- 16 Ağustos 2020
- 68
- -16
- 1
- 28
- Konu Sahibi Kiriklarkalp
-
Söylemez artik 1 defa soyledi cok uyanik biri delil birakmaz ama dedigini yapacak biliyorumözel hayatın gizliliğini ihlalden dava açabilirsin dksında. ses kaydı al video hakkında konuşurken.
Evliyken kendisiyle acık bi video cekmistiksilmisti ama uygulamayla yillar sonra geri getirmis simdi bosaniyoruz dava sonuclaninca videoyu köydeki insanlara gondericem ailen insan icine cikamiycak diyor utandigimdan kimseyede söyluyemiyorum delilde birakmiyor msjla soylemiyor telde sesli tehdit ediyor dedigi gibide yapar cok iyi biliyorum
Bi uygulamayla kendi yuzunu felan kapatabilir sonuctaYahu videoda kendisi de yok mu?
Gonderse kendi de rezil olmayacak mi? Gelmeyin şöyle oyunlara ya.
Gidin sikayet edin kanit olmasa bile gozunu korkutun.
Terk etmekte sonuna kadar haklıymışsın niye gönder demiyorsun korkuyorsun anlamadım sonuçta kimse evcilik oynamıyor evliyken ben olsam korkmazdım o kişi anca kendini rezil eder sizi değilEvliyken kendisiyle acık bi video cekmistiksilmisti ama uygulamayla yillar sonra geri getirmis simdi bosaniyoruz dava sonuclaninca videoyu köydeki insanlara gondericem ailen insan icine cikamiycak diyor utandigimdan kimseyede söyluyemiyorum delilde birakmiyor msjla soylemiyor telde sesli tehdit ediyor dedigi gibide yapar cok iyi biliyorum
Koydeki adamlara gondericek ailem beni oldurur
Gönderirse kendi de insana içine çıkamaz. Gönderebileceğini sanmıyorum.Evliyken kendisiyle acık bi video cekmistiksilmisti ama uygulamayla yillar sonra geri getirmis simdi bosaniyoruz dava sonuclaninca videoyu köydeki insanlara gondericem ailen insan icine cikamiycak diyor utandigimdan kimseyede söyluyemiyorum delilde birakmiyor msjla soylemiyor telde sesli tehdit ediyor dedigi gibide yapar cok iyi biliyorum
Yem atın,bir konudan acinn, tartıştığıniz bir konudan konuşurken ,yani sizin derdinizin başka bir şey oldugunu sanirken ,videodan bahsedin ,biz senle evliydik nasıl yapabilirsin ,insan olan evli oldugu kadının videolarını başkalarına gösterir mi diye mesajlar atın .Köşeye sıkıştığınizi düşünsün ,böyle olduğunu belirten mesajlar yazar yazmaz da gider şikayet edersiniz.Hem boşanma davaniz için iyi olur.Ses kaydi telefonda konusurken soyledi
Yapmayin Allah askina. Siz böyle yaptikca cok da güzel sindirir sizi.Bi uygulamayla kendi yuzunu felan kapatabilir sonucta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?