Boşanıyorum kızlar....

• Konu Sahibi Konu Sahibi taft
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Geçmiş olsun. hayat devam ediyo.
mutluluklar kızınız ve size

Hayat iyisiyle kötüsüyle bizler için ve hep iyileri yaşamıyoruz kötülerde oluyor hayatımızdaki bu kötülerle iyilerin kıymetini değerini biliyoruz.. Kötüsünü yaşamassınız bundan sonra herşey iyi olur gönlünüzce olur insallah sağlıklı uzun ömürler.. arkaya hiç bakmayın en iyi kararı almıssınız güçlü olun yola devam..

Geçmiş olsun.. En azından yanınızda kızınız var..Hayat devam ediyor..Sizde kaldığınız yerden hayata devam edeceksiniz...Umarım herşey gönlüüzce olur...

canım ben yaşamadım İnşaAllah ta hiç yaşamam çünkü yaşamış gibi oldum, kardeşimin canımın bebeğimin başına geldi, onunda kızı 2 yaşında, Allah ailemizi başımızdan eksik etmesin uzun ömürler versin İnşaAllah hemen kardeşime kol kanat gerdiler, o çalıştığı için hemen yanına gittiler, bebeğine bakıyorlar ve ona her anlamda maddi manevi destek oluyorlar,bizde artık kocasını öldü biliyoruz,çünkü öyle istiyor,bebeğini bile aramıyor düşün,şükret ailen var herşeyin üstesinden gelirsin,Allahım insanoğluna öyle bir güç vermişki yeterki kararlı olalım herşeyin üstesinden geliriz evelAllah, 9 ay oldu, kardeşim anca iyileşti,birden mucize bekleme kendinden ama salıvermede kendini Allah ım yardımcın olsun,elimden bişey gelmesini öyle isterdimki

Geçmiş olsun canım...
Mutlaka bu tür olay çoğu bayanın başına gelmiştir ,
Ancak yaşananların dozuna ,sonrası eşin tutumuna göre en iyi kararı yaşayan kişiler verecektir.
Sizin ve kızınız için hayırlısı olsun.

erkeklere o kadar çok kızıyorum kii...ne doyumsuzlar...ben o 2 yaşındaki yavruya üzülürüm...allah hakkınızda hayırlı olanı versin...başka diyeceğim yok valla..

en başta vermen gereken kararı en son vermiş olsan da seni tebrik ederim...

canım benim şimdi yaşadığın duygusal travmayı bir yana itip senin ve yavrun için sağlam durman lazım.

eşinin seni aldattığını ispat edebilirmisin? duygusal yanı bitti arık maddi çıkarlarınızı düşünmen lazım...senin maddi durumun nedir? eşinin mal varlığı varmı? senin artık oturup bunların muhasebesini yapman lazım...boşanma davası açmadan önce mutlaka bir avukata git..davayı senin açman maddi kayıplarına sebep olur...2 düşün 5 danış öyle adım at hayatım.

canım öncelikle geçmiş olsun umarım bundan sonra kızınla mutlu olrsun eşinede okızada yazıklar olsun bu kızlar ne sanıyorlar evli bir adam karısını aldatıyorsa ondan hala ne beklentileti olurki ahlak sızlar bunlar seninde canın nasıl yanıyor anlıyorum daha önce bende yaşadım ama ben cesaret edemedim boşanmaya şimdi eşimden sürekli huylanıyorum yani güvenini yıkdımı asla senin düşüncen degişmiyor hep acaba diyorsun ben şimdi öyleyim hep şüpeliyim buda çok kötü birşey sana kızına ömür boyu mutluluklar .

canim simdi hersey taze zaman gectikce yerine oturacaktir.sen en dogru karari vermissin esin evli ve bir cocuk babasi olarak 17 yasinda bir kiza bakmayi kendine yakistiriyorsa bir sorunu var demektir...bence sen yapilmasi gerekeni yapmissin esinin gercek yuzunu gormen iyi olmus bir bakima...tabi sonucta bir yuva yikiliyor bu da hic guzel birsey degil ama aldatilmak da affedilir sey degil..sana bundan sonraki hayatinda mutlulukla dilerim canim,Allah yardimcin olsun...iyi ve snei gercekten seven insanlar cikarsin karsina...

