Boşanıyorum, destek ve fikir

Şöyle ki evden cumartesi ayrıldım ancak vekaleti bugün verdim. Ne talep ederse 1000 katını ederim canını okurum. Anlaşmalıya yanaşmak zorunda.
Hata yapmışsın. Erkekler boşanma döneminde hayvanın da hayvanı oluyorlar. Arkadaşımı 3 sene süründürdü kız korkudan annesne gitti diye de evi terketti dedi. Kız Allahtan eşya almamıştı sen bavulla gitmişsin ikametgahın orda evi terkeden ağır kusurludur avukatın söylemedi mi ? Anlaşmalıya neden yanaşsın ki neyi kanıtlicaksan ? Neye göre? Şahitler kanıtlar zor işler dikkat et.

Konularınızı bilmiyorum (bu da moda diğer konumu biliyorsunuz falan, nerden bilelim kardeşim). Hayırlısı olsun hakkınızda.

Avukat ile görüştüm bu konuyu. Hafta sonuna denk geldiği için de harici yapılacak bir şey yoktu aslında seni öldürse bir şey yapsa yine evden çıkmazsan hafif kusurlu mu olacaktın dedi. Yani böyle bir şey aslında yok, sadece aylar geçirmemek gerek

Geri adımı yok inşaallah. Bana burada çok anlamsız yere bilenildi :) yani evime dönmem veya dönmemem için bence bu kadar aşırı tepkiye gerek yoktu. Yaşayacaklarımın sınırını ben bilirdim ve sınır aşıldığı için ayrılma kararı aldım.
Ruh sağlığım çok önemli biliyorum. Mümkün olduğu kadar avukata bırakacağım süreci. Çok teşekkür ederm

Şey de der mi; ben siz gibi değilim kariyerimi duysanız parmağınızı ısırırsınız

Yanlış anlamayın ama buradaki birçok kadın yaşça sizden büyük ve hayatın sillesini yemiş insanlar. Hayat bize uyarılar verir ama biz görmezden geliriz. Sellektör gibi düşünün. Bazı şeyleri sınıra dayanmadan bitirmek lazım gerekti. O sert yorumlar bu yüzdendi.

Evet ama çok şükür zamandan başka bir kaybım yok şu an. İnşaallahta olmadan biter gider

Koca kolay bulunmuyor nede olsa bence zaten yakinda barışır...

Şey de der mi; ben siz gibi değilim kariyerimi duysanız parmağınızı ısırırsınız

Iste butun sorun bu zaten. Ben bir cahil olarak kendisine esinle kavga etmeden once konu ac sinirini bizden cikar tavsiyesi vermistim ama dinlemedi. En son 24 saat avukatla konusmustu avukat bosanma demisti falan iste butun bunlara benim aklim ermiyor ama mavera cahille sohbeti kestigi icin pek bir sey diyemiyorum. :) hala o cahili ariyorum bulamadim

Evet ama çok şükür zamandan başka bir kaybım yok şu an. İnşaallahta olmadan biter gider
Bu dediklerine cidden inanıyor musun
Bu sefer ciddi vb...

Önceki konun da yine avukata verdin yine ciddiydin

Hiç inandırıcı değilsin mavera seni tanimiyanlar inanirda tanıyanlar asla

Koca kolay bulunmuyor nede olsa bence zaten yakinda barışır...

Hic sanmiyorum ya mavera bikerem cok guclu, tukurdugunu yalamayan, dik duran biri. Dik durmayi cok yanlis anlayan birkac arkadas var onlarda dik dur tavsiyesi verir zaten. Maveranin sirti yere gelmez bence. :)

Hic sanmiyorum ya mavera bikerem cok guclu, tukurdugunu yalamayan, dik duran biri. Dik durmayi cok yanlis anlayan birkac arkadas var onlarda dik dur tavsiyesi verir zaten. Maveranin sirti yere gelmez bence. :)

Benden daha iyi tanıyorsunuz. Siz diyorsanız doğrudur

Bu dediklerine cidden inanıyor musun
Bu sefer ciddi vb...

Önceki konun da yine avukata verdin yine ciddiydin

Hiç inandırıcı değilsin mavera seni tanimiyanlar inanirda tanıyanlar asla
Huffff :) sen inanma lütfen. Ya sizlere cevap verecek halim yok , buraya yazdım inanan inanır inanmayan inanmasın. Ben inanın diye ne yapabilirim, çaba mı sarfedeyim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…