• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

boşanıyorum desteğinize ihtiyacım var kızlar :((

yok arkadaşlar daha boşanamadım anlaşmalı bitirmeye çalışıyoruz beni arıyor yüzsüz yüzsüz hayata dair planlarından bahsediyor sinir basıyor benide daha orta yolu bulamadık ama konuştuğum adam benim sevdiğim adam diil bunu biliyorum... çocuğum konusunda çok hassasım kızım bugün dediki babama gitmicem bir yandan çok üzüldüm daha 4 yaşına girmek üzere olan bir çocuğa neler yaşattı rabbim versin cezasını....

Hepinizin yorumlarını okudum ama tek tek cvplayamadım kusura bakmayın bugün çok stresli bi gündü ilk defa yüzyüze geldik yeri geldi güldü yeri geldi ofladı saçma sapan biri vardı karşımda çok üzüldüm derdi para pul olmuş oysa onun için neler yaptım ben anlaşmayı teferruatlı bişekilde sunduk avukatımla hafta sonu düşünme süresi verdik bakalım ne olacak bilmiyorum... çok yıprandım artık 1,5 ay oldu 15 yıl gibi geldi... çok güçlü durdum sinirlenmedim tek dediğim dolaylı yoldan avukatlarla anlaşalım seninle doğrudan muhattap olmıcam dedim yüzüne...
Muhtemelen kendini isiticak birini bulmustur o. Karisini kizini bir kalemde,ortada sebep yokken sildiyse.
Allah bildigi gibi yapsin.

Peki ya yoksa heyecan arıyorsa... Ya da aslında evliliginiz kötü gidiyordu siz gormuyordunuz. Hayırlısı olsun.

yok arkadaşlar daha boşanamadım anlaşmalı bitirmeye çalışıyoruz beni arıyor yüzsüz yüzsüz hayata dair planlarından bahsediyor sinir basıyor benide daha orta yolu bulamadık ama konuştuğum adam benim sevdiğim adam diil bunu biliyorum... çocuğum konusunda çok hassasım kızım bugün dediki babama gitmicem bir yandan çok üzüldüm daha 4 yaşına girmek üzere olan bir çocuğa neler yaşattı rabbim versin cezasını....

Allah yardımcın olsun canım ..Bu erkeklere ne oluyor böyle anlam veremiyorum .Bir birinize zaman verin evlilikler nasıl bu kadar kolay bitebilir ya Ne oluyorsa kadınlara oluyor zaten cok değer verdıgımızden

Evli ve çocuk sahibi değilim tabi ki hissettiklerinizi anlayamam, ama bir kadın olarak az çok anlayabiliyorum hislerinizi. Okuduğum kadarıyla tamamen haklısınız ve mağdur olan sizsiniz. Çocuklar üzerine psikoloji dersleri almış biri olarak yalnızca şunu söyleyebilirim, siz ne olursa olsun çocuğunuza pek yansıtmayın. Kızınız şu an tam olarak cinsiyet ayrımını fark etme ve babaya hayranlık besleme döneminde. Normal gelişim süreçlerinde olması gereken bu süreç eşiniz yüzünden biraz eksik kalacak maalesef ama yine de bazı şeyler sizin elinizde. Mümkün olduğunca babası hakkında kızınızın yanında kötü şeyler konuşmayın. Babasının onu sevdiğini söylemeniz, eğer kendisi yapmıyorsa babası almış gibi hediyeler vermeniz oldukça faydalı olacaktır. Biliyorum çok kızgın ve çok haklısınız ama kötülüğü eşinize değil kızınıza yapmış olursunuz. İlerki yaşamında hem kendi öz güveninde problemler yaşar hem de dış dünyaya karşı güvensizlikleri oluşur ve daha nice kötü etkiler. Eminim kızınızı çok seviyorsunuz ve her zaman onun iyiliğini düşünüyorsunuzdur. Yaşadıklarınız çok zor gerçekten ama unutmayın insanın yalnızca bir ömür hakkı var kendinizi geçmiş gerçekleşmiş bir olay için fazla yıpratmaya değmez belki gelecekte çok güzel günler yaşayacaksınız. Değiştirilmeyecek şeyler hakkında düşünmek yerine önünüze inşa edebileceğiniz gelecek için en iyi adımları atmaya bakın Allah yardımcınız olsun.

