzüleyim gezip eglenmek varken devri.. Hayatinda biri olmasa bile sende üzülme diyemem tabiki agla icini dök ama ona caktirma dik dur. Seni mutlu gordukce o pisman olacaktir. Sende gez toz guzel fotograflar paylas kendini aşka kapatma .. onunla tekrar barismaya odaklama kendini. Kac yasindasin bilmiyrm ama seninde guzel bir yuvan ve cocuklarin olacak insallah ... dua et sabret erken bitmesi en guzeli belkide. .Nasil bir devirde yasiyoruz anlamadim ben. Sevmediyse niye evlendi ya da insan once sevip 5 ay icinde nasil duygularini boylesine koreltir. Erkek benim bildigim guclu yapidadir affedicidir kavgayi bile erkekler daha once unutur. Bizim tam tersi sanki o kadin ben erkek. Benim gibi yasayanlari okuyorum burda ama benimki resmen simarikligin bencilligin en ust noktasi herkesle kiyasladigimda. Bi kadin sizin icin cirpiniyorsa evliligini kurtarmaya calisiyorsa adim atilmazmi bu ne kendini sevmekmis. Insan yediremiyor
25 yasindayim ogretmenim sukredecek bircok seye sahibim tabi ama insanin hayalleri bir bir yikilirken hele ki boyle bir insan icin cok acitiyor. Herkes ayni degil genelde erkekler evine sahip cikar kadin gider ne bileyim bunlari nasil yasiyorum hala anlayabilmis degilimDevir herkesin kendini dusundugu bir devir canim.. bana dokunmayan yilan bin yaşasin onun üzüntüsüyle ben niye üzüleyim gezip eglenmek varken devri.. Hayatinda biri olmasa bile sende üzülme diyemem tabiki agla icini dök ama ona caktirma dik dur. Seni mutlu gordukce o pisman olacaktir. Sende gez toz guzel fotograflar paylas kendini aşka kapatma .. onunla tekrar barismaya odaklama kendini. Kac yasindasin bilmiyrm ama seninde guzel bir yuvan ve cocuklarin olacak insallah ... dua et sabret erken bitmesi en guzeli belkide. .
Herkesin sinavi farkli iste... benimde abim oyleydi az bir kavga etseler deliler gibi sevdihi karisi icin neler soylerdi. Annemin evine geldigi zaman kendimi rahat ozgur hissediyrm derdi ama annem hic firsat vermedi kizgi hep bize anlatman dogru degil yanlisiyla dogrusuyla kendi aranizda konusun bir yanlisi varsa kendi annesine soyle dedi simdi bebekleri var cok mutlular ama yinede esini kendine gore bulmuyor. Huy ile alakali yani abim.fazla titiz bi erkek yengem yavas ve fazla is yapmaz yani problemleri belli. Sizde o yok ama bak.genceceik bir ogretmensin . Tatilde kendini toplayip guzel bir baslangic yapabilirsin. Ailesinde cok hata oldugunu dusunuyrm ama siz kendinizi dusunun artik sizde guclu durup yikilmadiginizfa oda farkli dusunecek emin olun..25 yasindayim ogretmenim sukredecek bircok seye sahibim tabi ama insanin hayalleri bir bir yikilirken hele ki boyle bir insan icin cok acitiyor. Herkes ayni degil genelde erkekler evine sahip cikar kadin gider ne bileyim bunlari nasil yasiyorum hala anlayabilmis degilim
Malesef esinizin sizi önemsediğini sanmıyorumDaha once vajinismus oldugum icin bosanma asamasindayiz diye bi konu acmistim. Tedaviyi gorup beraberligi yasadik ama bisey degismedi aylarca ayrilmak istedigini sevmedigini soyleyip durdu en sonunda 2 ay once esyalarini toplayip gitti. Sebepler incir cekirdegini doldurmayacak cinsten. En ufak seyleri bile aklina yazmis kendi ailesi bile farkinda bu sekilde yuva yikilmayacaginin. Ama ne gelip gittiler ne yapma dediler herseyi ona biraktilar o da gozunu karartmis zaten. Anlamadigim seylere gelince cok uzgunum haliyle hic yere yuvam yikildi. Ama o su au an tatile cikmis paylasimlar yapiyor mutluluktan ucacak. Evden gittigi gunden beri gezmedigi yer kalmadi. Bosanirkende hicbir maddi kaybi olmadan bosanmayi planliyor ne altinlari vercek ne baska biseyi. Hayatinda kimse yok az cok bilirim. Peki bu durum normalmi yani normal bi insan yuvasi yikilirken nasil bu kadar umursamaz olur. Ya da ben mi cok buyutuyorum. Sanki bir daha asla sevilmeyecek kalbim carpmayacak yalniz olecek gibi hissediyorum. Dahasi bu kadar kolayca bir kenara atilmak cok zoruma gidiyor. Nasil bu kadar kolay atlatip gununu gun eder insan daha mahkememiz acilmadi bile. Bilen yasayan varsa soylesin bu adamin psikolojisi normal mi onu sorguluyorum.
Daha once vajinismus oldugum icin bosanma asamasindayiz diye bi konu acmistim. Tedaviyi gorup beraberligi yasadik ama bisey degismedi aylarca ayrilmak istedigini sevmedigini soyleyip durdu en sonunda 2 ay once esyalarini toplayip gitti. Sebepler incir cekirdegini doldurmayacak cinsten. En ufak seyleri bile aklina yazmis kendi ailesi bile farkinda bu sekilde yuva yikilmayacaginin. Ama ne gelip gittiler ne yapma dediler herseyi ona biraktilar o da gozunu karartmis zaten. Anlamadigim seylere gelince cok uzgunum haliyle hic yere yuvam yikildi. Ama o su au an tatile cikmis paylasimlar yapiyor mutluluktan ucacak. Evden gittigi gunden beri gezmedigi yer kalmadi. Bosanirkende hicbir maddi kaybi olmadan bosanmayi planliyor ne altinlari vercek ne baska biseyi. Hayatinda kimse yok az cok bilirim. Peki bu durum normalmi yani normal bi insan yuvasi yikilirken nasil bu kadar umursamaz olur. Ya da ben mi cok buyutuyorum. Sanki bir daha asla sevilmeyecek kalbim carpmayacak yalniz olecek gibi hissediyorum. Dahasi bu kadar kolayca bir kenara atilmak cok zoruma gidiyor. Nasil bu kadar kolay atlatip gununu gun eder insan daha mahkememiz acilmadi bile. Bilen yasayan varsa soylesin bu adamin psikolojisi normal mi onu sorguluyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?