• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boşanıyorum bocaladim

kusura bakmayın ama bırakın adam gitsin de hayatını kursun, sevsin sevilsin.
10 yıl boyunca ilgi yok sevgi yok tabii ki bunları dışarda aradı, bulunca mı kıymete bindi.
adam boşanmak da istiyor sizi kandırma gibi bir durumu da yok evet sizinle evliyken bunu yapması yanlış olmuş ama ben olsam ben de o kadar sene dayanamazdım, herşey insanlar için sonuçta. yapmam dediğin şeyi yapmadan ölmezsin demişler.

üzüldüm. ama aliskanlik olabilir mi? yani o kadar sene icinden gelse seviyor olsan oyle yada boyle mutlaka anlardin, ama.baktin ki artik gidecek yok alismis oldugun icin ask saniyor olabilir misin? yani asikta olabilirsin senden iyi bilemem ama bilemedim o kadar yil gecmis.hamginize hak verecegimi hic bilemedim canim :110:

Anlam veremediğim bir durum var... Siz 10 sene eşinizi sevmiyorsunuz. 10 yıl kimseyi sevmeden nasıl durdunuz ? Bir kadın nasıl aşık olma ve sevme ihtiyacı duymaz ? Sevilme demiyorum bakın o yönünüzü eşiniz doldurmuş besbelli de siz birini sevmeden nasıl yaşadınız ? Insanın platonik dahi olsa gönlü kayar. Muhtemelen fiilen olmasa da sizin de beğendikleriniz , hayal ettikleriniz oldu.. Değil mi?

üzüldüm. ama aliskanlik olabilir mi? yani o kadar sene icinden gelse seviyor olsan oyle yada boyle mutlaka anlardin, ama.baktin ki artik gidecek yok alismis oldugun icin ask saniyor olabilir misin? yani asikta olabilirsin senden iyi bilemem ama bilemedim o kadar yil gecmis.hamginize hak verecegimi hic bilemedim canim :110:
Bazen bende diyorum acaba Hırs mi? Kadın olduğumu anladım bu olaylardan sonra ama bana dokunmadı bile resmen. O hep yanaşan insan bana dokunmadı. Ben istedim bunsefer o istemedi

Anlam veremediğim bir durum var... Siz 10 sene eşinizi sevmiyorsunuz. 10 yıl kimseyi sevmeden nasıl durdunuz ? Bir kadın nasıl aşık olma ve sevme ihtiyacı duymaz ? Sevilme demiyorum bakın o yönünüzü eşiniz doldurmuş besbelli de siz birini sevmeden nasıl yaşadınız ? Insanın platonik dahi olsa gönlü kayar. Muhtemelen fiilen olmasa da sizin de beğendikleriniz , hayal ettikleriniz oldu.. Değil mi?
Ben sadece bi kere evlendim modunda yaşadım, o zamanlar ben boşanacagim ailemi ozledim Yapmıyorum seninle dedim bana tek dediği tamam ama simdi degil Demişti, aradan 6 sene geçti evi Aldı arabayı Aldı zannedersem bunu bekledi ben aileme donmeyim baba evine diye ustune birde asık oldu.

Aldatılan kadın psikolojisinde bile değilsiniz ki, burada eşi tarafından aldatılıp konu açan bayanlar iki gözü iki çeşme perişan şekilde konu açıp can acısıyla neler yazıyorlar...Ama siz ne kadar soğukkanlı yazıyorsunuz farkındaysanız.Çünkü sevmiyorsunuz. Sadece yaşantınızın değişecek olması. Onun sizin için kocalık gibi bir sıfatı hiç olmamış ki.Babalık yapması bir de maddi açıdan ihtiyaçlarınızın karşılanmasıydı. Onları da yapmaya devam edecekmiş zaten.

Bazen bende diyorum acaba Hırs mi? Kadın olduğumu anladım bu olaylardan sonra ama bana dokunmadı bile resmen. O hep yanaşan insan bana dokunmadı. Ben istedim bunsefer o istemedi
olabilir :/ insan iste birseyi kaybedecegini anladigi an o sey degere biniyor. Iste diyorum ya hanginize hak verecegimi bilemedim. 12 yil kendiniz soylediniz sevmedim yanasmadim diye. sanirim ask olsa o kadar zamanda iciniz mutlaka isinirdi. ama zor durum ciddi amlamda Allah kolaylik versin. icinizi.karartmak gibi olmasin ama erkekler kadinlar gibi de degil, baskasi oldu mu genelde beklemezler giderler. hic baska turlu bisey seziyor musunuz? yani icten ice kalmak istiyor falan gibi. eger oyle birsey varsa da adimlarinizi dikkatli atmak zorundasiniz. ama tabi diger yandan duygularinizi iyi analiz etmelisiniz de. adam eger sizi hala seviyosa ve siz onu yolundan dondurup kendinize cekerseniz daha sonrasi gelecek mi? yani sevmeye devam edecekmisiniz yoksa artik nasilsa yine sizinle olacak diye eski hale mi doneceksiniz. cunku esinize de uzuldum ciddi anlamda

Ben sadece bi kere evlendim modunda yaşadım, o zamanlar ben boşanacagim ailemi ozledim Yapmıyorum seninle dedim bana tek dediği tamam ama simdi degil Demişti, aradan 6 sene geçti evi Aldı arabayı Aldı zannedersem bunu bekledi ben aileme donmeyim baba evine diye ustune birde asık oldu.
Cocuklar hemen mi oldu ? Acaba onlar biraz büyüsün diye mi bekledi eşiniz?

