Boşanıyorum bana yardım edin çok kötüyüm

Bence o kafasını kırmadığına dua etsin kendini hiç suçlu hissetmemelisin kesinlikle ne yaparsan yap yaptığımaffedilemez bir şey

yok inannın öyle bişey olsa hissederdim eşimin beni köpek gibi sevdiğine eminim ondan hiç bir şüphem yok ama sevgi yetmiyor işte artık bazen ne onun sevgisi nede benim sevgim kurtarmıyor bizi

meyhanede kadınlarla içiyo,bu yüzden kavga ettiğinizde sizi evden kovuyo istemiyorum artık git diyo ve siz köpek gibi sevdiğine inanıyosunuz.eşinizin ve sizin sevgi anlayışınız değişikmiş...

seviyo ama ile başlayan cümlelerin ya amadan önceki kısmı yalan yada sonraki kısmı.düşüncem budur.

hakkınızda en hayırlısı olur inşallah...

eşini seven adam en önemlisi saygısı olan adam konsimatris barlarda takılmaz başına ne geleceğini bilir isteyerek gidilir ancak oralara sonuçlarıda mağlum

evet düşünceleriniz doğru af dilemek gibi bir niyeti yok zaten istemiyormuş beni sevmiyormuş ama eminim pişman olucak ben onu tanıyorum 4,5 senelik evliyiz ve 5 sene çktık yaklaşık 10 yıldır tanıyorum pişman olucak ama söylediği sözlerin gururundan geri gelemiycek ve bu evlilik burda biticek.hani beni sürekli eleştiriyosunuz ya hala kendini suçluyosun pişmanmısın bide saçmalama falan diye inan insanın başına gelmeyince olmuyor ev dağıtmak kolay değil şimdi burda annemlerde ne kadar rahatım yerimde de olsa kendi evimi kendi yatağımı arıyorum evlenip döndükten sonra herşey çok zor yarın öbür gün çevrediker duyucak çok modern bir mahallede oturmuyoruz herkes bana dul gözüyle bakacak çok kötü şeyler ama artık bende sabah ki gibi değilim daha iyiyim gittim saçlarımı boyattım,manikür yaptırdım kendime geldim artık o gelse bile ben istemiyorum herkes onun köpek gibi pişman olduğunu duyana kadar istemiyorum

Gerçekten zor bir durum. Bence sükunetini korumalısın. Eşin öfkesi geçince daha mantıklı adımlar atacaktır. Canım 3 günde birde kavga etmeyin.

Ayrıca lütfen özür dileme eşinden ne münasebet ...

bu kk'da nelere şahit olduk hamileyken eşinden epey dayak yiyip tekrar eşine dönenimi ararsın daha neler, neler eşini aldatıpta çocuklarım var deyip o adama katlanımı neler,neler kadınlar hep af ediyor

Siz bu mantıkla daha çokkkk aldatılırsınız.
Adam tanıyor eşini, ne yaparsa yapsın affedecek,
boşanmayacak, gününü gün ediyor.

Sizlerin sevgi kavramı ile bizlerin ki çok farklı olsa gerek.
Ya da kendine değer verme/ değersizleştirme mi demeliydim?

Unutmayın ne yaparsanız kendinize yaparsınız.
Siz kendinize değer vermezseniz hiç kimse vermez...

offf işte en zor zamanlar gece olunca içimde çıkmak isteyen bir canavar varmış gibi içim daralıyor allahım sen bana yardım et ben napıcam niye böyleyim herkes boşanırken bu kadar acı çekermi ypksa sadece ben mi offf off

SIz onun ailesine hizmet ederken o ohhhh meyhanelerde, hatun pesinde. Bosanin demiyorum, yuva yikmak zordur ama sürtün bence biraz burnunu... Sizede yazik....

SIz onun ailesine hizmet ederken o ohhhh meyhanelerde, hatun pesinde. Bosanin demiyorum, yuva yikmak zordur ama sürtün bence biraz burnunu... Sizede yazik....

aynen öyle ben bunaldım daraldım zaten bir haftadır bide üstüne bunu yapınca dayanamadım belki herkesin içinde patlamazdım ama oldu bikere zaten sürtücem burnunu tabi gururuna yedirip özür dilerse beyfendi...

