Boşaniyorum esim tarafindan video ile tehdit ediliyorum😞

Hayir baska biseyden cekinmiyorum sonucta ciplak halim baskalari gorse normalmi
Tamam senin ciplak videon olmasi kötü elbette ams bunu çeken eşin, sen başkası önünde soyunmamışsın ki,neden ailen seni öldürüyor. Ses kaydını alin savcılığa gidin direkt bu ne ya böyle mi korkutacak sizi.

Valla canım o videoyu paylaşacak kadar namussuzsa bırak paylaşsın.
Ayrıca video da kendisi de var. Sizi değil kendisini rezil eder.
Polise gidip hemen başvuruda bulunun yada akıl alabileceğiniz bir avukat var ise arayıp bilgi alın derim.
Kolay mı o kadar videon var paylaşacağım, resmin var paylaşacağım. Sizde bir video çekeceğim beni tehtit ettiğine dair tüm dünyaya duyuracağım, kanallara çıkacağım deyin. Azıcık gözü kara davranın ki istediğini söyleyemesin

Telefon konuşmasını kaydeden uygulamayı yükleyin tekrar konuyu açın söyletin. Bu sizin lehinize büyük bir avantaj aslında. Gerisini bilgili Bi avukata bırakın.

Korkma ses kaydı alamazsan dahi savcılığa şikayet et , alsınlar elinden telefonu laptopu kalsın b.k gibi ortada çok sinirlendim şerefsiz pislige bak..

Bi uygulamayla kendi yuzunu felan kapatabilir sonucta
E herkese kendi göndermeyecek mi videoyu? Yüzünü kapatırsa ne işine yarayacak. Kendisi olduğunu anlamayacak kadar salak mı insanlar. Boşanma diye boş tehdit ediyor ben yapacağını sanmıyorum.

O videoyu dünyanın en pezevenk adamına bile gösterse serefsiz damgası yer arkasından gülerler sen rahat ol

İğrenç herif.korktugunuzu anladıkça üstünüze gelecek.boyun eğmeyin gidin şikayetçi olun.elbette hoş değil videonuzu görürlerse ama bu sizin değil onun kahpeliği.

Dava aç suç bu cezası var

Şerefsize bak ya çok sinirlendim. Birincisi rezil falan olmazsınız korkmayın nikahlı kocanizla yaşadığınız şey niye rezillik olsun? O kendini rezil eder ancak. İkincisi hemen şikayetçi olun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…