Boşanıyorum bana yardım edin çok kötüyüm

ben evli bi erkeğin çok fazla erkek erkeğe dışarı çıkıpta ucu açık saatlerde eve gelmesini hoş karşılamıyorum, tabiki erkek erkeğe takılacaktır ama eve gelmeninde belli bi saati olur, çünkü belli saatlerden sonra zaten açık olan mekanlar bellidir

mart ayındaki konunuzu okudum,kusura bakmayın ama eşiniz zaten bunu sinyallerini vermiş hep.adam hep yalnız gece dışarda takılıyomuş zaten..arada bir olur hadi belki de,siz olmadan devamlı gece dışarlarda ne işi var??
sanırım siz bazı şeyleri,bu adamı çok sevdiğiniz için belki de ,görmek istememişsiniz..gece hayatı olan adamın karısına sadık olması bana göre mümkün değil,çok üzgünüm..

çocuğumuz yok kadınlarla oturduklarını inkar etmiyor zaten bunlar orda barda çalışan kadınlarmış gelmişler bunların yanlarına oturmuş bunlarda içki ısmarlamışlar falan filan hayır daha önce bu kadar kalmazdı dışarda.Benimle konuşmak görüşmek yüzümü bile görmek istemiyormuş o yüzden karşıma alıp konuşmam zaten konuşmakta istemiyorum o akşam olanlardan çok beni üzen sonrasında bana yaptıkları ve herkse artık istemiyorum boşanıcam demesi beni çok kırıyor içim patlıycak gibi daralıyorum

bence eşini arkadaşları gelmesi için teşvik etmiştlr , aldatma yoktur, boşanmada olmayacaktır, yazık o yavrucak babasız büyümesin ,herkes hata yapar, bence büyütme onun ailesiyle annenler görüşsün

sanki kocası gibi konuştunuz:)kılıfına uydurverdiniz hemen..:)
komşu kadınlar olur ya amanın kızım alttan al erkektir falan yaparlar,yuvan yıkılmasın derler ,aynen öyle oldu..ayrıca adam devamlı çıkıyomuş gece,ayrıca çocukları da yok bildiğim kadarıyla..

evet cnm şimdi sen söyleyince bende okudum zaten adım adım bu sona yaklaşıyormuşuz onu hissettim ama ozaman gece hayatı gibi değilde saat 10 da dükkanı kapatıp 11/11,30 gbi geliyordu arkadaşlarıyla mahallede parkta oturuyorlardı dediğiniz doğru bazı şeyleri göz ardı ediyorum galiba ama elimde değil

sürekli gece hayatı varsa boşanmada kaçınılmaz olacak, adamın aşkı hemen bitmiş olmasına şaşırdm birde iyiki .çocuğun yok ,olmasında umarım aids vs.hastalık bulaştırmamıştır ,bu adam sana

eşinizden önce bence siz deyin herkese boşanıcam diye..
çok afedersin de aynı şeyi sen yapsan ne namusun kalırdı ne o.... dimi? bunu da yedi sülaleye duyururdu ..
sen niye şuan gururunu ayaklar altına alıyorsun ki.

ailesinin karısının rızkını gidip meyhanelerde !!yediren adamdan eve hayır mı gelir.

eğer eşiniz bir süre sonra barışmak isterse,şartlı olarak barışın,gece gezmelerini bırakacaksa barışın.bir daha tekrarlarsa affetmeyeceğinizi inandırın kararlılıkla.kendinizi üzmeyin desem de üzüleceksiniz ama kendinizi bırakmayın.