Soğudum ayrılmak istiyorum mu dedi ? Bu bir hafta içinde başka birşey konuşmadınız mı?
Bu evliliklere ne oluyor birden bire ? :KK43:
1 saatlik uzaklik çok değilmiş neden eve gelmiyordu ki?

bu evliliklere degil!!! bu adamlara ne oluyor birden bire??
çocuk oyuncagi saniyorlar!!! erkege kadin bosamak gerçektende kolay..
karsilarindaki insanin bir hayati, bir emegi varmis yokmus bu iliskide, bu evlilikte.... hiç umursamiyorlar...
çok bencil herifler çoooookkkk!!!!
çocugundan mahrum kalmak istemeyen adam bir ay evinden ayri kalmazdi zaten!!!
kimi kandiriyor??? kime duygu sömürüsü yapiyor???
bosanmak mi istiyor, bosa gitsin!!! cehennem olsun...! umursama, sogumus mu beyimiz?? soguduguyla kalsin!!!

Neden babasına gitmek istemedi ? Ne hissetti? Ne hissettirdi ?
Benim aklım almıyor, anlattığınız üzere evliliğimizin bitmesine.

1 saat mesafe çok fazla değil istanbulda herkes evine her gün 1 saatte gidip geliyo, baştan boşlanmış bi evlilik bu. haftasonu görüşerek evlilik olmaz ki.. keşke onun yanına taşınsaydınız madem çalışmıyomuşsunuz da..

o şimdi çok mutlu olucam sanıyo bir gün kızı büyüyecek ve ona bütün kırgınlıklarını kızgınlıklarını yüzüne vuracak bir tokat gibi..şimdi çok küçük kandırabilir onu ama büyüdüğünde annemden neden vazgeçtin diye sorduğunda vereceği cevabı tahmin edebiliyorum..ANNENLE ANLAŞAMADIK..kızınızı doldurun demiyorum ama ona sizi anlayacak yaşa geldiğinde doğruları anlatın..annesi babası ayrı 25 yıldır ayrı olan bir kişi olarak söylüyorum..babama her zaman neden diye sorduumda büyünce anlarsın derdi..bende çocuktum tamam derdim..ta ki büyüdüm o zaman anladım..babam bizden bir kadın için vazgeçmişti..evli bir kadın olarak babama artık daha da kızıyorum..sizin kızınız da büyüdüğünde babasına siz isteseniz de istemeseniz de hesap soracaktır sabırla o günü bekleyin..ve böyle bir adamdan kurtuluşunuz için şükredin..sevgiler..

Davayı açtiniz mi?

erkekler maddi zorluk yaşayınca bu tür duygular yaşayabiliyor... belki geçici bi durumdu hemen boşanma davası mı açtınız..
hakkınızda hayırlısı olsun

davamı açtım çekişmeli devam ediyor işte... arkadaşlar hepinizin yorumlarını kaçırmadan okuyorum ama bir yandanda evimi topluyorum :KK43:( yeni bir hayata başlıyorum yeni umutlar çok üzgünüm evet ama böylesi nasipmiş bazen hatırlıyorum anılarımızı üzülüyorum ama eminim o benim kadar düşünmüyordur elbet pişman olacak ama biz olmıcaz ne hali varsa görsün şimdi...

davamı açtım çekişmeli devam ediyor işte... arkadaşlar hepinizin yorumlarını kaçırmadan okuyorum ama bir yandanda evimi topluyorum :KK43:( yeni bir hayata başlıyorum yeni umutlar çok üzgünüm evet ama böylesi nasipmiş bazen hatırlıyorum anılarımızı üzülüyorum ama eminim o benim kadar

Boşanıp tekrar eski eşiyle geçen ay evlenmiş biri olarak lütfen sakin ol diyorum.boşanmak çok kolay ama inan atlatmak çok zor,psikolojisi çok yıpratucı.Eşinle sorun neyse eni konu kınuşun bence...hatta mümkünse ayrı yaşayın bir dönem...herkes düşünsün taşınsın...boşanmak kolay 1haftada boşandım ben...ama kağıt üstünde bitmiyor o işler hele bir de duygular bitmemişse çok çok zor...sakin ol bence...durumu irdelemelisin..gurue yapma zamanı değil ki...en azından sonunda biteceksedr emin olmalısın herşeyi yaptığından.Ki inan insan herşeyi yaptığından emin oldupu zamanlar bilesorguluyor acaba şöyle yapsaydım bitmezmiudi diye...

