- Konu Sahibi Kiriklarkalp
-
Ya kusura bakma ama dayanamayıp yazıcam siz hangi akla hizmet eşinizle birlikte olurken bunu videoya cekersiniz ki amaç ne yani tövbe ne günlere kaldıkEvliyken kendisiyle acık bi video cekmistiksilmisti ama uygulamayla yillar sonra geri getirmis simdi bosaniyoruz dava sonuclaninca videoyu köydeki insanlara gondericem ailen insan icine cikamiycak diyor utandigimdan kimseyede söyluyemiyorum delilde birakmiyor msjla soylemiyor telde sesli tehdit ediyor dedigi gibide yapar cok iyi biliyorum
Harikasınız, ne güzel anlatmışsınızİşin uzmanına hoşgeldiniz..... Ne üzülüyorsun......dünyanın parasını alırsın ses kaydı video ile şantaj..... Hemen kalk elinde delil varsa önce sana yakın karakola ifade ver şikayetçi ol.... Delil yoksada şikayet et.... Oradan savcıya çıkacaksın.... Çağırır zaten.... Ona anlatacaksın.... Sonrada arkana yaslan bak bakalım noluyor...... Niye kendini üzüyorsun kişilik hakları kişi özgürlüğü tehditi şantaj kaç yıl dan başlıyor bilgin yok sanırım.hiç oturma boşuna üzülme yol belli.....Bu işlerin şakası yok karşında bana aptal yazan kadını mahkemeye verip dünyanın parasını ve özrünü almış bir kadın var.... Delille tehdit etmiş bide akıllı erkek yalnız çok akıllı değil.... Türkiyede adalet bu konularda çok hızlı tabi dik durur gere keni yaparsan....kaç kişi video sildirdi internetten araştır yayınlayan dağıtanlar hala içeride büyük suç bu lakin şikayet olacak Aileniz ne ayak sinir oldum kötü konuşurum yahu eş değilmi bu koca..... Video yabancıylamı..... Zaten evlenince santraçmı oynuyor herkes... MÖ kaçıncı yolda hala aileniz ben onu anlamadım anlamayacağım.. Müge Anlıda gayet uyanık köyleri çetrefilli ilişkileri izleyip bilgi sahibi oldum.. Her köyü bağlamaz bu..... Ben inanmıyorum hala böyle tepkili öldürmeli kesmeli ailelere. Baksan kazısan ne çıkar. Eğer korkar ve pusarsan daha kötü olur ne o erkeğin nede arkanda durmayan aile dediğin kişilerin malısın.... Aileye sırtımızı yaslayıp bizi korumalarını her koşulda yanımızda olmalarını bekleriz.... Değilse onun adı aile değil zaten..... Onlardanda korkuyorsan isim kimlik değiştirip gizlenme hakkı veriyor devlet bulamazlar lakin gerekeni yap.... Bunun benzerini yaşayıp izini kaybettirmiş herşeyini değiştirmiş iki kadınla tanıştım..... İstersen imkan var bunları bil
Eski damata sövmeyip size sayacaklarsa onlarda da bir problem var.. Eskiden namusundu şimdi o.nmu oldu diye tükürmezler mi adamın yüzüne?Koydeki adamlara gondericek ailem beni oldurur
Yanliz bu kimseyi ilgilendirmez.Ya kusura bakma ama dayanamayıp yazıcam siz hangi akla hizmet eşinizle birlikte olurken bunu videoya cekersiniz ki amaç ne yani tövbe ne günlere kaldık
Sen kafayı mı oynattın? O görüntülerdeki sen ve kocan olacak dangoz. Ailen neden öldürüyor anlamadım ? Deliriceeem ya bu kadar korkak ezik olmayın kurban olayım.Koydeki adamlara gondericek ailem beni oldurur
Geldi rahibe terasa! Bunu sorgulamak da size mi düştü?Ya kusura bakma ama dayanamayıp yazıcam siz hangi akla hizmet eşinizle birlikte olurken bunu videoya cekersiniz ki amaç ne yani tövbe ne günlere kaldık
Ses kaydı alın açın favanizi . Belli ki boşanmakta çok haklısınız böylesi şeref yoksunu bi adamla olmaz zaten ayrıca yapabileceğini sanmıyorum videoda yaptığınız şeyi tek başınıza yapmadınız neticede. Eşiniz net pezevenk çıkmış tek celsede biter üstüne tazminat bile alırsınızEvliyken kendisiyle acık bi video cekmistiksilmisti ama uygulamayla yillar sonra geri getirmis simdi bosaniyoruz dava sonuclaninca videoyu köydeki insanlara gondericem ailen insan icine cikamiycak diyor utandigimdan kimseyede söyluyemiyorum delilde birakmiyor msjla soylemiyor telde sesli tehdit ediyor dedigi gibide yapar cok iyi biliyorum
Saygılı konuşun herkese açık gönderi paylaşılırsa kendi fikrimi söylemekte özgürümGeldi rahibe terasa! Bunu sorgulamak da size mi düştü?
Beni ilgilendirdiğinden değil kendi fikrim olduğu için söyledimYanliz bu kimseyi ilgilendirmez.
Tek kelimeyle irencsin herhalde sen boyle seyler yapiyorsunVideoda çekindiğin başka durum mu var 3.kişi falan yoksa nikahlı kocanla yaptığın seksten neden çekiniyorsun onun ayıbı bu .savcılığa şikayet edeceğini söyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?