- 29 Nisan 2015
- 26.564
- 91.297
- 598
- Konu Sahibi Kiriklarkalp
-
O kapatılan yüzler açılabilir de. Git şikayet et. Hakkında suç duyurusu bulunsun. Ve mutlaka bir avukata gitBi uygulamayla kendi yuzunu felan kapatabilir sonucta
Tamam senin ciplak videon olmasi kötü elbette ams bunu çeken eşin, sen başkası önünde soyunmamışsın ki,neden ailen seni öldürüyor. Ses kaydını alin savcılığa gidin direkt bu ne ya böyle mi korkutacak sizi.Hayir baska biseyden cekinmiyorum sonucta ciplak halim baskalari gorse normalmi
Valla canım o videoyu paylaşacak kadar namussuzsa bırak paylaşsın.Evliyken kendisiyle acık bi video cekmistiksilmisti ama uygulamayla yillar sonra geri getirmis simdi bosaniyoruz dava sonuclaninca videoyu köydeki insanlara gondericem ailen insan icine cikamiycak diyor utandigimdan kimseyede söyluyemiyorum delilde birakmiyor msjla soylemiyor telde sesli tehdit ediyor dedigi gibide yapar cok iyi biliyorum
E herkese kendi göndermeyecek mi videoyu? Yüzünü kapatırsa ne işine yarayacak. Kendisi olduğunu anlamayacak kadar salak mı insanlar. Boşanma diye boş tehdit ediyor ben yapacağını sanmıyorum.Bi uygulamayla kendi yuzunu felan kapatabilir sonucta
Yahu kocanizin cektigi bir video kocaniza.acmissiniz guvenmissiniz yabanci bir adama degil..Koydeki adamlara gondericek ailem beni oldurur
Dava aç suç bu cezası varEvliyken kendisiyle acık bi video cekmistiksilmisti ama uygulamayla yillar sonra geri getirmis simdi bosaniyoruz dava sonuclaninca videoyu köydeki insanlara gondericem ailen insan icine cikamiycak diyor utandigimdan kimseyede söyluyemiyorum delilde birakmiyor msjla soylemiyor telde sesli tehdit ediyor dedigi gibide yapar cok iyi biliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?