- 28 Mayıs 2019
- 8.403
- 17.153
- 198
- Konu Sahibi Kiriklarkalp
-
Insanin kocasıyla seks yapmasindan daha dogal ne var ki bununla tehdit ediyor midesizEvliyken kendisiyle acık bi video cekmistiksilmisti ama uygulamayla yillar sonra geri getirmis simdi bosaniyoruz dava sonuclaninca videoyu köydeki insanlara gondericem ailen insan icine cikamiycak diyor utandigimdan kimseyede söyluyemiyorum delilde birakmiyor msjla soylemiyor telde sesli tehdit ediyor dedigi gibide yapar cok iyi biliyorum
Insanlar ne kadar irenclesmis o yazan kisi midemi bulandirdi eminim kendisi oyle seyler yapiyorKocan degil mi 3. Kisi mi var kendi de gozukcek neden bu kadar taktin diyen arkadaslar olmus. Empati yapsaniza kim iki kisi kocasiyla yaptigi seksi elin köy erkeği anasi babasi görsün ister. 3. Kisuye gerek mi var utanmak icin
Eşin adam olsa bunu konu bile etmezdi. Pislik. Seni bir daha tehtit ettiğinde "senin zorla yaptırdığını, bana bu şekilde eziyet ettiğini söylerim" deHayir baska biseyden cekinmiyorum sonucta ciplak halim baskalari gorse normalmi
Onu gectim o pislige yasanlanma getirilicegine bana vermislerKocan degil mi 3. Kisi mi var kendi de gozukcek neden bu kadar taktin diyen arkadaslar olmus. Empati yapsaniza kim iki kisi kocasiyla yaptigi seksi elin köy erkeği anasi babasi görsün ister. 3. Kisuye gerek mi var utanmak icin
Anlamdım ne yazdiginiOnu gectim o pislige yasanlanma getirilicegine bana vermisler
O 3. Kisi yazan pislige cevap yazmistim bana 2 gun k.kulubune girmeme cezasi vermislerdi boyle irenc seyler yazana cevap verince biz suclu oldukAnlamdım ne yazdigini
Boyle yazarsan gene ceza yersin. Bence sen suan kocanla alakali probleme odaklan. Sikayet edeceğini söyle kocani belki korkarO 3. Kisi yazan pislige cevap yazmistim bana 2 gun k.kulubune girmeme cezasi vermislerdi boyle irenc seyler yazana cevap verince biz suclu olduk
Insanlar ne kadar irenclesmis o yazan kisi midemi bulandirdi eminim kendisi oyle seyler yapiyor
Benim anladigim 3. Kiside mi vardi yaninizdaO kisi size kötü birsey dememis ki. Diyor ki videolarda sonucta 3. Bir sahis (yani sevgili felan) yoksa ve baska cekinecek birsey yoksa esinizle olan görüntüler. Neyle tehdit ediyor diyor..
Bence oyle demek istemisO kisi size kötü birsey dememis ki. Diyor ki videolarda sonucta 3. Bir sahis (yani sevgili felan) yoksa ve baska cekinecek birsey yoksa esinizle olan görüntüler. Neyle tehdit ediyor diyor..
Cevap bile vermiycem by.ınsanlara neden degısık yaratık dıyorsunuz ?
sızın anlatımlarınızdan yola cıkılıyor...
benı ınsanlar cıplak gormesın dıyorsunuz ama cınsel ılıskınızı vıdeoya alıyorsunuz ? tum hayatınız bır parmak ucunda yanı
esım vıdeoda kendı yuzunu kapatabılır dıyorsunuz aılem benı öldurur dıyorsunuz aman bosanma sakın bu adamı sinirlendırme denmesını ıster gıbı konusuyorsunuz ?
aklın yolu bır cogu kısı benzer supheler duydu aşırı anormal korkunuzdan ... bunun sızın anlatımınızla alakası var sız kendınızı duzgun ıfade edemedıysenız arkadaslar neden yaratık olsun ? ayrıca sız kadınlar degısık yaratık dıyorsunuz da sız kadın degıl mısınız ? bende o cumlenızden bunu anladım
bız kadınlar sezgısel farkındalıkdayız
sız kadınlar demıssınız
sız nesınız ?
Benim anladigim 3. Kiside mi vardi yaninizda
Okadar gavat ve genişsen herkese göster seni ayıplarlar de...Te Allahım ban yemesem cok sey yazardm o adamaEvliyken kendisiyle acık bi video cekmistiksilmisti ama uygulamayla yillar sonra geri getirmis simdi bosaniyoruz dava sonuclaninca videoyu köydeki insanlara gondericem ailen insan icine cikamiycak diyor utandigimdan kimseyede söyluyemiyorum delilde birakmiyor msjla soylemiyor telde sesli tehdit ediyor dedigi gibide yapar cok iyi biliyorum
Boyle tuzqklara gelicek biri degil isterse kendi o an soyler ben istedigim kadar konuya getirmeye calisirim ben sorsam kendi adini bile inkar ederYem atın,bir konudan acinn, tartıştığıniz bir konudan konuşurken ,yani sizin derdinizin başka bir şey oldugunu sanirken ,videodan bahsedin ,biz senle evliydik nasıl yapabilirsin ,insan olan evli oldugu kadının videolarını başkalarına gösterir mi diye mesajlar atın .Köşeye sıkıştığınizi düşünsün ,böyle olduğunu belirten mesajlar yazar yazmaz da gider şikayet edersiniz.Hem boşanma davaniz için iyi olur.
Avukatla konustum ayni seyi soyledi ama inanin o oyle bi insan ki kendi konuyu acmasa ben sorsam kendi adini bile inkar eder cok seytan biriBencede polise gidip sikayette bulunun hatta gerkirse onlar bir sizin telefonunuzu dinleyip ses kaydi alsinlar siz esinizi konusturun direk suc duyurusunda bulunun insallah hapse bile girer sonuc olarak tehdit buyuk bir suc
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?