- 27 Nisan 2014
- 2.756
- 4.060
- 133
- Konu Sahibi Kiriklarkalp
-
Valla bende evliyim bana kalırsa sizin yaptığınız videoya çekme olayida mide bulandırıcı bana gorede siz igrencsiniz videoya çekmeyi biliyorsunuz her halti biliyorsunuz millet burda size yol gösteriyor sürekli bahaneler siraliyorsunuz madem yaptığınızın bu kadar başınızı ağrıtacak o zaman videoya çekmesine izin vermicektinizInsanlar ne kadar irenclesmis o yazan kisi midemi bulandirdi eminim kendisi oyle seyler yapiyor
Ee gostersin kocaniz di sonucta. Ayrıca ne pis herifmisEvliyken kendisiyle acık bi video cekmistiksilmisti ama uygulamayla yillar sonra geri getirmis simdi bosaniyoruz dava sonuclaninca videoyu köydeki insanlara gondericem ailen insan icine cikamiycak diyor utandigimdan kimseyede söyluyemiyorum delilde birakmiyor msjla soylemiyor telde sesli tehdit ediyor dedigi gibide yapar cok iyi biliyorum
Sen ettigin iğrenç hakaretin üstüne utanmadan halen beni alıntılayıp yazmaya utanmıyor musun?arkadaşlar sana anlatmış ne demek istediğimi ama halen istediğin gibi anlamak istiyorsun. Ben gayet edebiyle namusua yaşayan kendi halimde bir kadınım bırak dediğin şeyi yapmayı eşimle olan ilişkimi de video kaydına almiyorumTek kelimeyle irencsin herhalde sen boyle seyler yapiyorsun
Evet yanlış ifade ettim sanırım nikahlı eşiyle olan videodan neden çekindin demek istedim ama hakaret işittimKonuyu okuyunca size yazacaktım ama ettiğiniz küfür çok ağır olmuş. Size eşiniz değilde üçüncü bi şahısmı var niye tedirgin oluypsunuz diye sormuş arkadaş. Bence olayın gerginlipinden yanlış anladınız. Baya ileri taşımışsınız. Burdan okuyınca hiçte kötü bişey denmemiş size.
Valla bende evliyim bana kalırsa sizin yaptığınız videoya çekme olayida mide bulandırıcı bana gorede siz igrencsiniz videoya çekmeyi biliyorsunuz her halti biliyorsunuz millet burda size yol gösteriyor sürekli bahaneler siraliyorsunuz madem yaptığınızın bu kadar başınızı ağrıtacak o zaman videoya çekmesine izin vermicektiniz
Sen kocana olan hincini pislik diyerek benden çıkarma istersennO 3. Kisi yazan pislige cevap yazmistim bana 2 gun k.kulubune girmeme cezasi vermislerdi boyle irenc seyler yazana cevap verince biz suclu olduk
Evliyken kendisiyle acık bi video cekmistiksilmisti ama uygulamayla yillar sonra geri getirmis simdi bosaniyoruz dava sonuclaninca videoyu köydeki insanlara gondericem ailen insan icine cikamiycak diyor utandigimdan kimseyede söyluyemiyorum delilde birakmiyor msjla soylemiyor telde sesli tehdit ediyor dedigi gibide yapar cok iyi biliyorum
Valla bende evliyim bana kalırsa sizin yaptığınız videoya çekme olayida mide bulandırıcı bana gorede siz igrencsiniz videoya çekmeyi biliyorsunuz her halti biliyorsunuz millet burda size yol gösteriyor sürekli bahaneler siraliyorsunuz madem yaptığınızın bu kadar başınızı ağrıtacak o zaman videoya çekmesine izin vermicektiniz
Allahım, dünyanın sonu geliyor galibaEvliyken kendisiyle acık bi video cekmistiksilmisti ama uygulamayla yillar sonra geri getirmis simdi bosaniyoruz dava sonuclaninca videoyu köydeki insanlara gondericem ailen insan icine cikamiycak diyor utandigimdan kimseyede söyluyemiyorum delilde birakmiyor msjla soylemiyor telde sesli tehdit ediyor dedigi gibide yapar cok iyi biliyorum
Ay daha neler bırak yapsın yapsinda millet adamlıgine bir tukursun bununEvliyken kendisiyle acık bi video cekmistiksilmisti ama uygulamayla yillar sonra geri getirmis simdi bosaniyoruz dava sonuclaninca videoyu köydeki insanlara gondericem ailen insan icine cikamiycak diyor utandigimdan kimseyede söyluyemiyorum delilde birakmiyor msjla soylemiyor telde sesli tehdit ediyor dedigi gibide yapar cok iyi biliyorum
Ne şe..siz insanlar var eskiden karındı o senin insan kocasınada güvenemeyecek mi yaEvliyken kendisiyle acık bi video cekmistiksilmisti ama uygulamayla yillar sonra geri getirmis simdi bosaniyoruz dava sonuclaninca videoyu köydeki insanlara gondericem ailen insan icine cikamiycak diyor utandigimdan kimseyede söyluyemiyorum delilde birakmiyor msjla soylemiyor telde sesli tehdit ediyor dedigi gibide yapar cok iyi biliyorum
siz konuyu acmayin tazminat acacan sana falan deyin o zaten sinirle vido meselesini kendi acarAvukatla konustum ayni seyi soyledi ama inanin o oyle bi insan ki kendi konuyu acmasa ben sorsam kendi adini bile inkar eder cok seytan biri
Aileniz eşleriyle hiç mi özel şeyler paylaşmamış, fantezi yapmamış, birşeyler yaşamamış. Tamam hoş bir durum değil ama sonuçta yanınızda olan yada videoyu birlikte çektiğiniz kişide o tarihlerde eşiniz olan bir .......... Siz böyle korktukça üzerinize gelir. Sizin köye gönderirken kendi köyüne göndermeyi de unutmasın bi zahmet ki gözler şerefsiz görsün.Koydeki adamlara gondericek ailem beni oldurur
Ee telefonda tehdit ediyorsa ses kaydı alınEvliyken kendisiyle acık bi video cekmistiksilmisti ama uygulamayla yillar sonra geri getirmis simdi bosaniyoruz dava sonuclaninca videoyu köydeki insanlara gondericem ailen insan icine cikamiycak diyor utandigimdan kimseyede söyluyemiyorum delilde birakmiyor msjla soylemiyor telde sesli tehdit ediyor dedigi gibide yapar cok iyi biliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?