• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boşanıyorum galiba,Kaçış yok anlaşıldı :(

Adamı damızlık gibi kullanmak için evlenmişsin, okuyunca bunu çıkardım. Üçüncü evliliği olabilir, biliyordun. Çocuğu da on yıldır varmış, Yen’i ortaya çıkmamış. Yen’i bir çocuk yapılacaksa anne de baba da isterse olur. İstemiyor diye bencil oluyorsa sen de istiyorsun diye bencilsin. Aynı derecede hatalısın. Evlilikte problemler varken itici itici tehdit etmek, üstüne çocuk istemek mantıklı mı? Bence değil. Ben olsam 37 yaşına gelmeden anne olabilirdin olsaydın madem dünyadaki Tek çocuk yapabilecek adam ben değildim derdim, adam sakin davranmış.
Siz eski konularını bilmiyorsunuz.adam borç içinde, konu sahibi eşine maddi manevi destek olmuş, her ay para veriyormuş. Eşi çocuk yapacağını söylemiş, sonra vazgeçmiş kaba saba davraniyormus vs.daha bir sürü şeyler vardı

Bu hareketleri yapmayın, bu hareketleriniz yüzünden kısa sürecek evliliğiniz gibisinden bir yorum yaptığımda bana çok sinir olmuştunuz; ama ben hala aynı fikirdeyim. Çocuk istemek tabiki hakkınız; ama bu şekilde talebinizi dile getirmeniz yanlış, onun çocuğunu ağza almadan söyleseniz, bu kadar büyüyeceğini sanmam bu olayın.

Bu hareketleri yapmayın, bu hareketleriniz yüzünden kısa sürecek evliliğiniz gibisinden bir yorum yaptığımda bana çok sinir olmuştunuz; ama ben hala aynı fikirdeyim. Çocuk istemek tabiki hakkınız; ama bu şekilde talebinizi dile getirmeniz yanlış, onun çocuğunu ağza almadan söyleseniz, bu kadar büyüyeceğini sanmam bu olayın.
Ah canım benim inan her yolu denedim.İyilikle de söyleyince sonuç değişmiyor,beni böyle konuşarak etkileyebileceğini mi sanıyorsun diyor.size sinirlendiğim şey ,oğlana sanki üvey anne gibi yaklaştığımı iddia etmenizdi.Asla öyle değildi öyle olsaydım Drm1 abla abla diye Peşimde dolanır miydi.Benim annelik duygunu tatmin etseydi ben herkesi her şeyi sahiplenmeye hazırdım.Bunu da yüz defa dedin kendisine ve o kendisinin şu an çovuk yapmaktan başka tutunacak dalı olmadığını bildiği için bunu kaybetmek istemiyor sanıyor kü öocuk yaparsam her şey bitecek .Benim yorumum

Boşan gitsin adam kadınları bencilliğinden mutlu edememiş

Ilgi göstermesinde bi sıkıntı yok.Boşanmış kadınlar yazıyorlar ya hani arkadaşım Yanımda kocamı övüyor nispet mi yapıyor.Bana çocuk yapacaktı ve bu sorun ortadan kalkacaktı bu kadar basit
Çocuk yapmak için değil de çocuğuma iyi bir baba olur bu adam diye düşündüğüm için evlendim.Kaşına gözüne aşık olduğumdan değil
Canım hakkında hayırlısı olsun ama çocuğun abur cuburlarini bile sana aldıran adam ne kadar ıyi babalık yapabilecek senden olan çocuğa biraz bu yönden düşün..

Siz sanki anlaşmıştınız bu konuda, eşiniz hemen çalışmalara başlayalım demişti. Neden tekrar kavgası edildi ki bunun, cayıyor mu?

bi çözüm bulamadm Rabbim istediğiniz gbi gönlünüzden geçeni versin. O adama anlayış empati yeteneği versin.
Güzel dille güzel yollarla halletmeye çalışsanız. Başta “bi ay sonra “derseniz o bi ayda ne olur ne olmaz. İkna et ve kabul ettiği gün başlayın fikri değişmeden. Tatlı dil yılanı deliğinden çıkarır. Çocuğunu ve eski evliliklerini katmayın kavgalarda. Her zaman ters teper

Sen şu isminde 00 olan arkadaşsın sanırım di mi? Eğer oysan kullanıcı adını takip edemedim.

O kişi olduğunu varsayarak yazıyorum;

Eşin seni kullanıyor. İşi gücü senin paranı kendi çocuğuna para harcatmak. Yanluş hatırlamıyorsam bir bilgisayar konusu vs vardı. Eşinin çok borcu vardı da eve harcamaları sen yapıyordun? Bence yol yakınken ayrılmak daha iyi gibi, en azından daha fazla kullanılmazsın.