arkadaşını, oğlum sen kılıbıksın şunu yapamazsın bunu yapamazsın yengeden mi korkuyosun (çoğaltılabilir) şeklinde gaza getiren arkadaştan da, gaza gelen erkekten de hayır gelmez eğer bu durum bir arkadaştan etkilenme durumu ise, ki öyle bile olsa etkilenmesin kardeşim, eşimin iki bekar arkadaşı bize maç izlemeye geldiler yazık geç oldu diye 11de kalktılar ikinci yarı bitmeden bu görgüdür görenektir yaa

uğruna ölmek!..aman tanrım..hiç bir erkek ve kadın için uğruna ölünülmez o da senin gibi insan ve 9 aylık..seni sevmiyor artık kocan,gözden gönülden çıkarmış..hayat bu her an herşey yaşatır..güldürür ağlatır,öldürür defalarca diriltir..gidecek yerin sığınacak ailen varsa hele hele çalışıp geçimini sağlıyorsan ve üstüne çocuğunda yoksa arkana bile bakmadan git..seni istemeyeni neden istiyorsun hem onunla aynı yatakta yatacaksın birde yani..belkide birini buldu..zamanla unutursun üzülme hele önüne yeni aşklar kocalar çıktımı deme keyfine..
bende evliliğimde çok kötü zamanlar hatta diyebilirimki yıllar yaşadım alkolik bir koca,manyak bir kaynana,2 çocuk,ailem yok,işim yok...mecbur kaldım kalmaya..derken 22 yıl geçti..ama imkanım olsa şimdi bile durmam o yılları haksızlıkları unutamıyorum..ama lanet olsun yokluk böyle birşey,boynu bükük bırakıyor insanı..

başka bir ihtimal daha aklıma geliyo ama,bu olayı bahane etmiş olmasın sakın....yani başka bi kadın var da bu olayı boşanmaya yer yapıyo gibi geldi..

bende aynını düşündüm ,suçlu olduğu bir konuda süt dökmüş kedi gibi olması gerekirken,boşanmaya kalkacak kadar tepki vermesi tuhaf geldi.boşanmaya niyeti vardı da bahane etmiş gibi.
eşinizin ailesi sizde kalmaya başlamadan önce nasıldınız her şey normalmiydi.eğer her şey normal ise erkekler rahatlarına bizden daha bir düşkün oluyorlar evde birilerinin olması her ne kadar kendi ailesi de olsa bunalmış olabilir hırsını onlarda çıkarmayacağı için size patlamışda olabilir ,bence biraz bekleyin zamana bırakın sizi seviyorsa pişman olucaktır.özür dileyecek olanda kendisi olmalı ,öyle bir durumda sizin verdiğiniz tepki çok normal hangi kadın olsa aynını yapardı ,evde üstelikte kendi ailesi kalıyor,siz evde daha çok bunalırsınız sizin çıkıp rahatlamaya daha çok ihtiyacınız varken gece kaçlara kadar meyhanede eğlenip bayanlarla sohbet eden o,pişman olacak olanda eşiniz olmalı

gerçeketn üzüldüm ama,böyle bir adamı sevmeye devam edebilecek misiniz? yani o istese de olur mu sizce?
ben rahat bir kadın olmama rağmen,tamam erkek erkeğe çıkılır arada bir de,barda çalışn kadınlara içki ısmarlamak falan olmaycak şeyler evlilikte..

sizi suçlamıyorum tabii ki,insan sevdiğine en yakınına eşine yakıştıramıyo bazı şeyleri,konduramıyo..ama işte siz çabalarken o çoktan vazgeçmiş sanırım evliliğiniizden..
deiğim gibi bu saatten sonra,o istese siz devame edebileck misiniz?sevgi işin farklı bir boyutu ama evlilik ilişki yürütebilmek çok başka..

