Bosaniyorum anlayamadigim seyler var

Hic kendinden taviz vermemek icin davayi bile acmiyor sartlarini kabuk edicem anlasmal8 yapicaz plani bu. Bi insanin hayatini mahvetmek bu kadar kolay iste.
Allah allah başka emri Var miymis peki ?
Eğer vajinismus için tedavi olmasaydin evet sen suçlu taraf olurdun ancak tedavi olmuşsun o nedenle sen hatalı değilsin.
Hani seni ordan vurmaya çalışır diye söylüyorum vuramaz asla rahat ol.
O çatlasa da patlasa da her şey ortak olacak merak etme .
Elinden geleni yaptıysan rahat ol yapacak bir şey yok gitmek isteyen gider.
Bence sosyal medyadan takip etme engelle görme derim.
Görücü usulü falan mı evlendiniz?
 
Seni hiç sevmiyorsa, evlilikte boğulmuşsa normal gerçekten. Kendini kurtulmuş sanıyordur şuan. Alacağın ne varsa al ona bırakma.
 
Cinsellik olmadan evlilik ne yazık ki olmuyor. Belli ki bu yüzden sizden sogumus...
Erkekler ne yazık ki yatak odasına sizin baktığınız gibi bakmıyor. O odada gerçekten mutlu edilmek istiyorlar.
Sizin için çok zor bir durum anlıyorum ama belli ki o çok mutlu halınden
 
2 yıla yakın vajinusmus problemi yaşayan biri olarak, eşinin bu sebeple soğumuş olmasına inanmıyorum. İnsanız herşey bizim için. Ayrıca bu durumu çözmüş beraber olmuşsunuz, iyiki de beraber oldunuz. Boşanma davasında, cinselliği koz olarak kullanamaz.

Eşiniz sizi sevmemiş, belki de ailesi istedi diye evlenmeyi kabul etti. İleride severim düşüncesiyle yola çıktı ama yapamadı.

Davayı eşinizin açmasını beklemeyin, kendiniz açın. Bütün haklarınızı talep edin. Gereksiz gurur yapmayın.
 
Gecmis olsun. Yol yakinken kurtulmuşsunuz. Kendinizi eve hapsetmeyin. Sizde iyi gelecrk seyler yapin
 
Merhaba canim üzüldüm evliliginizin böyle sebepsiz yere bitmesine.... ama mademki eşin böyle istiyor... sen dimdik güçlü ol yıkılma...! Evet simdi acı cekiyorsun üzülüyorsun uzuleceksinde kolay degil ama senin yaran kabuk bagladiginda tekrar ayağa kalktiginda emin olki yanma sirasi ona gelecek... simdi keyif catiyor sonra sen keyif catarken o pisman olacak ... allah yardimcin olsun
 
Birakmiycam ama kendine gore bir plan cizmis anlasmali olacak kisa surecek ve hic taviz vermeyecek bu arada terkedende o. Ve bunu bile acik yureklilikle soylemiyorm beraber karar almisiz gibi yansitiyor. Boyle bir insanla karsi karsiyayim iste
Onun da senin gibi üzülmesini ister misin? Boşandığının farkına vardırmayı ister misin?
Tatildeki tüm her şeyi topla kanıt için. Ona da de ki ben boşanmak istemiyorum, çok istiyorsan aç çekişmeli davanı. Adam evden gideli 4 ay olduysa noter git ve ihtar çektir. 2 aylık mühlet içinde eve dönmezse aç boşanma davanı, maddi-manevi tazminat, nafaka her şeyi iste. Biraz da o üzülsün, dik ocağına incir ağacını şrfszn.
 
kimseden de o kadar emin olma hayatinda biri yoktur diye... aci tecrübeler yasayan biri olarak söylüyorum hic ummadigin insanin altindan bile neler cikabiliyor.. bir erkek bosuna karisini birakmaz tedavi de olmussun altinda illa var bisey.
 
