boşanıyorum avukata ihtiyacım var

Sargoz

güncel 80 => 70 e inecegim inşallah :)
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Şubat 2015
12.563
7.620
198
edit:malesef öyle kolay olmuyormuş boşanalım demekle de olmuyormuş ,8 gündür düşünüyorum hadi boşandım haymeana işin varmı?yok ...e annenlerin yanına sıgınabilecegnden emin misin ? bilmiyorum ...(3 gün kaldım bu hafta ama boşanan kardeşimin kızıyla oglum hiç geçinemedi annem ailem prenses gibi baktı 3 gün bana yerimden kaldırmadılar ama boşanınca nasıl olacak bilmiyorum )çalışmak istesen saglıgın el verecekmi hadi çalıştın diyelim evde ki yegenin kızkardeşin (6 ve 11 yasında) onlarla oglun ne yapacak annen ne yapacak 3 çocukla ? yani demem o ki bi iş bulmadan kenara para atmadan çocugunu aklı erip kendini anlatacak seviyeye getirmeden boşanmak malesef zor ...hayat bu ...
5 yıllık mücadele den artık vazgeçtim boşanıyorum maddi olarak hiçbir gücüm yok paramda yok ama bi avukat tutup bosanmak istiyorum

Son düzenleme:
Gecmiş olsun
Yeni hayatın sana mutluluk getirsin.
Burdan ne yapman gerektiğiyle alakalı yardımcı olacaktır arkadaşlar.

Gecmiş olsun
Yeni hayatın sana mutluluk getirsin.
Burdan ne yapman gerektiğiyle alakalı yardımcı olacaktır arkadaşlar.
kafam durmuş gibi bişey düşünemiyorum çocugu almak için elinden geleni yapacagını söyledi

Emin misin kararından ? Çocuğun var mı ? Çalışıyor musun ? Ailen arkanda mı ?

Haymeana ne boşanması :KK57: sorunların vardı ama boşanıcağını hiç düşünmemiştir herşeyin hayırlısı olsun eşinle konuştunmu nediyor
konuştum o dedi zaten defol git diye umarım kararım ı şartlar degiştirmez ve dik durabilirim ailem in yanına gidemem ne yapacagım bilmiyorum ama artık duramam bu evde

Emin misin kararından ? Çocuğun var mı ? Çalışıyor musun ? Ailen arkanda mı ?
eminim belki gec bile kaldım bi çocugum var çalışmıyorum ailemde arkamda durur ama zaten babam tek maas la 3 çocuk okutuyor nasıl olacak bilmiyorum

2.5 yasında evin kirasını ben ödüyorum yarın boşalt o evi dedi

Hiç bi mahkeme 2 bucuk yaşında bi bebeği annesinden ayırmaz .
Ailenin evine gitme o senin evin.
Def olup gitcekse o buyursun
Ben sizin yerinizde olsam cantasını hazırlat koyardım kapıya sizi o evden cıkaramaz
Ayaklarınızın üstünde duran bi bayansınız korkmayın sonuc ne olursa olsun mutlu bir hayat diliyorum

Kendi gitsin sen sakin çıkma o ev onun değil
Çocuğu da alamaz baroya basvursan ücretsiz avukat saglarlarmi acaba

Hiç bi mahkeme 2 bucuk yaşında bi bebeği annesinden ayırmaz .
Ailenin evine gitme o senin evin.
Def olup gitcekse o buyursun
Ben sizin yerinizde olsam cantasını hazırlat koyardım kapıya sizi o evden cıkaramaz
Ayaklarınızın üstünde duran bi bayansınız korkmayın sonuc ne olursa olsun mutlu bir hayat diliyorum
bi işe girmem lazım ama saglıgım el verir mi bilmiyorum nafaka falan vermezse nasıl olacak bilmiyorum

boşanan boşanana öhh yaa
eşin umarım aklını başına alır

eminim belki gec bile kaldım bi çocugum var çalışmıyorum ailemde arkamda durur ama zaten babam tek maas la 3 çocuk okutuyor nasıl olacak bilmiyorum

Çocuğun çok küçük değilse sen de girersin bir işe bir yandan da nafakanı alırsın .. Herşey olur bir şekilde su akar yolunu bulur elbet ..
Eşin biliyor mu kararını o ne düşünüyor ?

Back
X