Hayırlı olsun inşallah
Bu sebepten boşanılır mı hiç. Güzelim öncelikle bir sakinleş, eminimki eşinde anlık bir sinirle öyle tepki göstermiştir.
Yarın sabah daha sakin bir şekilde konuşursanız anlaşırsınız eminimki.
ilginç..
bence ne sizin tavrınız ne de eşinizin tavrı doğru değil..
ben en çok nazarı değiyor cümlenize takıldım.bunu söylemeniz bana doğru gelmedi. yaşlı başlı aranızda 2 nesil fark olan bir kadını hoşgörebilir dediklerini he diyip geçebilirdiniz. eşinizde sizden bunu beklemiştir .
aynı şekilde siz eşinizi sizin ailenizden insanlar hakkında konuşurken duysaydınız sizde eşinizin tepkisini verebilirdiniz..
işte bende bunu diyorum ne eşinizin ne de sizin tavrınız doğru değil.tamam haklısın ama kapı dinlemesi hoş mu yani.bide hadi ben bi cahillik ettim annanesi hakkında konuştum.bana öyle küfür etmesi mi gerekirdi.:çok üzgünüm:
ilginç..
ben en çok nazarı değiyor cümlenize takıldım.bunu söylemeniz bana doğru gelmedi. yaşlı başlı aranızda 2 nesil fark olan bir kadını hoşgörebilir dediklerini he diyip geçebilirdiniz. eşinizde sizden bunu beklemiştir .
aynı şekilde siz eşinizi sizin ailenizden insanlar hakkında konuşurken duysaydınız sizde eşinizin tepkisini verebilirdiniz..
ilginç..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?