Boşanıyorum bana yardım edin çok kötüyüm

az bile yapmışsın, eşini hemen affetme ve özür dileme.

sakın bu hatayı yapma kendine.

anlarsa hatasını ne ala ama anlamazsa içinden gelen yap.

seni sevmediğini ve istemediğini söylemesi zoruna gitmedi mi?

ve sanırım bunu yeni söylemiyor...

bence kocan kabahat bastırıyor.senin huyunu bildiği için etrafa böyle şeyler söylüyor...sen suçlu hisset kendini ve konu dağılsın,kendi yediği halt arada kaynasın diye..
yapacağın şey ;herkesin ve kocanın asıl konuya odaklanmasını sağlamak.sen kavgamızı bırak da,gece meyhanede neler oldu onu anlat gibilerinden..

aynen öyle tepkisini tahmin bile edemiyorum ama ben bu şekilde yapınca haklıyken haksız duruma düştüm sadece onun için pişmanlık duyuyorum

yok eşimin ailesi zaten arkamda ben annemin evine geldim onlar benim evimdeler,eşyalarını toplasın annesinin evine gitsin demiş zaten,hayır o bana ilk defa böyle şeyler söylüyor daha önce ağzından hiç tmm olmuyosa ayrılalım diye bişey duymamıştım bile şimdi beni istemiyor sevmiyor annesinin evine gitsin diyor asıl zoruma giden bunlar ya zaten

aynen öyle tepkisini tahmin bile edemiyorum ama ben bu şekilde yapınca haklıyken haksız duruma düştüm sadece onun için pişmanlık duyuyorum

bence hiç te haksız duruma düşmedin
haklı bi tepki gösterdin
sana bunları ailesi mi söylüyo haklıyken haksız duruma düştün filan diye
ne alaka sinirden bi anda olmuş işte
dudağı patlamış alt tarafı sanki kafasını mı kırdın bıçakla mı saldırdın abartma bence durumu
adam boşanmak istediğini söyleyip evi terketti diye sen niye haksız duruma düşüyosun ki

yerinde olsam ondan önce boşanma davası açarım
güya severek evlenmişsiniz ama hemen anında silmiş adam hem suçlu olduğu halde
ayrıca eviniz kira mıydı kendinizin miydi eğer kendi evinizse kendi ailesinin evine gitseymiş sen neden gittin ki

Son düzenleme:

nihayet bırı dogru duzgun bişi yazmıŞ ya !

Son düzenleme:
bence barışırsınız ama zaman gerek bu aileleriyle alakalı olunca bu haller olıyor, erkek gururu işte
birde arkadaşları iyi değilmiş sen evde otur bebeğe bak, para kazan oda keyfinde sen keyfin için ne yapıyorsun , hesap soruncada suçlu oluyorsun haklısında keşke ailesinin yanında bu olay olmasaymış ama oluyor işte sende insansın, bekle düzelir

bence barışırsınız ama zaman gerek bu aileleriyle alakalı olunca bu haller olıyor, erkek gururu işte
birde arkadaşları iyi değilmiş sen evde otur bebeğe bak, para kazan oda keyfinde sen keyfin için ne yapıyorsun , hesap soruncada suçlu oluyorsun haklısında keşke ailesinin yanında bu olay olmasaymış ama oluyor işte sende insansın, bekle düzelir araya aileler girer .çocuk var ,öyle boşanmak hemen olmaz

başka bir ihtimal daha aklıma geliyo ama,bu olayı bahane etmiş olmasın sakın....yani başka bi kadın var da bu olayı boşanmaya yer yapıyo gibi geldi..

başka bir ihtimal daha aklıma geliyo ama,bu olayı bahane etmiş olmasın sakın....yani başka bi kadın var da bu olayı boşanmaya yer yapıyo gibi geldi..

yok inannın öyle bişey olsa hissederdim eşimin beni köpek gibi sevdiğine eminim ondan hiç bir şüphem yok ama sevgi yetmiyor işte artık bazen ne onun sevgisi nede benim sevgim kurtarmıyor bizi

