- 16 Ağustos 2020
- 68
- -16
- 1
- 28
- Konu Sahibi Kiriklarkalp
-
Her ne zıkkım olursa olsun bir zamanlar karım diye koluna taktığı kadının en özel görüntülerini paylaşacak kadar kahpeyse bırak paylaşsın sen kocanla beraber olmuşsun el alem değilEvliyken kendisiyle acık bi video cekmistiksilmisti ama uygulamayla yillar sonra geri getirmis simdi bosaniyoruz dava sonuclaninca videoyu köydeki insanlara gondericem ailen insan icine cikamiycak diyor utandigimdan kimseyede söyluyemiyorum delilde birakmiyor msjla soylemiyor telde sesli tehdit ediyor dedigi gibide yapar cok iyi biliyorum
Koydeki adamlara gondericek ailem beni oldururHer ne zıkkım olursa olsun bir zamanlar karım diye koluna taktığı kadının en özel görüntülerini paylaşacak kadar kahpeyse bırak paylaşsın sen kocanla beraber olmuşsun el alem değil
Gidin hemen savcılığa şikayet edin elindeki videoyu alırlar. Pabuç bırakmayın şu şerefsizlereEvliyken kendisiyle acık bi video cekmistiksilmisti ama uygulamayla yillar sonra geri getirmis simdi bosaniyoruz dava sonuclaninca videoyu köydeki insanlara gondericem ailen insan icine cikamiycak diyor utandigimdan kimseyede söyluyemiyorum delilde birakmiyor msjla soylemiyor telde sesli tehdit ediyor dedigi gibide yapar cok iyi biliyorum
Gönder diyin o adamlar da adamsa zaten eski kocanızın yüzüne tüküreceklerdir. İnsan kendi namusunu böyle ayaklar altına alıyor işte karım dediği kadının görüntülerini paylaşarakKoydeki adamlara gondericek ailem beni oldurur
Evliyken kendisiyle acık bi video cekmistiksilmisti ama uygulamayla yillar sonra geri getirmis simdi bosaniyoruz dava sonuclaninca videoyu köydeki insanlara gondericem ailen insan icine cikamiycak diyor utandigimdan kimseyede söyluyemiyorum delilde birakmiyor msjla soylemiyor telde sesli tehdit ediyor dedigi gibide yapar cok iyi biliyorum
Hayir baska biseyden cekinmiyorum sonucta ciplak halim baskalari gorse normalmiSanırım video sadece sizin çıplak görüntülerinizden ibaret değil. Bişeyler konuşuyorsunuz ki ailem beni mahveder diyorsunuz. Sonucta eşiniz özelinizi başkasıyla boşanınca paylaşacaksa bu onun şerefsizliği. Siz sanki başka bişeylerden çekiniyor gibisiniz. Savcılığa şikayet edebilirsiniz. Beni arayarak görüntülerle tehdit ediyor diye.
Köydeki erkeklere göndermek nedir ayrıca neyin kafası vallahi anlamadım.
Ses kaydi telefonda konusurken soylediZaten ses kayıtları atıyormuş,gidin şikayette bulunun ,
asla normal değil ama bu sizin suçunuz değil ki.. Eşiniz sonuçta güvenmişsiniz bişeyler çekmişsiniz ama onun bunu saklayıp boşanırken önünüze koyması onun aşağılık olduğunu gösterir.Hayir baska biseyden cekinmiyorum sonucta ciplak halim baskalari gorse normalmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?