Boşanıyorum, destek ve fikir

"Beni/konularımı biliyorsunuz" girişlerine de ben ayar oluyorum. Binlerce üye var, nerden bilelim? Kısa bi özet geçin bari, girip profilden konu mu didikleyelim?
Aynen ya.
Sanırsın Demet Akalın hergun magazın masaları,konularını ıslıyor:)
Nerden bılelım kardesım onu mu takıp etcez gjfgjgfjjg

Seni çok kırıcı ve sert yorumlarınla hatırlıyorum mavera , umarım yaşadığın bu şeytan üçgeni evlilikten kurtulma cesaretini gösterebilirsin gerçekten, sonuna kadar git ve kurtul derim ...

avukata vekalet verince ne oluyor avukat yok illa siz bosanana kadar vazgecmem mi diyor vazgectim acma davayi dersin olur biter.

ayrica bosanmayi kafasina koymus insanin aklina bence “ooo davayi gorunce sok olacak var yaaaa” falan gelmez. bir an once sunlardan kurtulup hayatima bakayim der. senin avukat kocani arar, kocan sok olur, aman allahim bu nasil olur lutfen barisalim falan der. senin de hedefin bu zaten bence cunku bosanmak istesen adamin duygu durumu seni alakadar etmez.

Kendi konuları yetmiyormuş gibi başka konularda yorum yapanlara saydıran Mavera'nın yine aynı üyelerden fikir almak için konu açması acizliği...
Bide konu başına sözüm ona yumuşatmış durumu
Bir şeyler oldu geldi geçti diye
Kendi de biliyor alacağı tepkiyi

Ah mavera insan yıkıp döktüğü yere geri dönmemeli yada bir açık kapı bırakmalı ki ne olur ne olmaz yüzü olsun

"Beni/konularımı biliyorsunuz" girişlerine de ben ayar oluyorum. Binlerce üye var, nerden bilelim? Kısa bi özet geçin bari, girip profilden konu mu didikleyelim?
Hayır profili de kapalı
Ben bilmiyorum mesela, biraz okumak istedim ama bişi bulamadım

Ben iki sefer ban aldım mavera yüzünden herkes unutsa ben unutmam
Geçmiş olsun.
Ben de belki bir sefer almış olabilirim, hatırlamıyorum. Ama bana çok sağlam saydırmıştı, onu hatırlıyorum.
Ben tanımıyordum ilk Mavera'yı, bundan iki veya üç konu evveli sanırım. Bir yorum yapmıştım ki, paragraf paragraf, ultra şefkatli böyle. Sonra aynı konunun son sayfalarında beni görmeliydiniz.

Geçmiş olsun.
Ben de belki bir sefer almış olabilirim, hatırlamıyorum. Ama bana çok sağlam saydırmıştı, onu hatırlıyorum.
Bana dedi ki senin kocan da eminim daha beter kendi hayatına bak kocana saydırmayıp bana laf ediyon mutsuzsun önce sen boşan ben yine bunu söylüyorum senin buna cesaretin bile yok kocandan korkuyorsun demişti bilmem.knacinci konusunda
Oysa ki ben bekarım bir an düşündüm lan ben evlilimiyim acaba diye

Son düzenleme:
Hayır profili de kapalı
Ben bilmiyorum mesela, biraz okumak istedim ama bişi bulamadım
Evliliğin ilk başlarında yaşanıcak sıkıntılar yaşandı ailevi. Yönetemeyip kendi ağırlığını koyamayınca da sarma sardı. Eşi saygısızlık yapmaya başladı ailesine daha düşkün oldu. Maverada biraz ataerkil kafa yapısına sahip bir genç kız yürütemediler. Yol yakından herşeyin hayırlısı olsun umaram anlaşmaşı şekilde boşanırlarda kimse üzülmez.

Ben de bekarım bana da hepimiz boşatmaya çalışıyormuşuz gibi konuşmuştu.
Öyle manyak bir grubuz ki sıradan bir üyeyi kocasından boşatmak için birlik olduk.
Buna cidden inanan var mı ya? Lütfen olmasın çünkü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…