Sonra erkekler bu boşanma dönemlerinde bambaşka oluyorlar maalesef..Sakın sürecin seni yıpratmasuna izin verme...onun sözleri canını yakmasın,bu muydu benim sevdiğim adam dedirtecek sana şüphesiz..daha çok gaza geleceksin evet ya doğru karar veriyorum olmaz olsun böyle adam diyeceksin...Ama o gaza gelme,çözmenin bir yolunu ara..ya da zaman koy araya..hemen boşanmazsan ölmezsin..ciddiyet gösterileri,gururlar...yapma bunu...hızlı karar veriyorsun..insanın evliliğini kurtarmaya çalışması onu gurursuz yapmaz..unutma..sonra inan bana keşke biraz bekleyip sakince karar vrseydim dersin

Keşke konuyu okuyup öyle yazsanz su boşanma mesajlarini. Kadin boşanmasa sanki adan gelecek evine.

Adam kendine bulmuş birini 4 yildir ne esi umrunda ne cocugu. Evliligin ikinci ayindan beri boşanmak isteyen bir adam var ve siz kadina gurur yapma diyorsunuz.

Sizler bosanmamis olabilir acele karar vermemiş olabilir ve savasmis olabilirsiniz. Ama her olay kendi içinde farkli değerlendirilmeli.

2011 yilindan beri belki geçmişi bile vardir kandirilan bir kadina gurur yapma denemez...

Okadar güzel ve samimi düşüncelerinizi yazıyosunuz ki okurken bile bazen ağlıyorum karar benim olmaktan çıktıki biz 7 ay sıkıntı çektik tam rahata erdik derken çocuğumu uyuturken aldım msjı yıkıldım kabullenmek zor oldu halada hislerim bitmedi belki ama gurur onur bunlar hafif şeyler diilki bakın şimdi kendisine 50 günde hayat kurmuş bense kolilerin içine anılarımı yetleştirmekle meşgulüm rabbim verir umarım cezasını Allaha sığınmaktan başka bişey bilemez oldum... bitsin bakalım neyse istediği ulaşsın gitmek istediğine gitsin mutlumu olacak kızının ardından canı yanan bir kadının arkasından görücez...

Okadar güzel ve samimi düşüncelerinizi yazıyosunuz ki okurken bile bazen ağlıyorum karar benim olmaktan çıktıki biz 7 ay sıkıntı çektik tam rahata erdik derken çocuğumu uyuturken aldım msjı yıkıldım kabullenmek zor oldu halada hislerim bitmedi belki ama gurur onur bunlar hafif şeyler diilki bakın şimdi kendisine 50 günde hayat kurmuş bense kolilerin içine anılarımı yetleştirmekle meşgulüm rabbim verir umarım cezasını Allaha sığınmaktan başka bişey bilemez oldum... bitsin bakalım neyse istediği ulaşsın gitmek istediğine gitsin mutlumu olacak kızının ardından canı yanan bir kadının arkasından görücez...

Baska bir kadınmı varmış? Bu kadar kolaymı karısından çocuğundan vazgeçmek ? İnan bunları okudukça evlilikten soğudum ..Allah yardımcın olsun inşallah hakkında hayırlısı neyse onu yasarsın. Bu zamanda hiç birseye güvenmemek gerekiyormuş Allah sana ve kızına cok cok daha güzel kapılar açsın inşallah oda cok ama cokkk pişman olacak

Erkeklerin yeni mal kaçırma taktikleri zor durumdayım deyip malı elden çıkarmak. Hepsini okuyamadım ama baştan yolunu belirlemiş. Rolünü oynamış gibi geldi. Allah yardımcınız olsun.

Back
X