olabilir :/ insan iste birseyi kaybedecegini anladigi an o sey degere biniyor. Iste diyorum ya hanginize hak verecegimi bilemedim. 12 yil kendiniz soylediniz sevmedim yanasmadim diye. sanirim ask olsa o kadar zamanda iciniz mutlaka isinirdi. ama zor durum ciddi amlamda Allah kolaylik versin. icinizi.karartmak gibi olmasin ama erkekler kadinlar gibi de degil, baskasi oldu mu genelde beklemezler giderler. hic baska turlu bisey seziyor musunuz? yani icten ice kalmak istiyor falan gibi. eger oyle birsey varsa da adimlarinizi dikkatli atmak zorundasiniz. ama tabi diger yandan duygularinizi iyi analiz etmelisiniz de. adam eger sizi hala seviyosa ve siz onu yolundan dondurup kendinize cekerseniz daha sonrasi gelecek mi? yani sevmeye devam edecekmisiniz yoksa artik nasilsa yine sizinle olacak diye eski hale mi doneceksiniz. cunku esinize de uzuldum ciddi anlamda
Hayır cok soguk yüzü sadece kızlara Gülüyor, zaten evden esyalarını topladı gitti. Tereddüt bile etmedi inanamadım. Sanki bisey olsunda bitsin diye bekliyormuş. Ben sinirle boşanalım dedim tamam dedi en iyisi boyle dedi. Yani geri dönse eskisi den iyi olurum inanıyorum buna

Hayır cok soguk yüzü sadece kızlara Gülüyor, zaten evden esyalarını topladı gitti. Tereddüt bile etmedi inanamadım. Sanki bisey olsunda bitsin diye bekliyormuş. Ben sinirle boşanalım dedim tamam dedi en iyisi boyle dedi. Yani geri dönse eskisi den iyi olurum inanıyorum buna
ah canim ya, gittiyse zor gibi :/ vallahi dedim ya erkekler kadin gibi degil. bitti mi bitiyor genelde onlarda, dusunmezler emektir bilmem nedir esimdir diye.. ama gercekten cok uzuldum. hele de baska bir kadin varsa. yani sert yorum yapanlar olmus ama zaten basta asik olmadan evlendirilem bir kadindan da ne bekliyoruz ki? sevmedigi biriyle yasamasi cok zor bisey insanin. ama aci olani karsidaki tukendikten sonra birseyleri anlamak. ama kendini uzme ya, belki de buyuk ihtimalle ask degil de aliskanliginin bitecek olmasidir. 12 yildir icinde oldugun bir hayat tamamen bambaska olacak artik, belki de ask degil de buna hazir degilsindir

Arkadasim sen eşinin değerini kaybedince anlamişsin 12 yıl diyorsun eşine hiç mi yakınlık gosteremedin görücü usulude olsa insan sever sevmemen için ne sebeplerin vardı sana cok mu kötü davrandı başka birini mi seviyordun 12yilda olusmayan sevgi 2 3 ayda mi oluştu bence sizin tek sorununuz kaybetmeyi hazmetmiyorsunuz

Arkadasim sen eşinin değerini kaybedince anlamişsin 12 yıl diyorsun eşine hiç mi yakınlık gosteremedin görücü usulude olsa insan sever sevmemen için ne sebeplerin vardı sana cok mu kötü davrandı başka birini mi seviyordun 12yilda olusmayan sevgi 2 3 ayda mi oluştu bence sizin tek sorununuz kaybetmeyi hazmetmiyorsunuz
Hayır sadece burnumdan Kil adirmadim galiba, bana kotu davranmadı sadece bazen konuşmuyordu benimle ben ona sırtımı dönünce zoruna gidiyormuş o zamanlar ama yine gelip barışıyordu.

Onu başkasına mecbur ettiğin için sana çok kızgın sanırım.
Çocuklarına düşkün bir baba böyle olmasını hiç istememiştir.
İstenmeyen eş olarak seni yüreğinden sökebilmek için çokça çaba harcamıştır.
Sökebildi mi bilemem ama güvenmediğinden eminim.
Sana dönmüş olsa aynı şeyleri yaşamaktan deli gibi korkuyordur.
Hakkınızda hayırlısı İnşallah.

ıkınızde suclusunuz
adam aldatmak yerıne bosanmayı secebılırdı aldatmak cozum degıl
sızınde enteresan tarafınız baska kadın cıkınca ortaya bı anda adamı sevenız tutmus
gectı artık....

10 yıldır birbirinizin gönlünü sadece çocuk yaparak mı yaptınız?
10 yıl az bi süre değil birkez tatlı dil güleryüz göstermedim tarzında konuşmuşsun.Birkez gezmeye gitmemişsin adamla.E bu sevgisizlikte sen istemedin mi hiç sevmek sevilmek? Bide hangi araya 2 cocuk sığdırdın ben anlamadım..Senin eşini sevdiğini düşünmüyorum,senin girdiğin tamamen kaybetme hırsı bağımlılık,sevseydin 10 yıl buzdolabı gibi olmazdın.

Adam 10 sene iyi dayanmis.
Kadin veya erkek,kim kendisinden kacan,bir kez olsun sevgisini dile getirmeyen birisiyle devam edebilir ki?
Sizin hataniz istemeden evlilik yapmak olmus.Haliyle kacmissiniz hep.12 senelik bir aliskanlik oldugunu dusunuyorum sizinkinin ayni zamanda kaybetme psikolojisi..
Birakin adam mutlu olsun.Sizde seveceginiz,ask duyacaginiz birisi ile karsilasirsiniz belki.

Onu kaybedince mi anladın sevgini ?
Yoksa kaybetmeyi mi sindiremedin?
Pişman olmaz sanırım. .
Hayırlısı olsun. .

Back
X