Boşanıyorum bitti artık!!!!

NAZ87

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Ocak 2009
94
2
86
Ankara
nerden başlasam bilmiyorum ama moralim çok bozuk.eşimle kavga ettik şimdi o uyuyo bende biriyle paylaşmadan yapamıycam.kısaca anlatacak olursam biz 3 yıldır evliyiz ve gerçekten çok severek evlendik.ilk günlerden beri her evlilikte yaşanan problemlerimiz olmuştu.(daha öncede benzer bi konu yazmıştım )ama bu seferki çok başka.okadar kırıldım ki anlatamam size.çok agır laflar ve küfürler etti bana.hemde kim için annanesi için.evi bize yakın olmasına ragmen yani şehir dışında olsa anlarım bize kalmaya geliyo ara ara ve ben o kadını hiç sevmiyorum.sürekli karışıyo herşeye sürekli laf sokuyo.yok niye bileziklerini takmıyosun niye etek giymiyosun..vsneyse bu yine gelecem dedi aradı beni bende gel dedim.ama bu kadın ne zaman gelse hep eşimle kavga ediyoruz.bi göz var anlatamam.acayip nazarı değiyor.bilmiyorum artık bişeylermi okutuyo yaptırıyo arada bi inanılmaz huzursuzluk yapıyor.neyse bende telefonla yengemle (dayımın eşiyle )konuşuyordum.çok samimiyiz onla herşeyimi paylaşırım dedi canın sıkkın gibi bende dedim evet annanesi geliyo hiç istemiyorum.sevmiyorum felan dedim.eşim sen otur kapı deliğinden beni dinle.ne konuştuysam hepsini tek tek dinlemiş.(inanamıyorum ya şu yaptıgı terbiyesizliğe bakın)ve ben tel.kapatınca üzerime yürüdü.vurmadı ama kolumu felan sıktı ve bana çok agır küfür gibi hakaretler etti.şen bi şeytan mıssın...ve daha neler.bende dedimki herşey bitti.annanen için bana bunları yaptın ya bu küfürleri ettinya ben yarın annemin evine gidiyorum ve senden boşanıyorum dedim.ve bana dediki sen 5 para etmez bi insansın benim gözümde şeytandan farkın yok.bende zaten şu saatten sonra boşanmak istiyorum dedi.ve sabah annemin evine gidicem.bu sefer bitsin artık yeter.çok kırıldım.artık kararım kesin boşanıyorum.

Bu sebepten boşanılır mı hiç. Güzelim öncelikle bir sakinleş, eminimki eşinde anlık bir sinirle öyle tepki göstermiştir.
Yarın sabah daha sakin bir şekilde konuşursanız anlaşırsınız eminimki.

daha öncede annesi yüzünden 3 yıllık evliliğimde 33 kere boşanmaya kalkmışızdır.sevgi agır basıyodu devam ediyoduk.ama çok soğudum ben ondan.ne demek ya şeytan sın.çok kırıldım çoksenağlama

çok ama çok uzuldum ya bişey diyemiyorum çunku evlilik nedir bilmiyorum yani basımıza gelmeden anlamayız canım inşallah hayırlısı olur ama boyle eften püften seylerle dağılan yuvalara çok uzuluyorum

ilginç..
bence ne sizin tavrınız ne de eşinizin tavrı doğru değil..
ben en çok nazarı değiyor cümlenize takıldım.bunu söylemeniz bana doğru gelmedi. yaşlı başlı aranızda 2 nesil fark olan bir kadını hoşgörebilir dediklerini he diyip geçebilirdiniz. eşinizde sizden bunu beklemiştir .
aynı şekilde siz eşinizi sizin ailenizden insanlar hakkında konuşurken duysaydınız sizde eşinizin tepkisini verebilirdiniz..

arada yasta nesilde farkı olsa kayınvalideler gelinlerini kırabiliyor canım gelinler onlara emanet ama onlar oğullarını paylaşmak zorunda oldukları kişi olrak goruyor gelinleri tabi herkez aynı değil

tamam haklısın ama kapı dinlemesi hoş mu yani.bide hadi ben bi cahillik ettim annanesi hakkında konuştum.bana öyle küfür etmesi mi gerekirdi.:çok üzgünüm:

eşinizin konuşmaları ağır olmuş belki ama sende hatalı davranmışsın bana göre
keşke eşinle açık açık konuşsaydın
bence sende eşini o şekilde konuşurken duysan sinirlenirdin
hakkında hayırlısı olsun canım

tamam haklısın ama kapı dinlemesi hoş mu yani.bide hadi ben bi cahillik ettim annanesi hakkında konuştum.bana öyle küfür etmesi mi gerekirdi.:çok üzgünüm:
işte bende bunu diyorum ne eşinizin ne de sizin tavrınız doğru değil.
bence ikiniz oturun konuşun tüm hatalarınızı . ve birdaha tekrarlamamaya çalışın..