yok ailesiye bir bağlantısı olduğunu düşünmüyorum olay ailesinin yanında olunca ailesi barışalım diye onu çok aradı çok sordu eve gelsin diye yalvardı afedersiniz ama onunda g..ü kalktı bence herkes evine gidicek oda yalnız kalıcak ozaman gürücem ben onu şimdi arakaşlarıyla falan gezmek eğlenmek çekici geliyor ohh diyodur karı dırdırı yok kaçta geldin kaçta gitti diyen yok hoşuna gidiyor ama kafasına eninde sonunda dank edicek ve kendi gururundan söylediklerinden geri dönemiycek bunada eminim

ya affetmesine affederim çok pamuk kalpliyim kimseye dayanamam ama sonrasında nolur bilmiyorum çünkü barıştıktan sonra yaptıkları daha çok koyucak bana ve evde daha çok huzursuzluk olucak,ama şu anda duygusal olarak resmen çökmüş durumdayım bi dakka önce diyorum ki ne olursa olsun kocam yanımda durdun onu çok seviyorum bi dakka sonra diyorum ki ben ayakları üstünde duran güçlü bir kadınım bitiyorsa bitsin onsuz yaşamaya alışıyım ne yaparsa yapsın onu affetmiyim boşanalım bitsin diyorum bilmiyorum çok karışığım

eğer o saati atmasaydın,ailemin yanında tartıştın
hesap sordun derdi.hem sormadınız mı?kızlara içki ısmarlayana kadar size ısmarlayamazmıydı.
erkek erkeğe takılmak için evde karısını bırakıyor elalemin kkarılarıyla niye eğleniyor.
lütfen evinize gidin,evden gitmesi gereken o.hatta ben görümcenin yerinde olsam eşinizle konuşmazdım
onlar tavır yaparsa barışmanız daha kolay olur.barışmak isterse hiç bir şekilde özür dileme.
gece gezmelerine gitmesinede izin verme lütfen

o zaman en doğrusu önce kendinizi iyileştirin,sakinleştirin..bu kocanızdan kaynaklı bir durum değil.onun yediği haltlar belli zaten,ki siz de görüyosunuz artık sanırım..önce kendinizi toplayın ,herhangi bir adım atıp karar vermeden önce..

bir de şu var ki,bu adam yaptıklarındna pişman ve af diliyor falan da değil gördüğüm kadarıyla..
bu kadar şeyden sonra,çaba sarfedip sizi kazanmaya çalışmıyorsa,zaten sizin affedip etmememnize kalmaz iş..

Millet hastane telaşında
Eşi onca kalabalığı idare etme derdi
Bu gerizekalı da gitsin meyhanelere, o yetmiyor çocuğunun rızkıyla o hafif kadınlara içki ısmarlasın

Bi de gelsin desin ki sen bana saat fırlattın bunu yapmayacaktın
Ne bekliyomuş, yollarına gül mü dökecektin

sen de amma yufka yürekli çıktın canım ya hala affederim diyosun gelse anında gideceksin yani
sadece o günkü olay değil sonrasında yaptıkları daha da kırıcı olumlu hiçbirşey yok bence
yüzünü görmek istemiyomuş ve bunu herkese duyurmuş seni küçük düşürmeye uğraşıyo
elaleme ben terkettim bıktım kapının önüne koydum diycek
sen hem aldatılmış hakarete uğramış hem de terkedilmiş kadın konumuna düşeceksin
affedersen daha da fena olucak yüz bulacak iyice
eşine dışarıda gezmek kızlarla flört etmek daha cazip geliyo bence
yoksa seni bi kalemde silip atmazdı belki evi terk ederdi bi süreliğine ama direk eşyalarını toplasın gitsin demiş bu kadar ağır laflardan sonra onu nasıl affedebilirsin ki

iyi ki çocuk yokmuş bi de çocuğun olsa herşeyine göz yumacaksın demek
barda bi kadına içki ısmarlaması direk aldatmaya girmiyo mu sence
kadın evine çağırsa oraya giderlerdi kesin belki de daha da ileri gitmiş te olabilirler tabi
zaten o hayata alışan insanlardan fayda gelmez bence arkadaş çevresinden de vazgeçmez zaten

seni üzmek istemem ama durum bu bence
zaten affetmeni bekleyen biri de yok karşında

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…