canı cehenneme meyhanede karılarla oturup 4 30 da eve gelmekte neymiş evli bi adam yaparmı bunu hem suçlu hem güçlü derdi neymişte evden çıkıp gitmiş yazık işte olan sana olmuş bırak gitsin o iki hakareti kaldıramamışta yok dudağı patlamışta iyi yapmışsın o önce sana ve hayatıda nelere maal olduğunu bi düşünsün önce senin sevgini seni hırpalayıp üzmeye kullanmasına izin verme güçlü ol onsuz yok olucak mışsın gibi hissedebilirsin ama şimdilik geçicek sen sadece güçlü ol o bu zamanda erkeğini her ne olursa olsun sevecek kadın biraz zor bulur hele meyhaneden n*h bulur sen herşeyden önce güçlü dur ki ne uğruna kimden vazgeçtiğini görsün vicdan azaplarına bürünsün. çok sinir oldum ya aynı şeyi eşim yapsa bile düşünmek istemiyorum çok çirkin ve korkunç. üzme sen kendini vardır bundada bi hayır de

yok inannın öyle bişey olsa hissederdim eşimin beni köpek gibi sevdiğine eminim ondan hiç bir şüphem yok ama sevgi yetmiyor işte artık bazen ne onun sevgisi nede benim sevgim kurtarmıyor bizi

seni üzmek istemiyorum ama,o zaman ne işi vardı meyhanede kadınlarla??bazen biz kadınlar gerçekten konduramıyoruz bazı şeyleri kocalarımıza....yani ben illa aldattı falan demiyorum,belki yanlış söylediler sana,belki bi barda oturdular,bi kadın arkadaşları uğradı yanlarına..bilemem ama dediğim gibi diğer yönlerini de düşün.ummadık yerden ummadık şeyler çıkar..
peki normalde de gece yalnız gezer mi?
zaten kardeşi bebeğinin canının derdindeyken gezmesi saçma geldi zaten de..

Yeğeni hastanedeyken ailesine evinizde sen hizmet ederken meyhanelerde kadınlarla alem yapmış şimdi de zeytinyağı gibi hooop üste tabi ki haklı olan sensin niye özür dileyecekmişsin ki bi de utanmadan eşyalarını toplasın gitsin demiş öyle mi. Sen bunları sineye çekip oturacakmışsın ama beyefendinin gururu kırılmış yok artık.Sakın kendini haksız görüp de ezdirme

bilmiyorum artık bu hayatta hiç bişeye emin olamıyorum bazen geceleri arkadaşlarıyla buluşurdu ama en geç 1-2 de gelirdi eve,pişman olucağını biliyorum ama gurur yapıp gelmiycek bence ve bende dayanamayıp msj falan atmaktan korkuyorum aileside dahil herkes aynı şeyi söylüyor senin gibi kızı bulmuşta bide bunları yapıyor diyolar bilmiyorum nasıl sakinleşicem bilmiyorum

bak arkadaşım,öncelikle sakin olacaksın,kendinden emin olacaksın,gaza gelmeyeceksin..dışardan bakan herkes diyecek ki,yeğeni hastayken alem yapan yapan herifi kov gitsin diye.haklı tabii herkes,ama yaşayan sensin evliliği,ilişkiyi....en doğrusunu sen bileceksin..
senaryo da yazma..adamı al önce karşına,kendinden emin şekilde konuş..ne oldu o gece bana anlatcaksın diye.kararlarımı ona göre almam lazım de..ipleri eline verme..o hemen ailemin yanında vurdun falan yapcaktır,gaza gelme..
ve bence asla mesaj atma,gereksiz olur.karşına al konuş..

Siz hala eşinizi sevdiğinizden böyle davranıyorsunuz kolay mı kaç sene olmuş. Ama darlmayın üzülmeyin de eşiniz sizi gözden çıkartmış. Şimdi bu bara gidip kadınlarla oturmayı affederseniz yarın otele gider kadınlarla kalır.. Acı ama gerçek. Ne olur kendinizi ezdirmeyin.

Çocuğunuz var mıydı?sakın geri adım atmayın ama eşiniz eskiden sabahlara kadar gelmemezlik yapar mıydı? Kadınlarla olduğu haberini, güvenilir kişilerden mi aldınız?eşiniz hemen boşanmayı düşünmesi gece gezmelerini rahat rahat yapmak istemesinden kaynaklanıyor.siz haklısınız ama bir süre ayrı kalmak gerekiyor bu durumda.kendinizi suçlamayın,sabırla bekleyin bakalım ne yapacak eşiniz.

Son düzenleme:
Evli barklı adamın meyhanede kadınlarla ne işi olabilir?

E siz sorduğunuz için suçlusunuz öylemi?

Sakın ama sakın özür vs. dilemeyin.

bence eşini arkadaşları gelmesi için teşvik etmiştlr , aldatma yoktur, boşanmada olmayacaktır, yazık o yavrucak babasız büyümesin ,herkes hata yapar, bence büyütme onun ailesiyle annenler görüşsün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…