Bunlari yaparim dogru burnundan getiririm. Ama bana yakismaz ben kendi kisiligimi onun icin yerlere seremem. Yapacagim tek sey cekismeli davayi actiginda altinlarimi almak ve manevi tazminat davasi acmak olacak. Tatil fotolarini tutuyorum elimde delil lazim olursa. Ben sadece hakkim olani alirim bu dunya gecici. Esas olan kul hakki yemeden gitmek boyle dusunuyorum bu dusuncelerimden dolayi haksizliga maruz kalacagimida biliyorum ama dogru bildigimden sasarsam ondan ne farkim kalir.
 
kimseden de o kadar emin olma hayatinda biri yoktur diye... aci tecrübeler yasayan biri olarak söylüyorum hic ummadigin insanin altindan bile neler cikabiliyor.. bir erkek bosuna karisini birakmaz tedavi de olmussun altinda illa var bisey.
Ben oyle biseyine sahit olmadim eger dile getirirsem ve boyle bi durum yoksa gunahini almis olurum ki benim icin esas olan dogruluktur istemem oyle olmasini. Sizin dediginiz gibi varsada Allah a havale ediyorum zaten illa cikar mazlumun ahi. Bu dunyada sahipsizmiyiz
 
Benim yazdıklarım senin hakkın merak etme, hakkın olmasa bunları zaten hukuk sana vermez. Hakkını aramak ne zamandır kişiliğini yere sermek oldu? Kalk bir silkin, kendine gel. Nasıl dik durulurmuş, nasıl mutlu olunurmuş sen öğret ona, bırak o seni dışarıdan izlesin.
 

ben de günahini almak istemem tabi ki ama tecrübe diyim anlayin siz.. illa onda da olacak degil ama bi erkek karisini kolay kolay birakmaz gibi geliyor bilmiyorum yanlis mi düsünüyorum? cok tartisma yasar miydiniz cok mu cekilmez bi hayati vardi ?
 
Hakkimi ariycam mutlaka. Ihtar cektirmek nasil oluyor onu bilmiyorum tam olarak. Dik durmaya gelincede elimden geldigince disari cikiyorum falan ama insan icindeki ofkeyi sindiremiyor ki atamiyorum su an yani. Nasil bu hale geldigini hazmedemiyorum unuttum iyiyim desemde frkindayim iyi olmadigimin
 
Tartismamiz cok olmazdi cunku ben kustugum zaman susardi ve oyle uzayip giderdi. Cekilmez hicbir yani yoktu konusmamasi disinda. O sustuklarini da tarihiyle tutmus icinde zaten simdi cikiyor birer birer. Son 3 ay cekilmezdi psikolojik siddetin en alasini gordum tabi
 

icine atan erkek tipi demek ki, baya agir oluyor patlamalari, hic mi düzelme sansi yok, konustun mu ayrilmak isteemdigini söyledin mi?
 
icine atan erkek tipi demek ki, baya agir oluyor patlamalari, hic mi düzelme sansi yok, konustun mu ayrilmak isteemdigini söyledin mi?
Hemde 3 ay boyunca. Ama asla donmedi kararindan. Bundan sonrada donmes su hallerini goruncede donmesini falan istemiyrum zaten. Cocuk oyuncagi gibi evlilik bitiren adama neyini guvenirsin ki. Arkamda sapasaglam duramayacagini gormus olduk en ufak seyde bitirdi buyuk bi olay yasasak demekki neler olurdu
 
Canım sen mutlaka bir avukata da git, o daha iyi akıl verecek sana. Terke dayalı boşanma davası açılacağı zaman notere gidersin, terke dayalı boşanma davası için önceden ihtar çektirmek gerekiyormuş dersin; ama mutlaka 4 ay olmuş olmalı bu ihtarı çektirebilmen için ve ihtarda eşine 2 ay içinde evine dönmesi gerektiği yazar. Sana daha detaylı bir biçimde gittiğin avukat anlatır zaten, mutlaka yardım al bir avukattan ve yanına bırakma sana çektirdiklerini. Sen sinirlen, öfkelen, ağla yine; ama yalnızken yap. Bırak o seni mutlu görsün.
 
Evden o giderken bende ciktim 2 ay oldu. Kurnazdir bulur bi yolunu. Dik gorunmeye calisiyorum onun kadar eglendigimi paylasamam tabi igrenf geliyor bana sahsen yuvam yikilirken gosteris yapmak mutluluk pozlari vermek. Mutluluktan olseydimde yapmazdim insanlari rencide etmemek icin
 
Sen dön evine canım ve mesaj at boşanmak istemediğini, eve döndüğünü, eve gelip gelmeyeceğini sor. Attığı mesajı sakla, bu adam bir şey vermemek için çekişmeliye yanaşmaz bence, sen bir dört ay sabret. Baktın ki çekişmeli dava açtı sen de isteklerini o şekilde öne sürersin önemli değil bu; ama terk sebebiyle açılsa senin açından daha basit olurdu dava.
 

sen elinden geleni yapmissin o zaman yani ayrilmak istemedigini de defalarca izah etmissin. yapacak fazla bisey kalmamis...
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…