Bosaniyorum anlayamadigim seyler var

Ya cnm sende gez toz eglen ...davayi karsi taraf acsin ..neyi varsa yarisini al ...sana acimayana sen hic acimaa...citir citirrda ye guzelimmm...

Hic kendinden taviz vermemek icin davayi bile acmiyor sartlarini kabuk edicem anlasmal8 yapicaz plani bu. Bi insanin hayatini mahvetmek bu kadar kolay iste.

Hemen git bir avukat bul derim. Sırf bu kadar eğlendiği/sevindiğini için 1 tanecik çöpünü bile ona bırakma. Bu ne be. Tamam evlilik ona göre değilmiş kafasına dank etti boşanmaya karar verdi diyelim. Ama karşı taraf öyle hissetmiyor, kalbi kırık. Bu kadar da umursamamak olmaz. Sen de onu umursama boşanmak istiyor "prangalarindan kurtulmak" istiyorsa uzlasacak. Yoksa yok sana bekarlık hadi yallah de.

Birakmiycam ama kendine gore bir plan cizmis anlasmali olacak kisa surecek ve hic taviz vermeyecek bu arada terkedende o. Ve bunu bile acik yureklilikle soylemiyorm beraber karar almisiz gibi yansitiyor. Boyle bir insanla karsi karsiyayim iste

1 yılın altındaki evlilikler zaten çekişmeli oluyor bildiğim kadarıyla. Eminim 1 yılın dolmasını bekliyordur dava açmak için.

O zaman ezikledigi için böyle yapıyor. Eğer birini ezikliyorsan onu sevmezsin zaten. Sevgin varsa da biter çünkü onun duygularına karşı duyarsizlasirsin. Bence önce seni ezemeyecegini ona göster. Şaşırıp kalsın. Zaten kafasında boşanma planını yapmış, üstüne seni manipüle ederek sanki sende bunu istiyormussun gibi yapip bosayacagini sanıyor.

Önce ona sen beni aptal sandın galiba diyip boşanmak istiyorsan avukatım ile görüş canım de. Sonra kendi aileni devreye sok. Onun ailesini arayıp noluyor desinler. Öyle kafana göre isteyince boşanmak olmuyor de.

Evlenirken ikimizde evet dedik bosanirken de öyle olur dersin.

Sen de topla kendini, ezdirme. bir tane dengesize denk gelmişsin. Allah kolaylık versin

Istemeden evlenmiş gibi duruyor. Daha önceden nasıldı? Boşanırken zorluk çıkarın maddi anlamda tüm haklarınızı, altınlarınızı alın.

Evet guzel ozetlemissin gercekten bu ne diyorum surekli paylasimlar emojiler cocuk oyuncagiydi ve bitti ondaki zihniyet bu. Bosanirken hakkimi ararim tabiki

Ayne oyl ayriligi isteyen taraf olmamama ragmen oyle lanse ediyor. Ailesiyle bir kez karsi karsiya geldik bende o an gerildim beni suclamaya baslayinca bunlari niye konusuyoruz ki flan dedim burdan yola cikip sende istiyosuna getiriyor.

Su an acimi dibine kadar yasiyorum bir de uzerine onun boyle yapmasi hersey cok zoruma gidiyor. Eden bulur mu diyorum ama hicbisey olmayacak ona belli. Umarim bende atlatirim artik
Ben de bosanirken eski esim sosyal medyada kadeh tokustururken mutluluk pozlari veruyordu. Cok mutluydu. Genelde oyle olur. Kadinlar dibine kadar acisini yasarken erkekler zincirinden bosanmis gibi yasarlar. Sonra sen yukari cikmaya basladiginda o dibe inmeye baslar. Ama sen bunlari dusunme. Istedigi kadar altinlari verneyecegim desin. Dugunde takilarla cekilmis fotograflarin ya da dugun CD sinin bir kopyasini delil olarak sunup takilarini mahkeme yoluyla alabilirsin. Haklarindan vazgecme. Birak gittigi yerde kalsin. Bu kadar kostura kostura gittigine gore vardir bir basina gelecek. Onu takibi birak, evrene sal gitsin. Sen yolunda yurumeye devam et. Bu arada tavsiyem kafani dagitmak icin bir tatile cik. Merak etme zaman sana istedigin butun cevaplari zamani gelince verir. Vermese de sorularina cevap arama. Merak etme hersey guzel olacak. Sabret.

Evlilik boş beleş bitmiyor da boş beleş yere evlenmiş gibi daha çok. İnsan 5 ayda buz gibi soğuyamaz ki, adam hazır değilmiş daha evliliğe. Artık ne aradıysa, onu da bulamamış. Salın gitsin boşverin . Millete de dert yanmayın, iyi oldu oh böyle çok iyiyim diyin, oturup ağlanmaya bayılır herkes. Ama ihtiyacın olan o değil senin.

Bak genelde böyle olur erkekler ilk ayrildiklarinilda çok mutlu olurlar özgürüm der gezer toz ar.kadınlar oturup ağlar deprasyona girer 1 ay sonra kız ayrılık acısını içine gomer hayatta devam eder bu defa erkek bakar kadın umursamıyor hayatta koyulmuş bu defa o özgürlük hissi gidiyor yerine ben ne yaptım diyerek pişman oluyor .sende çık gez toz is bul ne biliyim bak kendine senin konuşmak ısterse bu defa sen isteme bak nasıl oluyor sende o zaman ben özgürüm de nafaka altınlarını hepsini al birakma.

Konu sahibi arkadaşım , o erkek yeterince pişmemiş , balık da baştan kokar. Şimdiden böyleyse, ileride de farklı olmayacaktır.
Evlilik de kumar gibi valla. Evin içinde neler yaşayıp ses etmeyen var.
En azından istemiyorsa istemediğini belli etmiş, netleşmiş.
Siz güçlü durun. Bir süre acı çekiceksiniz ama illaki geçicek.
Vajinismus olmak da sizin elinizde olan birşey değil. Türk kadınının %40'ı bu konuda sıkıntı yaşıyor.
Güzel günler yaşamanızı dilerim.

Her kelimesine katılıyorum. Konu sahibi kesinlikle razı olmayın onun şartlarına. Sürünsün! Şimdi mi aklına gelmiş sevmediği. Evlenmeseymiş o zaman. Hayrat bişey ya!

Evliliginiz boş beleş şeyle bitmiyor. Farkında mısınız sizi sevmediğini söyleyen bir adam var. Bundan daha kuvvetli bir neden olabilir mi?
Zaten adam sizi hiç sevmemiş bence.
Böyle bir adamla bir saniye bile evli kalmamalisiniz..
Amaaaa maddi tüm haklarınızı son kuruşuna kadar alın asla peşini bırakmayın.

Derler ya erkekler başta çok mutludur kadınlar harap, sonra ise tam tersi. Siz herşeyi geride bırakıp kendinize güzel bir başlangıç yapın zamanı gelince isterseniz elbet biri olur hakkınızda hayırlısı olsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…