- 5 Haziran 2009
- 8.535
- 2.395
- 398
sen hatalı filan değilsin sakın özür dilemeyi aklından bile geçirme
kendini küçük düşürürsün özür dilersen kocan da direk üste çıkar
ailesinin yanında olması bence daha iyi rezil olmuş işte ne güzel
ayrıca düşün bakalım onun yaptığını sen yapsan sana karşı tavrı nasıl olurdu
hiç sanmıyorum kibar olacağını
aynen öyle tepkisini tahmin bile edemiyorum ama ben bu şekilde yapınca haklıyken haksız duruma düştüm sadece onun için pişmanlık duyuyorum
hem suçlu hem güçlü bence
çok iyi yapmışsın dudağını patlatmakla
evli bi adamın meyhanede kadınlarla ne işi var
üstelik sana da bi sürü hakaret etmiş terbiyesiz
sen evde ailesine bak adam meyhanelerde gezsin suçunu kabul edip özür dileyeceğine bi de üstüne bi ton hakaretler etsin evi terketsin oh valla
ama sen niye güçlü durmuyosun ki boşver gitsin
seni istemiyosa sen onu hiç isteme üstelik sen haklısın bence bu konuda
sanki gelse yalvarıp özür dileyecek gibisin yani ben öyle hissettim
boşansanız tek başına geçinebilecek durumda mısın
yok eşimin ailesi zaten arkamda ben annemin evine geldim onlar benim evimdeler,eşyalarını toplasın annesinin evine gitsin demiş zaten,hayır o bana ilk defa böyle şeyler söylüyor daha önce ağzından hiç tmm olmuyosa ayrılalım diye bişey duymamıştım bile şimdi beni istemiyor sevmiyor annesinin evine gitsin diyor asıl zoruma giden bunlar ya zaten
başka bir ihtimal daha aklıma geliyo ama,bu olayı bahane etmiş olmasın sakın....yani başka bi kadın var da bu olayı boşanmaya yer yapıyo gibi geldi..
Evet bende artık o kötü duyguyu yaşamaya hazırlanıyorum hiç hayal etmezdim bu kadar büyük aşktan sonra bunları yaşıyacağım uğruna ölmeyi göze aldığım adam bana seni istemiyorum sevmiyorum artık dedi hemde defalarca yüzsüz değilim gurusuz hiç değilim ama hala çok kötüyüm dön dese dönecek haldeyim ben ne yapıcam ne yattığımı biliyorum ne kalktığımı ben bunları hak edicek hiç bişey yapmadım nolur bana yardım edin başından geçen bayanlar bana destek olun nasıl atlattınız bu günleri
yok inannın öyle bişey olsa hissederdim eşimin beni köpek gibi sevdiğine eminim ondan hiç bir şüphem yok ama sevgi yetmiyor işte artık bazen ne onun sevgisi nede benim sevgim kurtarmıyor bizi
bilmiyorum artık bu hayatta hiç bişeye emin olamıyorum bazen geceleri arkadaşlarıyla buluşurdu ama en geç 1-2 de gelirdi eve,pişman olucağını biliyorum ama gurur yapıp gelmiycek bence ve bende dayanamayıp msj falan atmaktan korkuyorum aileside dahil herkes aynı şeyi söylüyor senin gibi kızı bulmuşta bide bunları yapıyor diyolar bilmiyorum nasıl sakinleşicem bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?