Ne yaparsan yap olmayacak, kaldıki işin zor istersen insanları başında taşı üvey olmaktan öteye gidemezsin.

Hayatını heba etme haklısın çocuk istemekte hangi kadın istemezdi, Ama sunu unutuyorsun kocan bunu tatmış, Seni işlemiyor...

Ah canım benim inan her yolu denedim.İyilikle de söyleyince sonuç değişmiyor,beni böyle konuşarak etkileyebileceğini mi sanıyorsun diyor.size sinirlendiğim şey ,oğlana sanki üvey anne gibi yaklaştığımı iddia etmenizdi.Asla öyle değildi öyle olsaydım Drm1 abla abla diye Peşimde dolanır miydi.Benim annelik duygunu tatmin etseydi ben herkesi her şeyi sahiplenmeye hazırdım.Bunu da yüz defa dedin kendisine ve o kendisinin şu an çovuk yapmaktan başka tutunacak dalı olmadığını bildiği için bunu kaybetmek istemiyor sanıyor kü öocuk yaparsam her şey bitecek .Benim yorumum
Yok ben onu kast etmemiştim, beni yanlış anlamışsınız ve boş yere sinir olmuşsunuz. Ben sizin hareketiniz yüzünden evliliğinizde çatırdamalar olduğunu anlatmaya, olayları sürekli eşinizin çocuğuna bağlarsanız evliliğinizin tez zamanda yıpranacağını demeye çalışmıştım. Başka üyeler üvey anne iması yapıyordu; ama benim öyle imam yoktu size karşı. Belki bu konuda dolduğunuz için size öyle gelmiştir cümlem.
Kocanız niye çocuk istemiyor bilemiyorum açıkçası, burada sadece sizinle diyalog halindeyiz ve ona dair bildiklerimiz sadece sizin anlattıklarınızla sınırlı. Sorumluluk korkusu da olabilir eşinizde.

Yaşını göz önünde bulundurarak yorum yapıyorum yıllarını senden çocuk istemeyen adam icin harcama. Daha ileri yıllarda çocuk olayı daha zor olur her anlamda. Ve su an bile zor. Neyi bekliyormuş 24-25 yaşlarında olsan neyse de hayat geçiyor resmen oyaliyor yahu senin de hakkin annelik duygusunu tatmak. Adam bencillik yapıyor.

Merhaba arkadaşlar,
Dediklerinize haklısınız galiba.Mesele şöyle : Bugün eşimle tansiyonlar yine fırladı.şöyle oldu : Adalet bakanlığı Uzlaştırmacı alıyormuş.Davalı ve dâvâcıları Uzlaştırma işi,dosya başına 200 ₺,Uzlaştırmada başarılı olursan 400₺..Bu iş için 1000 ₺ ye ihtiyacı varmış,bu parayı benden istedi.Ben de bu konuyla çocuğu bağlaştırdım.Çocuk konusunu ötelemeseydin ve bir Çekirdek aile olabilseydik sana çocuğumun babası olarak her türlü desteği sağlardım dedim.Tepki gösterdi.Neden bana bişeyleri Şart koyuyorsun haksızlık ediyorsun bana dedi.Ben de dedim ki "Bir Çocuğum olursa bu evlilik devam eder,değilse etmez bunu bil.Aksi takdirde ben 15 günde bir senin kendi oğlunla Gözlerimin önünde kendi Babalık duygunu yaşamana artık katlanamıyorum ben de anne olmalıyım ki bana batmasın.Benim de olacak diye sabrediyorum şimdilik." Ben ona böyle diyerek onu çok kırmışım,zavallı oğlunu ortaya atmışım.Sizce bu cümlem kırılacak bir cümle mi arkadaşlar ?
Aniden soğuk rüzgarlar estirmeye başladı.Ne kadar "hayır Kırıcı bişey söylemedim ortaya atmadım kendi hassasiyetimi dile getirdim " dediysem de,empati yapması için "senin hiç görmediğin ve özlediğin babanı bile bile ben kendi babamla Babacığım Aşkım balım diye konuşmam gibi düşün " dediysem de yok yok deyip uzattı konuyu.Tmm dedim size mutluluklar ben boşanıyorum ya eşyaları al ya borcu sen bilirsin.Önce odaya geldi Peşimden ,konuşmaya çağırdı.Baktı ki ben hala Kırıcı konuşmadım diyorum,tmm ne yaparsan yap dedi.Evden çıktım arkadasa geldim.Dönünce anlaşmamızı yapalım dedim.yooo hemen yapabiliriz dedi.Çıktım geldim.Sinirden elim Ayağım titriyor şu an.Resmen vazgeçtim bu adamdan çovuk da istemiyorum artık lanet olsun.Sizce burda Haksızlığa uğrayan ben mi o mu ?
Boşanma durumunda onun o tarif edemediği borçlarından bana da pay düşer mi ?( Allah korusun) Kızlar fikirlerinize ve bilgilerinize ihtiyacım var.
Not : eski konularımı bilmeyenler için yazıyorum.37 yaşındayım,benim ilk eşimin 3.evliliği..kendisinin bir oğlu var 10 Yaşında ,annede kalıyor ayda iki hafta sonu bir de yazın bir ay geliyor.Ben ailemi de arkamda bırakarak evlendim mutlu olduğumdan emin değiller, babam bana küs.Bu evlilikte tek beklentim çocuk,ha bir de saygı ama saygı sınırını çok aşıyor.Çocuk konusunda da zaten önümüzdeki ay başlayacaktık diye Hatırlatma yapınca şaka olduğunu söyledi.iyice makaraya sardı bebim bu annelik isteğimi.Evliliğin ilk yılı sendromu dedim dedim bu günlere kadar geldik.
Siz adamı damızlık gördükçe adam sizden çocuk sahibi olmamakta karalı oldukça bu evlilikten hayır gelmez zaten. Yazdıklarınızdan anladığım kadarı ile bir çocuk sahibi olup adama tekmeyi basmak istiyor gibisiniz. Adam da bunun farkında olduğu için size bir çocuk falan vermeyecek.
Çıkmaz bir evlilik.

