- 21 Ağustos 2015
- 31.891
- 96.810
- 598
- 38
Aynen ya."Beni/konularımı biliyorsunuz" girişlerine de ben ayar oluyorum. Binlerce üye var, nerden bilelim? Kısa bi özet geçin bari, girip profilden konu mu didikleyelim?
Seni çok kırıcı ve sert yorumlarınla hatırlıyorum mavera , umarım yaşadığın bu şeytan üçgeni evlilikten kurtulma cesaretini gösterebilirsin gerçekten, sonuna kadar git ve kurtul derim ...Hanımlar çoğunuz konularımı biliyorsunuz. Kiminize kızdım kırıldım tatsızlık oldu geldi geçti.
Ailemin evindeyim, avukata vekalet verdim.
Sizler çok kez söylediniz ama elbet çok şükür ki yaşadıklarıma belki yaşamadan anlamayacaktım. Gönlümün razı olması için keşke dememek acaba dememek için yaşamam gerekiyormuş belki.
Sürekli bana çocuksun diye aşağılamalar, ablasıyla ortak ev almaya çalışması ben istemediğimi söylediğimde sen kimsin engel olamazsın demesi… annesi memlekette diye yok babamı kaç kez aradın ettin, yok fitne fesatsın derken bende son noktaya gelindi.
Kendisi tamam boşanalım dese de her teklifimde, asla adım atmadı. Bavulumu alıp çıktım, babam babası ile yüz yüze görüşmek istedi fakat adam kendi oğlu ile karşısına alıp konuşturamıyor ki babamle ne konuşsun.
Evden bavulumu alıp çıktım.
Her şeyim evde.
Döneceğimi sanıyorlar bir kere daha olmuştu ya.
Avukata vekalet verdim, kasa altınlarım için mallarına tedbir koyulacak. Başta çekişmeli açılacak avukat ona anlaşmalıyı teklif edecek.
Hanımlar daha önceki konularımı bilenler destek ve fikirlerinize ihtiyacım var. Bir de duanıza. Aklımda bir an önce her şeyimi almak var o evden, ve şok olacak dava ile birlikte.
Bide konu başına sözüm ona yumuşatmış durumuKendi konuları yetmiyormuş gibi başka konularda yorum yapanlara saydıran Mavera'nın yine aynı üyelerden fikir almak için konu açması acizliği...
Hayır profili de kapalı"Beni/konularımı biliyorsunuz" girişlerine de ben ayar oluyorum. Binlerce üye var, nerden bilelim? Kısa bi özet geçin bari, girip profilden konu mu didikleyelim?
Ben iki sefer ban aldım mavera yüzünden herkes unutsa ben unutmamAhahaha
İyi hatırladınız he. Bana da iyi saydırmıştı o gün.
Geçmiş olsun.Ben iki sefer ban aldım mavera yüzünden herkes unutsa ben unutmam
Bana dedi ki senin kocan da eminim daha beter kendi hayatına bak kocana saydırmayıp bana laf ediyon mutsuzsun önce sen boşan ben yine bunu söylüyorum senin buna cesaretin bile yok kocandan korkuyorsun demişti bilmem.knacinci konusundaGeçmiş olsun.
Ben de belki bir sefer almış olabilirim, hatırlamıyorum. Ama bana çok sağlam saydırmıştı, onu hatırlıyorum.
NedenTam ciddi ciddi yazacam profil fotonu görüyorum.
Evliliğin ilk başlarında yaşanıcak sıkıntılar yaşandı ailevi. Yönetemeyip kendi ağırlığını koyamayınca da sarma sardı. Eşi saygısızlık yapmaya başladı ailesine daha düşkün oldu. Maverada biraz ataerkil kafa yapısına sahip bir genç kız yürütemediler. Yol yakından herşeyin hayırlısı olsun umaram anlaşmaşı şekilde boşanırlarda kimse üzülmez.Hayır profili de kapalı
Ben bilmiyorum mesela, biraz okumak istedim ama bişi bulamadım
ha bu arada mavera en son bana eger bosanirsam esyalari tasimak icin seni cagiricam demistin bir mesaj uzaktayim
Ben de bekarım bana da hepimiz boşatmaya çalışıyormuşuz gibi konuşmuştu.Bana dedi ki senin kocan da eminim daha beter kendi hayatına bak kocana saydırmayıp bana laf ediyon mutsuzsun önce sen boşan ben yine bunu söylüyorum senin buna cesaretin bile yok kocandan korkuyorsun demişti bilmem.knacinci konusunda
Oysa ki ben bekarımbir an düşündüm lan ben evliliğim acaba diye
Kamyonla fotini at bize.ha bu arada mavera en son bana eger bosanirsam esyalari tasimak icin seni cagiricam demistin bir mesaj uzaktayim
Şöyle ki evden cumartesi ayrıldım ancak vekaleti bugün verdim. Ne talep ederse 1000 katını ederim canını okurum. Anlaşmalıya yanaşmak zorunda.Mavera evi terkettin diye senden tazminat talep edebilirler ? Vekalettten sonra gittin dimi evden ?
Acizlik Allah a dır ya. Sen zahmet etme öyleyse.Kendi konuları yetmiyormuş gibi başka konularda yorum yapanlara saydıran Mavera'nın yine aynı üyelerden fikir almak için konu açması acizliği...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?