- 21 Ağustos 2013
- 26.656
- 55.302
- 598
bence eşini arkadaşları gelmesi için teşvik etmiştlr , aldatma yoktur, boşanmada olmayacaktır, yazık o yavrucak babasız büyümesin ,herkes hata yapar, bence büyütme onun ailesiyle annenler görüşsün
mart ayındaki konunuzu okudum,kusura bakmayın ama eşiniz zaten bunu sinyallerini vermiş hep.adam hep yalnız gece dışarda takılıyomuş zaten..arada bir olur hadi belki de,siz olmadan devamlı gece dışarlarda ne işi var??
sanırım siz bazı şeyleri,bu adamı çok sevdiğiniz için belki de ,görmek istememişsiniz..gece hayatı olan adamın karısına sadık olması bana göre mümkün değil,çok üzgünüm..
eşinizden önce bence siz deyin herkese boşanıcam diye..çocuğumuz yok kadınlarla oturduklarını inkar etmiyor zaten bunlar orda barda çalışan kadınlarmış gelmişler bunların yanlarına oturmuş bunlarda içki ısmarlamışlar falan filan hayır daha önce bu kadar kalmazdı dışarda.Benimle konuşmak görüşmek yüzümü bile görmek istemiyormuş o yüzden karşıma alıp konuşmam zaten konuşmakta istemiyorum o akşam olanlardan çok beni üzen sonrasında bana yaptıkları ve herkse artık istemiyorum boşanıcam demesi beni çok kırıyor içim patlıycak gibi daralıyorum
çocuğumuz yok kadınlarla oturduklarını inkar etmiyor zaten bunlar orda barda çalışan kadınlarmış gelmişler bunların yanlarına oturmuş bunlarda içki ısmarlamışlar falan filan hayır daha önce bu kadar kalmazdı dışarda.Benimle konuşmak görüşmek yüzümü bile görmek istemiyormuş o yüzden karşıma alıp konuşmam zaten konuşmakta istemiyorum o akşam olanlardan çok beni üzen sonrasında bana yaptıkları ve herkse artık istemiyorum boşanıcam demesi beni çok kırıyor içim patlıycak gibi daralıyorum
Evet bende artık o kötü duyguyu yaşamaya hazırlanıyorum hiç hayal etmezdim bu kadar büyük aşktan sonra bunları yaşıyacağım uğruna ölmeyi göze aldığım adam bana seni istemiyorum sevmiyorum artık dedi hemde defalarca yüzsüz değilim gurusuz hiç değilim ama hala çok kötüyüm dön dese dönecek haldeyim ben ne yapıcam ne yattığımı biliyorum ne kalktığımı ben bunları hak edicek hiç bişey yapmadım nolur bana yardım edin başından geçen bayanlar bana destek olun nasıl atlattınız bu günleri
başka bir ihtimal daha aklıma geliyo ama,bu olayı bahane etmiş olmasın sakın....yani başka bi kadın var da bu olayı boşanmaya yer yapıyo gibi geldi..
çocuğumuz yok kadınlarla oturduklarını inkar etmiyor zaten bunlar orda barda çalışan kadınlarmış gelmişler bunların yanlarına oturmuş bunlarda içki ısmarlamışlar falan filan hayır daha önce bu kadar kalmazdı dışarda.Benimle konuşmak görüşmek yüzümü bile görmek istemiyormuş o yüzden karşıma alıp konuşmam zaten konuşmakta istemiyorum o akşam olanlardan çok beni üzen sonrasında bana yaptıkları ve herkse artık istemiyorum boşanıcam demesi beni çok kırıyor içim patlıycak gibi daralıyorum
sizi suçlamıyorum tabii ki,insan sevdiğine en yakınına eşine yakıştıramıyo bazı şeyleri,konduramıyo..ama işte siz çabalarken o çoktan vazgeçmiş sanırım evliliğiniizden..evet cnm şimdi sen söyleyince bende okudum zaten adım adım bu sona yaklaşıyormuşuz onu hissettim ama ozaman gece hayatı gibi değilde saat 10 da dükkanı kapatıp 11/11,30 gbi geliyordu arkadaşlarıyla mahallede parkta oturuyorlardı dediğiniz doğru bazı şeyleri göz ardı ediyorum galiba ama elimde değil
bende aynını düşündüm ,suçlu olduğu bir konuda süt dökmüş kedi gibi olması gerekirken,boşanmaya kalkacak kadar tepki vermesi tuhaf geldi.boşanmaya niyeti vardı da bahane etmiş gibi.
eşinizin ailesi sizde kalmaya başlamadan önce nasıldınız her şey normalmiydi.eğer her şey normal ise erkekler rahatlarına bizden daha bir düşkün oluyorlar evde birilerinin olması her ne kadar kendi ailesi de olsa bunalmış olabilir hırsını onlarda çıkarmayacağı için size patlamışda olabilir ,bence biraz bekleyin zamana bırakın sizi seviyorsa pişman olucaktır.özür dileyecek olanda kendisi olmalı ,öyle bir durumda sizin verdiğiniz tepki çok normal hangi kadın olsa aynını yapardı ,evde üstelikte kendi ailesi kalıyor,siz evde daha çok bunalırsınız sizin çıkıp rahatlamaya daha çok ihtiyacınız varken gece kaçlara kadar meyhanede eğlenip bayanlarla sohbet eden o,pişman olacak olanda eşiniz olmalı
sizi suçlamıyorum tabii ki,insan sevdiğine en yakınına eşine yakıştıramıyo bazı şeyleri,konduramıyo..ama işte siz çabalarken o çoktan vazgeçmiş sanırım evliliğiniizden..
deiğim gibi bu saatten sonra,o istese siz devame edebileck misiniz?sevgi işin farklı bir boyutu ama evlilik ilişki yürütebilmek çok başka..
ya affetmesine affederim çok pamuk kalpliyim kimseye dayanamam ama sonrasında nolur bilmiyorum çünkü barıştıktan sonra yaptıkları daha çok koyucak bana ve evde daha çok huzursuzluk olucak,ama şu anda duygusal olarak resmen çökmüş durumdayım bi dakka önce diyorum ki ne olursa olsun kocam yanımda durdun onu çok seviyorum bi dakka sonra diyorum ki ben ayakları üstünde duran güçlü bir kadınım bitiyorsa bitsin onsuz yaşamaya alışıyım ne yaparsa yapsın onu affetmiyim boşanalım bitsin diyorum bilmiyorum çok karışığım
ya affetmesine affederim çok pamuk kalpliyim kimseye dayanamam ama sonrasında nolur bilmiyorum çünkü barıştıktan sonra yaptıkları daha çok koyucak bana ve evde daha çok huzursuzluk olucak,ama şu anda duygusal olarak resmen çökmüş durumdayım bi dakka önce diyorum ki ne olursa olsun kocam yanımda durdun onu çok seviyorum bi dakka sonra diyorum ki ben ayakları üstünde duran güçlü bir kadınım bitiyorsa bitsin onsuz yaşamaya alışıyım ne yaparsa yapsın onu affetmiyim boşanalım bitsin diyorum bilmiyorum çok karışığım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?