Boşaniyorum esim tarafindan video ile tehdit ediliyorum😞

Insanin kocasıyla seks yapmasindan daha dogal ne var ki bununla tehdit ediyor midesiz

Kocan degil mi 3. Kisi mi var kendi de gozukcek neden bu kadar taktin diyen arkadaslar olmus. Empati yapsaniza kim iki kisi kocasiyla yaptigi seksi elin köy erkeği anasi babasi görsün ister. 3. Kisuye gerek mi var utanmak icin
Insanlar ne kadar irenclesmis o yazan kisi midemi bulandirdi eminim kendisi oyle seyler yapiyor

Kocan degil mi 3. Kisi mi var kendi de gozukcek neden bu kadar taktin diyen arkadaslar olmus. Empati yapsaniza kim iki kisi kocasiyla yaptigi seksi elin köy erkeği anasi babasi görsün ister. 3. Kisuye gerek mi var utanmak icin
Onu gectim o pislige yasanlanma getirilicegine bana vermisler

O 3. Kisi yazan pislige cevap yazmistim bana 2 gun k.kulubune girmeme cezasi vermislerdi boyle irenc seyler yazana cevap verince biz suclu olduk
Boyle yazarsan gene ceza yersin. Bence sen suan kocanla alakali probleme odaklan. Sikayet edeceğini söyle kocani belki korkar

Bizim davaya bakan Hakim bayan durusma gununde anlaticam o zaman korkucaktir

Cevap bile vermiycem by.

ne olursa olsun zaten tehdit başlı başına ceza yemeue yeterli korktugunu sakın belli etme daha çok üstüne gelir
haklısın insanın özeli etrafla paylaşılınca yeşn, dibine girer ama sakın ezik durma dik dur hiö bişey yapamaz

Okadar gavat ve genişsen herkese göster seni ayıplarlar de...Te Allahım ban yemesem cok sey yazardm o adama

Bencede polise gidip sikayette bulunun hatta gerkirse onlar bir sizin telefonunuzu dinleyip ses kaydi alsinlar siz esinizi konusturun direk suc duyurusunda bulunun insallah hapse bile girer sonuc olarak tehdit buyuk bir suc

Boyle tuzqklara gelicek biri degil isterse kendi o an soyler ben istedigim kadar konuya getirmeye calisirim ben sorsam kendi adini bile inkar eder

Bencede polise gidip sikayette bulunun hatta gerkirse onlar bir sizin telefonunuzu dinleyip ses kaydi alsinlar siz esinizi konusturun direk suc duyurusunda bulunun insallah hapse bile girer sonuc olarak tehdit buyuk bir suc
Avukatla konustum ayni seyi soyledi ama inanin o oyle bi insan ki kendi konuyu acmasa ben sorsam kendi adini bile inkar eder cok seytan biri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…