Boşaniyorum esim tarafindan video ile tehdit ediliyorum😞

Bir de merak ettim neye karşılık olarak sizi tehdit ediyor bu insan çakması yaratık???

Zaten videoyu evliyken çekmişsiniz ortada yanlış bir durum yok bence. Ayrıca sizin yaptığınızı da yapan çok fazla çift var fantezi adı altında bunda yanlış bir şey yok. Yayınlasa bile diğer arkadaşların dediği gibi bu bir suç dava açarsınız kendisine. Ne alaka aileniz ve sizin insan içine çıkamayacağınızı düşünebilir? Dünyada tek birliktelik yaşayan çift değilsiniz, bunu videoya alında ilk çift değilsiniz. Bunda utanacak bir şey yok her çiftin özel hayatı kendini ilgilendirir. Siz güvenip kendi aranızda kalacağınızı düşünerek böyle bir şeyi kabul ettiniz. Onun yaptığı şerefsizlik asıl onun insan içine çıkamaması lazım ama onun gibi aklıyla uçkuru yer değiştirmiş insanlar bunu algılayamaz tabiki. Sakın endişelenmeyin durumu da ailenize anlatın ki önce sizden duysunlar. Tehditlerine kulak asmayın ne istersen onu yap ama açacağım davaya da hazır ol deyin muhattap bile olmayın. Sakın kendinizi üzmeyin siz yanlış bir şey yapmadınız. Hatta size önerim twitter hesabınız varsa bu durumu orda paylaşabilirsiniz? Çok fazla insan başına gelen bu tarz olayları paylaşıp destek toplayıp dikkat çekmeyi başarıyor bence deneyebilirsiniz

Ya kusura bakma ama dayanamayıp yazıcam siz hangi akla hizmet eşinizle birlikte olurken bunu videoya cekersiniz ki amaç ne yani tövbe ne günlere kaldık

Harikasınız, ne güzel anlatmışsınız

Zamanında zorla-tehditle böyle bir video çekti. Şimdi de boşanıyorum diye beni videoyu yaymakla tehdit ediyor diye yakın çevrenize hafiften çıtlatın. Hatta o kadar pislik bir adam ki evliyken bana ne iğrençlikler teklif etti de yanaşmadım diyin. İğrenç isteklerini yapmadığım için bana hem psikolojik hem de fiziksel şiddet uyguladı diyerek de abartın biraz. Korkumdan kimselere bahsedemedim filan gibi şeyler söyleyerek ailenizi biraz bilgilendirin. Başka da çözüm gelmiyor aklıma. Savcılık filan uzun süren bir süreç. Yine de şansınızı deneyebilirsiniz tabi.
Son olarak, böyle bir şey yapacağına ihtimal vermiyorum. Videodaki kendisi ve eski karısı neticede. Bu işler öyle yüksekten üfürmekle olmuyor..

Ya göstersin, kocan değil miydi? Ayrıldığı karısının videosunu gosterene iyi gözle bakmazlar. Bir daha öyle derse " keşke gostereen bı güzel tazminat davası açar çatır çatır paranı alırım, nerde o günler " falan diyin

Tehdit eden kım olursa olsun si her korktugunuzda santaj dozajını arttıracaktır. Korlıyorsanız da bellı etmeyın. Ben olsam yaymayan serefsizdir burası turkıye karısının videosunu yayan adama ne yaparlar acaba derdım.yayması ıcın de baskı yapardım.emın olum boyle davranırdım. Hıc bakmayım havladıgına erkeklerım yızde doksanı boyledir. Asar keser benım huyum bu ben sinirlıyım ben suyum buyum der ama sınırı sadece karısınadır.

Koydeki adamlara gondericek ailem beni oldurur
Sen kafayı mı oynattın? O görüntülerdeki sen ve kocan olacak dangoz. Ailen neden öldürüyor anlamadım ? Deliriceeem ya bu kadar korkak ezik olmayın kurban olayım.
kime gönderirse göndersin boynuzlu dümbük. kendi rezil olacak sen niye sızlanıyorsun?

Valla onu bunu bilmem de görüntülü teller, kameralar(gizlisi dahil), ses kayıt cihazları vs....
Bu tür cihazlar çıktığından beri mümkün olduğu kadar az kullanırım ve bu tür işlere de bulaşmamayı tercih ederim.
Erkekler öyle şerefsiz ki... (konu fake bile olsa)
İlişki devam ederken kadınları manipüle edip istedikleri gibi kayıt vs almaya çalışıyor aman diyeyim bu ben de dahil hepimize ders olsun.

Ses kaydı alın açın favanizi . Belli ki boşanmakta çok haklısınız böylesi şeref yoksunu bi adamla olmaz zaten ayrıca yapabileceğini sanmıyorum videoda yaptığınız şeyi tek başınıza yapmadınız neticede. Eşiniz net pezevenk çıkmış tek celsede biter üstüne tazminat bile alırsınız

Allah aşkına gönder de senin ne mal olduğunu cümle alem duysun görsün de. Senin utanacak neyin var, adamım diye nasıl gezecekmiş o köydekilerin yanında karım dediği kişiyi elaleme mi gösterecekmiş? Bunlar da iyice şaşırdı, boşandığı kadının yanından erkek sinek geçse karısını kıskanan triplere giren adamcıklar kendi eliyle mahrem görüntüsünü yayacakmış. Oldu evet...

Videoda çekindiğin başka durum mu var 3.kişi falan yoksa nikahlı kocanla yaptığın seksten neden çekiniyorsun onun ayıbı bu .savcılığa şikayet edeceğini söyle
Tek kelimeyle irencsin herhalde sen boyle seyler yapiyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…