• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

boşanıyorum desteğinize ihtiyacım var kızlar :((

Yarın avukatın yanına gidiyorum ve bitiyor işte bizim hikayemizde bukadarmış... Vicdanen rahat ayrılıyorum... Allah yardımcım olsun nediyim yarın büyük gün ilk defa yüzyüze gelicez dua edin kızlar..

kızınız için dik durmanız gerekli
ama durduk yere evi arabayı satması arkadan sogudum bitti demesi
insanı şüpheye düşürüyor
savcılıktan telefon dökümlerini isteyin

Yarın avukatın yanına gidiyorum ve bitiyor işte bizim hikayemizde bukadarmış... Vicdanen rahat ayrılıyorum... Allah yardımcım olsun nediyim yarın büyük gün ilk defa yüzyüze gelicez dua edin kızlar..

bu kadar kolay vazgeçme diyorum hala sana atma gururunu bi kenara ama hemende vazgeçme derim

Çok hızlı gelişmemiş mi her şey soğudum bitsin dediğinde karşı karşıya gelip konuşup ta bitirseydiniz daha iyi olmaz mıydı? Hakkınızda hayırlısı olsun ama üzüldüm gerçekten :KK43: umarım başka bir kadın için değildir o_O

Hakkında en doğru en hayırlı karar ne ise rabbim gönlüne ilham etsin dimağını açık eylesin inşallah. Karar senin tabiki herkes kendi hayatını yaşıyor bizler buradan kendi fikirlerimizi söyleyebiliyoruz ama senin acını yaşayamıyoruz.
Yarın avukatın yanınfa neler olacak bakalım belki bir karar ile aranızda düzelebilir herşey konuşuşabilir ama ilk adımı bırak o atsın o halde seyret ve gör eğer gerçekten seni ve bebeğinizi istiyorsa bunu göstericektir eğer istemiyorsa da ben eşimden yinede vazgeçmem diyorsanız o da sizin fikriniz boşanmakda bu durumda devam etmeye düzene sokmaya çalışmakta mücadele gerektirecek her ikisinin zorluklarıda belli hangi yönde mücadele edeceğinize karar verip o yönde ilerleyin.
Bende boşanmak üzere olan bir bayanım mahleme sürecindeyiz. Kararımı verdiğim andan beri içim rahat pişman olmadım ama benim gerçekten ciddi sebeplerim vardı ve bebeğim yoktu vede yaşça sizden daha küçüğüm. Allah hepimizin yardımcısı olsun inş.. bizde bundan sonra yaşadıklarımızdan ders alıp yolumuza bakalım.

Türk Medeni Kanunu 194 maddesinde esas olarak düzenlenip, ilgili maddeleri de 240, 254 ve 652. maddeler. 194. madde der ki, "Eşlerden biri, diğerinin açık rızası bulunmadıkça, Aile Konutuyla ilgili kira sözleşmesini fesh edemez, aile konutunu devredemez veya aile konutu üzerindeki hakları sınırlayamaz.” Şimdi bu emredici bir hüküm, aksi kararlaştırılamaz.
(ALINTI)

Arkadaşım yaşadığın şey gerçekten çok büyük bir şok olsa gerek ama bildiğim kadarıyla eşler birbirinden habersiz herhangibir taşınmazı satma lüksüne sahip deil.Bunu avukatınla bir görüş istersen belki bu nedenden ötürü dava açma hakkına bile sahip olabilirsin.

Ben asil sunu merak ettim. Evi arabayi gercekten durumu kotulesti diye mi satti yoksa sizden mal kacirmak icin mi? Bu iste bir is var...

