Mavera hala benzer noktalardasın aslında. Alacaksın tabi hakkın olanı ama kendinden çok eşya kurtarma bakış açın hep yanlıştı. Önce kendini bir kurtar, ruh halini bir düzelt. Zaten gerisini avukat halleder.Aklımda bir an önce her şeyimi almak var o evden, ve şok olacak dava ile birlikte.
"Beni/konularımı biliyorsunuz" girişlerine de ben ayar oluyorum. Binlerce üye var, nerden bilelim? Kısa bi özet geçin bari, girip profilden konu mu didikleyelim?
Tesekkurler bilgi icinYanlış hatırlamıyorsam Mavera buralarda ünlü. Boşanıyorum diye konu açar, evdeki buzdolabı yüzünden evden gitmez. Boşanmak onun için olmaması gereken bir sey. Koca lazım çünkü.
En son kocası ile barışır. Konuya yazanlara kızar ve sessizkiğe bürünür.
Karıştırıyor olabilirim fakat.
Yanlış hatırlamıyorsam Mavera buralarda ünlü. Boşanıyorum diye konu açar, evdeki buzdolabı yüzünden evden gitmez. Boşanmak onun için olmaması gereken bir sey. Koca lazım çünkü.
En son kocası ile barışır. Konuya yazanlara kızar ve sessizkiğe bürünür.
Karıştırıyor olabilirim fakat.
Mavera evi terkettin diye senden tazminat talep edebilirler ? Vekalettten sonra gittin dimi evden ?Hanımlar çoğunuz konularımı biliyorsunuz. Kiminize kızdım kırıldım tatsızlık oldu geldi geçti.
Ailemin evindeyim, avukata vekalet verdim.
Sizler çok kez söylediniz ama elbet çok şükür ki yaşadıklarıma belki yaşamadan anlamayacaktım. Gönlümün razı olması için keşke dememek acaba dememek için yaşamam gerekiyormuş belki.
Sürekli bana çocuksun diye aşağılamalar, ablasıyla ortak ev almaya çalışması ben istemediğimi söylediğimde sen kimsin engel olamazsın demesi… annesi memlekette diye yok babamı kaç kez aradın ettin, yok fitne fesatsın derken bende son noktaya gelindi.
Kendisi tamam boşanalım dese de her teklifimde, asla adım atmadı. Bavulumu alıp çıktım, babam babası ile yüz yüze görüşmek istedi fakat adam kendi oğlu ile karşısına alıp konuşturamıyor ki babamle ne konuşsun.
Evden bavulumu alıp çıktım.
Her şeyim evde.
Döneceğimi sanıyorlar bir kere daha olmuştu ya.
Avukata vekalet verdim, kasa altınlarım için mallarına tedbir koyulacak. Başta çekişmeli açılacak avukat ona anlaşmalıyı teklif edecek.
Hanımlar daha önceki konularımı bilenler destek ve fikirlerinize ihtiyacım var. Bir de duanıza. Aklımda bir an önce her şeyimi almak var o evden, ve şok olacak dava ile birlikte.
Mesela bana mesela sana mesela diğerlerine yaptığı hakaretler şuan aklım daYa senin avukata vekalet verdigin falan hikaye. Senin su forumda bile insanlara demedigin kalmadi ama donup dolasip ayni insanlardan akil almaya geliyorsun. Madem o kadar aklin var kendine kullansana derler.
AhahahaAaaa bak ne hatırladım demistin ki
Profil resmin için bu size kapak olsun bu size gelsin demistin
Demek ki geçmemiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?