Canım eski konularının tamamını okudum
Bunu söylemekten hiç hoşlanmasam da
Boşanın bu adam 42 yaşında artık huyu suyu kesinlikle değişmez piskiyatri kliniklerde bile bunu anlatırlar
Sonra çok pişman olacaksınız
Bu adam sizi feci şekilde kullanıyor
Sonra benim babam gibi yığınla borç bırakır siz ugrasirsiniz

Siz eski konularını bilmiyorsunuz.adam borç içinde, konu sahibi eşine maddi manevi destek olmuş, her ay para veriyormuş. Eşi çocuk yapacağını söylemiş, sonra vazgeçmiş kaba saba davraniyormus vs.daha bir sürü şeyler vardı
Of çok daha kötü o zaman, borç harç içinde yüzüp kumar oynayan evli olduğu kadını tartaklayan 42 yaşında bir adamı baba yapmaya çalışmak. Allah sabır versin. Anne olmayı istemek içgüdüsel anne olduktan sonra bebeğe iyi bakacak bi baba olmalı. Sorumluluk sahibi, ailesini düşünen, Bebek için yatırım yapıp onun geleceğini garantilemek isteyen, iyisini kötüsünü ölçüp tartan...

Ama gerçekten çok incitiyorum artık.Benim anneliğine karşı korunup kendi oğluna özenince ve oğlunu Yanımda pışpışlamasına artık dayanamıyorum.Bu son zamanlarda oldu,zamanla bu hale getirdi.Sürekli benden yontmaya Çalışıyor.Çocupun geleceğine yakın bana market alışverişi yaptırıyor.çocuğun istediği şeyleri çaktırmadan bana aldırıyor,dolayisiyla zoruma gidiyor.Benim hayallerimi de dikkate alsa böyle hissetmezdim
Sizi anliyorum. Kendinizi uzmeyin, ailenize donun, sizi seven birileri ile yasamak, yapmacik kendi cikarisi icin ailecilik oynayan mahlukla yasamakdan cok cok iyidir. Kendinizi kullandirtmayin. Onun cocugu var. Oh ne ala. Sizin isteginizle ise dalga geciyor utanmadan

Eşinizin borçları evlenme tarihinizden önce edinilmiş işe borc onundur.Eğer evlilikten sonrakiler ise eşit mal paylaşımı gibi paylaşılır.Bir evlilik sözleşmesi yoksa ortaktır mal da borç da .Bazı özel borçlar vardır kredi çekmesi gibi evli insanlar sınırlı ehliyetli sayildiklarindan kendilerini borç altına sokamazlar sizden habersiz kredi çektiyse bile banka sizi borca ortak sayamaz çünkü sakat bir işlem yapmıştır.lakin sizi kefil gösterip birşeyler yaptıysa bilemem yani borçların tipine bagli