Türk Medeni Kanunu 194 maddesinde esas olarak düzenlenip, ilgili maddeleri de 240, 254 ve 652. maddeler. 194. madde der ki, "Eşlerden biri, diğerinin açık rızası bulunmadıkça, Aile Konutuyla ilgili kira sözleşmesini fesh edemez, aile konutunu devredemez veya aile konutu üzerindeki hakları sınırlayamaz.” Şimdi bu emredici bir hüküm, aksi kararlaştırılamaz.
(ALINTI)

Arkadaşım yaşadığın şey gerçekten çok büyük bir şok olsa gerek ama bildiğim kadarıyla eşler birbirinden habersiz herhangibir taşınmazı satma lüksüne sahip deil.Bunu avukatınla bir görüş istersen belki bu nedenden ötürü dava açma hakkına bile sahip olabilirsin.
Burada da belirtildiği gibi SADECE YAŞADIĞI AİLE KONUTUNU SATAMAZ. BU DA AİLE BİRLİĞİNİ KORUMAK İÇİNDİR. BUNUN HARİCİNDEKİLERİ SATMAK İÇİN EŞİNDEN İZİN ALMAK ZORUNDA DEĞİLDİR ARKAŞLAR. araba için bişey denilenez belki ancak içinde yaşadığınız aile konutunu sizin rızanız imzanız ve onayınız dışında asla satamaz veya devredemez umarım size imza fln attırmamıştır bu konuda.

Canım meleğim gel artık yazıyor,profilinizde belli ki geç ve çok istenilen bir çocuk olmuş kızınız ..Bir kadın için bir anda her şeyden vazgeçebilen bir adam için yapmanız gereken şeyi yapmışsınız ..Umarım mutlu olursunuz .Yaşınız kaç? İşiniz var mı ?
29 yaşındayım iktisat okuyorum son senem çalışmayı çok istedim o benim maddiyatım yerinde kızımızın daha çok ihtiyacı var dedi istemedi pişmanım onu dinlediğime...

Hakkında en doğru en hayırlı karar ne ise rabbim gönlüne ilham etsin dimağını açık eylesin inşallah. Karar senin tabiki herkes kendi hayatını yaşıyor bizler buradan kendi fikirlerimizi söyleyebiliyoruz ama senin acını yaşayamıyoruz.
Yarın avukatın yanınfa neler olacak bakalım belki bir karar ile aranızda düzelebilir herşey konuşuşabilir ama ilk adımı bırak o atsın o halde seyret ve gör eğer gerçekten seni ve bebeğinizi istiyorsa bunu göstericektir eğer istemiyorsa da ben eşimden yinede vazgeçmem diyorsanız o da sizin fikriniz boşanmakda bu durumda devam etmeye düzene sokmaya çalışmakta mücadele gerektirecek her ikisinin zorluklarıda belli hangi yönde mücadele edeceğinize karar verip o yönde ilerleyin.
Bende boşanmak üzere olan bir bayanım mahleme sürecindeyiz. Kararımı verdiğim andan beri içim rahat pişman olmadım ama benim gerçekten ciddi sebeplerim vardı ve bebeğim yoktu vede yaşça sizden daha küçüğüm. Allah hepimizin yardımcısı olsun inş.. bizde bundan sonra yaşadıklarımızdan ders alıp yolumuza bakalım.
Sebebini bilmiyorum ama sizin adınızada üzüldüm Rabbim yardımcınız olsun çok zor biliyorum

Fön çektirdim kaş oje maske derken bi bakıma girdim bugün neden yapıyorum derseniz ben hep böyleydim yine böyle görsün gidiyorum onurumla gururumla ama dik ve iz bırakıp giderim dercesine hareket etmeyi düşündüm... evden çıkmam hep 1 saat sürerdi hazırlanmaktan ama bu sefer ilk defa isteksizce sanki ona nispet edercesine hazırlandım bu bile zoruma gitti... yarın büyük gün gergin ve stresliyim :(

Cnm.allah yardimcin olsun.son durum ne?

Seni gözdençıkarmış çocuğu dert olmuş. Rahat batıyor... acaba evlilikte edinilmiş mallar bölünmesin die mi sattı malı mülkü..
Hesaplarına tedbir koydur. Tl dökümü iste ikna etmek istiyorsa...

Back
X