boşanıyorum avukata ihtiyacım var

Cnm sende bırak ne halleri varsa görsünler günlük ne yapiosun ona devam et bişeyleri bahane et evden kaç

Cnm sende bırak ne halleri varsa görsünler günlük ne yapiosun ona devam et bişeyleri bahane et evden kaç
nereye kacabilirim ki eşim n olacak vallahi bıktımmm ya ben kacsam da gelir onlar evime

Yok yani gün içinde bi iki saatligine komşuya fln ne kadar az görürsen okadar iyi çekilmez şimdi bunlar allah sabır versin

cehenneme gitsem oraya gelecekler sırf huzur bozmak için görmek istemiyorum o kadar nefret ettim yani

Boşanmayı bi süre aklınızdan çıkarın lütfen bi iş bulup birikim yapıp kendi ayaklarınız üstünde durmadan düşünmeyin catering şirketleri var mesela sipariş üzerine bayanlar yemek yapıyor işyerlerine evlere oralari düşünebilirsiniz.

Ben hukuk son sınıftayım,annenin kötü bir yaşam tarzı,ağır bir hastalığı vs. yoksa, 7 yasına kadarki çocukların fiziksel ve ruhsal gelişimleri için annede kalması yönünde veriliyor karar, sizin bir geliriniz olmasa bile size verirler ve nafakaya bağlanırsınız, ben bu kadar biliyorum, allah yardımcınız olsun.
Ya işte benim de bahsettiğim bu ama erkek arkadaşı hukuk okuyan bayan tam tersini savunuyor garip şekilde bildiklerimden şüphe edecektim az kalsın. :)

Ya işte benim de bahsettiğim bu ama erkek arkadaşı hukuk okuyan bayan tam tersini savunuyor garip şekilde bildiklerimden şüphe edecektim az kalsın. :)
Ya hukukçu olmayan cevaplamasın şu soruları, ben bile hukuk okuyorum kendime güvenemediğim yerde hemen jesseyi etiketledim, bu biraz mesleğe hakaret gibi, şimdi doktor olmayan biri çıksa şu ilaçları al dese olur mu hiç, biz bunun okulunu neden okuduk o zaman, benim gücüme gitti şu an fakülteyi ne kadar zorlukla bitirmeye çalışıyorum gerçekten ayıp.

Ya hukukçu olmayan cevaplamasın şu soruları, ben bile hukuk okuyorum kendime güvenemediğim yerde hemen jesseyi etiketledim, bu biraz mesleğe hakaret gibi, şimdi doktor olmayan biri çıksa şu ilaçları al dese olur mu hiç, biz bunun okulunu neden okuduk o zaman, benim gücüme gitti şu an fakülteyi ne kadar zorlukla bitirmeye çalışıyorum gerçekten ayıp.
Kesinlikle sana katılıyorum. O kalın kalın kitaplarla boşuna sabahı sabah etmiyoruz. Zaten ileri derecede hukuki boyut taşıyan konuları okuduğumda pas geçiyorum fakat yardımım biraz bile dokunacaksa bir konuya bilgi vermeye çalışıyorum.

Şu an bir avukat değiliz ama neticesinde hukukçuyuz. İnsanlar garip.

Back
X