size göre herşey çok kolay,inşallah bunları yaşamassınızda beni anlamak zorunda kalmassınız bu kadar acımazıs cevaplar verirken kendinizi benim yerime koyun hayat bu insanı heryere sürüklüyr

canım benim baştan sona kadar okudum yazışmalarını...herkesin aile anlayışı çok farklı belki sizin aile yaşantınız bu şekilde, eşinin bundan önce eve geç gelmelerini fazla sorun haline getirmemişsin dolayısıyla eşin bu durumu fırsat bilip meydanı boş bulmuş olmalı ki bu kadar rahat bir şekilde evet meyhanede çalışan bayanlar yanımıza geldi içki ısmarladık falan filan diyebiliyor.. bana göre çok ters bunlar bence sen kesinlikle ne eşini ara ne sor eşin senden düzeleceğine dair bi söz verirse burnunu sürter, kapına gelirse belki bu kadar sevginin karşılığında bir kere daha şans verebilirsin ama sen kesinlikle arayıp soran taraf olma!!

ya en azından anlamaya beni anlamaya çalışan birilerini görmek çok sevindirici ben yaptıklarımı ve konuştuklarımı kesinlikle tasvip etmiyorum bunları ben değil başkası yaşasaydı salakmısın hala onu düşünüyosun derdim ama öyle olmuyor yaşarken,evet haklısın eşimin dışarı çıkmalarına göz yumdum çünkü s
rekli onu sıktığımdan çok karıştığımdan bahsediyodu ve buda bende ister istemez acaba mı diye bir soru işareti bırakıyodu,ama eşim öyle her gece o bar senin bu bar benim diye gezen bir adam değil böyle dışarda takıldığı nadirdir benim dışarıya çıkıyor dediğim mahallede arkadaşlarıyla parkta oturuyor hepsi bu.Bide onu bana eşim anlatmadı çalışan bayanlar yanımıza geldi falan diye eşimle birlikte o akşam dışarıya çıkan kuzenimin kocası anlattı,kesinlikle arayıp sormayı düşünmüyorum ama gece olsun istemiyorum

canım ben senin daha önceki tüm yazışmalarını okudum ve eşini affedecek durumda olduğunu gördüğüm için sen arama en azından kendi gelsin burnu biraz sürtsün diyorum ama benim aile yapıma göre bu olanlar çok ters ve ben asla eşimin yüzüne bile bakmam...mesela eşini evde tutabilmek için dışarı çıkmasını istemiyorsan ne bilim mesela kahveye takılıyorsa kahveyi sen evine getir iyi anlaştığınız ortak arkadaşlarınızı çağırın evine okey batak ne bilim ne oynamayı seviyorsa birlikte oynayın demek istediğim şu canım eşini evde tutmak için sevdiği şeylere yönelebilirsin.

ya cnm biz zaten bunların hepsini birlikte yapıyoruz sürekli arkadaşlarla buluşuyoruz okey tabu jenga vs.vs dışarıya çıkıyoruz bara,clube birlite gidiyoruz ama benim düşünceme göre her ilişkide bir nefes alma süreci olmak zorunda ben kız arkadaşlarımla buluşurum oda erkek arkadaşlarıyla bu çok normal bişey onlarla paylaştığı şeyi benimle payşamaz bende aynı şekilde ama benim tek suçum çok fazla bekar arkadaşı var onlarla görüşmesini engellemem gerekirdi

Insanlar buraya fıkır alışverişi yapmak için,öneri almak için ,yaşadıklarını paylaşabillmek için yazıyorlar.Bazı arkadaşlar yorum yaparken nasıl bu kadar vicdansız oluyorlar anlamıyorum.Herkezin hayatı bırbırıne uyucak die bişey yok,neyse ya yazmıyım dedimde dayanamadım.Öncelikle eminim zor zamanlar geçiriyorsun haklı haksız demicem ikiniz içinde ama sonuç olarak eşini huyunu suyunu bilerek kabul edip evlenmişsin.Insan siniri tavan yapınca ne yaptığını bılmez ve geneldede sonradan pişman olur bu hepimiz için geçerli,umarım gönlünden geçirdiğin gibi olur herşey.Biraz zamana bırak bence ama kendinide yeme tüketme,ailesi senin yanındaysa gerçekten haklı olduğunuda düşünüyolarsa eşinin üstünde etkılı olur fıkırleri,umarım barışıp yanı bı sayfa açarsınız hayatınıza.

anladım tatlım hayırlısı neyse o olsun bekar erkekle evli erkek elbette takılabilir ama kişisine göre değişebilir bence o bekar arkadaşları eşini yoldan çıkartmaya çalışıyor...çünkü kendin diyorsun daha önce eşim böyle davranmazdı diye yavaş yavaş arkadaşlarının kurbanı olmuş.. affedersin ama özür dileyerek soruyorum yanlış anlamazsan, evlilikte cinsellik çok önemli bu konuda aranızda sorunlar var mıydı???

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…