kızlar hepinize ayrı ayrı teşekkür edrim cevaplarınız sayesinde aklım başıma geldi.evet bende en az eşim kadar belki ondan daha çok hatalıyım.kendime çok kızıyorumklava:herşey yolunda sayılır ama henüz tam olarak degilll.ben sizi bilgilendiririm.çok öpüyorum.hepiniz.a.s.
Bu konuda hatalisiniz
Madem bosanicam, gidiyorum dediniz...gidiniz...
Kimse kimseyi sevmek zorunda degil ama ailelerle geçinmek zorundayiz.
Ayrica, bende esimi tesadufen dinleyip de anneannemin hakkinda boyle zalimce konustugunu duymaz ortaligi yikardim herhalde.
Durun bi celallenmeyin hemen.
Arkadaş kötü birşey dememişki. Sevmiyorum demiş. Sevmek zorunda da değil zaten. Eşi çok fazla tepki göstermiş bi kere. tamam torunu anlarım ama ne diye sürekli kalmaya gelirsinki ninem. Rahat bırak gençleri dimi ama. Gidip kızında kalabilir, ama bir mecburiyeti yoksa gelip de kalması hoş değil.
Bende sevmem eşimin anneannesini. Ve gelip bende kalmasını düşünemiyorum bile.kafamçokkarıştı
Durun bi celallenmeyin hemen.
Arkadaş kötü birşey dememişki. Sevmiyorum demiş. Sevmek zorunda da değil zaten. Eşi çok fazla tepki göstermiş bi kere. tamam torunu anlarım ama ne diye sürekli kalmaya gelirsinki ninem. Rahat bırak gençleri dimi ama. Gidip kızında kalabilir, ama bir mecburiyeti yoksa gelip de kalması hoş değil.
Bende sevmem eşimin anneannesini. Ve gelip bende kalmasını düşünemiyorum bile.kafamçokkarıştı
çok sevgili site ahalisi...delikafadulden
bu kadının öğüdünü dikkate almayın
anneanne gelip onda kalamaz tabi....
ayol 70 yaşına gelmiş kadının eşinin anneannesimi kalır allasenşakkıdı
daha öncede annesi yüzünden 3 yıllık evliliğimde 33 kere boşanmaya kalkmışızdır.sevgi agır basıyodu devam ediyoduk.ama çok soğudum ben ondan.ne demek ya şeytan sın.çok kırıldım çoksenağlama
valla suç bayanda o sonuçta eski nesil bi kadın ne denirse he dicen geccen benim eşimin babannesi bana aynısını yapıyodu kızım etek giy onu yap bunu yap yapıyodum bişeyim eksilmiyodu ki onlar çok mutlu oluyodu sende intasın biraz önce
kimbilir ne dedin de eşin küfür etti
ateş olmayan yerden duman çıkmaz arkadaşım.......
bana göre hatalı sensn........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?