Tebrik etmek lazım seni onursuzca onunal hala yasamadığın için...seni daha fazla aldatmasına müsade etmediğin için..
gün gelecek güzel yuvasını yıktığına yanacak eşin bence..

sen kararını vermişsin cnm umarım bida hiç üzülmezsin herşey istediğin gibi olur kızına ve sana mutluluklar cnm:1hug:

ayyy ben adama değil kıza sınırlendım ! ne demek canım yemek yediğin insanın kocasıyla beraber oluyosun ! küçücük kız 17 yasında utanmıyomu yuva yııkmaya ! ne dıyım hayırlısı olsun canım . çok geçmiş olsun... Ama emin ol kii sen cok isabetli bi karar almışsın. Boşver böylesi daha iyi yeni hayatınızda allah sana ve kızına kolaylıklar versin.

canım senın ekmegını yıyen suyunu ıcen ınsan sana bu sekılde ıhanet edıyorsa merak etme o ınsandan esıne de hayır gelmeyecek ama ıkısı bırbırını bulmus ıste.......o olmasa baskası malesef bazı erkekler benımkıde dahıl kıme tutarsa hangısıne kendısını kabul ettırırse seklınde arayıslarının sonudna belalarını buluyorlar.......sen temiz yüreğinle arkana hiç bakma dönüp baktığında inan keşke bir gün bile çekmeseymişim gözyaşlarım boşunaymış taşiıma su ile değirmen döndürmüüşüm diceksin.......kızınla çok mutlu bir hayat seni bekliyor sürekli aklının takılı olduğu ,acaba beni aldatıyor mu düşüncesini yaşatan eşinden uzak mutlu bir hayat:

canım öncelikle çok üzüldüm..kimsenin aldatılayı haketmediği gibi sende haketmedin ama malesef bunlar yaşanan şeyler..amacım seni yargılamak falan asla değil genel olarak konuşuyorum..bir kez aldatmayı affettinizmi tekrarı %90 olur..ancak şans verip zaman kaybetmiş olur insan ,belki çocuklarının hatrına belkide başka sebeplerden affettin bilemem tabi ama başladığın yere geliyosun sonuçta ve olan sana oluyo cnm...ama cesur kararından dolayı seni kutlarım ve yeni haatında çok mutlu olmanı dilerim ....eşine ve o kıza yazıklar olsun okadar kızıyorumki !!!

canım okumuşsudur belki bende 9 aylık evliyken hem aldatıldım hem terkedildim...çocuğum yok ama çocuğum olsun çok istiyordum.seni çok iyi anlıyorum.hazmedilemez bişey bu evli çocuklu komşuyla çekip gitti adi.istersen msnmizi verelim birbirimize konuşuruz

geçmiş olsun canım İNŞAALLAH kurtulursun bu sefer ALLAH yardımcın olsun

canım... hayatının en güzel yaşlarında yaşadıkların çok zor ... Allahım yardımcın olsun... biraz zamana bırak, belki eşin zamanla hatasını anlar ... yavruna ve sana sevgilerimi yolluyorum...:uhm:

ya bı sanıye pardonda burda defalarca aldatılıp affetmek bahseden bırı var...
neyi bırakacak zamana
yada ne kadar daha affedebılecek..
yapmayın bayanlar..aldatılmak bu hemde 1 degıl bırcok kez..
kadınlık gururunu bu kadar ayaklar altına almaya ızın veren mıllet oldugumuz surece bu bolke gıder..
erkek aldatır kadın affeder..dongu surer bu sekılde..eeee Allah askına yhaaa bıraz mantıklı olun..aynı urumun basınıza geldıgını dusunun zamana mı bırakırdınız yoksa tek celseye mı bakardı..
burda kımse kımsenın yuvasını kurtarmak ıcın cabalamasın gercekcı olun bıraz..ortada yıkılmıs bır yuva var zaten..
canım arkadasım sen sen ol bosanma kararından asla donme..

Bugün hep eski konular gündeme gelmiş..Tam iki yıl önceki konu ve konuyu açan kişi şuanda sitede yok..

Konu benzeri başka bir konu dertleşilse anlarımda taa gerilerden bulunup konuya cvp.vermek tuhaf geliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…