Empati yap!Hiçkimse hiçbirimiz en kötü aile bireyimiz hakkında bile kendimizden başkasının laf söylemesine dayanamayız.
Kötüde olsa zarrada verse,sen anneni ananeni vs..kesip atabilirmisin?Yapma sabah ola hayır ola, burda özür dilenmesi gerekiyorsa her iki taraf içinde geçerli!....

bence fevri karar veriyorsun sonuçta ikinizde de hata var çünkü...yaşayan sensin evli de değilim nasıl bir şey senin kadar bilemem ama bi evliliği bitirmek bu kadar kolay olmamalı bence...bi de bi evlilikte bu kadar çok boşanma kelimesi telaffuz edilmemeli...ilişkinizi böyle böyle yıpratmışsınız gibi görünüyor...

Canım çok üzüldüm ama bu kadarcık mevzudan da boşanılmaz. Evet kapıyı dinlemesi yanlış ama sende eşin evdeyken ananesini çekiştirsen adamın buna tepki vermesi de normal. Ha bu kadarı olmamalıydı belki ama ananesidir yaşlıdır kırılmıştır öyle demene ve sinirle söylemiştir. Eşin senin ailenden biri için kötü laf dese sen tepki vermez misin. Yarın sen yine git annenlere bi kafanı topla, o da düşünür taşınır.
Bunlar için boşanılmaz canım bence iyi düşün öyle karar ver.

Ben bu sözlere harfiyen katiliyoruma.s.
Böyle birsey icin yuva yikmak yerine, birbirinizdeki hatalari ortaya cikarip, karsi karsiya gecip bunlari konusmaniz daha mantikli.
Öfkeyle kalkan zararla oturur.
Ikinizdede var hata.
Ve halledilebilir seyler bunlar.
Ortada bir aldatma, siddet yok. Anneanne yüzünden bosanilmamali.
Birbirinizin anlayis tarzlarina ters düsmüssünüz bir an ve patlamissiniz.
Annenin evine gitmek yerine, yarin karsilikli konusup halledin bence.

öfkeyle kalkan zararla oturur sizinkide öğle olmuş..
yanınızda yoktuk kim haklı bilemicem ama ikinizde çok fevri davranmışsınız..
birde daha önce 33 kere boşanma lafı geçti dediniz..
zaten bir evlilikte boşanıcam senden ,boşanalım kelimesi geçerse ..
okadar o evlilik batmaya mahkum olur..
ve bunun ağzınıza sakız gibi olmasına müsade etmicektiniz..
bitiyomu bitiyo okadar..
ama herseferinde boşanıcam gidiyorum..
sonra hadi geldim tekrar başa ..
tabiki kolay değil. boşınında demiyorum ama..
her lafınızı geri aldığınızda bidahakine daha çok kırlır ve
evliliğiniz daha çok yıpranır..
iki medeni insan gibi konuşun güzelce ve ona göre yol alın..
hakkında hayırlısı olsun canım..

hadi annesini babasını kardeşini anlarımda ananesi size kalmaya niye geliyor. kızının evine gitsin kalsın. bence bunu k. validenle ya da k. pederinle konuş. 3 yıllık evli insanın evine zırt pırt yatıya gelinirmi?.

ama birde şöyle düşün ya. mesela eşin annesini arayıp senin anne ya da ailenden biri hakkında birşeyler söyleseydi sen ne yapardın. çok kötü sözler mi söyledin acama yengene ananenle ilgili. bazı erkekler böyledir kendileri ailelerine kızarlar ama eşlerine laf dedirtmezler. belki biz olsak biz de kızarız. benim k.pederim ve k. validem yok 1 tane görümcem var o da kardeşim gibi. zaten evli ve uzakta. tüh be kötü olmuş konuşmayı dene ailesiyle konuş. öyle büyüye falanda inan ma. büyü diye birşey olsa galatasaray fenerbahçeden 6 gol yemezdi. sıkma canını ya. ne desem bilmem ki. ama arkadaşın dediği gibi empati yap. sen ne yapardın

altına imzamı atıyorum sadece yerimseniben

Bir gecede karar mı verdiniz..
Yok daha siz boşanmazsınız
Sinirlisiniz ondan böyle
Hayırlısını dileyelim yinede

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…