Boşaniyorum esim tarafindan video ile tehdit ediliyorum😞

Kiriklarkalp

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
16 Ağustos 2020
68
-16
1
28
Evliyken kendisiyle acık bi video cekmistik silmisti ama uygulamayla yillar sonra geri getirmis simdi bosaniyoruz dava sonuclaninca videoyu köydeki insanlara gondericem ailen insan icine cikamiycak diyor utandigimdan kimseyede söyluyemiyorum delilde birakmiyor msjla soylemiyor telde sesli tehdit ediyor dedigi gibide yapar cok iyi biliyorum

Her ne zıkkım olursa olsun bir zamanlar karım diye koluna taktığı kadının en özel görüntülerini paylaşacak kadar kahpeyse bırak paylaşsın sen kocanla beraber olmuşsun el alem değil

Her ne zıkkım olursa olsun bir zamanlar karım diye koluna taktığı kadının en özel görüntülerini paylaşacak kadar kahpeyse bırak paylaşsın sen kocanla beraber olmuşsun el alem değil
Koydeki adamlara gondericek ailem beni oldurur

Vay pislik
Kendisi de yok mu videoda sonuçta?
Seni rezil edeceğini düşünüyor ama kendi de rezil olacak neticede
İnsan bi zamanlar namusu olan insana bunu yapar mı eh be şeref yoksunu
Sen sakın korkma
Muhattap olma aradığında naparsan yap umrumda değil de
Telefonuna konuşmaları kayıt eden program yükle dedikleri kaydolsun
Allah kurtarmış
Boşanma sebebi neydi de bu kadar gözü döndü bunun

Gidin hemen savcılığa şikayet edin elindeki videoyu alırlar. Pabuç bırakmayın şu şerefsizlere

Koydeki adamlara gondericek ailem beni oldurur
Gönder diyin o adamlar da adamsa zaten eski kocanızın yüzüne tüküreceklerdir. İnsan kendi namusunu böyle ayaklar altına alıyor işte karım dediği kadının görüntülerini paylaşarak

Sanırım video sadece sizin çıplak görüntülerinizden ibaret değil. Bişeyler konuşuyorsunuz ki ailem beni mahveder diyorsunuz. Sonucta eşiniz özelinizi başkasıyla boşanınca paylaşacaksa bu onun şerefsizliği. Siz sanki başka bişeylerden çekiniyor gibisiniz. Savcılığa şikayet edebilirsiniz. Beni arayarak görüntülerle tehdit ediyor diye.
Köydeki erkeklere göndermek nedir ayrıca neyin kafası vallahi anlamadım.

kendi serefsizligini ifşa eder sana birsey olmaz..
eşin sonucta videodaki..
korkak durursan daha cok üstüne gelir..adamligina yediriyorsan yap banane de hatta onun seni bu şekilde tehdit ettigini onun akrabalarına duyur..

Hayir baska biseyden cekinmiyorum sonucta ciplak halim baskalari gorse normalmi

Hayir baska biseyden cekinmiyorum sonucta ciplak halim baskalari gorse normalmi
asla normal değil ama bu sizin suçunuz değil ki.. Eşiniz sonuçta güvenmişsiniz bişeyler çekmişsiniz ama onun bunu saklayıp boşanırken önünüze koyması onun aşağılık olduğunu gösterir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…