Merhaba arkadaşlar,
Dediklerinize haklısınız galiba.Mesele şöyle : Bugün eşimle tansiyonlar yine fırladı.şöyle oldu : Adalet bakanlığı Uzlaştırmacı alıyormuş.Davalı ve dâvâcıları Uzlaştırma işi,dosya başına 200 ₺,Uzlaştırmada başarılı olursan 400₺..Bu iş için 1000 ₺ ye ihtiyacı varmış,bu parayı benden istedi.Ben de bu konuyla çocuğu bağlaştırdım.Çocuk konusunu ötelemeseydin ve bir Çekirdek aile olabilseydik sana çocuğumun babası olarak her türlü desteği sağlardım dedim.Tepki gösterdi.Neden bana bişeyleri Şart koyuyorsun haksızlık ediyorsun bana dedi.Ben de dedim ki "Bir Çocuğum olursa bu evlilik devam eder,değilse etmez bunu bil.Aksi takdirde ben 15 günde bir senin kendi oğlunla Gözlerimin önünde kendi Babalık duygunu yaşamana artık katlanamıyorum ben de anne olmalıyım ki bana batmasın.Benim de olacak diye sabrediyorum şimdilik." Ben ona böyle diyerek onu çok kırmışım,zavallı oğlunu ortaya atmışım.Sizce bu cümlem kırılacak bir cümle mi arkadaşlar ?
Aniden soğuk rüzgarlar estirmeye başladı.Ne kadar "hayır Kırıcı bişey söylemedim ortaya atmadım kendi hassasiyetimi dile getirdim " dediysem de,empati yapması için "senin hiç görmediğin ve özlediğin babanı bile bile ben kendi babamla Babacığım Aşkım balım diye konuşmam gibi düşün " dediysem de yok yok deyip uzattı konuyu.Tmm dedim size mutluluklar ben boşanıyorum ya eşyaları al ya borcu sen bilirsin.Önce odaya geldi Peşimden ,konuşmaya çağırdı.Baktı ki ben hala Kırıcı konuşmadım diyorum,tmm ne yaparsan yap dedi.Evden çıktım arkadasa geldim.Dönünce anlaşmamızı yapalım dedim.yooo hemen yapabiliriz dedi.Çıktım geldim.Sinirden elim Ayağım titriyor şu an.Resmen vazgeçtim bu adamdan çovuk da istemiyorum artık lanet olsun.Sizce burda Haksızlığa uğrayan ben mi o mu ?
Boşanma durumunda onun o tarif edemediği borçlarından bana da pay düşer mi ?( Allah korusun) Kızlar fikirlerinize ve bilgilerinize ihtiyacım var.
Not : eski konularımı bilmeyenler için yazıyorum.37 yaşındayım,benim ilk eşimin 3.evliliği..kendisinin bir oğlu var 10 Yaşında ,annede kalıyor ayda iki hafta sonu bir de yazın bir ay geliyor.Ben ailemi de arkamda bırakarak evlendim mutlu olduğumdan emin değiller, babam bana küs.Bu evlilikte tek beklentim çocuk,ha bir de saygı ama saygı sınırını çok aşıyor.Çocuk konusunda da zaten önümüzdeki ay başlayacaktık diye Hatırlatma yapınca şaka olduğunu söyledi.iyice makaraya sardı bebim bu annelik isteğimi.Evliliğin ilk yılı sendromu dedim dedim bu günlere kadar geldik.
Kusura bakma ama.senin psikolojin resmen bozulmus ve sebebi eşin ama çocuk iki kişinin kararıdır . Ve eğer mutlu değilsen çocuk sana mutluluk sağlamaz annelik duygusuula mutlu olabilirsin ama ne bekliyorsun çocuk doğunca kavga bitecek mi saygı yok ki siz de . Ne alaka para ve çocuk adam.istemiyor çocuk sen istiyorsun o halde bunun için boşann alakasız konularla bagdastirma bunu bir de çocuk için huzurlu bir yuva lazım. Bak annelik isteği sana hata yaptırabilir iyi düşün sonra yine üzülme

Daha onceki konunda da soylemistim. 37 yasindasin ve anne olmak istiyorsun. Evin tum gecimini sen yapiyorsun. Cunku esin eski evliliklerinden kalan borcu ve cocugunun nafakasini ancak karsiliyor. Yanlis hatirlamiyorsam. Yurumeyen bir evlilik var ve sen ille de cocuk diyorsun. Hala da gercekleri gormuyorsun. Adam uzlastirmaci icin gereken 1000 tl yi bile senden istiyor. Sense hala cocuk da cocuk diyorsun. Cocuk meselesinden gercekleri gormuyorsun.
Gecen konunda yazmistim. En son konuyu halletmistiniz ve cocuk yapacaktiniz. Adam ikna olmustu sanirim. Oysa hala adam ikna olmamis ve sen hala vakit kaybediyorsun. Bu adam cocuk yapmayacak ve sonuna kadar da seni maddi yonden somurecek.

Back
X